Hirdetés
-
PROHARDVER!
Üdv minden érdeklődőnek.
Ebben a topicban várok mindenkit, aki zenelejátszót szeretne építeni, összerakni, a magas hanghűség figyelembe vételével.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi_82
tag
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget.
Raspberry pi 4-el harcolok, azon belül a picoreplayer-el.
A synology NAS megosztás illetve a wifit nem tudom beállítani rajta.
Rakok fel pár képet, hátha szakavatott személyek látják a hibát, hogy mit rontok el.
Válaszokat segítséget előre is köszönöm.
További szép napot!
[kép] [kép] [kép] [kép] -
turho
addikt
Wiim pro plus-osok!
Ha bekapcsolt erősítőnél, később indítom el nulláról (tehát akkor dugom konnektorba) a Pro Plust, a 30-40 sec bootolás után pukkan egy diszkrétet. Tapasztalt esetleg ilyet más is?Nem nagy gond, de tudni szeretném.
-
Ba cy lus
addikt
Jön hamarosan Wiim Pro/Pro+-ra:
Support SMB for Music Sharing and Streaming (6/30)
-
Valkűr
addikt
Letettem ezekről, kipróbálom az ajánlott Wiim Prot és majd látom milyen, ahhoz tudok kötni kulso dacot, igaz csak optika vagy Koaxon keresztul.
-
exciplite
tag
válasz
SunMount3r #8090 üzenetére
A Tidal connect a többi streaming lehetőséggel együtt a fizetős csomagban van a Volumio-ban. Ingyenes Tidal connect nem tudom van e valamelyik Pi OS-ben. Ha meg már fizet az ember, akkor a Roon szerintem jobb választás.
-
SunMount3r
nagyúr
Ezekre a fent ajánlott "cél eszközökre" általában nem lehet külső DAC-ot kötni. Pi-ból meg én inkább a Pi4-et ajánlanám, mert a Pi3-nak az USB port-jai valami technikai oknál fogva nem éppen a legjobbak az USB-s DAC-okhoz. Szerintem legjobb, ha használtan keresel, házzal, hűtéssel egybeszerelve. Az OS-rá lehet Volumio is, úgy olvasom tudja a "Tidal connect"-et, de, hogy ez hogyan is működik, arról jobb ha pl. megnézel valami YT videót előtte.
(Én is használok Volumio-t egy Pi3-al (de "belső" DAC-al) és szerintem eléggé jó arra, amire kell, de nincs Tidal-em, így arról nem tudok nyilatkozni).
-
turho
addikt
It is megkérdezem
Sziasztok!
2-4 db eredeti SMD OPA1611 nincs valakinek elfekvőben? Anno mindenemet elajándékoztam...most egy próbához de jó lenne.
(Ha van, adnád, írj PM :) ) -
Polllen
nagyúr
Ha csak Tidal, akkor lehet egy célhardver jobb lenne, nem?
Olcsóbban rpi3 és egy neked tetsző szoftver rá, mint pl. volumio vagy picoreplayer. Ez a DIY vonal, csak akkor, ha szeretsz telepíteni dolgokat.
Ha maradnál pc-nél, akkor - szerintem - a legkisebb ma kapható minipc/nuc teljesen ok.
-
Valkűr
addikt
Sziasztok! Egy olcsóbb mini pc elég lehet Tidal futtatásához zenehallgatásra? Kulso dacra lenne kötve igy USB kegyen rajta és gigabites lan! Mekkora hardver kell ehhez! Van egy nagy gépem de le szeretném váltani egy kisebb forrásra, mert feleslegesen nagynak érzem csak zenére.
-
:AMF:
senior tag
Nekem egyik app sem jött be. Böngészőből használom Material skin -nel (pluginként telepíthető LMS alatt).
-
Patice
Topikgazda
válasz
wassermann #8079 üzenetére
Meghallgatnám megfelelő körítessel.
-
s4tch
veterán
Milyen appot használsz hozzá? Nekem is tetszett a rendszer stabilitása és sebessége, de valahogy az androidos appot sosem sikerült hozzá megtalálni.
(A volumio szerintem ezért is lett a leginkább elterjedt rendszer: van hozzá rendes natív app, illetve támogatott tidal connect...)
-
wassermann
addikt
Érdekes! : [link]
-
Ba cy lus
addikt
válasz
zsiga68 #8076 üzenetére
Egyáltalán nem értem el, még a saját wifijére csatlakozva sem. Mondjuk nem csak ez volt a baj, a NAS meghajtómat sem akarta látni, és az usb kimenet sem tetszett neki, de ezeket valahogy megoldottam, utána szólt. Csak annyit akartam még, hogy vezetékkel legyen a hálózaton, és fix ip címen. Ez megfeküdte a gyomrát, mert utána egyáltalán nem volt ott a routerhez vezetékkel kapcsolódó eszközök listáján (sem a vezeték nélküliek közt).
-
Ba cy lus
addikt
Jellemző, hogy hosszú idő után bekapcsoltam a RPi4-et (moode), kb. fél-egy órája szenvedek vele, hogy egyáltalán elérni tudjam vezetéken egy fix ip címen. Úgy elszoktam már ettől a wiim pro-val, minden forintját megérte, hogy ettől megkímél(t).
-
simongab
senior tag
Sziasztok..telepítettem a moode legújabb változatát...sajnos még ha ki is választom a raspyplay 4 -et a telepítésnél...a hangkártya RCA kimenetére nem kerül hang...régebbi változatoknál jól működöt..Segítsetek
Köszi
-
contaxg
veterán
Érdekes lehet! [BETA] Audirvāna for LINUX and NAS
-
Ear001
addikt
válasz
exciplite #8066 üzenetére
Kábé, nekem is Akasa van, a NUC-omhoz illő modell. Nem hangos a gyári házban sem, de mivel az íróasztalomon találtam neki helyet, szeretem ha esélye sincs hangot kiadni.
Viszont ott kritikus lehet a szerver és a NAS közötti kommunikáció sebessége, meg a NAS saját tempója. Alapvetően az tudja majd meghatározni a Roon válaszidejét.
-
exciplite
tag
Szuper, nagyon köszönöm, akkor ide nem kell erőmű nekem! Maximum DPS-t használnék, a zene NAS-on van, a szerver csak szerver lenne.
Passzív háznál ilyenre kell gondoljak?
Anélkül nagyon zajongana? -
Ear001
addikt
válasz
exciplite #8064 üzenetére
Két dolog határozza meg, hogy mekkora proci kell. Az egyik a kezelendő fájlok száma. Itt segít, ha SSD-n vannak a zenék, ha gyors a hálózat, amin használod a Roont. A másik, hogy mit akarsz vele jelfeldolgozni. Minél bonyolultabb az EQ, meg az esetleges konverzió, annál erősebb mag kell.
Na meg az is kérdés, hogy az a gép, amin a Roon Core van, közvetlenül ad ki jelet a DA-nak, vagy csak zenét szolgáltat egy végpontnak, mint szerver.
Nálam egy jó régi Nuc7i3dnb van berakva egy passzív házba egy 50 gigás SSD-n, amiből a Roon Rock talán hármat foglal el, a zenék külső, USB-C-s SSD meghajtón vannak, no eq, 10 000 album felett pattogósan működik úgy is, hogy akár hárman háromfélét hallgatunk rajta egyszerre a lakásban. -
exciplite
tag
Jelenleg a laptopomról megy minden röcccenés nélkül, csak le szeretném választani.
Jelenleg olyan 164ezer számról van szó. A feldolgozási sebesség: mintavételt ha megduplázom (vagy négyszerezem) akkor is 70x feletti ha a nagyteljesítményű magon fut, 20-40x a kisteljesítményűn (mellé 10 band peq van berakva). Csak 10 band peq-el 90-100x.
Hogy konkrét legyek, nem értem a roon ajánlásait, hogy mekkora vas is kelll. Én az egy cpu-s terhelést látom fontosnak, mert a dsp nem oszlik el. Gondolom a ram az az albumok mennyisége miatt jöhet jól. Ha rosszul látom kérlek tegyél irányba, mert nagyon el vagyok bizonytalanodva, lehet rosszak a következtetéseim. -
Patice
Topikgazda
válasz
exciplite #8062 üzenetére
Lehet futtatni sima asztali gépen, vagy desktop vason, de jobb a dedikált PC.
Esetleg virtuális gépként is mehet.
A hardver követelmények irányadásnak. Nálam gyengébb gépen is elfut egymagában, viszont érezhetően lassabban reagál.
Intel NUC mini PC-k még az ajánlottak dedikált gépnek.
Mekkora könyvtárat kell majd menedzselnie?Van most már gyári "budget" Roon szerver is a Nucleus One.
Régóta használok Roon-t, szívesen válaszolok a felmerülő kérdésekre.
-
exciplite
tag
Sziasztok!
Roon szervert csinálnék, van e valakinek valami tapasztalata amit megosztana?
Köszönök minden apró kis infót.
G. -
contaxg
veterán
Szakcsi Rádió stream link ha valakit érdekelne.
-
Sziasztok,
Mojo 2-höz gondolkodtam el egy valamilyen aksis streamer (squeezelite, spotify, airplay) lehetőségen. Nem rossz iPhonere kötve sem a Mojo, Apple magsafe adapterrel könnyen hozzá pattintom a telefonhoz és a Fiio 10cm-es usb-c kábelével tökéletesen működik is, de lehet kényelmesebb volna, ha mégsem a lenne a telefonhoz láncolva.
Gyári megoldás a Poly streamer, de annyit nem költenék el rá. Láttam, hogy van aki HiBY R3-al használja, elvileg arra lehet dlna-n streamelni is.
Ráakadtam RPI Zero w kendácsolásra, de nem vagyok az a forrasztgatós típusIsmertek valamilyen hasonló, csak kész megoldást mint ezek?
Mojo Raspberry Pi Zero W portable music streamer player
Raspberry Pi Zero W portable 18650 case - media player / streamer -
contaxg
veterán
Most jött az email...
Starting April 10, 2024, you will now get access to our music library in full lossless, HiRes FLAC, and Dolby Atmos sound for the same price you pay today of 2790 Ft/month.
This is because we’re making it easier for everyone to enjoy best-in-class sound quality by combining our HiFi and HiFi Plus tiers into a single subscription tier called TIDAL.
You will see these changes reflected on your Subscription page at account.tidal.com on your first billing date on or after April 10, 2024. Thanks for choosing to be a TIDAL subscriber. -
turho
addikt
Volumio kérdésem lenne...
Adott egy rpi4 streamer és most lett egy MINIDSP SHD Studio. Mindkettő volumio3-at futtat. Az shd-n korlátosabb kicsit, de pl. Tidal connect van. De amúgy kb. megegyezik. Minden beállításom csont ugyanaz, mindkettővel ronggyá szkenneltem a laptopom zene partícióját. A végeredmény mégsem ugyanaz. Akárhány refresh után sem.
Találkoztatok már ilyennel? Amúgy nem tudom, a valóságban mi az eltérés, esetleg mit nem lát valamelyikmert rengeteg zene van. Csak maga az eltérés ténye zavar...
-
turho
addikt
Sziasztok!
Nem tudom, mennyire fér bele a topic keretébe, de 1 éve hajt a kíváncsiság, és szereztem regy MiniDSP SHD STUDIO-t UMIK-1 mikrofonnal. Célom a hangzás finomhangolása, illetve van benne egy majdnem teljes értékű, Tidal connect-et is tartalmazó Volumio (bár 3 hónapja építettem egy kijelzős rpi4 free Volumio-s streamert, ami a programhibák ellenére kiváló).
Az lenne a kérdés, használ-e valaki ilyen kütyüt, a Volumio része mennyire jó. Illetve, hogyan a legcélszerűbb elkezdeni a telepítését, van jó tutorial? Illetve, ha màr DIRAC LIVE, azt a rendszert használja valaki?/Hab lenne a tortán, ha a miniDSP SHD Studio rendelkezne HDMI kimenettel, mint az RPI4, mert akkor használhatnám talán egy kijelzővel is - de gondolom hogy ez hekkeléssel is elérhetetlen...)
-
csergyuri
tag
válasz
tome0001 #8026 üzenetére
Hasonló nálam is a helyzet. Anno három málna volt a lakásban volumio premium előfizetéssel, de kicsit átvariáltam és most egy chromecast audio a hálóban és egy wiim pro a nappaliban tökéletes az igényeimnek. Igaz, hogy az analóg hangot egy ifi zen one signature és egy SLMLS sanskrit tolja tovább az erősítőknek.
Egy pi4-et meghagytam offline DSD lejátszásnak ingyenes volumioval, bár lassan lehet azt is elengedem. Wiim abszolút beváltotta a hozzáfűzött reményeket, nem kizárt hogy majd a másodrendszerembe egy wiim amp mindenes kerül. -
senior tag
válasz
contaxg #8046 üzenetére
Meglepett, hogy az InnuOS 2.0 gyakorlatilag egy LMS + squeezelite (audio részt illetően), némi felhasználóbarát saját fejlesztésű púderrel. Ügyesen látták meg a benne rejlő lehetőséget, mert nagyon stabil és jó a hangja. Viszont a Logitech eléggé elengedte a kezét az utóbbi időben, aminek lassan meg is lett az eredménye.
-
senior tag
válasz
contaxg #8042 üzenetére
Eddig is volt plugin, de a hitelesítés a mysqueezebox szerveren keresztül történt, amit most lekapcsoltak. A linkelt fórumon ott van amúgy minden infó, nincs semmi "haha", ha érdekel, elolvashatod. A szolgáltatókat keresték meg, illetve a szerver lekapcsolásáról szóló hír után kérték, hogy minél többen írjanak a szolgáltatók supportjának/fórumaira, hogy működjenek együtt a fejlesztőkkel (az egyikük Logitech alkalmazott). A Deezerből elég nehéz kiverni a szükséges api-t, de úgy tűnik megoldódik az is. (Először megvonták a vállukat a Deezernél, de egyre többen írták a fórumain, hogy lelépnek más szolgáltatóhoz. Ennek hatására meggondolták magukat.)
-
bala6120
senior tag
Roon Early Acces Tidal Max kompatibilis.
-
s4tch
veterán
válasz
Balerik #8032 üzenetére
Nem próbáltam, nem tudom megerősíteni, hogy működik-e. Mindenesetre a config résznél leírt módon kezdenék hozzá:
cd $HOME/tidal-connect
bash configure.sh -c true
Ez is a régi ifi-tidal-connect megoldást használja, aminek nincs nyilvános dokumentációja, úgyhogy csak tipp a fenti ötlet.
-
tibor72
tag
válasz
Panthera #8023 üzenetére
Nem, lehet majd egyszer kíváncsiságból BubbleUPnP-vel kipróbálom, de megvagyok nélküle, ha bár a kényelmet én is szeretem.
Nekem is a Daphile kedvencem volt, a Volumio 1TB-nyi zenémbe fájt, soha nem fog kiderülni mi nem tetszett neki, de olvashatatlanná tette a tartalmat, nem lettünk barátok.
Ha összevonni nem is, de egy próbát megér, persze filmre másik eszközt használok, viszont hangban, külső eszközt beállítva, nálam nagyot dobott minden tekintetben a Daphile-hoz képest. -
tibor72
tag
Osztom a "málnás" részt, pedig nem volt, és úgy néz ki, ki is marad az életem ezen területéről. Ez nekem a "TV Box-os rész" ami szintén ARM, nem rég egy Mi Box-ot probáltam ki USB Audio Player Pro app-al, kicsi, gyors, kényelmes. Viszont hangban, az átlagostól csak kicsit jobb.
Egy jó tápegység sokat dobhat. -
s4tch
veterán
válasz
bala6120 #8027 üzenetére
Ezzel csak annyi a gond, hogy kevés dac tud optikán mqa-t dekódolni.
Mindegy, időszakos a probléma, pár év múlva csak a formátum emléke lesz velünk.
#8026 tome0001: "a Volumio Premium-ot csak a tidal connect miatt tartottam"
Nem teljes körű megoldásként fel lehet ezt tenni ingyenes volumio mellé:
https://github.com/GioF71/tidal-connect -
bala6120
senior tag
+1 a Wiim Prora.
Az előttem lévő hozzászólásokat csak kiegészíteném, hogy ha valakinek fontos az MQA, kiküldi coaxon és optikain is a DAC-nak. -
tome0001
senior tag
Ezt én is csak megerősíteni tudom. Két hónapja cseréltem le a Pi4+Hifiberry Digi+ Standard kombómat egy Wiim Pro-ra. A Marantz erőlködőm DAC-jának hangja nekem nagyon bejön, ezért nem is akartam többet kiadni a Pro Plus-ra, mert COAX-on viszem a jelet az erősítőbe.
A volumio sokat fejlődött az utóbbi 1-2 évben, de a Wiim appja nagyon átlátható, gyors, logikus, 2-3 hetente frissül és összességében szerintem sokkal jobb mint a Volumio.
Én személy szerint a Volumio Premium-ot csak a tidal connect miatt tartottam, és így a Wiim-et használva, meg tudok spórolni évi 70€ volumio előfizetési díjat, amit inkább beforgattam a Wiim vételárába.
Én egy IFI Power 5V-al hajtom meg a Wiim-et, és tényleg szépen muzsikál, de az hogy ez mennyit dob a gyári tápjával szemben, azt nem tudom sajnos, mert 0km-es kora óta az IFI-t használom.
A Wiim Pro-t én is maximálisan ajánlani tudom! -
senior tag
Egy TMP tápom van az Rpi-hez, gondolom a Wiim sem fogja húzogatni a száját, ha megörökli.
Panthera: A Volumio nekem sem tetszett, bár én a 2-es verziónál abbahagytam a kísérletezést. A Kodi vezérléséhez keress appo(ka)t, az LE csak a Kodi-t futtató minimál OS.
Az egyik mini pc-re raktam Linuxot és felraktam a Deezer app-ot. Ha fut az app, a telefonon működik a Deezer Connect, tudom vezérelni a pc-ről történő lejátszást. Ha USB-s dac-om lenne, lehet megelégednék ennyivel is, ingyen van.
Teszek egy próbát az Rpi-s Kodival is.
-
Panthera
őstag
válasz
tibor72 #8018 üzenetére
Az LE-t vezérled telefonról? Mivel lehet?
A BubbleUPnP-hez már volt szerencsém, egyik barátomnak konfiguráltam be egy NUC-ot vegyes tartalomfogyasztáshoz.
Nekem a Daphile vált be nagyon, külön jó dolog a Squeezer is.
A Volumio nem tetszett, az LE-t alkalmanként filmezéshez használom. Az még nem jutott eszembe, hogy a kettőt összevonjam esetleg. -
s4tch
veterán
válasz
tibor72 #8020 üzenetére
Ahogy :AMF: írja, csak akkor van különbség a kettő között, ha a belső dacot használod. Nekem sima Pro van, a belső dacja ugyanaz, mint ami a Miniben van (olyan is volt itthon); gyenge felbontású rendszert kiszolgál, de már egy belépő külső dac is többet tud. A Pro Plust nem hallottam. Mindenesetre ha van egy coax bemenetes dacja az embernek, akkor szerintem már jobb választás egy Wiim Pro, mint a málnával bűvészkedés. Utóbbit imádtam, szívesen játszom vele most is, de a Wiim egyszerűen kiforrottabb élmény: gyors boot, tökéletes stabilitás (sok hónap alatt nulla problémám volt a Minivel és a Próval), jó app, komoly szolgáltatás-kínálat (tidal connect, spoti connect, deezer, amazon, vtuner, dlna/upnp, a Próban chromecast). És állítólag lineáris táppal még lehet dobni a Pro hangján. Ügyes cucc.
-
senior tag
válasz
tibor72 #8018 üzenetére
Nálam mini pc-n fut az LMS szerver, Raspberry pi 3b+ és Allo Digione pároson pedig Picoreplayer. Deezer-t használok. Egy ideje nézegettem a Wiim Pro-t a fentiek helyett, asszem adok neki egy esélyt.
Most nézem, hogy Kodi alá van Deezer plugin is. Ha megjött a Wiim, teszek egy próbát a Kodival a raspberry-n. -
tibor72
tag
Daphile-t használtam, de már megvan az utód, hangban nálam jobb, LibreELEC Generic 11.0.5 Tidal pluginnal, ami nekem nem ment egyszerűen, de fent van, és elégedett vagyok vele
(a natív felbontás is jobb, mint Daphile esetén, lehet ez is hozzájárul a az eredményhez, de merev lemezen lévő, ugyan azon a fájlok is jobban szólnak LibreELEC alatt)
-
senior tag
Lelövik a mysqueezebox.com-ot, így megszűnik minden, az oldalon keresztül eddig hitelesített streaming szolgáltatás (Deezer, Tidal, stb) használata.
-
Ear001
addikt
Bármilyen DSP rettentő számításigényes. Ha azt is akarsz használni, az biztos, hogy az rpi nem lesz gyorsabb.
Persze, valamit csinál a fázisokkal minden ilyen program, de mit. Egy rendes, megismételhető hangdoboz fázis görbéhez olyan mikrofon kell, amin inkább hét számjegyű árcetli van, mint hat.
-
turho
addikt
Rengeteg DIRAC Live véleményt is olvasgatok most, állítólag kevert módot használ, idő, fázis-és frekvenciakorrekciókat is. Ahhoz mondjuk kellene egy valamilyen miniDSP kütyü.
Azt nem tudom, ehhez képest mennyivel rosszabb lenne (és hogy mennyire stabil rpi4-en) a REW mérés utáni beimportálás a Camilla DSP (Fusion) bővítménybe.
/Főleg amiatt, hogy a VOLUMIO önmagában sem egy beton stabil program - nálam legalábbis). -
Ear001
addikt
Jó móka a DSP-zés, de erős korlátai vannak. Egyfelől rettentő helyhez kötött, ott működik, ahol mértél, és minél erősebb a beavatkozás annál kisebb a tér, ahol tényleg működik. Simán lehet, hogy öt centire már nem jó.
Másfelől a frekvenciákat még csak-csak rendbe tudja rakni, de a fázisokat nem nagyon. Négyutas dobozt írsz, ott különösen nehéz lehet ezt kezelni. Én mindkettőt bevetném, aktív módban jobban lehet EQ-z ni is.
Az akusztikai problémák is csak egy bizonyos szintig kezelhetők vele.
-
Tothg86
tag
válasz
Mathiask #8003 üzenetére
Köszönöm a tippeket! Kipróbáltam a hangerős beállításokat. Így jobb érezhetően. Az akusztikája a szobának sajnos teljesen kezeletlen, nyilvánvalóan előnytelen. Sajnos eléggé kötve van a kezem. Majd átgondolom hogyan tudnám javítani.
Ezen a helyen igazából még nem szólt semmi. Előző szobában, előző dac és erősítő végén a Roydok jól szóltak, azt szerettem nagyon. Lehet az van a fülemben. Azt érzem, hogy gyorsabb, dinamikusabb a D osztály.
Köszönöm a segítséget, tapogatózom akusztika ügyben -
turho
addikt
Van egy rpi4b 8gb alapú házi streamerem, Volumioval. Mivel panellakásban élek, előnytelen a szobám, vannak kompromisszumok. Illetve hajtana a kíváncsiság.
Érdeklődnék, VOLUMIO alatt (vagy egyéb streamer progi alatt) használ-e valaki FusionDSP-t olyan formán, hogy pl. REW-vel mért PEQ-adatokat importál be.(Nem tudok dönteni, hogyha szeretnék foglalkozni ezzel, milyen utat válasszak....van egy négyutas hangfalpárom, azt alakítsam aktívvá, vagy használjak, próbáljak ki korrekciót. Illetve, a Volumioban érdemes-e ezzel küzdeni, vagy valamelyik miniDSP megoldás jobb? Esetleg DIRAC live?
UMIK-1 vagy komolyabb, kompatibilis kalibrált mikrofont mindenképpen szeretnék szerezni).
Minden tapasztalatot, tanácsot szívesen veszek.
(Egyébként "udvari" mérésre nincs lehetőségem, mert 105 kg darabja a hangdoboznak, illetve itt nincs privát szabad tér - tehát a szobában kell mindenféle trükkökkel méregetnem).
-
Mathiask
senior tag
válasz
Tothg86 #7998 üzenetére
Érdemes lenne a dacot a maximálishoz közeli kimeneti jelszinttel kipróbálni.
Vagy legalább állítsd maxra a dacon a hangerőt majd az erősítőn tekerd addig a potit felfelé míg eléred a számodra elegendő maximális hangerőt. Utána vegyél vissza a dacon a hangerőből a mindennapi zenehallgatáshoz szükséges hangerőig. -
Mathiask
senior tag
válasz
Tothg86 #8001 üzenetére
1. Nem lehet, hogy máshoz vagy szokva?
Pl korábbi szoba akusztikájához, vagy korábbi hangdoboz hangjához? Vagy ebben a szobában, elrendezésben volt már jó hang számodra? Ha igen, mivel? (Ennél a pontnál feltételezzük, hogy most jó az akusztikád)
2. Vagy pont hogy most rossz az akusztikád? Eddig itt nem volt más cucc? -
Tothg86
tag
A T+A hangfalakat ki tudtam probalni a Topping daccal (kesobb az smsl-el is). Nagyon minimális különbség volt a tobbi dobozhoz kepest. Mondhatni a T+A képességeiből nem jött elő sok.Aztan jött egy nagyon jó lehetőség, és váltottam az SMSL-re. De a Topping Dac és SMSL dac is nagyon hasonló, ugyanilyen lapos az egész. A rendszerben ugyanez minden. Sajnos az USB-jét nem tudtam kiprobalni a Topping dac-nak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Video digitalizálás
- Proxmox VE
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Mini-ITX
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Gamer PC , i5 12400F , RTX 3060 , 16GB RAM , 512GB SSD
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1260P 16/1TB 2,5K Intel Iris Xe
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- UH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 16/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest