- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apaxp
senior tag
válasz
Pogika #21651 üzenetére
Easeus partition masterrel: prog elindít, kártya kijelöl, delete partition, utána az unallocated partition jobb klikk, create partition. Itt primary és fat32 beállít. A teljes méret legyen így. Apply pipára klikk. Ha kész akkor a partíción jobb klikk és resize/move partition. Itt a végéről húzd vissza az eleje felé a csúszkát a megfelelő méretig, ok, utána az unallocated részre jobb klikk, create partition, itt ext3 és primary beállít, ok, apply pipára klikk.
Program végez. Örülsz.
Az ext partíció nem lehet a kártya elején mert akkor a windows nem ismeri fel. -
Adamis
őstag
válasz
Pogika #21026 üzenetére
Tudod, én meg szeretem, mikor szépen animált minden. Főleg a Project Butter tetszik nagyon, JB-n már valami álom!
Én már antutu-ra nem megyek, filmezni sem filmezek, csak zenét hallgatok. Nekem már csak az alap dolgok tartoznak a felhasználói élményhez. És ezeket gyönyörűen kiszolgálja. Animációktól mentesen meg olyan "szögletes" az Android...
-
angelius
aktív tag
válasz
Pogika #20538 üzenetére
A Pacman nekem is bejött első pillantásra de annál a romnál vettem észre hogy recseg a hangszórom. Ezért töröltem de másik romnál és recseg nem tudom hogy a rom okozta e de azóta majdnem teljesen lekell vennem a hangerőt ha telefonálok. A melegedést én is tapasztaltam. A Rootboxot is felraktam az is szépen ment de amikor zene hallgatás közben hangerőt akartam adni akkor leállt az alkalmazás így az is törölve lett. Most a Slim Bean romot használom majd meglátom meddig.
-
-
IcE1986
csendes tag
válasz
Pogika #20366 üzenetére
amiket használok programokat azok nagy részét nem lehet átrakni kártyára és a TPT azért kell, hogy minél jobban leszűkítsem a systemnek fenntartott helyet és pl cacheből is csak 3 megásat használok emiatt mert memóriakártya másik lesz majd benne. vagy eleve úgy érzékelné mintha az is a telefonmemória lenne, ha csinálok egy 256-os ext a 2 gigás kártyán?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ingatlanos topic!
- Apple MacBook
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged