Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Monitor hiba topik
- Apple MacBook
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Milyen TV-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
Miksz
tag
Gps sem mukodik az uj csoda alatt
Akkor csak en vagyok peches
vagy csak turelmetlen
-
vampire17
addikt
Nah leert a ROM. Kicsit ritkitanam az APP-okat, ehhez elv eleg a system/app mappabol torolni a szuksegteleneket igaz?
-
vampire17
addikt
ettol fuggetlenul. Vallalkozo szellemueknek:
-
kungzi
veterán
-
vampire17
addikt
Ebben az uj ROM ban tesztelni kene az FM radiot... Ha teljesen jol mukodik, tuti nem fake
Hmm megis fake
Kiszivargott uj CM kernelen alapszik
-
kungzi
veterán
de szép nap lesz ez a mai
hivatalos 2.3.4?
remélem valaki főz valami finomat, mert már kezdek éhes lenni
nem tudom, de kezdem szeretni a kínaiakat
ha így folytatják, imába foglalom a nevüket
-
raven12
senior tag
Lehet valahol kapni ZTE Blade-hez utángyártott akkumulátort, vagy olyat, ami belemegy? Nem találtam sehol, ahol ilyen alkatrészeket árulnak, meg nem tudom, mi ugyanekkora méretű. Ha már olyan kicsi az aksi élettartama, nem hülyeség venni 2 plusz aksit, és akkor többnapos túrán is tud vele mit kezdeni, pl GPS-elni.
-
ux1
addikt
válasz
vampire17 #23666 üzenetére
A fingerprint szerint a kernel ZTE műhely.
Hivatalos T-s készül, de majd csak szerdán jelenik meg.
Api29 meg már heggeszti az EXE-t hozzá
- A baj meg néha az, hogy a MoDaCo-n egyesek ugyan elolvassák a hírt angolul, de a magyar fórumon már egy sort se tud értelmezni az anyanyelvén
-
kentucky
őstag
most olvasgatta a zte honlapján és arra találtam, hogy a kinai bladekben van tvtuner chip is
CMBB -
bala6120
senior tag
Lassan jön:
Téma: ZTE Blade (3.rész) /Olvasd el az első hsz.-t ! FÜGGETLENÍTÉS TILOS!/ -
kentucky
őstag
[link]
ezt láttátok gyerekek?már bevagyok zsongva
-
Miksz
tag
+1 a 2.3-hoz: wifit nem dobja el alvó módba, gombnyomásra nem éled, csak power és feloldásra.
később még nyúzom tovább, most dolog van mennem kell. (jahh, kapott egy 170 megás system patríciót tőlem
)
-
szezso15
addikt
Jó reggelt!
Valaki feldobta már az N105-öt?
Rádió műxik?
Vagy bugzik keményen? -
Glatius
őstag
válasz
SchiSa_963 #23643 üzenetére
Nem az a baj, hogy nem tetszik neki. Nem kell neki örülni. A baj az, hogy meg van lepődve, ha az alapbeállítások szerint működik....
-
SchiSa_963
csendes tag
válasz
mira72 #23588 üzenetére
"Na ja, de akkor minek az "okostelefon" .. ezt nem értettem eddig meg.
Esetleg azért hogy legyen?
Főleg a droid.. mobilnet nélkül szart se ér.."nos ez így ebben a formájában hülyeség. ha átgondolod te is belátod.
az igaz, hogy net nélkül nem igazán használható, de azt hagy döntse el mindenki, hogy a lehetséges net elérések közül melyiket használja! -
Glatius
őstag
válasz
dragon1993 #23641 üzenetére
Figyelj. Ha tudja hogy az adatkapcsolatért leeszi a fejét a szolgáltató, és ő inkább a 3G kapcsolatot szünteti meg, utána pedig ezt így le is írja és a telefont hibáztatja... erre én se tudok okosat mondani. Ha valaki a szavakat nem érti, annak hiába magyarázol.
-
mira72
őstag
válasz
Glatius #23631 üzenetére
Ja, és én voltam este leszólva, mert apuci kicsi fiacskája nem tud olvasni, és megszóltam neki.... Meg kifejtettem a véleményem az okostelefon használatról... az se jött be mindenkinek
Az autós hasonlatomat meg az ovis nem értette, pedig igaz....
idézhetlek?
:
"mira72-re pedig figyelj oda, mert van egy undorító szokása: igaza van.... "
MIÉRT BAJ HA BURKOLTAN LEHÜLYÉZEM AKI TÉNYLEG AZ?? . JOBB LENNE NYÍLTAN ??
(#23633) Zsolt_72 : igen... nem fogja megérteni, mert gyerek, és olvasni számolni se tud, nem hogy szöveget értelmezni... és azt hiszi neki van igaza .... nem baj, lesz még pár pofára esése
az életben....
(#23607) james17408 : nem bántottál meg, ilyen vagyok, de az ok nélkülit mutasd
-
dragon1993
őstag
Azon ne múljék.
http://multiupload.com/DD2A5NP2IX -
dragon1993
őstag
Offical. 2.3.4 szerintem nagyon fake gyanús de ne legyen igazam.
-
Glatius
őstag
válasz
Weeman1 #23630 üzenetére
Az ovisok ovisok, nem kicsi felnőttek... tényleg jó lenne a távoltartás azoknak, akik nem értik meg, hogy minél okosabb a telefon annál inkább a gazdájának kell megmondani mit csináljon, vagy mit ne csináljon. Az okostelefon netezésre van kitalálva.... és ha valaki csodálkozik, hogy minden körülmények között megteszi, ha meg van neki engedve azt sok keserves meglepetés fogja még érni.
A számítógépek nem a kívánságainkat teljesítik, hanem az utasításainkat hajtják végre.
Mindet!!! -
Weeman1
veterán
Csak úgy kellene engedni hogy hozzászóljanak valamihez az oldalon
ha előtte jó pár órát olvasgatnak,a sok hülye kérdés helyett.
Ezt nem lehetne megoldani?
Meg kirakni egy 18-as karikát hogy ovisokat távol tartsuk. -
ux1
addikt
-
ux1
addikt
Official 2.3.4???
"Fake or Not Fake
That is the question"ROM Name: GB_blade_signed_061311
Kernel version: 2.3.4
Build: zdroid
Software version: B09
ROM-based version: B09 -
3psilon
aktív tag
Helló!
Ilyen ROM-om van: "Swedish Spring RLS5 MIUI Edition by szezso15 Featured Tonchi" (Gen1).
Szép meg jó, de nincs benne GTalk.Honnan tudom feltelepíteni?
Köszi és üdv.
-
vampire17
addikt
Nah, feltelepult es beallittatott kelzsoca uj 2.3.4-es ROM-ja
Par apro modositas (ADW Launcher Pro-ra csere, par szamomra folosleges APP kukazva).
Azt kell mondjam, rohadt jo ROM! Nyomkodom vagy egy masfel oraja folyamatosan, idaig semmi hibat nem talaltam! Villam gyors, nem fagy, nem DC-zik. Ha nem merul veszesen, akkor nyero lesz teljesen
-
Trombi88
csendes tag
Na ez nekem nem megy. Nincs valaki olyan itt a fórumon aki Budapesten vagy közelében lakik és sörért, csokiért, végső esetben pénzért megtenné hogy müködőképessé varázsol egy Blade -t? (A Hiba annyi hogy ismerős rárakott a telenoros blade -re egy t-mobile os 2.2 -t. A telefon T-Mobile függő lett, ami hát probléma. Tehát vagy függetlenné tenni, vagy a gyári telenoros romot kéne rá visszaállitani. Kérem ha valaki képes erre az legyen olyan jó és írjon egy pm-et.
Előre is nagyon köszönöm!
Üdv.: Trombi
-
Rickeffe
aktív tag
Volt valami ilyesmi, hogy a füles jack megszakítja a kapcsolatot és nem szól a hangszóró?
Nekem a fülesben is meg a hangszórón is szólnak a hangok. -
mira72
őstag
na igen, de bazz, én csak írtam hogy nem tud olvasni, és le lettem hurrogva, de az hogy idéztem is arra már nem tudott mit írni a gyerek, csak kerülgette a sz@rját........ topic címét se olvasta el .. de mind1, lehet én látom rosszul... de hát ez van.. sz@rból apukának se sikerült nagyot alkotni....
legyen igazatok, bár én tudom hogy nekem van -
Rickeffe
aktív tag
válasz
dragon1993 #23608 üzenetére
DSP fennt volt mellete? Hányas droidon futott?
Én feltettem a svéd tavaszra de rohadt dög lassú volt bár nem 2.2-re készült eleve ha jól tudom. Igaz, akkor még ha jól emlékszem fennt volt a DSP Manager is de nem tudom ez befolyásolja-e a futási sebességet. -
Simba86
senior tag
válasz
dragon1993 #23616 üzenetére
utolsó off:
jó kis osztály, ahol ez a szint... még jó, h már 6 éve túl vagyok ezen, összehasonlíthatatlanul más volt akkoriban még a közoktatás, hiába "csak" 6 év telt el...
egyébként attól, h az osztálytárs hülye, neked még nem szükséges annak lenned... -
Simba86
senior tag
válasz
dragon1993 #23614 üzenetére
remélem nyelvtanból azért a kettes érettségi összejött...
egy éppen érettségizőtől azért elvárná az ember a minimális helyesírást...a CM changelog-ban jól látom, h az FM bekerül a következő nightly-ba? (vagy rosszul értelmeztem?
)
-
dragon1993
őstag
És mielőtt valaki megilyedne a felső menü nem a helyhiány miatt van így hanem oldalasan kell görgetni.
-
Joshi
titán
válasz
mira72 #23605 üzenetére
(#23606) Joshi : igen, de olvasd el az elejét is a dolognak.. nem csak a mobilnet a téma, hanem az IQ is
Ez egy fórum nincs szükség itt nevelési tanácsadásokra, miért baj az hogy vannak olyanok is akik kezdők akár okostelefon akár pc terén? Ha nem akarsz tizedszerre magyarázatot adni akkor nem kell hozzászólni a témához, majd válaszol más ennyi. Nekem is meg van a véleményem többekről de nem fogom publikálni egy olyan topikban ami egyértelműen nem erről szól. Ha személyes megjegyzéseid vannak akkor írd meg azokat privátban.
-
dragon1993
őstag
Akiknek kell http://facebook.com/ztebladeportal
Kedves modik ez nem warez progi mert ez egy gyári zenelejátszó a nyílt forráskódú androidból
Szezso15
Ment a pü , én is mobilról vagyok. -
MxM19
aktív tag
válasz
mira72 #23605 üzenetére
Már nem azért de nagyon hülyén fogod fel a dolgokat.De ne legyen igazam.Na én mentem.
Te meg foglalkozzál továbbra is azzal hogy nekem miért van bladem, meg hogy ki mire használja a faszát.......
Ha így folytatjuk hogy felteszünk pár kérdés meg nem tudjuk mindenre a választ/mira72 meg lát egy 12éves gyerek kezében egy bladet akkor eljön a világvége. -
szezso15
addikt
válasz
dragon1993 #23608 üzenetére
Pü-be adnál linket?
Telefonon vagyok
-
dragon1993
őstag
Rom készítők , nem akarjátok a google music (alap zenelejátszó) 3.0.1-es verzióját belerakni a romjaitokba ? Nagyon jó pl van a számnak egy barnás borítója akkor barnás lesz a zenelejátszó.
-
-
Joshi
titán
válasz
mira72 #23588 üzenetére
Én hjanos1 pártjára állnék az ügyben hogy nem feltétlenül szükséges a mobilnet, persze jó ha van de mindenképpen plusz költség. Én nem utazom ugyanis 15 percre van a munkahelyem ha meg utazom akkor meg általában vezetek. Számomra pénzkidobás lenne a mobilnet mert nem igazán tudnám kihasználni, persze a munkahelyemen tudnék böngészni a neten esetleg néhány app-ot letölthetnék a Marketről de minek? Mailt is csak napi egyszer nézem de van úgy hogy több nap is eltelik mire ránézek, a programfrissítéseknek is elég néhány naponkénti wifi kapcsolat. Időjárás előrejelzés nélkül éltem le az életem nagy részét szerintem ezután is megleszek nélküle. Szinkronizálhatnék napi 24h-ban de mit és minek?
Ettől függetlenül jó dolog az állandó netkapcsolat de ha valakinek ez is számít mint spórolási alternatíva akkor simán nélkülözhető. -
mira72
őstag
nem, nem értem hogy Te magatok ( 6ökör?? ) mire céloztok.
de rom cserekor igen, bekapcsolva jön be a mobilnet, de ezt mindenki tudja.. vagy kiveszi a sim-et, vagy nem érdekli mert nem apuci kedvence, és tud fizetni szaros 500-1000Ft mobilnetre, meg nem csörgetget mindenkit h hívják vissza....
meg ugye nem a 3G-t kapcsolgatjuk h ne legyen mobilnet, de nem baj.. UX1 megmondta..
ismételjem magamat:
sokan nekiesnek mint paraszt a diplomatatáskának .....(#23603) ux1 : hát ja.. 15(bocs, lehet 16..) évesen mi még csak a f@szunkal játszottunk max, nem
(#23606) Joshi : igen, de olvasd el az elejét is a dolognak.. nem csak a mobilnet a téma, hanem az IQ is
-
vampire17
addikt
Hali!
Az lenne a kerdesem, h zsoca uj 2.3.4-es romjaval masoknak mukodik e a fancy widget rendesen? Nalam nem hozza be az idojaras adatokat....
ha fix varost allitok be megy, de sajat pozicioval valamiert nem... Ill akkor is a gps-t akarja hasznalni, amikor a halozat alapu helymeghatarozast allitom be... Ennek mi lehet az oka?
-
MxM19
aktív tag
válasz
infectedmann #23600 üzenetére
Tudom én is csak ott volt a hiba hogy vagy 4x tettem ma újra a romokat.+tegnap.
Szóval.....:S
M1 ha lesz pénzem rá akkor feltöltöm.mira72:Amúgy is ki szoktam venni a pipát mindenből a mobilhálózatoknál.De elárulom neked hogy a rom feltétel miatt vette le a pénzt amint írták.(Adatforgalom stb is ki volt kapcsolva.)Akkor a többi válaszomat megértetted?Tényleg fel tudtad fogni mire céloztunk?
-
mira72
őstag
"olvasni nem tudnak", idézek az első hsz.ből kicsit, jó? mi is a topic címe?
lehet hogy tényleg ovis vagy és még nem tudsz olvasni?"
Miért van az, hogy 1 napja használom a telefont és már nincs pénz a kártyámon?
Az android rendszer lételeme az internet elérés. Emiatt alapbeállításon kérdés nélkül barangol az interneten. Könnyen kikapcsolható: Beállítások -> Vezeték nélküli vez (felül) -> Mobil hálózatok (alul) -> Adatkapcsolat(felül, valami hasonló) pipa ki.
Kapcsolgatni is lehet ha erre van szükség, erre célszerű a marketből leszedni az Apndroid nevezetű appot. "na most akkor mi van? ki sírt hogy a szaros pénze elfogyott 2 sms-re ?????
na akkor ki ír hülyeségeket? apuci mielőtt megvette a telefont, olvasókönyvet vehetett volna...
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- Facebook és Messenger
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Spórolós topik
- Monitor hiba topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Autós topik
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest