-
PROHARDVER!
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
Indiant #2022 üzenetére
Akkor jó, mert nekem ez még újdonság. Észrevenni valami különbséget a 10.2-höz vagy 10.3-hoz képest?
(#2023) Zsolt_72
Nem tudom lesz-e abból a 2.0-ból valami, azt írja a készítő, hogy eladja a Skate-jét. Szóval tényleg elég szarul állunk Rom fronton.Egyébként válaszolt Elitemóvil a swap-os kérdésemre, csak sajnos nem sokat értek belőle. Ránézne valaki, aki jártos ebben a swap, ram, ext, app2sd témában? Meg legfőképpen azt az Aututun-t nem tudom mi, nem hiszem, hogy elírás. Ha lehet angolra fordítsátok ne magyarra, mert úgy szörnyű.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Futás, futópályák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Bluetooth hangszórók
- DELL poweredge T20 Mini Szerver
- Újratervezés: biztonsági okból változtat a Tesla
- iPhone topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest