- Mikrofon topic
- Fujifilm X
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nem csalás, nem ámítás: megérkeztek a Xiaomi notebookjai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nort_on
senior tag
válasz
szabi__memo #48 üzenetére
Lemondani az app-ból beállítások, pricing plan, "Unsubscribe".
-
pictigjis
őstag
válasz
szabi__memo #46 üzenetére
lehet szuneteltetni, de utana irni kell a supportnak, ha ujra akarod aktivalni a fiokot
a havi dij levonasa rapszodikus
-
szabi__memo
nagyúr
Sziasztok!
Lehet a szolgáltatást szüneteltetni valahogy? -
-
borbar
tag
Szervusztok!
Curve mögött nem működik a cachback, de GooglePay-jel fizetve? Van erről valakinek tapasztalata már?
Be lehet azt valahol állítani, hogy - hasonlóan a Revoluthoz - automatiksan váltson, ha az adott fülön nincs elegendő összeg?
köszönöm, borbar -
batagy
őstag
Mennyi most az Aliexpress cashback a ZEN-en?
-
Somatom
veterán
A Zen -nél is van hétvégi felár a váltáson?
-
-
pictigjis
őstag
helló, gondolom, volt aki már utalt forintot magyar bankszámlára, mennyi idő alatt érkezett meg? délelőtt 10-kor küldtem el, és még semmi
-
VÁMpír
aktív tag
a wise-hoz hasonlóan a ZEN is tud adni GBP accountot, angol számlaszámmal, sort code-dal, amit elfogadnak az angolok belföldi számlának? Vagy litván IBAN-os a font számla is?
-
zsola400
aktív tag
Nálam is megérkezett
-
pictigjis
őstag
valakinek megérkezett már a 15 font? tudom, holnap a határidő, de akkor jól ki lesz centizve...
-
Fifi
őstag
Szerintem ne foglalkozz vele, elég rapszodikusan működik:
- nálam minden hónap 11 és 26 között elvitték
- van akinek rendszertelenül
- és van akinek egyben utólag -
kgyurma
csendes tag
Sziasztok, nov elején regeltem a zen.com-ra, akkor indult az első ingyenes hónap. Ki is írja az app, hogy következő fizetés dec 8, ami viszont már jó rég elmúlt, de nem vonta le, se forintban, se euróban, pedig vanrajta pénz. Talán valahogy nekem kell kezdeményeznem a díjfizetést?
-
Fifi
őstag
Arra azért figyelj, hogy a kondíciók alapján csak havi 2db SEPA és 1db SWIFT van ingyen.
-
Somatom
veterán
Sziasztok! Friss reg. Hogy lehet innen free utalni Erste Ft számlára? Nem kaptam Magyar számlaszámot.
-
pictigjis
őstag
az ingyenpenznek vege, 2000 userre volt korlatozva
Our Special Mission ended up being a huge success
It ended successfully 3.12 2021 on 4:55 PM (CET).
Thank you for being a part of this success. We have already reached the limit of possible participants. We are glad to see so many of you wanted to give it a try and confirm that ZEN indeed has the best exchange rates on market. We certainly hope that you will be able to share such amazing opportunities with us for much longer.
Congratulations to all of you, who managed to coplete the task successfully. You will receive a 15 GBP bonus to your ZEN account by December 15, 2021 11:59 PM (CET).
-
pictigjis
őstag
mivel a ZEN már elég sok helyen előkerült, induljon külön topik. már csak azért is, mert most van is miért: ingyenpénzt osztogatnak
We say: ZEN exchanges currencies at the lowest rates.
You say: Check.
And you get a £15 bonus. Simple as that.Collect a bank transfer in GBP (pounds sterling) - minimum 1 GBP.
Exchange GBP into any currency and compare our exchange rates against our competition.
Now you know where to exchange currencies at the best rates. Mission accomplished. You have until the 12th of December 2021 23:59 (CET) to complete the task.All participants who complete the challenge successfully will receive a £15 bonus to their ZEN account until December 15, 2021 23:59 (CET).
The mission is open to both existing and new users, so feel free to let your friends know about it.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest