- Házimozi belépő szinten
- Dell asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el a téma tudnivalókat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisztian07
tag
válasz
toto2700reg #4683 üzenetére
Köszi a linket! Szétszedem és megnézem milyen kell bele.
Ha lehetne akkor vmi jobb minőségűt vennék, csak tudjam melyik a jó.
-
namilegyen
tag
válasz
toto2700reg #4584 üzenetére
Ok. Akkor nem figyeltem kellőképp, de legalább mutattál valami újat.
-
namilegyen
tag
válasz
toto2700reg #4582 üzenetére
Megvan. Alapból 1x-esre van állítva nálam mind.
-
namilegyen
tag
válasz
toto2700reg #4580 üzenetére
-
namilegyen
tag
válasz
toto2700reg #4578 üzenetére
Azt hol találom?
-
namilegyen
tag
válasz
toto2700reg #4576 üzenetére
Max inception 4.2.2 rommal eddig nem tapasztaltam ilyet soha.
-
toto2700reg
aktív tag
válasz
toto2700reg #4574 üzenetére
erre tegnap este jöttem rá, mert már nagyon idegesített, hogy a legváratlanabb időpontban, pl. olvasás közben megy el az LCD háttérvilágítás, és kinyomoztam, hogy mi okozza.
-
válasz
toto2700reg #4033 üzenetére
Hát látod, meg vagyunk halva normális kamera nélkül...
-
válasz
toto2700reg #4016 üzenetére
Jaja...
-
válasz
toto2700reg #3709 üzenetére
Azért van hibája ennek is, pl kurvár@ csúszik, nagyon kell fogni, mindig azt érzi az ember, h leejti....reméljük a zte is dob majd valami mtk-s nyolcmagosat a piacra,ami 23-26 ezer pont lesz majd esetleg, veszek egy olyat majd az asszonynak...
-
válasz
toto2700reg #3707 üzenetére
Hát húzós kicsit, egyben 120-130, így részletre h befizettem 40-et előre, így 6-8 hónapig havi 10-15.....így lelkileg jobb
-
tepimartin
tag
válasz
toto2700reg #3539 üzenetére
Értem. És 650 Ft-ért egybe eltudnád postázni is? Mert akkor egy ilyen fehér érdekelne. Utalva vagy utánvéttel?
Ha utalással akkor az még egy pár napig tuti nem fog menni, de hétközben már talán. Ha az úgy jó akkor egy olyan fehéret rakj már félre nekem kérlek.
-
tepimartin
tag
válasz
toto2700reg #3537 üzenetére
Minőségre milyen? To2C-s fehér nagyon hamar bekoszolódott. Ennek is ilyen nagyon sima az anyaga ami könnyen koszolódik? Ha nem akkor lehet érdekelne.
-
válasz
toto2700reg #3407 üzenetére
Jó cikk...
-
peter077
aktív tag
válasz
toto2700reg #3304 üzenetére
Felrakhatod nyugodtan a Max Smartot, én is azt használom kb. 1 hete (bár a Max Flavour felülete jobban tetszik, lehet, hogy visszarakom).
A rossz boot-olás oka pedig a gyorsindítás lehet, Minden romnál meg kell nézni, hogy be van-e kapcsolva.
Rendszerbeállítások ---> Kisegítő lehetőségek ---> Gyorsindítás (ezt kell kikapcsolni). -
válasz
toto2700reg #3297 üzenetére
Hát akkor itt az alkalom h egy másikat kipróbálj.....nem tart semeddig felrakni tudod
ajánlom a G700 huawei ported romot
Vagy te (#3298) baitsee23
-
válasz
toto2700reg #3295 üzenetére
Az szép...ha már romozgatsz, nincs kedved jBartos romokat tesztelni?
-
válasz
toto2700reg #3293 üzenetére
Nem, semelyik...... (ezek az enyémek te XD) na jó, télleg nem.....
-
azbest
félisten
válasz
toto2700reg #3209 üzenetére
A hardveraprós volt nekem olyan fehér papíros, csak azokat a próbálgatás közben eléggé leamortizáltam és úgy már nem adja vissza azt a látványt, mint frissen kicsomagolva
A hivatkozott korábbi kommentemben van link a teljes palettájukra is, sokfélét árulnak sokféle áron annál a cégnél. Azt persze nem tudom, hogy ténylegesen mekkora különbség van köztük. A formát viszont tűrhetően eltalálták. Gondolom a legtöbb fólia árus nem is látott életében még ilyen telefont, azért nehéz jót találni. Ha valaki betette volna egy síkágyas scannerbe és arra szerkesztett volna sablont a vágáshoz, akkor sokkal pontosabb lehetne
Egyébként a ragasztószalagos felrakást nehezíti, amikor a hordozó nincs teljesen átvágva és körben útban van.
-
azbest
félisten
válasz
toto2700reg #3194 üzenetére
épp most mutatott egyik kollégám egy jó kis cikket és videót a mókolt sd kártyákról
On Hacking MicroSD Cards [link] és itt egy régebbi
On MicroSD Problems [link].
Sokan nem is hinnétek, hogy milyen komoly kis készülék egy ilyen kártyaA (#3198)-ban linkelt extremeprocessor-tól 5 kártyát és egy kingston kártyaolvasót rendeltem az utóbbi másfél évben, hiba nélkül
-
azbest
félisten
válasz
toto2700reg #3196 üzenetére
eu-n belül valószínűleg az általad linkel a legjobb ismert bolt, taiwanból pedig vele van jó tapasztalatom memóriakártya terén. Nagyobb rendelésnél pláne a mymemory a nyerő, mert távolkeletinél rákerülhet plusz áfa, míg eu-n belül nem lehet meglepetés.
-
tepimartin
tag
válasz
toto2700reg #3194 üzenetére
Oké, köszönöm mindenkinek a választ! Akkor ilyet nem veszek.
Amúgy esetleg Meggyi ha van kedved belerakhatnád a leírásba, hogy ilyen és ehhez hasonló microSD-t senki ne vegyen. Meg esetleg pár megbízhatót összegyűjthetnénk aki kintről rendelt. -
válasz
toto2700reg #3033 üzenetére
A fene tudja az igazságot... de én szeretném hinni h igaz a videó.És ha lesz ilyen telom, és kettő napot megy legalább egy töltéssel, meg mondjuk 25-26 ezer az antutu pontja, plusz nagyjából jó képet csinál, ez a három dolog nekem bőven elég lesz h boldog legyek...
-
fotosjani
aktív tag
válasz
toto2700reg #3030 üzenetére
Szerintem te félreérteted a történetet.
Az MTK nem a saját 4 magos SOC-jait akarja legyőzni, hanem egy felsőkategóriás telefonokban is helyet kapó rendszert szerettek volna össze rakni, ami szerintem sikerült is.
A linkelt videókon is az etalonnak számító Galaxy S4-el vetik össze nem a saját 4 magos rendszerükkel.
Ezzel szerintem csak azt akarják a felhasználók felé jelezni hogy van élet a Karit magokon túl is, a felső szegmensben is ezek után.
Szerintem a videók meggyőzőek és nekem jobban kellene egy MT6592-es mobil mint egy Snapdragon 600-as.
Sőt a legjobb egy S4 klón teló pl. No1 S6 (a külső mérete miatt) MT6592-el szerelve lenne egy igazán jó mobil. -
válasz
toto2700reg #3019 üzenetére
Youtube-on már vannak róla laboratóriumos felvételek,cikkek........mutatják műszeresen, kevesebbet eszik, gyorsabb, és nem melegszik annyira, majd belinkelem, elég meggyőző.
-
válasz
toto2700reg #2566 üzenetére
Hát kérlek szépen,amikor teszteltem a romokat nem a stabilitásra mentem rá elöször,más dolgokat néztem bennük...és mivel csak pár órát voltak fent,ezért erről az egyről tudok csak véleményt mondani,ami 6 hete van fent a kettő 967s-ünkön, az eddig hibátlaul megy. S4 ported rom, kicsit visszább van róla,kép, rom - kernel verzió.
De ha most kéne válsztanom:S4 ported rom, Max Flower, és az új magyar Miui....
A needromos s4ui-s sem volt rossz...
-
válasz
toto2700reg #2423 üzenetére
Forrás: (#1865) szabof1
"Összehasonlítva a két rom tartalmát az a különbség, hogy a Full verzióban benne vannak az alábbi programok is:
BackupRestoreConfirmation.apk
FileManager.apk
Galaxy4.apk
HoloSpiralWallpaper.apk
LiveWallpapers.apk
LiveWallpapersPicker.apk
MagicSmokeWallpapers.apk
MtkVideoLiveWallpaper.apk
MtkWeatherProvider.apk
MtkWeatherWidget.apk
MtkWorldClockWidget.apk
Mushroom3D.apk
NoiseField.apk
PhaseBeam.apk
VisualizationWallpapers.apk
Weather3DWidget.apk"Ejjjj, gyorsabb voltál
(#2427) toto2700reg
-
toto2700reg
aktív tag
válasz
Na meg van a válasz: [link]
-
Balazska15
senior tag
válasz
toto2700reg #2425 üzenetére
A Miui szépsége meggyőzött!!
Egyébként teljesen jól működött a maxflavour féle rom is!
De próbára mindenképp ajánlanám a Miui-t, annyi apró kis finomság van benne, hogy hihetetlen!
-
Balazska15
senior tag
válasz
Én is használtam, nem tudom mi a különbség, de ha már van Full akkor....
De majd valaki biztos kiokosít minket!!
-
válasz
toto2700reg #2419 üzenetére
Ja,ha már "romozol" próbálj ki párat
-
zalman90
őstag
válasz
toto2700reg #2419 üzenetére
MIUI nálad nem nyerő ?
-
válasz
toto2700reg #2417 üzenetére
Hát akkor sztem csináld úgy h ami nem kell,lefagyasztod azt 10-20 dolgot,használd 1 napig a telefont,azt ha minden jól megy , töröld...... nálam szerencsére nem voltak ilyenek.....
-
zalman90
őstag
válasz
toto2700reg #2413 üzenetére
ezekkel vigyázz , mert ha nem találja a rendszer a fáljt , mikor ellenőriz induláskor pl: azt a mushroom hátteret , simán összeomlik
-
válasz
toto2700reg #2413 üzenetére
Az a 116114 nem tom mi, de a többi ja, fagyaszthatók,törölhetök.....a nevükből általában lehet már látni h melyiket lehet.... gondolom tudod vagy remélem tudod
....... nem tudom mitől indulhat újra....
-
válasz
toto2700reg #2409 üzenetére
Igen, ahogy tisztelt cappa72 kollégánk irta,minden komolyabb rendszermódositás elött cwm backup (főleg ha olyat még nem csináltál) , ha Titanium Backup-al csinálod, akkor elötte lehet fagyasztani is az appokat, h a rendszer nem hiányolja e,nincs összeomlás e utána.....kinai neve volt az appnak amit letöröltél? vagy mi volt az?
-
válasz
toto2700reg #2409 üzenetére
Minden rendszermodositas elott cwm backup.
Van ilyened? -
válasz
toto2700reg #2406 üzenetére
pl. Titanium Backup,stb stb...
-
Balazska15
senior tag
válasz
toto2700reg #2333 üzenetére
Fülest én sem kaptam
Egyébként ez a miui rom nagyon király
Akksi időt még nem teszek fel, mert ma csak telefonálás volt, nem volt időm netezgetni rajta
-
válasz
toto2700reg #2337 üzenetére
Hát látod milyenek,biztos gyűjtenek rizsre
-
válasz
toto2700reg #2335 üzenetére
Biztos spórolni akart a webshop...
-
válasz
toto2700reg #2333 üzenetére
Én kaptam fóliát,műanyag tokot,fülest....mind tök jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 - 128GB - Csillagfény- 32 hó garancia - 100% akku, iStyle vásárlás + kiegészítők
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP szerverek áron alul
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest