Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen joysticket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
kungzi
veterán
válasz
infectedmann #22273 üzenetére
én ha nem nyomkodom a telót, múlt hévégén elmentem itthonról és itthon hagytam a telót. kb 8 órát voltam távol és 1%-ot se esett. ugyanúgy 100%-on volt.
-
apeelme
addikt
infó:
Issue 2882: fix fm on blade
Comment 28 by project member jacobcra...@gmail.com, Today (19 minutes ago)
(No comment was entered for this change.)
Status: PatchSupplied
-
raynon
csendes tag
válasz
infectedmann #22286 üzenetére
Nekem a Blade_2.3.4_Two-Face_II van fent és az első 2-3 lemerülési idő gyors volt (kb 1 nap vagy kevesebb használattól függően) de most a 4-5 -ik után már sokkal tovább bírja az aksi ugyanolyan használat mellett kb 2 nap
-
kelzsoca
félisten
válasz
RAiN91 #22284 üzenetére
Nekiállhatsz otthon is, elvégre a szervizben is lehet azt mondják, hogy csináld otthon, vagy volt rá példa hogy pénzt kértek volna érte (2500Ft)
Ha ők csinálják és akkor történik probléma, természetesen cserélniük kell, mivel hivatalos megoldással vélhetően nem tudják/tudnák megoldani a problémát.
(#22288) Nova96
Mi az hogy nem hallatszik
-
TRob1
veterán
válasz
dombila #22282 üzenetére
Így van!
Telefonba max class6, mivel az esetek többségében kis fájlműveletek történnek.
Egy Idézet Edenyke fórumtárstól: "memóriakártyából érdemes maximum class 6-ost venni, mert a class 10, bár nagyobb sebességű, de a kicsi file-ok másolásánál nagyon belassul, és többségében ilyen műveleteket végez a telefon" -
Mr.C
őstag
válasz
infectedmann #22286 üzenetére
Arra is figyelj h ha használsz játékot v komolyabb alkalmazást, akkor lépj ki belőle necsak a home gombot nyomd meg... cm-ben belehet állitani h egy alkalmazást bezárhacc ha hosszan nyomod a vissza gombot
-
infectedmann
őstag
Én ügyeltem, hogy minden automatikusan frissülő alkalmazásban kikapcsolja az auto frissítést meg az értesítést, de átnézem őket még egyszer. Nem tudom mitől merülhet 2 óra alatt 16%-ot lezárt képernyő mellett.
-
Mr.C
őstag
válasz
IKuresZI #22277 üzenetére
Hát nemton h te mit csinálhattál, de nekem n88as CM este is max 1%ot merül.... lehet sok az olyan alkalmazásod, ami pl óránként frissiti magt és nem tud miatta aludni a telo... és nekem 100%rol egy nap (nemsok használat után kb 2 ora játék és wifi és 45%os fényerőn) lemegy 65%ra... persze a 2.2 sokkal jbban birja, lehet h csak 75%ra menne le
RAiN91: bevijeted, megcsinálják.... 2500 ft-ért ... fizetős lett sajna de legalább ha elromlik lesz egy uj telod
-
kelzsoca
félisten
válasz
RAiN91 #22281 üzenetére
Ha a leírás alapján a hivatalos frissítéssel csinálod, és probléma lesz, nyugodtan visszaviheted, persze az már más kérdés, ha átíródik vagy elveszik az IMEI, ők elhiszik -e, hogy ezt nem valami kevésbé hivatalos exe csinálta, ugyanis követik a fórumok életét, és mindent tudnak, mi-miért következhet be.
-
dombila
őstag
-
IKuresZI
tag
válasz
infectedmann #22273 üzenetére
Én ezért váltottam vissza 2.2-re. Hiába nem használok (power widgeten kívül) semmit, játszani se nagyon szoktam és 1 napnál tovább sosem bírta cm-el. Tegnap felpakoltam kelzsoca rls4 blue romját, játszottam az eternal legacy-val, ami nem kis játék és tegnap óta wifin vagyok, eddig 12%-ot merült. Na ez ÉG ÉS FÖLD. CM-et majd 100 felett visszarakom...
-
Nova96
őstag
Üdv amelyik rom fent van nekem hiába állítók be csengő hangot nem hallatszik.
-
infectedmann
őstag
Ha nem nyomkodjátok a telót, akkor mennyire szokott nektek merülni?
Nekem 2 óra alatt 16%-ot merült lezárt képernyővel. CM7 Meizu N95 van fent szezso-tól.Bocsi a sok láma kérdésért, de sok viszonyítási alapom nincs.
-
IKuresZI
tag
Van valami újabb 2.2-es rom, portugál. Azt próbálta már valaki?Japán-Svéd-Magyar(?)-aztán most a legújabb elvileg a Portuguese Spring RLS2b. Ezt próbálta, vagy módosította már valaki?
-
kelzsoca
félisten
válasz
RAiN91 #22269 üzenetére
A rom nem számít, de eredeti FTM-es recovery kell ahhoz, hogy a T-s telepítő elinduljon.
A frissítési művelet akár IMEI vesztéssel vagy a készülék teljes elhalálozásával is járhat, tehát mielőtt nekiállsz, nem árt mérlegelni a dolgokat.
(#22266) koszegii
Nem lesz, ha valami mégis rosszul sikerülne, fel lehet tenni a gyári romot CW recoveryből, mert megcsináltam a recovery-s változatát.
-
spuros
őstag
Srácok!
Ehhez valaki tud valamit mondani? A ROM oldalán a topikban nem találtam és itt sem hasonlót... -
koszegii
tag
Sziasztok.
Kelzsoca,a Fingerprint full-t használom,előtte recoweryvel csináltam mentést a gyári 2.2-es romról,ha most visszaállítom a backup-al akkor nem lesz semmi probléma?Köszi. -
k.soma
senior tag
-
HXY
addikt
A kis piros droid, aalatt 26M. Ez melyik progi?
-
JOEKER15
csendes tag
Üdv!
Segítségre lenne szügségem. Tegnap gen 2 esítettem a telefonom utána root-oltam és felraktam arom managert. A rom manager ben elkezdi leszedni a recoverit és mikor végez a következő hibaüzenetet írja ki: ,,An error occurred while attempting to run privileged commands" Tudja valaki mit jelent ez és hogy mért nem tudok feltenni egy recovery-t? -
Nova96
őstag
Üdv ha nem tölt usbról se hálózati áramról akkor a készüléket cserélik?
-
IKuresZI
tag
microSD váráslás előtt állok. Azon gondolkodtam, hogy ebay-ről érné meg a legjobban, ugyanis 16GB alatt nem igazán akarok már megállni. A kérdésem, hogy ha használok ext-et, akkor mennyire érdemes figyelni, hogy class hanyast veszek? Class 10-es 16gb-os-ra gondoltam, de milyen gyártótol? Esetleg valakinek valami tapasztalat? Olyan 6-7 k-t szánok rá. (ebay-en ebből simán kijövök)
-
kelzsoca
félisten
válasz
RAiN91 #22248 üzenetére
Igen, azzal Gen2 lesz.
(#22231) gabe96
Ezt letöltöd, felmásolod az SD-re, majd fájlkezelő segítségével telepíted, aztán elindítod a programot, push recovery, ha végzett fent a CW recovery.
Hangerő LE és power gomb nyomvatartásával (15-20mp) elindítod a telefont, és bejön a recovery.
-
RAiN91
őstag
Ha beviszem a Tmobile-hoz, megtudják csinálni, hogy GEN2-es legyen a blade-m valami frissítéssel? FAQ-ban nem találtam semmi ilyet.
Vagy a tmobile oldalán a frissítéssel GEN2 lesz? -
barnam_
nagyúr
-
ux1
addikt
xTRA ROM - EXT partíció kell!
alternatív build
2011-06-11md5: bfb4948674e6b3eb7431ca9e716d10e8
-
Robinho18
csendes tag
Sziasztok!
Szezso féle meizu romot használok!
Nem tudom csatlakoztatni usbre mert amikor rámegyek hogy usb bekapcsolása Rebootol..
Erre van valami megoldás vagy tegyek fel egy másik ROM-ot? -
Akos2110
tag
CM7 Twoface 2 alatti állandó wifi dobálásra mi a megoldás? Mármint az a wifi erősségével nincs gond csak állandóan dobja...
-
szezso15
addikt
Na, jól van, megaszondom a titkot.
N 93 volt fenn, és próbából ráengedtem az RLS extra settings-ét, majd itt bepipálgattam a stagefrightokat. Ezután mértem a 3055 pontot, de utána már nem tudtam megismételni!!!Én sem tudom, hogy sikerült.
-
-
gabe96
aktív tag
hello!
itt van nálam egy telenoros blade
a baj az, hogy root-oltam a telefont, felraktam a recoveryt a rom managerből, és mégse tudja behozni a recoveryt, ha rom managerből rámegyek, hogy reboot into recovery
tudna valaki segíteni pls! -
DnBHun
csendes tag
Sziasztok!Azt szeretnem kerdezni,hogy egy gen2-es Bladen melyik rommal tom kihajtani belole a legtobb pontot quadranton??jelenleg ez van fent:Summer_LamerBurner-GEN2 de 540 pontot csinal....gen 1en csinalt allando 1140 korul...ehhez kozelit keresgelek!elore is koszi
-
szezso15
addikt
Good morning everybody!
-
Pumika1975
senior tag
megint nyúúúz!
cm7 n98 -
k.soma
senior tag
Srácok. Holnap ( azaz inkábba ma) leszek Blade tulaj. Olvasgattam most ROM-okról, de valamit nem értek. Pontosan miben különbözik a Gen1 és Gen2 ( gondolom ez generációt jelöl )??
Annyit találtam róla, hogy rendszermemória cím-kiosztás más meg a Gen2-t már 2.2-vel adták ki gyárilag. Azon kívül, hogy vannak ROM-ok amik csak az egyiken vagy csak a másikon, esetleg mind a kettőn használhatóak, máshol is számít ez? Melyik Gen a "jobb"?
Köszi a választ: Soma
-
zcsongor
tag
válasz
#40993792 #22217 üzenetére
Én még ráhagytam, hadd dolgozzon egy kicsit
Amúgy azt írtad, hogy "akksi ki", az elején alapból ki kellett venni, vagy nem? Én végig úgy csináltam, hogy csak USB-ről kapta a naftát, és a művelet után raktam vissza. Ez csak egy biztonsági intézkedés, vagy miért kellett?
-
cascada
senior tag
Sziasztok!
Egy elég furcsa dologra lettem figyelmes. Ha nagy filet vagy fileokat szeretnék a memória karira másolni ( ~500MB össz méretűt), akkor kb olyan 15-20%-nál a teló leválasztja a gépről a memória karit, és kiirja újra, a Csatlakoztat feliratot. Total Commandeben és Sajátgépben is ez a helyzet, eközben a Total Commander és a Sajátgép meghal teljesen.
Van valami tippetek mitől lehet ez?
Előző telefonnál semmi gáz nem volt a file másolással. AKármekkora filet gyönyörűen tudtam másolgatni.
Nem hiszem el, hogy nincs egy normális Blade teló. Mindegyiknek valami baja van. Hihetetlen komolyan
Vihetem eztis vissza? Hátha kapok egy olyat is majd amin meg sok a pixelhiba.. -
zcsongor
tag
Aha, értem. Észre sem vettem, pedig pár órája dolgozom a telón, és közben a fórumot is folyamatosan olvasom
A bootloop-on is mindenki átesik, vagy csak nekem adatott meg? Hirtelen azt hittem, hogy elrontottam valamit... csodálkoztam is, mikor akksival elindult
-
zcsongor
tag
Egy kis tapasztalat a maival kapcsolatban: felraktam a gyári recovery-t, majd a hivatalos T-s 2.2 frissítést, és miután végigment a folyamat (100/100), a START gomb nem aktiválódott újra, hanem ehelyett a teló folyamatos bootloop-ba kezdett. Kihúztam az USB kábelt, akksi vissza, és aztán tökéletes elindult. Ez vajon mi lehetett?
-
Joshi
titán
válasz
infectedmann #22200 üzenetére
Inkább nem mondok semmit pedig nagyon kikívánkozik.
Ezzel a ZTE topikkal egyébként nem lenne semmi gond csak éppen enyhén szólva is kaotikus. Ne haragudjon meg senki de én nem követem a topikot naponta de még csak havonta sem, ja és szinte lehetetlen visszaolvasni és következtetéseket levonni egyes hozzászólásokból. De még mindig köszönöm az érdemben válaszolóknak az eddigi segítségüket. -
Telda
addikt
Ha jol latom a Two face II-ben nincs radio, a marketben van valami használhato ami nem netes? Mert en semmit nem találtam.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- BestBuy topik
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Google Pixel topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Filmvilág
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest