- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
illusiON
őstag
szerencse :DD:))
-
illusiON
őstag
ohh THNX all!Már eltünt, valószínüleg azér, mert a monitor alatt volt egy jó 2 centire a mobiltelefon.., a hangszórók közvetlenül monitor mellett vannak, de ezek szerint a mobil a fránya... +1szer köszi mindenkinek!
-
illusiON
őstag
Hali,
az lenne a gondom, hogy a monitorom ( fujitsu siemens FMV-dp994) bal alsó sarkában egy kb. 3x3 centis területen zöld elszíneződés van, és nem tudom eltűntetni onnan... hamarosan feltöltök ide egy képet is, hogy miről beszélek. Ez monitorhiba lehet, vagy vmilyen program által került oda? Ma vettem észre először, mikor a webportált nézegettem... már láttam ilyent egy ismerősömnél is, neki a jobb széle teljesen ilyen zöld színeződéssel volt tele, viszont nem tudja hogy tünt onnan el... olyan, mintha egy kis kb. 3x3 centis fóliát ragasztottam volna zöld színnel a bal sarokba, de nem az :DDD Segííítséééééééééég!
Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Unraid
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Borderlands 4
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Windows 11
- További aktív témák...
- Philips 346B1C 34 hajlított WQHD monitor garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 32" ívelt Monitor 32MR50C-B
- Samsung Odyssey G7 Gaming 32"
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T410 - i5-520M I 4GB I 250GB I 14,1" WXGA I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest