- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Steam Deck
- Hobby elektronika
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Hővezető paszták
- Miért fontos a regisztráció előtt elolvasni a feltételeket
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
A szoftvert még mindig kevered a firmware-el
Ha CSAK szoftvert cseréltél a készüléken, akkor a szlovák rom felrakása után elvileg rendben vagy, illetve ugye még a recovery-t is vissza kell lőni.
Igen, elnéztem, még nincs fent a Monte Carlo, az viszont nem túl jó, mert így nincs gyári állapot.
(#1499) rizso
Hát...mkv és Skate, nem biztos hogy menni fog.
-
-
kelzsoca
félisten
Még hányszor írjuk le?
A szoftver=Android, ennek semmi köze nincs a firmware-hez, ami olyan mint a PC alaplapján a BIOS.
A garancia érvényesítéséhez a gyári firmware és a gyári Androidnak kell lennie a készüléken (illetve mindennek gyárinak kell lennie, még a recoverynek is) ha ez nem valósul meg, azonnal elvesztetted a garanciát.
Itt megtalálod a Szlovák csomagot, ami kell Neked: link
-
Sommi
aktív tag
válasz
krisztian112 #1485 üzenetére
Egyik ismerősöm pont most gondolkodik h galaxy ace-t vesz. arról mi a véleményed ? miért cserélted le ?
A másik kérdésem mindenkihez szólna, a telefonon van alapból egy docs to go nevű file nézegető ami alapvetően egy tök jó program, de kéne a fullos verzió, ami sajnos 3400 Ft annyiért meg a franc se veszi meg. Leszedtem géppel, ráraktam az sd-re, telepíteni akartam, el is kezdi, de nem indul el a sárga csík, hanem egyszercsak kiírja h nincs telepítve.
Hogy kéne feltennem ? -
Indiant
addikt
A #636-ban pont Te linkelted a szlovák rom dumpját.
Android verziója: 2.3.4
Alapsáv verziója: P743TB01
Kernel verziója: 2.6.35.7-perf
Build-szám: OSK_P743TV1.0.0B04Ettől ugyan a fw-ed nem lesz szlovák, de a romod igen.
(#1483) kelzsoca: ez elég szomorú, mivel ez a jövő technikája
-
agressor12
senior tag
DEAD SPACE játék megy valakinek textúra hiba nélkül CM7(Big Brother l) alatt?
-
krisztian112
senior tag
Sziasztok!
Énis csatlakoznék a Skate felhasználók sorába
2 évvel 32ezerért vettem a telefont, eddig nagyon tetszik
Galaxy Ace-ről váltottam. A sebesség nagyjából ugyanolyan a kijelző pedig nagyon szép. Sztem 32ezerért bőven vállalható ez a telefon. Nincs semmi nagy hibája. Sztem gyári ROM + Go launcher-rel szépen fut a telefon, szóval ajánlom mindenkinek
-
vrsptr
aktív tag
Hi! X nappal ezelőtt feltettem ezt a ROM-ot(szlovák monte carlo-ra): update-OUK_P743TV1.0.0B05-skate-unsigned.zip, most akkor a firmware-m változott? Vagy hol tudom megnézni, milyen van a készüléken?
Tudna nekem valaki segíteni megrendelni ezt a tokot?:
http://www.ebay.com/itm/OEM-Neoprene-Pouch-Case-ZTE-Skate-/190591863052?pt=PDA_Accessories&hash=item2c6029090c -
Peterzon99
csendes tag
válasz
Indiant #1475 üzenetére
Szia!
Én már megléptem az "elszakadást" (már ha jól értem mire gondolsz). Ismersz már olyan módszert, amivel garanciális állapotra visszaállítható innen a készülék?
kelzsoca: Remélem kapsz új készüléket! Ha a ZTE nem hülye, biztos adnak, mert sokaknál lehet döntési kritérium a te nem hivatalos supportod.
-
komarci
tag
Sziasztok!
Csináltam egy szenzor tesztet és a proximity sensornál X:stop fail!-t ír.(sötét képernyö hívásnál hiba).1hetes készülék,lehet hogy elromlott a szenzor? -
rizso
addikt
Valahol be lehet állítani a kijelző rezgéses visszajelzésének az erősségét?
-
bagyusz
őstag
Vásárlás előtt már letöltöttem a fontos dolgokat, hogy majd ha meglesz a teló akkor azon nyomban felrakhassam. (recovery,root, gt540- multamból már mennek az ilyenek
)
CPU felturbózásához csak root kell? vagy külön oc kernel?
-
Kloki
csendes tag
ma vettem mag a skate-em nagyon jó , mindjárt ráteszem a bluemonte rom-ot és játszanám a dead space-t de most mondja már meg nekem vki, hogy ezen a linken http://dandroidtabletpc.com/download-dead-space-1-1-33-android-apk.html/ van 2 verzió .apk .sd most melyiket kell leszedjem ahhoz hogy tudjak játszani ?
-
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun #1465 üzenetére
Semmi sem jár, ez egy tesztkészülék, majd holnap többet tudok, a frissítés egyébként sikeresen lefutott, majd az update sucess után, több életjelet nem adott, ez Blade-nél is előfordult sok usernél TPT alatt, valószínűleg olyan helyre írta be a dolgokat a NAND-ba, ami eleve hibás volt (bad eraseblock) és kifeküdt a cucc.
Ha éppen egy partícióhatárra kerül bad block, akkor téglásodás következhet be, és be is következett.
Tehát a TPT-s partícionáló csomagokat erősen csak saját felelősségre használja bárki is.
-
kelzsoca
félisten
Nos urak, mi sem bizonyítja jobban, hogy a TPT-s beavatkozás milyen veszélyes, mint az, hogy egy ilyen művelet után letégláztam a készüléket, de ezúttal full brick, tehát teljesen halott és semmire nem reagál...it's a nice day.
-
Jano_023
őstag
Aha, szerintem ugyan az. Nekem a Bladre van ilyen és nagyon bejön. De azt látod, hogy ő is Ebayről rendeli. Ami azt jelenti, hogy te fizetsz neki 1450-et és ő meg 2.99 dollárért ami 700Ft kb. megrendeli az ebayről neked
Szóval nem csinál semmit csak lead egy rendelést és keres vele.
De a tokot csak ajánlani tudom ( és cool a kis android rajta).
Ha akarsz ilyet és nem tudod hogy műkszik az ebay, írj privátban és segítek rendelni. -
Apaxp
senior tag
Ma megérkezett nekem is a skate és mindjárt rá is jöttem hogy béna vagyok hozzá
.
Kérdésem hogy a bluetooth kapcsolatot hogy lehet összehozni laptoppal.
Annyi sikerült eddig hogy párosítás, kapcsolatként viszont valami média lejátszó jelenik meg a laptopon ami nem csinál semmit. Konkrétan én fájl (kép) másolást szeretnék.
Első android teló. -
Frozzy
őstag
válasz
Jano_023 #1450 üzenetére
ez ugyan az a neoprén tok lenne? mert ha igen akkor lehet én is ilyet veszek ha jó.
-
rizso
addikt
Végre ma megjött páromnak is a Skate!
Én egyből lenyúltam, nyomkodtam helyette egy kicsit. Első benyomás: újonnan, dominoval 40k-ért ez a telefon mondhatni ajándék!
-
Jano_023
őstag
válasz
#40993792 #1437 üzenetére
Köszi a linket megnéztem és tényleg meggyőző, de én nem a hátát hanem az elejét féltem. A Blademet is ejtettem le már párszor és ez a tok védte meg akkor is.
Most láttam, hogy a skethez is lehet kapni. Akkor lehet ez lesz.
Vagy esetleg még egy gumi tok, de az sem védi a kijelzőt. Ja és ez a fajta a bladet nem karcolta meg. -
kelzsoca
félisten
-
M3xx
tag
Sziasztok!
Ma megérkezett a várva várt Skate-em T-ék által. Az első benyomás mindenképpen pozitív, szépen fut, szép kijelző, kellemes használat. Raktam már rá 1-2 alkalmazást, rendezgettem, testre szabtam. Lenne 1-2 kérdésem, remélem tudtok segíteni.
A menüben ömlesztve mutat minden telepített alkalmazást, ezt lehet-e valahogyan mappába rendezni (pl. játékok)? Az értesítés felületre hogyan lehet kipakolni pl. wifi-t, bluetooth-t, hogy egyszerűen és gyorsan hozzáférhető legyen? Ezt még nem találtam meg ( ha lehet egyáltalán), mert pl. galaxy-n láttam. Másik kérdés, hogy nem vagyok még hozzászokva, hogy ha valamit használok, utána az fut-e vagy kiléptem, a beállítások/alkalmazások/futó szolgáltatások menüben nem igazán tudok kiigazodni. Van Letöltött,Összes,Az SD kártya,Futó menüpont. A letöltöttben vannak az általam telepített alkalmazások, itt lehet pakolni SD kártyára vagy telefonra, illetve kényszerített leállítás. Bocsi, hogy nem általános droid fórumban érdeklődök, remélem nem baj.
Üdv! -
Indiant
addikt
válasz
kelzsoca #1375 üzenetére
FRISSÍTÉS:
Módosított partíció kiosztással rendelkező ZTE firmware pakk ROM nélkül:[ZTE_Skate_part_mod_rom_nelkul]
AZ ESETLEGES ADATVESZTÉS VAGY A TELEFONBAN KELETKEZŐ KÁROKÉRT FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALOK!
MINDENKI CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE VÉGEZZE EL A MÓDOSÍTÁSOKAT!system 200MB
data 238MB
cache 2MBA zip-et ki kell bontani, majd az image könyvtárt az SD gyökerébe kell tenni. Gyári rommal, a Rendszer frissitések\ SD kártya frissitések menüvel lehet feltenni.
Custom romoknál (mindent töröl!) a Hang fel+Menü+Bekapcsoló gombbal.A frissítés után a recovery consol jön be és ekkor kell feltenni egy romot, vagy visszaállítani a nandroid mentést.
A 2mb-os cache, ha nem kerül átirányításra a RAM-ra, alap rom esetében, okozhat kellemetlen meglepetéseket( letöltés megszakad ), ezért Kelzsoca összedobott a gyári romhoz egy kis update csomagot, ha esetleg valaki átpartícionál:
letöltés
Recoveryből telepíthető verzió!
Egyéb, nem gyári rom (custom) esetén a cache át van irányítva vagy a RAM-ra vagy a DATA-ra.ui.: nálam a Zsoca féle tesztek mind teszt OK-ésak voltak
-
Nyertes480
csendes tag
Az én skatemben gyengébb a wifi, mint egy blade-ben. Ez normális? (A skate -60 dBm-t érzékel, a blade -45 dBm-t.)
Akinek van mindkettő, az legyen szíves, és hasonlítsa már össze a kedvemért! -
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
válasz
#40993792 #1435 üzenetére
tudod az a baj,hogy nálunk "falun" (jászberény)
csak ugy müködik a dolog,hogy beviszem a t pontba,ök elvileg aznapi küldéssel visszaviszik pestre,és küldenek egy ujat.pár nap leforgása alatt...aztán proba,ha jo örülök,ha nem akkor megy vissza megint
(és valoban van szerkeszt gomb,5 percig megy)
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
válasz
#40993792 #1433 üzenetére
detto....sajnos.ugyanazt csinálja.ugyhogy reggel megy cserére.
egyébként ez olyan,mint a menü elejét-végét jelzö kis "animácio",pl sms irásakor alulrol felfelé igy behullámzik vagy mit csinál,amikor hozzá se érek,akkor is.(nekem nincs szerkeszt gombom,vagy csak nagyon rövid ideig)
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
inditás sikeres,most várok...
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
na most csinálom,mindjárt kiderül miujság...
-
atillaahun
veterán
válasz
#40993792 #1421 üzenetére
Hm, ez fura, én aszittem az FW nem tartalmaz Rom-ot.
Vagy az érzékelőidben.
Igen az is lehet hogy túl vastag a szőr a lábamon.
(#1423) Depression
Hát nemtom. Mert alapból ugye kikapcsolt képernyővel van a zsebembe, és csak power-re éled fel, ha bejövő hívás van, akkor meg ott az elhúzó mozdulat, amit épp erre találtak ki.De itt a halálozási okot éppen hogy nem életkor és egészségügy függvényében értettem, hanem kiváltó okok szempontjából, kelet-, és nyugat-európai viszonylatban.
(#1424) Jano_023
Hát én se direktbe gondoltam, hogy holnap feldobom a talpam, hanem hosszútávon közvetett tényezőként.(#1425) Indiant
Hát erre mondjuk én is kíváncsi lennék, gyanúsak is voltak tegnap az értékek, csak nem tudtam miért. De nem lehet többre meghegeszteni a miénket? Mert tuti nem fizikai korlátról van szó.(#1426) SPucu
Én eddig ezt még csak tőled olvastam. -
Dr_Senkihazi
aktív tag
megint elöjövök a képernyö-vibrálos gondommal......
rajtam kivül,másnál is van ilyen jelenség?
(fehér képernyönél látszik leginkább!!)csak mert most beszéltem a t-vel,és ugye 3 napos cseregarancián belül holnap reggel visszaküldhetném,és küldenek egy ujat.
de ha ez másnál is jelentkezik,akkor lehet,hogy megint ilyet kapok....(nem vészesen zavaro,és más gondom nincs is vele)update-al nem kinlodnék,hülye vagyok az ilyesmihez
-
Indiant
addikt
Mondja meg aki tudja, a Monte Carlo part kiosztása 454,5MB a miénk, ha jól emlékszem 420MB. Miért????
-
Jano_023
őstag
válasz
Depression #1423 üzenetére
Az igazság az hogy annyi rádiofrekvenciás sugárzás ér minket hogy enny már nem oszt nem szoroz. A norvégok csináltak egy kutatást, egy városrészt teljesen lefedtek wifivel és a fák megálltak a növekedésben, sőt. Szóval tuti nem tesz jót de nem ebbe fogsz belehalni
Más: akkor rendes tokot senki nem használ? Övre szerelhetőt semmit? -
Depression
veterán
válasz
atillaahun #1420 üzenetére
Sokkal inkább azért kell a 1,5 centi, hogy véletlenül se működjön a kapacitiv kijelző. Nekem a nadrágzseben keresztül simán képes telefonálgatni magától.
A halálozási okoknál vedd figyelembe az életkort és az egészségügy fejlettségét is. Nem az ilyen kis kütyük okozzák.
-
atillaahun
veterán
válasz
Jano_023 #1419 üzenetére
Én szigorúan a bal farmerzsebemben hordom tok nélkül (Blade se karcolódott sose), de az konkrétan akkora, hogy szerintem még egy tablet is beleférne. Lehet ezért (se) nem érzem ha rezeg. De hát eddig nem gondoltam, hogy a nadrágomba van a hiba.
Meg épp tegnap futottam át a Skate használati útmutatóját, hát van benne pár hülyeség úgy általában, viszont erősen javasolják, hogy a telót (gondolom nem csak ezt) legalább 1,5 cm távolságra hordjuk a testünktől. Azon filóztam, hogy mennyire érdemes ezt komolyan venni.
Mert az alap, hogy éjszakára míg berakom a párna alá (hogy reggel ébresszen) addig repülő módban van, meg mellény zsebben sem tartom, hogy az egyéb belső szerveimet sütögessem, de az gáz-e ha zsebben közvetlenül a lábamnál van.Mert nemrég olvasgattam egészségügyi statisztikákat is, hogy míg kelet-európában jellemzően érrendszeri betegségektől nyiffannak ki az emberek, addig nyugaton inkább a rák tizedeli őket, és látszik a különbség. A cikk írója ugyan nem magyarázza egyértelműen az okokat, de megfordult a fejemben, hogy az elektronikai kütyük is közrejátszhatnak ebben.
-
Jano_023
őstag
Sziasztok jó reggelt, tegnap hogy sikerült élőben is szemügyre venni a telefont felmerült benneem egy gyakorlati kérdés: hol és miben hordjátok a telot. A blademhez egy prüss tok van és zsebben hordom, ez tuti nem fér el a zsebembe max ha 2-3 számmal nagyobb farmert veszek. Erről mi a tapasztalat?
Más: láttam tetetek már fel képet amit skattel csináltatok, egy videot nem dobna fel valaki, hogy az milyen. Köszi -
atillaahun
veterán
Nem nagyon, én épp dicsértem a mikrofonerősséget, mikor megkaptam a Skate-t. A Blade-hez képest legalábbis mindenképpen jobb. Nálad milyen távolról hallani még benne a beszédet? Csinálj egy tesztet mondjuk hangrögzítővel, beszéjjél, miközben egyre távolodsz a mikrofontól.
-
atillaahun
veterán
válasz
VámpírAngyal #1416 üzenetére
Végülis amennyi bőr van a képeden.
De szerintem pixelhibát világosba elég nehéz észrevenni.
(#1412) Zsolt_72
Melyik Rom-ot tetted fel? És a maradék ~25 MB az hova lett? -
VámpírAngyal
csendes tag
Ti mennyire néztétek át a telót, mikor meghozta a futár? Az alap, hogy megnézem a doboz tartalmát, hogy meg van e minden, meg van e külső sérülés, de érdemes e bekapcsolni is a telót, hogy nincs e esetleg pixelhiba?
-
naster
csendes tag
Sziasztok!
Másnak nincs olyan problémája, hogy a mikrofon feltűnően halk?
barátosnémmal vettünk... mind2 halk, video felvételnél is, telefonálásnál is, headsettel jó.
Esetleg tipp? vagy menjen szervízbe? -
-
xtr3m3
tag
üdv.
Ez nekem sem teljesen tiszta.
Vannak progik amiket lehet sd re mozgatni. Ezt hogyan lehet elereni, hogy teljes mertekben oda installalja pl. egy jatekot. -
-
vrsptr
aktív tag
Akkor ennél az átparticionálás-nál is ugyanúgy használhatom a link2sd-t, csak kb +90Mbal több helyem lenne a készüléken. És ha felteszem ezt, nekem orange-s készülékre kéne, az van? És akkor ez egész készülék gyári állapotába kerülne?
Ha én múltkor feltettem custom recovery-n keresztül az UK-s Orange ROM-ot (szlovák helyett, mert ezt nem találtam), ettől még a firmware nem változott? ÉS a garanciánál a firmware-t nézik?
Meg LINK2SD-nél én gépen keresztül csináltam 16gbos SD-n ~5Gb ext2 és ~11Gb FAT32-t hoztam létre. De a LINK2SD tárhely infó meg 10Gb és 4Gb(2.partíció)mért nem 5öt lát és erre nem is telepít semmit :/, pedig indulásnál mikor kérdezte az ext2-t adtam meg.
-
kelzsoca
félisten
Mindent azért nem tudsz átrakni, és nem lehet maradéktalanul átpakolni az appokat, tehát be fog telni az a belső hely, ~20-20mb-nál már figyelmeztet a rendszer, hogy fogyóban a hely, ha átpartícionálod, akkor mostani állapotban még lenne vagy 160mb hely a data-n.
Természetesen ez csak egy lehetőség, és nem kötelező történet
(#1402) COPA
Rendben van.
-
Kevin's
senior tag
válasz
atillaahun #1397 üzenetére
Na fel raktam vmi kegyetlen jó tiszta sense rom feeling nagyon tetszik magyarul tud . Úgyhogy megy fel rá a SPB shell 3D és tökéletes lesz ! jó hogy meg vettem nagyon jól fut a skaten ! A legjobb Launcher !
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged