- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CPU léghűtés kibeszélő
- Autóhifi
- SSD kibeszélő
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
Egy javítással vagy frissítéssel lehet, hogy meg tudnád oldani, de ha a boot miatt össze is jön, nagy valószínüséggel megöli a linux boot részét...
Javaslom, hogy köss be egy másik vinyót (a mostanit kösd ki), telepíts rá egy ugyanolyan xp-t mint ami most van a vinyódon, majd utánna kösd vissza a mostani vinyód (erre csak biztonsági szükség van, én már néztem el ilyen esetben partíciót és küldtem másvilágra 40GB adatot), de továbbra is az új vinyóról boot-olj (ha lehet a boot progit hagyd ki a dologbó).
Itt jön az a rész, amit a szervízben vettünk észre: ha egy tökéletesen működő rendszer mellé felkötsz egy haldoklót, van esély rá, hogy helyrerántja. Ehhez az kell, hogy ne legyen túlságosan megsérülve az xp.
egy kicsit elszüggyögsz, oszt utánna leállítod, visszakötöd rendszernek a rendes vinyód és megpróbálod betölteni az xp-t... próba cseresznye
Egyébként: Bővebben: link -
Petya25
őstag
Én arra gyanakszom, hogy a tápegységed nem földelt konnektorba dugtad és rövidzárat csinál a fülesed miközben bedugod. Ha kihúzod indul a gép?
-
Lolek
aktív tag
-
Protezis
őstag
Itt is feltehetted volna a kérdésedet: Bővebben: link
-
Levee
csendes tag
Szevasztok!
Felállás a következő, ASUS p4p800 alaplap (Ai !?),windows xp fut, radugom a fülhallgatót, a kép elmegy. Resetelek es nem indul el a windows, töltés elejénél elszáll a következő hibauzenettel (gondolom ismerős, kék képernyő):
unmountable_boot_volume
bla bla bla
utolsó sor: technikai informacio STOP 0x000000ED
Megprobaltam cd rol bootolni windowst, nem sikerult. GRUB boot loader van a gepen, mivel a windows mellett Linux is fel van telepitve.
Esetleg tegyem at 1 mukodo gepbe a winchestert es ott probaljam a Win CD rol javitani?
Segito valaszokat elore is koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CPU léghűtés kibeszélő
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Autóhifi
- SSD kibeszélő
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest