Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Azonnali fotós kérdések órája
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
koshmar
addikt
Ti láttatok már ilyet valaha? Egyik boltban a Monster ára LEJJEBB ment, 350-ről 300-ra! Nem akciós, hanem fixen.
-
rsanyi20
tag
Nagykőrösi Tescoból pont az utolsó db Mule-t hoztam el, el se hittem
Nem csalódtam benne, az Usa verzióhoz képest tényleg nem annyira édes, de lehet nem is baj. Rég volt már olyan érzésem hogy nagyon vártam egy új ízt amit szeretek, és most végre itt van az új kedvencem -
szekra
Topikgazda
válasz
davidkiss90 #56193 üzenetére
Vizeletminta?
-
Mayky3
csendes tag
válasz
davidkiss90 #56190 üzenetére
Ez áttetsző volt. Vagy ahogy tetszik, színtelen.
-
-
Köki tescoban nem találtunk mulet.
Bang Lemon Drops nem rossz. Nem annyira èdes mint a mango peach. Van mondjuk egy fura utóize ami nem annyira jó.
-
Mayky3
csendes tag
A 3D nagyon bejött, végre valami ami nem csak citrom aromás ízt ad. Pont annyira savanykás és pont annyira édes, amennyire lennie kell. Ez mindenképp a favoritok közé kerül, kár, hogy kereskedelemben és normál áron nem lehet beszerezni.
A nutrend BCAA se volt lényegesen rosszabb.
Ezt az ACAI ízt sose értettem, egy szinte alig ismert ízt próbálnak ledugni a torkokon, úgy se tudod milyen, így nem tudod összehasonlítani. (Tudom, hogy már egyre több helyen kapható a gyümölcs, de nem hiszem, hogy túl sokan kísérleteztek még vele...)
Ha csak simán limonádé íz lenne rá írva, akkor megelégednék vele. Kicsit édes, kicsit citromos, mint egy házilag kevert limonádé. Hidegen mindenképp jó választás, frissít és nem tolakodó az ízvilága. Ezt is vásárolnám újra és újra, de sajnos ez se beszerezhető sok helyen...U.i.: Hmm, annyi újdonságom van még, de a Monster-t én is el kezdem körözni, +1 sosem árt
-
Taknyoshal
tag
Csepeli Tescoban en is lyukra futottam, az egyik dohányboltban pedig péntekre ígérték.
-
Styx43
csendes tag
Arénából vittem az utolsó Mule-t. Nekem bejön, olyan mint a Kinley gyömbér cukormentes verzióban.
(Próbáltam a gödöllői, pólusi és dunakeszi Tescoban, egyikben sem volt)
-
ECHO2235
aktív tag
Nyah, próbálok mind3ra válaszolni.
Újdonságok itt se voltak jó darabig, most volt átépítés, új plano, most jött be minden, új Monsterek, mind3, új Gamer hellek, meg az új redbull is.A magyar Mule ugyanúgy cukormentes.
Arról nemtudok infót, hogy embargó lenne, szerintem érdemes a héten nézni máshol is, pl Ronikat.
De nagyon képben van mindenki, monsteres területi képviselő azt mondta, csak következő hónaptól lesz.
Hát tévedett. -
ez a monster mule ugye nem cukormentes?
Elso probalkozas sajnos a Bangbol nem tul nyero. A Peach Mango iz nekem nagyon edes.
-
davidkiss90
tag
Már Norbit is zaklattam hogy mikor lesz végre, de ő sem tudott semmit sem mondani azon kívül, hogy ki kell futni a régi készletnek. A helye megvan már a többi között, ahogyan annak a 7 itókának is amit kb 2 hónapja küld már
-
james001
veterán
Ma megjöttek a Bang Energy-k.
Peach Mango,Lemon Drop és Pina Colada-t rendeltem,ebből utóbbit ittam meg,baromi finom kókuszos íze volt,rendesen fel is pörgetettKíváncsian várom a többi ízt is
-
nagysandor79
aktív tag
hello.
nálunk a városban Hajdúdorog Kupica italdiszkont 280ft a monster . -
Nem tud valaki esetleg olyan helyet ahol akciósan lehet monstert rendelni? Auchan-Cba-Spar-Tesco vonalon néztem de épp sehol nem akciós éppen. Pedig mindig szokott az egyikben 300ra akciózva lenni.
Nekem is jött 9 darab Bang ma Gymbeam-től remélem azok jók lesznek.
-
ECHO2235
aktív tag
válasz
davidkiss90 #56163 üzenetére
Csodával határos módon.
Az oldalon már hónapok óta fent volt.
Tök random nem is kerestem, bementem a Roniba, és ott volt fent 🤪 mondom a srácnak ne nézz hülyének, csak vedd le 🤪 -
Mayky3
csendes tag
válasz
nagysandor79 #56159 üzenetére
Néha vannak akciók, pl a Tescóban volt, hogy 1 tálca vásárlásáért járt 1 póló
-
Mayky3
csendes tag
Na akkor kérem szépen. Itt egy újabb delikvens:
Huhh, ha ittatok még édes löttyöt... Illatra tényleg vatta cukor és valahol ízre is. Ez még azt a klasszikus tényleg cukorból készült vásári cukorsokkos ízt adja vissza. Hidegen nem is annyira, de ahogy kezdett szobameleg lenni, úgy egyre inkább adta azt az ízvilágot, hisz a vatta cukor is olvasztva/melegítve készült. Magas koffein tartalom: 42mg/100ml. Meg se mertem inni egyszerre...
Nyári melegben biztos meginnám újra, jól behűtve.
Bár magát a vatta cukrot se szerettem sosem, de 1-2 évente 1-1 darab jól tud esni... -
nagysandor79
aktív tag
Szerintetek a helles üzletkötők tudnak szerezni helles pólót? Tudom van webshop. "De úgy már drága nekem"
-
Nekem a 3D kicsit csalódás volt mert több helyen írták hogy jobb mint a Monster ultra széria. Volt közte ami egész jó kategória de nekem a Monster jobban izlik.
Azok Bang-ek mind cukormentesek? Mert akkor lehet rendelek egy kört azokból.
Ja most látom a sugar free feliratot a dobozok tetején -
Mayky3
csendes tag
Mivel nem rég lecsúszott egy Alma&Görögdinnye Adrenalin (ebben is inkább az alma íz dominál, de mivel szeressem az almát, nem bánom...), így olyat választottam ami koffein mentes, talán a hagyományos értelemben nem is energy inkább sport ital.
A lényeg ami lényeg, ennél jobb kék szőlős dolgot nem ittam még, mint ha tényleg szőlő lé lenne benne, szinte éreztem ahogy roppan a friss szőlő. Illatra is tökéletes. Pont annyira édes mint azt egy szőlőtől elvárható. Frissít és felüdít. Elsőre nem is lehetne jobbat választani, ez tényleg az ami rá van írva, semmi mű íz, semmi kellemetlen utóíz (na jó, egy pici, de ha vastag héjú szőlőt eszel annak is van, és hihetetlenül hasonlít még ez is...)
BCAA 4392 mg/330 ml.Bár lenne Debrecenben is GymBeam. Ezt nagyon gyakran megvenném.
-
SlayR0113
tag
Mulenál esélyesebben most a Tescok lesznek megint az elsők....
-
ToBeY
nagyúr
Tényleg finom ez a dinnyés hell,de nekem echte görögdinnye íze van
-
szekra
Topikgazda
válasz
davidkiss90 #56130 üzenetére
Az a design.. 2000es éveket idézi..
-
davidkiss90
tag
Kb 2 hete megkeresett instán egy energiaitalos cég, konkrétan a Dutch4Life, hogy küldenének termékmintát, ha küldök egy címet.
Ma át is vettem a csomagot, mely tartalmazott 2dovoz Classic energiaitalt, egy kis üveges ásványvizet, 2 névjegykártyaszerűséget, és egy fémtáblahatású matricát.
Az energiás sima tuttifrutti(nem kóstoltam még milyen, de még ma felpattintom). 32mg/100ml koffein, és van benne taurin. A doboz fóliás. Van még 2 féle íz, Dutch Green, és Dutch Orange fantázoanévvel ellátottak, de sajnos ezekből valamiért nem kaptam.
A vízről nem tudok semmi extrát írni. 330ml-es, szénsavmentes.
-
ECHO2235
aktív tag
Kíváncsi leszek lesz e a héten valami a Mule-bol.
Olyan helyen ahol múltkor csütörtökön coca szállítással egyből volt Fiesta, ott most nincs még Mule. -
koshmar
addikt
Látom, a dinnyés CSAK nekem ízlik itt.. nem baj, a Hellnek csak jó ez.
-
Scarabeus
aktív tag
válasz
Mayky3 #56124 üzenetére
Nekem 1-1be a dinnyés Apentára hasonlít, ami egy kellemes ásványvízes üditő. Kb. zero tutti, egyátalán nem érződik rajta, hogy ez energiaital lenne.
A sok évvel ezelőtti pink-guava (talán, nem tudom pontosan, de lila doboza volt) summer editon nálam mindent visz továbbra is.
-
Mayky3
csendes tag
Huhh, a dinnyés tényleg nem az igazi, illatra még csak-csak, de az íze...
Na talán a másik... -
ToBeY
nagyúr
válasz
koshmar #56122 üzenetére
Így van és ez így is van rendjén szerintem. Ízlések és pofonok ugyebár...
Másikat majd holnap fogom megkótolni, de ha tényleg 1:1-ben régi dinnyés Watt, akkor azt meg én fogom hanyagolni. Mivel már olyan ízt "láttunk", nem nagy truváj le copyzni valamit ami már volt régen...
-
ToBeY
nagyúr
Ezen a barackos hell-n igaz érezni a tutti-t,de barackot is elég intenzív szerintem.
Szerintem nyárra simán jó,mivel jó savanykás az íze -
rsanyi20
tag
Tudom, tudom türelmetlen vagyok. De hol van már a Mule?
-
james001
veterán
Ultra Fiesta Mangós nem egy nagy cucc,bár nem is vártam tőle akkora meglepetést.
Két új Hell-ről meg nem is írok inkább semmit -
ToBeY
nagyúr
Végre valahára nekem is sikerült bezsákolnom a két hell-t!
Melyikkel érdemes kezdeni,melyik a finomabb?
Ha dinnyés olyan mint a régi watt,akkor lehet inkább a barackos lesz az első -
FoLey-v
addikt
válasz
davidkiss90 #56111 üzenetére
Monster gyömbért említettem nekik és holnap jön meg a szállítmány.
ECHO2235 Talán igen majd holnap kiderül. -
koshmar
addikt
Szubjektív véleményem:
Watermelon: Komolyan mondom, 100%-ban olyan az íze, mint az első gen. görögdinnyés Wattnak (tehát sárgadinnye ízü), fantasztikusan jó, most vagy 2 hétig csak ezt fogom inni.
Peach-Lemon: Felejthető, becsukott szemmel lehet nem mondom meg, hogy nem a classic Hellt iszom.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest