Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • beatboy89

    csendes tag

    Üdv emberek!

    FIGYELEM! Android szűz vagyok / voltam tegnap előttig, lehet zavarosan fogok kicsit fogalmazni

    Szóval, mint a bevezetőmből kiderült, tegnap előtt vettem egy Skate készüléket. Tetszik, kézreálló, gyorsan reagáló kijelző.

    Probléma 1: Az akkumulátor használatnál található egy olyan, hogy Térképek. 33-34% ot szépen emg is eszik az akksiból. Rámegyek hogy kényszerített leállítás, de nem akar leállni. És mint mondtam, elég sokat megeszik az akksiból.
    Jelenleg a helyzet az, hogy a kényszerített leállítás gomb inaktív.

    Probléma 2: Pár app nem indul el, aminek szerintem el kellene indulnia. Erre példa a Can Knockdown 2 nevezetű game. Nem, nem az idegesít, hogy nem tudok kis labdákkal kis dobozokat leütni, hanem az, hogy 3 verziót próbáltam telepíteni, és mind a 3 amint elindítottam, váratlanul leállt. Volt még ez probléma egy másik appnál is, ami a LED vakut szolgáltatott volna lámpa ként üzemelni. Ha be akartam kapcsolni, leállt a program.

    Probléma 3: Feltettem egy Power AMP nevezetű zenelejátszót, de hangerő terén nem értem el radikális javulást. Kérdés, hogy invesztáljak e jobb minőségű fül/fej hallgatóra, vagy azzal sem fogok nagyobb változást elérni?

    Kérdés 1: Melyik a legjobb GO Launcher? mert amit most használok, néha begondolkozik a telefon képernyőváltásoknál, illetve ha kilépek egyből a kezdőképernyőre néha elég érdekes dolgokat művel (elnyújtja a hátteret, a menü ikonok félig lecsúsznak a kijelzőről)

    Kérdés 2: Mivel gyorsítsam fel kicsit a telefont?

    Kérdés 3: Ha rootolom a telefont, azt logolja e valahová? Mert a vírus írtót rootolva szeretném telepíteni. Illetve ha unrootolom, a szervízben látható e hogy már rootoltam?

    Kérdés 4: A legfontosabb kérdést a végére hagytam, ICS kompatibilis lesz e a készülék?

    És egy bónusz, a belső tárhelyez akárhogy számolom nekem csak 163 MB

    A válaszokat előre is köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák