Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ƬΛЯΛ
senior tag
Hát komolyan hogy ezeknek nincs jobb dolguk. A már javított véletlenül sem félreérthető szövegemet olvasva csak törölték mindet. Sőt!!! Még egy jó kis warn-t is kaptam, miszerint tilos szakmai topicban hirdetni. Srácok.... Ez most komoly?!
-
törölt tag
válasz
Zsaaac #44191 üzenetére
Csak nem az egyik edrink gyártó titokban regisztrált felmérője?
Mindenkinek más ízlik, úgyhogy erre nehéz lesz választ adni. Én egy valamit hiányolok, az energiaitalmentes energiaitalokat. Olyan, amiből lehet inni vödörszám és nem kell a koffeintől meg a brutál mennyiségű B vitamintól tartani. -
Zsaaac
újonc
Sziasztok!
Felmerült bennem a kérdés, milyen (lenne) szerintetek a "tökéletes" energiaital?
-
Ez a Big Shock banán-kivis szerintem nagyon eltalált lett
Eléggé banános is, de mivel utóíznek ott a kivi, ezért inkább savanyú, mint édes, lehűtve főleg itatja magát, a reggeli watt után gyorsan lecsúszott az egész doboz
Aki tudja, mindenképp kóstolja meg
-
Bjørgersson
félisten
Szegeden kapni valahol valami különlegességet?
-
izzsi
csendes tag
válasz
Zsírkrétamen #44177 üzenetére
3 van ha jól tudom
-
izzsi
csendes tag
válasz
Zsírkrétamen #44171 üzenetére
07.23-án voltam, én akkor csak a kauflandban láttam big-et(dinnye, origi, és exotic vagy fruity)
és melyik coopban? én ebbe járok -
válasz
Laraxior #44172 üzenetére
Én is kíváncsi vagyok rá, na meg, a
konkurens energiaital tesztelőis kipróbálta már pont ezt a kettőt (persze nem ezért vettem én is ezeket, hanem mert jól hangzanak, és nagyon más/"új" Big Shock nem is volt a boltba) és nem volt róla rossz véleménnyel. De majd letesztelem hogy igaz-e -
Laraxior
titán
Azt a banán kiwit megkóstolnám egyszer
-
-
izzsi
csendes tag
válasz
Zsírkrétamen #44166 üzenetére
Banános shock milyen boltból?
Komárnoban 2 hete amikor voltam nem találtam -
-
törölt tag
Na mi van, senki nem iszik már?
-
rsanyi20
tag
Én már pár napja nem is ittam, szerintem több év után ez az első olyan "hosszabb" időszak amikor egy kortyot se ittam.
Nem is hiányzik most, úgy tervezem hogy max heti 1-2doboz lesz csak az "íze kedvéért"d
-
ECHO2235
aktív tag
vwpolopg: szívesen
Ventur@: remélhetőleg ma nekem is meglesz.
maga az oldal rakott ki elvileg helyeket hol lehet kapni akár BP-n belül, remélhetőleg sikerrel járok
nem úgy mint múltkor, huude nagyon mondták h a Chimpex boltjaiban biztos megtalálom, erre a boltba csak néztek h nekem mibajom, mit keresek én -
szilva01
őstag
Sziasztok, nem is tudtam, hogy van iylen totyik!
Energiaital"megszállottnaknak" nem nevezném magam, de keveset alszom és nem szeretem a kávét. Ameddig nem olvastam el az összefoglalót, nem is tudtam, hoyg itthon nincsen taurin az energiaitalokban.
Ezentúl jobban átfutom az apróbetűs részt. Amit szoktam inni (nagyjából szeretem sorrenben):
- Szerbiában voltunk, Guarana a neve, a többi italhoz képest a zöld-sárga doboz nagyon savanyú, ez eléggé ízlett. Szerk.: most nézem ,ebben van taurin. Lehet placebo, de most hogy így belegondolok volt, hogy sokkal élénkebb lettem, mint amire számítottam.
- Monster zöld-piros-Rossi
- Hell szőlős strong
- Hell multivitamin, kiwis, pink guavásNagyjából ennyi. Viszont most ki fogom próbálni a Rockstart,
megnézem a taurin milyen hatással van rám.Ha jól emlékszem itt a trolimegállónál lévő dohányboltban láttam. Ha meg nincs, úgyis megyek du. Nyíregyházára, ott úgyis több helyen lehet kapni. -
Ventur@
senior tag
Na az USB ED kinek volt már meg?
Nekem most már a gyomromban is van USB, nem csak a gépben otthon
.
Egyébként sima tuttis Hell íz, semmi extra. Doboza sem egy nagy durranás. 130-ért egynek elmegy. Ja 32-es, ez legalább jó pont
.
Akit érdekel hol szereztem be: Miskolc, Thököly utca, Király Csemege (villamosmegállóval szemben).
-
vwpolopg
őstag
BS-ben tudok kártyával fizetni?
-
koshmar
addikt
Rosszul emlékeztem, ez egyáltalán nem olyan szar mint hittem
-
ToBeY
nagyúr
Most reggel kipróbáltam az Ultra Red t,ez engem nem győzött meg abszolút...Nekem a Zero Ultra jobban bejött.
-
james001
veterán
-
james001
veterán
1 hete nem ittam már energiaitalt,fura hogy nem is kívánom vagy ilyesmi. Inkább gyümölcsleveket meg Ice Tea-t (Xixo) iszom főleg. Lehet meguntam az energiaitalokat?
-
X@b3e
addikt
válasz
takacsbotond #44077 üzenetére
Találtam tegnap kaktuszosat is, eskü most a gránátos meg ez a kaktuszos Semtex a favorit, hozok egy kartonnal
-
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Techfórumon szerintem ennél jobb drink nem lehet.
USB energiaital
Barátnőm a héten találta Debrecenben, a Hell tölti, ízről még egyelőre nincs infóm.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Bjørgersson #44127 üzenetére
Hát ez nekem felejtős,max üdítőnek jó.
-
rsanyi20
tag
Szerintem magyar taurin nélküli, én is kb ennyiért vettem, és abba semmi taurin nem volt. Sőt talán a koffein is csak 15-ös volt...
Egyébként szerintem én is beszállok abba a táborba akik kezdenek leszokni az energiaitalról. Mostanában nem esik jól, napi 2-3lecsúszott és már nem is kívánom. Egyenlőre visszamegyek napi 1dobozra, aztán majd meglátjuk
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Bjørgersson #44118 üzenetére
Ez taurinos külföldi import,vagy magyar töltésű edrink?
-
tipuka
addikt
válasz
Bjørgersson #44118 üzenetére
ebből van még? pontos cím ?
-
peterke135
csendes tag
Sziasztok érdeklődnék, hogy érdekel-e valakit kb 250db ÜRES energia italos doboz mind különböző fajta!
Régiek ujjak más országokból! különböző méret STB. -
ToBeY
nagyúr
Jegeskávé teszt akit érdekelne,hogy melyik milyen.[link]
-
rbalint88
addikt
Roman edrinket ki akar? Burn, rockstar, monster van taurinnal. Hell ugyanugy taurin nelkuli mint otthon.
-
X@b3e
addikt
válasz
takacsbotond #44077 üzenetére
szlovák
-
core i7
addikt
A Coop-os energia drink a legjobb szerintem (alma és a tutti-frutti)
próbáljátok ki ilyen jó kis savanykás
-
Ventur@
senior tag
válasz
#90933760 #44102 üzenetére
"Lehet inkább a cigire kéne rászokni."
Ne tedd, mert ha meg leszoksz a cigiről később, akkor meg tonnaszám tömöd majd magadba a sütiket, kekszeket, csokikat. Mindent, ami édes és szilárd
.
Pár hónapja tettem le a cigit (4 hónapja) és embertelen mennyiségű cukros terméket meg tudnák enni. Olyan szintű sütimániám van, hogy ne tud meg
.
De ennyi elég is volt off-nak. Lényeg, hogy ne tedd
.
-
törölt tag
Vissza kéne szoknom az edrinkre napi szinten. Bár nem, mert tudom mi lenne a vége.
Nem szabad.
Egy idő után nem lenne elég a napi 2 se. Jó ez most ahogy van, heti 1-2.
Lehet inkább a cigire kéne rászokni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest