Hirdetés
Aktív témák
-
Joshi
titán
Tényleg a 2.1-es TM_P729TV1.0.0B03-as romba nem kötnek bele a szervizesek?
-
zcsongor
tag
válasz
kelzsoca #22197 üzenetére
Éppen most próbálgatom a Blue témát, elsiklott a tekintetem az Original felett, köszönöm!
Még egy gyors kérdés: nagyon megszerettem az FLB-ben az értesítésben lévő kis konzolt, amivel tudtam változtatni a fényerőt, be tudtam kapcsolni a GPS-t, WiFi-t, stb... ez esetleg nem pakolható fel ebbe is egy kis update csomagként?
-
zcsongor
tag
Van valamilyen lehetőség arra, hogy a gyári 2.2 kinézetét rávarázsoljam a Fingerprint V1 ROM-ra?
-
Telda
addikt
A tökeletes leirasnak hála sikerült felraknom a Two face II-t.
Hozzá teszem hogy még soha nem csináltam ilyet. -
Joshi
titán
Jó lett de én inkább a 2.1-es TM_P729TV1.0.0B03-at tettem fel. Majd jövőhéten visszaviszem a telót, persze a felső hangszóró továbbra is torzít tehát hardveres hiba.
THX mindenkinek. -
zcsongor
tag
Nem kötekedésképpen, csak a mai keresgélésem miatt jutott eszembe: ki szokta frissíteni az első hozzászólást? A "Lesz-e 2.2 hivatalos frissítés?"-nél még az van, hogy nem tudni, pedig már jó ideje megjelentek a hivatalos ROM-ok, és én is csak szerencsével akadtam rá Aggregátor kitűnő leírására. Szerintem ezekkel mindenképpen frissíteni kéne a hozzászólást.
-
diwx
csendes tag
Újra él a Blade-em!!!! Téglából újra penge lett!!! Köszönet Keeperv85-nek!!!!!
Nagy menet volt!!!!
-
Joshi
titán
valami lesz.
-
spence225
aktív tag
válasz
IKuresZI #22179 üzenetére
Nincs mit. Próbálgatni kell melyik játékoknál válik még be. Sajna most én nem tudom tesztelni mert szervízben nyugszik a teló de eddig bevált nekem a Nova-nál, a The Settlers HD-nél és az Ethernal Legacy-nél is. Illetve a Star Battalion is szépen fut bár azt nem próbáltam a módosítás előtt. Lehet hogy az fut alapból.
-
hjanos1
senior tag
-
Telda
addikt
A Two face-t honnan tudom letölteni? Mert a http://hungariandroid.com-on nem lelem.
-
Joshi
titán
válasz
SchiSa_963 #22172 üzenetére
Ami a T oldalán van az mind gyári nem?
Én frissíthettem időközben a telómat akár 2.2-re is ez nem tiltott.
A telefonnak csak hangszóró hibája van semmi különös.
-
spence225
aktív tag
válasz
IKuresZI #22155 üzenetére
Ahhoz hogy átírd rootolt teló kell. ha a telód rendelkezik root jogosultsággal akkor root explorert megnyitod és ott elnavigálsz a system mappába ahol megtalálod a build.prop nevű fájlt. Ha ez megvan akkor hosszan rányomsz és kiválasztod az open in text editor-t. (arra figyelj hogy root explorer-ben a jobb fenti sarokban a mout r/o gombocska át legyen állítva mount r/w -re). Szóval ha megnyitottad a build.prop fájlt text editor-ban ott keresel egy olyan sort hogy ro.manufacturer=ZTE. Na ezt a fájlt átírod erre: ro.manufacturer=HTC Ha ez megven a root explorerből való kilépéskor megkérdezi hogy mented-e a módosítás és felül írod-e, rányomsz hogy igen. Ezután újraindítod a telót és már működik is.
Például a Nova nevű játéknál is jól jön, mivel a játék alapból nem támogatja a ZTE készülékeket és textúrahibás. Viszont ha ez az átírás megtörtént akkor már működni fog mivel a játék a htc telefonokat támogatja. Ki van próbálva garantáltan működik. De ez a módosítás a The Settlers HD-nél is jól jön, illetve Ethernal Legacy-nél valamint ki lehet próbálni minden olyan játékot ami előtte textúrahibás volt.
Ennyi az egész.
Sajnos a gameloft egyes játékoknál komolyan vesz ezt a "zte nincs a támogatott készülékek listáján" dolgot, de egy ilyen okossággal megoldható. (leleményes ember a magyar noha ez nem magyar találmány )
-
Bozek
nagyúr
válasz
zcsongor #22164 üzenetére
Igen, T-s SIM-el működni fog elvileg. Nem tudom, hogy a hálózati feloldó kódot hányszor lehet elrontani, de azt hiszem 5-ször. Úgyhogy ne nagyon próbálkozz többet.
(#22166) Joshi: Hááát, igazából egyiket se. Az alsó a 2.2-es, de kevés lesz a data partíció. Bár ha Neked kizárólag T-s 2.2-es kell, akkor engedd rá azt.
-
zcsongor
tag
-
Glatius
őstag
válasz
zcsongor #22157 üzenetére
A SIM -hez nem nyúl a telepítő... ha elbaxtad, akkor még két pin, és jöhet a PUK.
Ha a - telepítőtől függetlenül - megsérült a SIM, ingyen cserélik, a számod marad.
IKuresZI
Sok értelme nincs, nem mennek jobban a játékok, csak átveri a marketet, és olyan progit is le tudsz tölteni, ami nem a Blade gyengécske képességeihez készült. Az esetek többségében vállalhatatlanul rosszul futnak, e-penis effektnek lehetne használni. -
zcsongor
tag
válasz
zcsongor #22124 üzenetére
Közben kutattam, és megtaláltam ezt. A leírtak szerint megcsináltam a dolgokat, a gyári recovery után szépen fel is szaladt a 2.2. A pin kódomat még a legelején megváltoztattam, és ezt most nem fogadja el, valószínűleg ez a rész is kapott egy hard resetet, és most az eredetire kíváncsi?
-
IKuresZI
tag
Olvastam valami olyat, hogy ha valamit átírok a telefonba HTC-re, akkor jobban mennek a játékok. Erről valaki tudna egy kis infót adni? Mondjuk, hogy mit kell hol átírni és mivel tudom átírni?
-
Glatius
őstag
válasz
Tiberius8409 #22152 üzenetére
Sőt rátenni sem szabad.... itt dicsekedni vele pedig balgaság, mivel Blade -re nem adták ki egész biztosan lopott holmi.
-
Tiberius8409
csendes tag
Sziasztok!
Igo My way-t nem lehet áthelyezni sd-re? így 30-40 mbot eszik a teló memóriából. -
Joshi
titán
Az én telóm még Gen1-es, akkor mehet rá egyből a 2.2-es gyári rom?
-
SchiSa_963
csendes tag
ajánlom figyelmedbe
-
Joshi
titán
Szerkesztve.
Jelenlegi helyzet az hogy most egy Kelzsoca 2.2 flb_r8_hun_update_Allin romot használok, de gariztatás miatt vissza kell raknom a gyári romot. A stock recovery felrakása után melyik hivatalos rommal kezdjek?Ja és az sd kártyát a telefonban hagyhatom romcsere közben? Most van rajta egy ext2 és Fat32 partíció.
-
pista59
őstag
válasz
SchiSa_963 #22140 üzenetére
Akár tiszteletbeli offff topic tag is lehetnél
-
cascada
senior tag
Sziasztok!
Észrevettem pár kellemetlen dolgot a gyári 2.2-es T-s ROM-nál. Az lenne a kérdésem, hogy ez mindenkinél így működik, vagy csak nálam rossz valami beállítás?
- bekapcs gomb megnyomásakor nem aktív a halk mód
- ha az Energiaellátás widget-en megnyomom a legelső gombot (WiFi), akkor nem csatlakozik automatikusan az elérhető eltárolt kapcsolathoz, csak ha megnyitom a WiFi beállitások panelrészt
- meg volt még valami harmadik furcsaság is. majd leírom ha eszembe jut -
SchiSa_963
csendes tag
válasz
Pumika1975 #22137 üzenetére
Ez igazából egy japán találmány. Miután sikeresen lehalászták a szigetek környékén az összes halat, köztük a rájákat is, a kormány megbízta a Kicsihusi vállalatot hogy fejlesszenek ki elektronikus műhalakat a búvárok szórakoztatására. Az első modell az angolna volt, de ez az alakja miatt nem volt praktikus. A második verzió, az elektromos rája már sokkal ígéretesebb: lapos felületén egész nagy méretű LCD panelt el lehet helyezni, így képes Playstation játékokat futtatni. Fejlettebb változatai mp3 fájlokat is lejátszanak, sőt az internetre is lehet velük kapcsolódni. Már dolgoznak az elektromos pingvinen is, ennek vezérlőszoftvere természetesen nyílt forráskódú lesz, és a totyogás mellett képesek web, fájl, ftp szerverként is működni.
-
infectedmann
őstag
lgcamera-val felvett videókat sehogy sem tudom a gépre varázsolni. Nem lehet ekkora láma
Akárhova másolom nem látom a gépen.
-
Pumika1975
senior tag
válasz
SchiSa_963 #22134 üzenetére
ha nekem lenne elektromos rájájám akkor arról tölteném a telefonom....
-
IKuresZI
tag
Tudna valaki linkelni stock témát swedish spring-re? Nem találok sehol, csak olyat, aminek sötét a fenti csíkja és ez egy kicsit egyhangú nekem.
-
Telda
addikt
Mai naptól én is boldog zte tulajdonos vagyok
.
Fel is rakom az első kérdésem, milyen navigációs rendszert érdemes felrakni? -
diwx
csendes tag
Megjött Keeperv85, hamarosan kezdődik a blade újraélesztés!!!!
(állítólag kb.1-1,5 időtartam)
-
bala6120
senior tag
-
infectedmann
őstag
Szerintem érdemes Gen2-re frissíteni.
-
zcsongor
tag
Sziasztok!
Azt hiszem ráuntam az FLB R8-ra, ahogy látom, hogy folyamatosan jönnek az új ROM-ok, egyre nagyobb késztetést érzek, hogy újítsak
De mielőtt belevágnék, lenne pár kérdésem: a telefonom ugye már egy kicsit hákolt, ráadásul még GEN1-es, és sajnos az első hozzászólásban nem találom, hogy hol lehetne GEN2-essé alakítani. Gondolom a T-Mobile honlapjáról hiába eresztem rá azt az exe-s gyári 2.2 megoldást, nem fogja szeretni a rendszer.
Egyáltalán mennyire éri meg váltani? Tudom, hogy az akksi jobban bírja, talán erősebb pár dologban, de ha annyira nem hoz sok újdonságot a Fingerprint, akkor lehet, hogy felpakolom a Swedish-t.A válaszokat előre is köszi!
-
Miksz
tag
Mikrofon hiba miatt gariban cserélték a pengém
igaz 2 hetet vártam rája
-
barnam_
nagyúr
válasz
infectedmann #22115 üzenetére
Az alap galéria app-al elforgatva el is menti a képet.
-
infectedmann
őstag
Restartolt egyet a teló, úgyhogy lentebb veszem a procit.
-
Akos2110
tag
Sziasztok!
Segítség kellene az akkuval kapcsolatban. CM7 Twoface 2 van fenn kb 2 napja de az akku (töltés) meghülyült. Egyáltalán nem tölt fel 100%ra, néha megáll egyes százalékon és nem tölt tovább.
Köszi előre is a segítséget. -
szezso15
addikt
válasz
infectedmann #22113 üzenetére
Gépen simán el tudod forgatni! (bár gondolom nem ott akarod
)
-
Glatius
őstag
válasz
IKuresZI #22110 üzenetére
A lényeg az, hogy ha felkapcsolsz egy lámpát, az akkor is fogyaszt, ha nem olvasol a fényénél, hanem elmész otthonról. Ha a CM szolgáltatásai be vannak kapcsolva, akkor az a te akksidat eszi, akármit is gondolsz a ROM készítőjéről. A CM megjelenítésre és egyéb akkuzabáló szolgáltatások széles spektrumára készült. Ezzel együtt lehet élni vagy váltani.
Nem égettél könyvet, - és ha már itt tartunk a Bibliának a tűz nem is árt - de a hardver olyan amilyen, és te a programozót szóltad le, pedig a Two Face II fogyasztása már egész elfogadható. Úgy tűnik nem is próbáltad, csak bedobtál egy gumicsontot. Részemről ezt itt befejeztem.
-
IKuresZI
tag
válasz
Glatius #22109 üzenetére
Most nem értem, hogy miről beszélsz. 3g, data kikapcsolva, 2g hálózaton szoktam telefonálni, néha bekapcsolom a datát, hogy nézzek egy mail-t, puskázok és minimális zenét hallgatok. Ha ezzel így lemerül, az már tényleg nem az én hibám.
Egyébként teljesen úgy beszélsz, mintha bibliát égettem volna. Nekem nem jön be, hiába dolgozik rajta 5-10 vagy akor 10 ezer ember is. Nem fogok vele szenvedni, amíg értelmét nem látom. Ezen nem tudom, hogy mi az érvágás neked. Főleg azt nem, hogy miért kell nekem ugrani. Mintha én lennék az egyetlen ember, aki nem használ cm-et, mert még nem tartja késznek rá. Ahogy csak ezt az oldalt végigolvasom, egy csomóan írják, hogy na majd 100 felett felrakjuk. Nem értem, miért éppen nekem kellett ugranod.
-
Glatius
őstag
válasz
IKuresZI #22106 üzenetére
"valami értelmeset is..." Ez úgy hangzott mintha most még semmire sem lenne jó. Ha valaki nem veszi tudomásul, hogy ami többet dolgozik, az többet fogyaszt, azt érhetik még keserves meglepetések az életben! Lehet, hogy neked tényleg szükséged van egy két és félszer ennyibe kerülő combosabb vasra?
-
szezso15
addikt
válasz
infectedmann #22107 üzenetére
Fejjel lefelé is fogja! A lelkes ZTE munkások fejjel lefelé tolják be a kijelzőt!
-
infectedmann
őstag
Már két screenshot progit is kipróbáltam, de mindkettő fejjel lefelé csinálja a képeket. QuickPic-el el tudom őket forgatni, viszont menteni nem :-/
-
IKuresZI
tag
válasz
Glatius #22104 üzenetére
Új cm-et használok, mint mondtam tegnap is a legrosszabbkor merült le, most egy darabig elegem lett a cm-ből. Majd 100 felett felrakok egyet.
ux1 romját pedig nem szidtam, csak mindenki mást használ, én pedig tőle merőben mást és így túl sok mindent kellett kicserélném.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Politika
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megújult a PROHARDVER!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest