- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
-
PROHARDVER!
Üdv minden érdeklődőnek.
Ebben a topicban várok mindenkit, aki zenelejátszót szeretne építeni, összerakni, a magas hanghűség figyelembe vételével.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rostiron
őstag
Sziasztok.
Vettem egy pi3+ amin egy allo digione kártya van. Volumioval használnám, de valami nem ok. Pár kivétellel nem indul rendesen. Látszólag elindul, de a lan csatlakozó led nem világít, és nem található a hálózaton. Annak ellenére hogy a routerbe azt látom hogy van ip címe. De se azon, se a volumio/local nem érem el. Már próbáltam tápokat cserélgetni, sd kártyát, de a helyzet ugyan az. Ilyenkor tápot kihúzom majd vissza, és talán az ötödikre próbálkozásra jó lesz. Van valakinek ötlete ?
A volumiót is már próbáltam raspberry pi imager, rufus, és win32 diskimager is kiírni.
Szerk.: Ilyenkor csaka piros led világít, úgy tudom az a tápot jelzi. Az akkor ok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest