Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #44297 üzenetére
Igyál egy Red Bullt, mert az a szellemnek is szárnyakat ad.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Bjørgersson #44295 üzenetére
Ez csak amolyan szólás nálam,hogy "felnyomták a pH-ám" De látom,hogy sikerült megragadni a lényeget a szövegből.
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #44295 üzenetére
Má' megin' kötekedöl, egy billentyűzet hiba miatt.
-
törölt tag
Az elmúlt két hétben ez a negyedik eset, hogy ilyesmibe belefutok, ezt megpróbáltam szépen lezárni, az előző háromnál az annyira nem jött össze, mert valami brutális módon pattogtak vissza, amit nagyon nem tűrök már el, elvégre öregszem meg az oldal kommunikációs színvonala is erősen megzuhant, szóval hamar anyázás lesz a vége. Egyikért repült is a warn nekem szépen.
Ő csak szimpla troll, meg még ahogy mondod eszméletlen módon kiáll a baromsága mellett. Látja hogy miről beszélek a másik taggal, erre direkt odajön és kimondja megint az ember pofájába, hogy de tíccsák be. Szerinted? Ez mi ha nem trollkodás? Mert értelmes kommunikációtól már rég messze van. De ez még egy viszonylag laza eset volt, az előző háromhoz képest ami rövid idő alatt átment személyeskedésbe és már rég csak arról szólt, hogy ki akar lenyomni kit. A másik ami durva ezekben, hogy nem 0 napos izék írogatnak, hanem olyanok akik ezer éve itt vannak, rangokkal, és elvárná az ember hogy IQ is legyen hozzá kötve, hát nincs vagy pedig full troll.
De nem lehet szó nélkül otthagyni, mivel akkor a sok egyszeri ember olvassa és a hülyeség ragad bele a fejükbe az ilyenektől, viszont ha meg szembe szállsz ez lesz a vége és te leszel a csúnyabácsi. Úgyhogy én meguntam, pont magasról leszarom az ilyeneket innentől, mert az elmúlt hetek megmutatták semmi értelme ennek, írnak amit akarnak leszarom, már pisszentem is ki a behűtött orig Hellt és kortyolgatom hátradőlve. Egyet sajnálok az egészben, hogy így viszont nem marad más, csak a hülyeség, amik az ilyen cikkek alá odakerülnek és mindenki csak azt látja, abból "tanul". -
törölt tag
-
izzsi
csendes tag
válasz
gyarmatinic #44282 üzenetére
igen, kiskereskedőknek csak
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
gyarmatinic #44282 üzenetére
Ők is nagyker igen, olyanok, mint a Metro.
Baltoafarkas
Lengyel import elvileg mind, 4g/l azt hiszem az van a dobozra írva, guaran pedig 100mg/l.
Kép -
törölt tag
válasz
Bjørgersson #44284 üzenetére
Látom. Az elírás lesz. Csak jó kérdés akkor most mennyi. Mert 400mg/100ml kéne bele, ha tényleg 4mg akkor az annyi mintha nem is volna, ha viszont 4g, az kurva sok.
-
ToBeY
nagyúr
Ha jól tévedek,régen egy edrinkben (pl red bull) 1000mg taurin volt,szóval ez 2-4g elég komolynak tűnik.
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #44280 üzenetére
4mg? Mert 400-nak kéne lennie.
-
gyarmatinic
tag
Találtam valami oldalt de szerintem ők se adnak ki csak kereskedőknek
-
rbalint88
addikt
válasz
Bjørgersson #44280 üzenetére
Nem mindben! Pl xdurance blueberry pomegranateben csak 2mg
-
-
törölt tag
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Nagyker/importőr. Nem hiszem, hogy átlag fogyasztó cég nélkül tud tőlük vásárolni. Sajnos neten nincs semmilyen hely, ahol az általuk importált kis RR-ek mennek, csak ugye a nagy amcsi/UK import dobozok British/Candy.
De pontosabb infókért fel kell hívni az értékesítőket.
-
Zsac
újonc
válasz
#90933760 #44267 üzenetére
Igen, szerintem is kell valami szám, amiből sok van, hogy azt gondolják biztosan jó
Úgy tudom hatást nem írhatnak rá (garantáltan két órán át fenntart) mert az fogyasztóvédelmileg nem megengedett, ezért maradnak a szer (koffein) által hivatalosan irt hatásokról (álmatlanságot okozhat).
Ezért marad az, hogy valamilyen összetevőt (mint a B Vitamin, amiből persze rengeteg féle van, és a legtöbb fajta át sem jut a vér agy gáton, ergó kognitív szempontból semleges) agyon sztárolnak, persze úgy, hogy nem mondanak róla semmit. Ha sok van belőle, az biztos jobb.
Erről mindig ez jut eszembe (összefoglalja a helyzetet 56 másodpercben):
https://www.youtube.com/watch?v=KOO5S4vxi0o -
törölt tag
Nem túladagolható, csak a napi adag 10x mennyisége ami zöldes színnel távozik a vizelettel, dolgoztatja a vesét is. Enyhe megvonási tünetei is vannak, kisebb ingerlékenység vagy letargia, csak a koffein miatti kattogás elnyomja. Nem tudom minek is erőltetik, hogy többszörös adagokat raknak bele, mikor úgy is kihugyozza az ember.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
gyarmatinic #44263 üzenetére
Nagy tételben szerintem. Darabszámra nem hiszem.
-
Zsac
újonc
válasz
gyarmatinic #44263 üzenetére
Ez engem is érdekelne
-
gyarmatinic
tag
Üdv!
Neten itt MO.-n belül lehet rendelni 250ml-es Rockstart normális áron (max 300Ft)? -
ToBeY
nagyúr
válasz
Bjørgersson #44260 üzenetére
Még az is lehet, mert elég ritkán iszom orig watt-ot.Mindenesetre olyan legalja 100ft íze volt ennek.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Bjørgersson #44257 üzenetére
Nem,az szerintem másabb (bár az sem a kedvenc tuttis edrinkem)inkább a hell féle jön be nekem
-
ToBeY
nagyúr
válasz
#90933760 #44252 üzenetére
Szeretem és viszonylag sűrűn is iszom száraz vörösbort,de sajnos volt szerencsém egy-két szórakozóhelyen bűn rossz száraz vörösborhoz kb arra hajaz nekem ez az új watt.
mdani01: Legtöbb edrinkre rá van írva,hogy a napi 2 doboz mennyiséget ne lépje túl (és itt nem a túlsúlyról van szó)
Én is iszom edrinket mégsem tudok 60kg fölé menni. -
ToBeY
nagyúr
Ez az új designos watt original nem jött be,ez már nekem is túl savanyú.
Baltoafarkas.Aki hülye az meg is érdemli! Ilyet a 12 éves kis srácok szoktak,hogy izmozásból megaszik 1L edrinket.
-
törölt tag
És igen, megint az energiaital a rossz, mert valaki éveken át napi litert, két litert megivott belőle és mellette ülőmunkát végzett majd jöttek a kilók. Értem?
-
törölt tag
válasz
callmeakos #43840 üzenetére
a pure zero meg siman rossz. meg csak nem is savanyu.
-
tipuka
addikt
válasz
vwpolopg #44241 üzenetére
meeee meeee meeeeeee
mekk mekk mekk mekk
mindig olvasom a topikot, de nem tudok mit írni, mert csak békésen eliszogatom a legelőn napi monsteremet, arra nem hiszem sok ember kíváncsi.
újat meg, mint látod nem találtam, amiről érdemes lenne beszámolnom. na meg néha egy kis sörike is lemegy. ha már sör. bronzont biztos láttátok a kozel reklámban. én futtattam be, mert nagyon rágta már a fülem, hogy kellene neki valami ismertség...
-
törölt tag
válasz
Zsírkrétamen #44236 üzenetére
ha coop fele járok én is kipróbálom
-
Ventur@
senior tag
válasz
Zsírkrétamen #44233 üzenetére
Én először azt hittem, hogy azok bacon csíkok a dobozon
.
Amúgy kifejezetten jók és jó áron is mennek ezek a Coop e-drinkek. Csak ne lenne ilyen rusnya a dobozuk
.
-
-
törölt tag
válasz
és valaki már kóstolta?
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Tegnapi akciótól vezették be elvileg. Az akciós újságban volt benne először, senki nem tudott róla semmit.
-
-
tipuka
addikt
válasz
Bjørgersson #44179 üzenetére
semmit olyan se találtam még ebben a városban, ami ne lenne a többiben alapból.
(értsd: 250ml-s rockstarok a többi városban is kaphatóak a dohányobltokban elszórva)
-
Ventur@
senior tag
Ahoj!
Nem tudtam, hogy ilyen terveid vannak és amiket írtam, csak poén volt
. Na jó, a cukor és a taurin az nem...na jó, meg az ár sem
.
Na, de viccet félretéve én már most jelentkezek, akkor az első tesztpéldányra
. Jöhet szénsav mentes is, mert nekem egyébként tetszik - de csak jó hidegen - a Monster Rehab és régen egyszer ittam Semtex-et, na az volt még szénsavmentes. Fura volt elsőre, hogy hol a bubi, de egyébként rendben volt
.
Ha hazai ízt akarsz, akkor azzal az a baj, hogy már mindent kilőttek, ami idehaza megterem. Szóval a külföldi ízvilágból kell válogatnod
. Ezt a korábban itt említett banán-kiwi kombót kipróbálnám....ha érted a célzást
.
Még egy a taurinról: nálam hatásosabb, mint az itthoni koffeines csodák legtöbbje. Hazaiból, ami jó nálam, az a Monster és még a Hell Strong Cola. A többit csak az íze miatt iszom (meg néha vodkával egész jó némelyik
).
-
Zsac
újonc
Mi a baj a PET palackkal? Miért menőbb az alu doboz?
-
szilva01
őstag
En is azt szeretem, ha nem gagyi edesitoszer van benne, hanem akkor mar cukor. Viszont emelett en a savanyubb izvilagot szeretem, egyreszt mert csak szeretem, masreszt meg ha valami tul edes nem oltja ugy a szomjat. A doboz dizajnja fontos is meg nem is, ha valami izlik nem erdekel hogyan nez ki a doboza, de ha meg gagyi a doboza akkor legfeljebb altalam ismert italok hianyaban kostolnam meg.
-
Zsac
újonc
válasz
#90933760 #44193 üzenetére
A B vitamin nem igazán túladagolható - olvastam klinikai kisérleteket kifejezetten magas dozisrol.
Itt pl. B12 vitamint emlit, hogy nem tuladagolható mert vizben oldódik, a felesleg vizelettel távozik
http://stichtingb12tekort.nl/wetenschap/stichting-b12-tekort-artikelen/english/treatment-with-high-dose-vitamin-b12-been-shown-to-be-safe-for-more-than-50-years/ -
Zsac
újonc
válasz
Ventur@ #44205 üzenetére
Szia!
Taurin az adó miatt nincs benne. Már nem emlékszem mennyi, de valami viccesen sokba kerül taurint rakni bele. Tehát a taurin és a 100ftos kis doboz egyszerre nem megy
Azon persze van spekuláció, hogy a taurin hatását mivel lehet kiváltani, de én úgy látom maga a taurin szó marketingerővel bir, és mindegy mennyi van benne, vagy valami más mit tud, maga a szó elsöpör mindent
A Rockstarra még nem hangolódtam rá, rálesek az összefoglalóban hol lehet venni és végig próbálom őket.
-
ƬΛЯΛ
senior tag
Az edrink b*zik mindig is a design-t fogják először nézni (többek közt én is). Ez után jön az olvasgatás, hogy miféle ízeket kevertek bele és, ha ez is meg van csak utána jön a kóstolás. Személy szerint én nem az élénkítő hatása miatt iszom így nem is nagyon tudok erről beszélni. Íz alapján sokkal jobban szeretem a különlegesen édes de javarészt savanyú ízeket (Lásd: Watt Natura). Szerintem a legideálisabb energy 330ml-es kiszerelésű lenne. Így egyszerre nem is túl sok, nem is túl kevés. A szénsav pedig szvsz elengedhetetlen. (Utálom is a monster teát
) Így első gondolatra ennyit tudtam felsorolni, remélem segítettem
u.i.: A design legyen matt, nekem azok sokkal jobban bejönnek, mint a már nagyrészt elterjedt fényes dobozok
-
Zsac
újonc
Kiderült van egy régebbi Nickem is, ami nem akart eddig beengedni, ezért csináltam egy újat, amit kitiltottak, ez pedig hirtelen megjavult. Magic
Nagyon kedvesek vagytok, hogy Hell méretűnek lettem titulálva, de a valóság ennél sokkal egyszerűbb.
Egy barátommal beszélgettünk tekintélyes mennyiségű ital elfogyasztása után, hogy mi lenne menő. Felmerült, hogy legyen saját energiaitalunk. Szót szó követett, szeretjük a lehetetlennek tűnő helyzeteket. Fogadtunk Én meg teljesen elakadtam a gondolat kísérletünkben, hogy mi lenne a jó, mitől lenne más, mint az összes száz ftos kommersz amik annyira egyformák, hogy megse jegyzem, mikor melyiket iszom. Erre rákerestem, hogy vannak-e energiaitalos forumok, erre akadtam, és most itt vagyok, érdeklődöm tapasztalt fogyasztóktól ki mit szeret.
Rendben van ez így?
Egyáltalán nem garantált, hogy össze fog jönni, de ha igen, isten szerzek minden forumozónak egy kostolót (remélem nem vagytok ezren
)
Én három változót látok, ebben a sorrendben:
Design
Iz
HatásSzámomra az ideális energiaital jól néz ki (nem üvölt róla, hogy 5 perc alatt photoshoppal készítette vmi indiai)
Nem túl édes - ha brutálisan sok benne a cukor és összetapad a szám, akkor szomjas leszek, elveszti a szomjoltó funkcióját
És hatásában élénkséget ad (lehetőleg sokáig), de nem remegős idegességet. Azért iszom, hogy jobban teljesítsek, ha fáradt vagyok. Ha ettől remegősen ideges leszek, akkor ugyanúgy hibázni fogok, ezért nem nő a teljesítőképességem.Ami bennem dilemma az a szénsav. Nekem a Monster szénsavmentes változatában kifejezetten bejön, hogy meg lehet gyorsan inni, és nincs a folyamatos szénsav büfi utána
Nektek?
-
ƬΛЯΛ
senior tag
válasz
Bjørgersson #44203 üzenetére
Még mindig hirdetés?!
-
Ventur@
senior tag
Jó barátom múlthéten vett egyet és azt mondta, hogy csont ugyanaz, mint a régi, csak a doboz lett csicsás.
Más:
Milyen lenne az ideális e-drink kérdésre reagálok
:
- olcsó. Értsd: a 0.25-ös lenne 100 Ft, a 0.5-ös meg 170 Ft.
- legyen benne taurin.
- minden olyan ízben legyen, ami kint van. Ha 300 fajta íz van, akkor 300 legyen.
- támogatom a R* és Monster ízek hazai változatát elkészíteni. Mindegy melyik gyártó.
- felejtsük el az édesítőszerrel pumpált e-drinkeket. Cukrot a népnek.
Talán ennyi elég lesz
.
-
ToBeY
nagyúr
Valaki próbálta már ezt új designos watt-t?Ugyanaz mint a sima orig watt, vagy másabb?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest