Hirdetés
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Stabilan induló BIOS-t kaptak a nem induló Socket AM5-ös ASRock alaplapok
- Apple MacBook
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- VR topik
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
illusiON
őstag
szerencse :DD:))
-
illusiON
őstag
ohh THNX all!Már eltünt, valószínüleg azér, mert a monitor alatt volt egy jó 2 centire a mobiltelefon.., a hangszórók közvetlenül monitor mellett vannak, de ezek szerint a mobil a fránya... +1szer köszi mindenkinek!
-
parandroid
félisten
a mobilt ugye nem oda szoktad letenni a monitor jobb alsó sarka alá?
erősítő elég messze van?
lemágnesezést próbáld ki, és tényleg minden mágneses erőteret generáló cuccot tüntess el a monitor közeléből (elsősorban mobiltelefon, erősítő, bármilyen adó-vevő - pl vezetéknélküli egér, bill, vagy fülhallgató, illetve ha hangfalaid vannak a géphez, azt is tedd minél távolabb)
ha szerencséd van, ezekkel megszűnik, ha nem, akkor elkéstél, de még tanulhatsz belőle... :U -
illusiON
őstag
Hali,
az lenne a gondom, hogy a monitorom ( fujitsu siemens FMV-dp994) bal alsó sarkában egy kb. 3x3 centis területen zöld elszíneződés van, és nem tudom eltűntetni onnan... hamarosan feltöltök ide egy képet is, hogy miről beszélek. Ez monitorhiba lehet, vagy vmilyen program által került oda? Ma vettem észre először, mikor a webportált nézegettem... már láttam ilyent egy ismerősömnél is, neki a jobb széle teljesen ilyen zöld színeződéssel volt tele, viszont nem tudja hogy tünt onnan el... olyan, mintha egy kis kb. 3x3 centis fóliát ragasztottam volna zöld színnel a bal sarokba, de nem az :DDD Segííítséééééééééég!
Aktív témák
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Metal topik
- LEGO klub
- Magisk
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Mikrotik routerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- AOC C27G2ZU/BK Ívelt Gaming monitor FHD/240HZ/0.5MS
- KOORUI N07 Monitor 27"/4K/60HZ
- 27% - Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- több db DELL P2419 vékony kávás full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- Samsung C27G55TQWR 27" 2560 x 1440 Quad HD LCD Fekete Monitor Számla + Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 500GB i 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HP EliteBook X360 1030 G2,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest