- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
illusiON
őstag
szerencse :DD:))
-
illusiON
őstag
ohh THNX all!Már eltünt, valószínüleg azér, mert a monitor alatt volt egy jó 2 centire a mobiltelefon.., a hangszórók közvetlenül monitor mellett vannak, de ezek szerint a mobil a fránya... +1szer köszi mindenkinek!
-
parandroid
félisten
a mobilt ugye nem oda szoktad letenni a monitor jobb alsó sarka alá?
erősítő elég messze van?
lemágnesezést próbáld ki, és tényleg minden mágneses erőteret generáló cuccot tüntess el a monitor közeléből (elsősorban mobiltelefon, erősítő, bármilyen adó-vevő - pl vezetéknélküli egér, bill, vagy fülhallgató, illetve ha hangfalaid vannak a géphez, azt is tedd minél távolabb)
ha szerencséd van, ezekkel megszűnik, ha nem, akkor elkéstél, de még tanulhatsz belőle... :U -
illusiON
őstag
Hali,
az lenne a gondom, hogy a monitorom ( fujitsu siemens FMV-dp994) bal alsó sarkában egy kb. 3x3 centis területen zöld elszíneződés van, és nem tudom eltűntetni onnan... hamarosan feltöltök ide egy képet is, hogy miről beszélek. Ez monitorhiba lehet, vagy vmilyen program által került oda? Ma vettem észre először, mikor a webportált nézegettem... már láttam ilyent egy ismerősömnél is, neki a jobb széle teljesen ilyen zöld színeződéssel volt tele, viszont nem tudja hogy tünt onnan el... olyan, mintha egy kis kb. 3x3 centis fóliát ragasztottam volna zöld színnel a bal sarokba, de nem az :DDD Segííítséééééééééég!
Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Projektor topic
- Xbox Series X|S
- Csúcshálózat: ROG STRIX GS-BE18000 router tesztje
- Gyúrósok ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Apple iPhone 17 - alap
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is/Beszámítok!
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG UltraGear 27GL850-B IPS Monitor! 27" 2560x1440 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync !
- Rog Falchion Ace bill,Rog Impact 3 egér,Rog XG27ACS-W monitor,ROG xxl egérpad, secretlab monitor arm
- Asus ROG PG248Q 24" 180Hz
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Csere-Beszámítás! Xbox Series X 1TB Játékkonzol! Ajándék Akkumulátoros töltőállomással!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest