Hirdetés
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Hobby elektronika
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
jano_77 #29293 üzenetére
Az ékezetes betűk kitételével csak az a probléma hogy egyszerre túl sok karakter lesz a kijelzőn amitől nagyon kicsik lesznek a betűk így az érintési felület is szűkül. Tényleg jobb ha csak az ékezet nélküli betűk vannak alapból viszont a hosszan nyomva tartás sok időt vesz igénybe. Gondolom Shodannak is ez a problémája amit meg is értek.
-
Joshi
titán
válasz
mira72 #23605 üzenetére
(#23606) Joshi : igen, de olvasd el az elejét is a dolognak.. nem csak a mobilnet a téma, hanem az IQ is
Ez egy fórum nincs szükség itt nevelési tanácsadásokra, miért baj az hogy vannak olyanok is akik kezdők akár okostelefon akár pc terén? Ha nem akarsz tizedszerre magyarázatot adni akkor nem kell hozzászólni a témához, majd válaszol más ennyi. Nekem is meg van a véleményem többekről de nem fogom publikálni egy olyan topikban ami egyértelműen nem erről szól. Ha személyes megjegyzéseid vannak akkor írd meg azokat privátban.
-
Joshi
titán
válasz
mira72 #23588 üzenetére
Én hjanos1 pártjára állnék az ügyben hogy nem feltétlenül szükséges a mobilnet, persze jó ha van de mindenképpen plusz költség. Én nem utazom ugyanis 15 percre van a munkahelyem ha meg utazom akkor meg általában vezetek. Számomra pénzkidobás lenne a mobilnet mert nem igazán tudnám kihasználni, persze a munkahelyemen tudnék böngészni a neten esetleg néhány app-ot letölthetnék a Marketről de minek? Mailt is csak napi egyszer nézem de van úgy hogy több nap is eltelik mire ránézek, a programfrissítéseknek is elég néhány naponkénti wifi kapcsolat. Időjárás előrejelzés nélkül éltem le az életem nagy részét szerintem ezután is megleszek nélküle. Szinkronizálhatnék napi 24h-ban de mit és minek?
Ettől függetlenül jó dolog az állandó netkapcsolat de ha valakinek ez is számít mint spórolási alternatíva akkor simán nélkülözhető. -
Joshi
titán
-
Joshi
titán
válasz
marcusa #22866 üzenetére
Az hogy egy játékot kiemelünk még nem mérvadó amúgy se játszok az Angry-vel, a böngészés már egy más kérdés habár a gyári 2.2-es rommal a wifi jónak tűnik. Engem elsősorban azok az apró megröccenések zavarnak gyakorlatilag bárhol és bármikor, oké hogy nem 1Ghz-es proci van a Blade-ben de ezek a megröccenések lehetnek szoftveres hibák? Csak azért kérdezem mert pl egy HTC Hero-ban hasonló hardver van de ott ilyet nem tapasztalok 2.2-nél.
-
Joshi
titán
Ma kicserélték a Blade-et hangszóró hiba miatt úgy hogy megint új telóm van.
Viszont már Gen2 Android 2.2-es verziót kaptam (T-mobilos), na persze lövésem sincs hogy hagyjam a romot vagy rakjak fel valami módosítottat. Lehet hogy bennem van a hiba de túlzott különbségeket nem veszek észre rom és rom között. Pl ma az egyik kollégám vett egy HTC Desire HD-t ami fullos de szvsz nem a 2.3.3-as Gingerbread miatt hanem a fullos hardvertől na és a HTC saját dolgaitól(utóbbit most nem részletezném).Összefoglalva a kérdésem az lenne hogy alapjába véve gyorsabb mondjuk egy 2.3-as Gingerbread rom ha lapozok a menüben? Internetezés közben gyorsabban jönnek be az oldalak? Gördülékenyebben futnak a játékok stb?
-
Joshi
titán
válasz
infectedmann #22200 üzenetére
Inkább nem mondok semmit pedig nagyon kikívánkozik.
Ezzel a ZTE topikkal egyébként nem lenne semmi gond csak éppen enyhén szólva is kaotikus. Ne haragudjon meg senki de én nem követem a topikot naponta de még csak havonta sem, ja és szinte lehetetlen visszaolvasni és következtetéseket levonni egyes hozzászólásokból. De még mindig köszönöm az érdemben válaszolóknak az eddigi segítségüket. -
Joshi
titán
Tényleg a 2.1-es TM_P729TV1.0.0B03-as romba nem kötnek bele a szervizesek?
-
Joshi
titán
Jó lett de én inkább a 2.1-es TM_P729TV1.0.0B03-at tettem fel. Majd jövőhéten visszaviszem a telót, persze a felső hangszóró továbbra is torzít tehát hardveres hiba.
THX mindenkinek. -
Joshi
titán
valami lesz.
-
Joshi
titán
válasz
SchiSa_963 #22172 üzenetére
Ami a T oldalán van az mind gyári nem?
Én frissíthettem időközben a telómat akár 2.2-re is ez nem tiltott.
A telefonnak csak hangszóró hibája van semmi különös.
-
Joshi
titán
Az én telóm még Gen1-es, akkor mehet rá egyből a 2.2-es gyári rom?
-
Joshi
titán
Szerkesztve.
Jelenlegi helyzet az hogy most egy Kelzsoca 2.2 flb_r8_hun_update_Allin romot használok, de gariztatás miatt vissza kell raknom a gyári romot. A stock recovery felrakása után melyik hivatalos rommal kezdjek?Ja és az sd kártyát a telefonban hagyhatom romcsere közben? Most van rajta egy ext2 és Fat32 partíció.
-
Joshi
titán
Köszi mindenkinek a segítséget.
-
Joshi
titán
Sziasztok. Szarakodik a telefonom felső kis hangszórója, működik de nagyon recseg mikor telefonálok engem idegesít és vissza akarom vinni. Nekem még Gen1-es telóm van Kelzsoca flb_r8_hun_update_Allin rommal de nem nagyon követtem az eseményeket így nem vágom hogy most mit kellene feltenni ahhoz hogy vissza tudjam vinni.
-
Joshi
titán
Az egyik haveromnak a telójának hangszórója megadta magát, a felső hangszóró jó de a lenti oldalsó nem szól. Se csengőhang se zenelejátszás kihangosítva nem működik. Le lett resetelve a teló ami gyárilag 2.2 Froyo és csak 1 hetes. Ez gari vagy lehet vele csinálni valamit?
ui.: annyit mondott hogy éppen zenét halgatott kihangosítva aztán egyszer csak elhallgatott.
-
Joshi
titán
válasz
#19617792 #15567 üzenetére
Na pont ez érdekelne: ...kicsit stabilabb és gyorsabb.
Mennyire stabilabb és mennyire gyorsabb? Észrevehetően vagy a fene se tudja? Az SD kártya már most is Ext2+Fat32-re van particionálva, nekem elsősorban ez volt az a plusz funkció ami kellett a 2.2 Froyo-val. Az 1Ghz-es procit meg szvsz semelyik Android verzió se fogja pótolni pedig nagyon kellene. Na nem a telót akarom fikázni mert nagyon szuper a készülék csak úgy megjegyeztem. -
Joshi
titán
Erre nem kaptam választ esetleg ennyire gáz lenne a kérdés?
-
Joshi
titán
Üdv. Jelenleg Kelzsoca flb_r8_hun_update_Allin romot használom több mint két hónapja gond nélkül egy Gen1-es telón. Kérdésem az lenne hogy érdemes-e felrakni a hivatalos 2.2-es romot vagy inkább hagyjam a jelenlegit?
-
Joshi
titán
-
Joshi
titán
Üdv, az alábbi képen látható menü gomb helyett be lehet tenni mondjuk az All Apps Optimizer progit? Vagy ezeket a gombokat nem lehet cserélgetni? (Kelzsoca flb_r8_hun_update_Allin)
-
Joshi
titán
válasz
kelzsoca #4128 üzenetére
"...Nem olyan régen, valaki azt mondta hogy belsős infó alapján tudomása van arról hogy addig, amíg a 2.1-es szoftverrel "szerelt" készülékek nem fogynak el, addig nem jöhet a 2.2-es, pedig a frissítés már a szolgáltatónál van."
Ez meg azért tűnik hiteltelennek mert tudtommal nincs óriási készlet a Blade-ből, jó példa erre az hogy sok üzletben nem is tudtak adni amikor venni akartam. Meg aztán miért ne frissíthetné a szolgáltató a 2.1-es készülékeket 2.2-re? Sőt ahogy a csoda vagy csudacippet kiadták úgy kiadhatnák a hivatalos 2.2 froyo-t is.
-
Joshi
titán
Most tulajdonképpen mitől haláloztak el a telefonok az FLB-R8_HUN_Allin romoknál? Telepítés alatt vagy után? Csak azért kérdezem mert jelenleg is ezt használom és nem lenne jó ha menet közben is hazavágná a készülékemet. Android 2.3 használható verzió van már? Egyáltalán van értelme lecserélni a jelenlegit?
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest