- R_volution médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
Aktív témák
-
illusiON
őstag
szerencse :DD:))
-
illusiON
őstag
ohh THNX all!Már eltünt, valószínüleg azér, mert a monitor alatt volt egy jó 2 centire a mobiltelefon.., a hangszórók közvetlenül monitor mellett vannak, de ezek szerint a mobil a fránya... +1szer köszi mindenkinek!
-
parandroid
félisten
a mobilt ugye nem oda szoktad letenni a monitor jobb alsó sarka alá?
erősítő elég messze van?
lemágnesezést próbáld ki, és tényleg minden mágneses erőteret generáló cuccot tüntess el a monitor közeléből (elsősorban mobiltelefon, erősítő, bármilyen adó-vevő - pl vezetéknélküli egér, bill, vagy fülhallgató, illetve ha hangfalaid vannak a géphez, azt is tedd minél távolabb)
ha szerencséd van, ezekkel megszűnik, ha nem, akkor elkéstél, de még tanulhatsz belőle... :U -
illusiON
őstag
Hali,
az lenne a gondom, hogy a monitorom ( fujitsu siemens FMV-dp994) bal alsó sarkában egy kb. 3x3 centis területen zöld elszíneződés van, és nem tudom eltűntetni onnan... hamarosan feltöltök ide egy képet is, hogy miről beszélek. Ez monitorhiba lehet, vagy vmilyen program által került oda? Ma vettem észre először, mikor a webportált nézegettem... már láttam ilyent egy ismerősömnél is, neki a jobb széle teljesen ilyen zöld színeződéssel volt tele, viszont nem tudja hogy tünt onnan el... olyan, mintha egy kis kb. 3x3 centis fóliát ragasztottam volna zöld színnel a bal sarokba, de nem az :DDD Segííítséééééééééég!
Aktív témák
Hirdetés
- R_volution médialejátszók
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung C27RG50FQU 27 Ívelt Gaming Monitor
- ASUS ROG Swift PG27UCDM OLED gamer Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync! BeszámítOK
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest