-
PROHARDVER!
Xpenology Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
akoshhh
csendes tag
válasz
Buckey #16339 üzenetére
Ennél azt vettem észre hogy ha noname pendrivet használok akkor érdekes dolgok történnek. Aztnán próbáltam valami normálissal,azzal működik ahogy kell.Sandisk,Transcend ami bevált azok közül ami volt épp itthon.De miután kitapasztaltam a dolgok menetét (telepítés, miegymás) azóta tökéletes minden.100 százalékban elégedett vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
A Synology szervereinek a Quickconnect használatával történő visszaéléséről szóló hozzászólások vagy témák előzetes értesítés nélkül törlésre kerülnek!
A párosított generátorok (MAC és SN) linkek vagy eszközök is törlésre kerülnek!
A Surveillance Station feltörésére vonatkozó hozzászólások vagy témák és / vagy a feltört / SS hivatkozások létrehozása törlésre kerül előzetes értesítés nélkül.
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen autót vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Politika
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- AliExpress tapasztalatok
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- További aktív témák...
- 3 hónap Aimlabs Plus Premium - Valorant
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- 19.900 Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest