Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rsanyi18
tag
Gyerekek, mi van ma a Topic-kal? Teljesen átláthatatlan, néha nem tôltôdik be nekem semmi..
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
callmeakos #28151 üzenetére
Remélem nem valami átlagosat iszol
-
callmeakos
veterán
A Lidlös löttyök után végre újra Monster van a házban
Mod:
ORIC! -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
albert8 #28131 üzenetére
Hatvan utca, fórumtól mész, akkor az utca bal oldalán ~5 perc séta. [Google szerint inkább 10 perc]
-
albert8
veterán
válasz
Bjørgersson #28130 üzenetére
Mennyire van messze a forumtól? Ha közel van akkor jövőhéten kiüritem.
-
ToBeY
nagyúr
Annyit beszéltünk tegnap az Assaultról,hogy ma muszáj voltam venni egyet.Megkóstoltattam anyukámmal aszondja,meggy-kóla ízű,de alapvetően bejött neki
/299ft vettem ez tényleg sokkal jobban hangzik mint ha 300 lenne.
-
rsanyi18
tag
Ha minden igaz ma kapok egy szülinapi energiaital csomagot ami tartalmazni fog sok sok Rockstar-t és 1-2egyéb más energiaital finomságot
Alig várom
-
ToBeY
nagyúr
válasz
takacsbotond #28121 üzenetére
Csak csinálnak valami kávés ìzű tejitalt 15mg koffeinnel ,ami max gyereknek jò
Szerk:Amit mostanában tolok jegeskávé 52mg/100ml koffeinnel megy,ettől òcskábbat kár csinálni... -
DJ. Ru$y
nagyúr
Akkor akinek van hivatalos szövegek megírásában gyakorlata kezdheti fogalmazni
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Bjørgersson #28112 üzenetére
tüntetésről ez ugrott be.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Bjørgersson #28109 üzenetére
Az gazdaságilag felejtős, már levezettük
Viszont a kávésra még vevők is lehetnének...
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Írjunk petíciót a Hellnek kávéra.
-
rsanyi18
tag
válasz
#90933760 #28105 üzenetére
Lehet hogy nincs kultusza, de egy idô után sokan ráunnak a tuttis és a gyümölcs ízesítésű energiaitalokra. Kéne egy tökös gyártó aki egy új különleges ízt (kávés, puncsos energiaitalt) hoz be, szerintem lehet még ôk maguk is nagyot néznének hogy mekkora lenne a vevôtábora.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
#90933760 #28105 üzenetére
Hát ja,de sokan vannak úgy mint én,hogy ááá tuttis,vagy mojito és fordulnak is ki a boltból.Aztán,netről rendel valami normálisat.
Persze lehet,hogy ez a ritkább pro user és az az átlagnak megfelel,hogy minden második gyártónak van mojitos edrinkje amit visznek mint a cukrot. -
törölt tag
Itthon nincs valami nagy kultúrája az energiaital fogyasztásnak, meg az embereknek a tudása is elég kevés róluk. Ezért különlegesebb ízeket be se mernek hozni, kockázatos. Inkább a jól bejáratott megszokott edrink felállásokkal jönnek csak, azokkal is százszor átgondolva.
Hacsak valamelyik évben nem lesz hirtelen a kávés cucc olyan őrület, mint tavaly a mojito. -
rsanyi18
tag
Pont ma nézegettem a választékot,és ugye a Rockstar kiesik mert az sose jön hivatalosan hozzánk, Monsterbôl nem nagy az esély hogy kapunk Javat (legalábbis belátható idôn belűl), egyedűl a Burn maradt a Mocha energy-vel. Nem tudom ennek mennyi az esélye,de én elfogadnám
-
rsanyi18
tag
Na jólvan... tejes energiaital... Mostmár kéne itthonra is valami hasinló, valami Monster Java féle
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest