- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
Egy javítással vagy frissítéssel lehet, hogy meg tudnád oldani, de ha a boot miatt össze is jön, nagy valószínüséggel megöli a linux boot részét...
Javaslom, hogy köss be egy másik vinyót (a mostanit kösd ki), telepíts rá egy ugyanolyan xp-t mint ami most van a vinyódon, majd utánna kösd vissza a mostani vinyód (erre csak biztonsági szükség van, én már néztem el ilyen esetben partíciót és küldtem másvilágra 40GB adatot), de továbbra is az új vinyóról boot-olj (ha lehet a boot progit hagyd ki a dologbó).
Itt jön az a rész, amit a szervízben vettünk észre: ha egy tökéletesen működő rendszer mellé felkötsz egy haldoklót, van esély rá, hogy helyrerántja. Ehhez az kell, hogy ne legyen túlságosan megsérülve az xp.
egy kicsit elszüggyögsz, oszt utánna leállítod, visszakötöd rendszernek a rendes vinyód és megpróbálod betölteni az xp-t... próba cseresznye
Egyébként: Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Starlink
- Gyúrósok ide!
- Egyre több tényező hajtja felfelé az árakat, és hol van még a vége?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Futás, futópályák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Warhammer 40.000
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 87%
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest