Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zsac

    újonc

    Kiderült van egy régebbi Nickem is, ami nem akart eddig beengedni, ezért csináltam egy újat, amit kitiltottak, ez pedig hirtelen megjavult. Magic :)

    Nagyon kedvesek vagytok, hogy Hell méretűnek lettem titulálva, de a valóság ennél sokkal egyszerűbb.

    Egy barátommal beszélgettünk tekintélyes mennyiségű ital elfogyasztása után, hogy mi lenne menő. Felmerült, hogy legyen saját energiaitalunk. Szót szó követett, szeretjük a lehetetlennek tűnő helyzeteket. Fogadtunk Én meg teljesen elakadtam a gondolat kísérletünkben, hogy mi lenne a jó, mitől lenne más, mint az összes száz ftos kommersz amik annyira egyformák, hogy megse jegyzem, mikor melyiket iszom. Erre rákerestem, hogy vannak-e energiaitalos forumok, erre akadtam, és most itt vagyok, érdeklődöm tapasztalt fogyasztóktól ki mit szeret.

    Rendben van ez így? :)

    Egyáltalán nem garantált, hogy össze fog jönni, de ha igen, isten szerzek minden forumozónak egy kostolót (remélem nem vagytok ezren :) )

    Én három változót látok, ebben a sorrendben:

    Design
    Iz
    Hatás

    Számomra az ideális energiaital jól néz ki (nem üvölt róla, hogy 5 perc alatt photoshoppal készítette vmi indiai)
    Nem túl édes - ha brutálisan sok benne a cukor és összetapad a szám, akkor szomjas leszek, elveszti a szomjoltó funkcióját
    És hatásában élénkséget ad (lehetőleg sokáig), de nem remegős idegességet. Azért iszom, hogy jobban teljesítsek, ha fáradt vagyok. Ha ettől remegősen ideges leszek, akkor ugyanúgy hibázni fogok, ezért nem nő a teljesítőképességem.

    Ami bennem dilemma az a szénsav. Nekem a Monster szénsavmentes változatában kifejezetten bejön, hogy meg lehet gyorsan inni, és nincs a folyamatos szénsav büfi utána :)

    Nektek?

Új hozzászólás Aktív témák