Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
The Lord
tag
Sziasztok
Csak érdeklődnék, hogy érdekelne-e titeket Burnos Alumínium flakon. Van egy pár darab és arra gondoltam pár száz forintért eladogatom őket!Mondjuk darabja 400,- .Ha esetleg érdekel valakit akkor privátban írjon!
-
Lop!N
tag
válasz
Purple Haze #15591 üzenetére
A Németországban , és Ausztriában kapható Monsterek tudtommal Írorszogban , méghozzá Dubliban készülnek. De ettől még lehet , h van olyan is amit Hollandiában gyártanak
-
eladodo
csendes tag
udv...
tegnap rajtam maradt egy red bull blue edition,egy spar 355(xl) es egy spar cranberryes doboz(a tartalma a vonaton elfogyott...)
ha valaki igenyli,budapesten szivesen odaadom... -
callmeakos
veterán
Na meló előtt gyorsan leküldtem egy Szőlős Wild Touchot. A legfinomabb ilyen ízű energiaital amit eddig ittam. Elég durva és annak fényében hogy mennyibe kerül.
-
callmeakos
veterán
válasz
Ez már keverés rendesen
-
vwpolopg
őstag
válasz
Purple Haze #15586 üzenetére
d4yoról több mint egy éve rendelünk rendszeresen. kövi rendelés februárban, ha érdekek, keress meg!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Jézusom.
Van itt keverés ezerrel.
Amúgy ha valakit érdekel, van fél literes Hell dobozos energiaital a keleti pályaudvarnál a postai oldalon a sarki boltban.
-
Purple Haze
csendes tag
A Cseh, Szlovák és a Lengyel piacra készül Magyarországon gyártott Rockstar. Mivel gyártó ország vagyunk ezért kell feltüntetni a dobozokon a magyar nyelvet is.Azt, hogy itthon miért nem lehet kapni még a gyár se tudja igazán. Még nem kaptak választ az anyacégtől, hogy mikor engedélyezik a forgalmazást itthon is. Németországban is a Pepsi a gyártó, forgalmazó. Angliában egy elég érdekes nevű cég gyártja, RRGU - SERY - RSAK A.G.
A Monster sem egyszerű. Csehben a Coca gyártja, a Németországban kaphatót viszont a igazi Monster gyár készíti Hollandiában.
Káosz van rendesen -
kataenergia
csendes tag
Az alupalackos Burn jól eltűnt. az elején, amikor bejött nálunk a Burn, akkor lehetett kapni, aztán észrevétlenül eltűnt a kínálatból. Nekem olyan érzésem van, hogy beetetésnek árulták, mert emlékszem, hogy ugyanannyiba került, mint a dobozos, de nyilván a palack sokkal többe került nekik, mint a fémdoboz.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
"Rockstar Magyarországi forgalmazó"
Lemaradtam valamiről? Kapható már nálunk hivatalosan?
-
Eflek
tag
válasz
Jó
-
Purple Haze
csendes tag
Üdv mindenkinek!
A Fővárosi Ásványvíz és Üdítőipari Zrt.( alias Rockstar Magyarországi forgalmazó, ami érthetetlen :/ keresgélése közben találtuk ezt a topikot. Ha már sikerült idebolyongani, megosszuk veletek az eddig gyűjteményt
Magyar kedvenc: Hell, főleg az Ice Cool. Siratni fogjuk ha megszűnik
Monster-rel hadilábon állunk. Absolut Zero-t kedveljük leginkább. Khaos jött még be. Számomra borzasztó, hogy a Coca Cola gyártja itthon. Finoman szólva nem szeretem őket
Van pár itthon kevésbé ismert márka is a kollekcióban. Bár a Mad Croc motorcsónak F1-ben szerepel magyar pilótával, a No Fear pedig sok területen kedvelt márka. Csajoknak a kismacskás tetszeni fog
Párom is imádja
A végére a legnagyobb kedvencünk a Rockstar
Nagyon változatos, kellemes íz világ, tökéletes dizájn, egyediség. Ebből nem is tudnánk kiemelni ízt. Az eddigieket imádjuk
A Hell-eket, és 2 Monster-t itthon szereztük be. A többi külföldi, rengeteg boltokba való bemászkálás által beszerzett ereklye. Országon belül is eltérő, hogy hol, melyiket lehet kapni. Ez Csehországban a leglátványosabb. Szlovén, Szlovák, Cseh, Német és Anglia az eddigi vadászterület. Sajnos még sok hiányzik. Maga az álom lenne valamilyen úton megkaparintani a Drink4you készletét. Rég óta kinéztük, még nem jártunk arra, de egyszer tuti össze lesz hozva
Komoly összeg lenne a hiányzó darabok begyűjtése, hogy kiegészüljön a gyűjtemény
Az amcsi import miatt horror összeg egy-egy doboz, üveg.
Amíg ez nem jön össze marad az egyenkénti keresgetés. Reméljük sikerrel -
törölt tag
válasz
callmeakos #15574 üzenetére
en multheten jutottam kolakkal a melypontra:
cukormentes koffeinmentes. rettenetesen szar. csak tudnam miert hivjak kolanak. -
vwpolopg
őstag
válasz
callmeakos #15580 üzenetére
Elég sok helyen van mostmár valóban, valahol a logouton még térképet is csinált valaki amin be van jelölve budapesten merre kapható
De persze mind amcsiból behozott cucc, pedig ha újra kapható lenne....
-
Eflek
tag
válasz
Ha tippelnem kéne, azt mondanám vanílilás kóla
Pestet eléggé teleszórták ezzel a cuccal -
vwpolopg
őstag
válasz
Nemtudom mennyiért sikerült venni, én 330 körül szoktam venni pesten
-
Bulitt
addikt
Biztos emlékeztek az alu palackos Burn-re. Nem tudom már pontosan mikor volt kapható, de szerintem annak volt a legjobb íze. Azóta csak - az én ízlésem szerint - romlott az íze. Émelyítően édes, és furcsa. Szóval nálam nem igazán tud lecsúszni egy 250ml-es.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
energy4ever #15573 üzenetére
Akkor fogalmam sincs. Mivel nem iszom sűrűn én azon a környéken ittam először az újat...
-
callmeakos
veterán
Látom felkeltette az érdeklődést az import kóla
Akkor megosztom, a követketőt is, bár ez nem energia ital, de egyeseknek beugorhat. Mi ez?
Lehet ezt is kapni, bár az ára kissé borsos -
callmeakos
veterán
Nálunk manapság divat mindent felhígítani/átízesíteni.
Példának vagyük a Coca Colát. Jelenleg amit most a polcról leveszük árnyéka önmagának. Egy agyonszésavazott fekete lötty ami kinyitáskor totál habzik, 5 óra múlva meg semmi szénsav nincs benne. Ízre pedig inkább cukrot érzel túlnyomóan, mint kóla aromát.
Lehet kapni Pesten import Lengyel Cocát, és padlózol, olyan a különbség. Csak sajna 190 egy 330ml-es.
Na ez történhetett a Burn-el is. -
ToBeY
nagyúr
válasz
energy4ever #15569 üzenetére
Nem értem akkor nálunk miért változtatták meg tucat tutti-fruttira.
-
Eflek
tag
válasz
energy4ever #15559 üzenetére
Te veszed
Tompa utca 9. a Mester utcánál. De lehet Teve-szed, mert a képén egy teve szedett le valami bambuszt egy pálmafáról.
-
Eflek
tag
Mai szerzemények - Legjobb nap
Ezek közül a Russian Spirit kakukktojás, olvastam már róla, hogy élénkítő hatása van, gyorsítja az anyagcserét, segíti a vérnyomást, meg elvileg agyserkentő hatása is van, szóval elég különleges
Már csak azért is kakukktojás, meg 25mg/100ml koffein van benne.Mindegyik egy 100 -as volt.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
callmeakos #15554 üzenetére
Régen még jó volt a Burn amikor még piros színe volt és vegyes gyümölcs íze.
De beállt a tucat edrinkek közé a tutti-fruttival sajnos. -
DJ. Ru$y
nagyúr
A Burn idén beszáll a F1-be, a Lotust támogatják. Ez csak nekem új?
-
T-unit
őstag
válasz
tajcsi #15543 üzenetére
Le van szarva de persze csak szép finoman, legtöbb helyen az állambácsi. Eleve kb világcégről van szó, és a nagyok szinte mindent megtehetnek idehaza megsugom, épp az az állambácsi nyal be jó mélyen, elég sztem csak 1 példát is mondanom: Kecskemét/Mercedes..., épp a kis cégeket ellenőrzik jobban és száll rá apeh, én csak egy kis hal vagyok az óceánba itt kb, ez az oka....Viszont én itt ezt most befejeztem veled, következő ha jönne, privát.
Vmi lényegeset is mondjak idevonatkozólag: Februárban ismét drink4you rendelés! (természetesen csak ha meg lesz a kb 10fő, főszerevezőt pedig remélem igy közel 1év elteltével tudjátok, had ne írjam századjára
).
-
callmeakos
veterán
Eflek és SlayR
Én a Váci úti tatyóban vettem, ott elég jó az Almás. A Simát meg a Szőlőset még nem kóstoltam
DJ. Ru$y
Egyértelmű
Bár amióta változtattak, azóta csak a New Generation iható. A Classicot elbaszták....
-
SlayR
senior tag
Adjátok már meg a címet mert én itt vettem a tescoba ilyen WTból a simát de olyan maximálisan rettentően ihatatlanul rossz volt hogy az nemkifejezés
-
Eflek
tag
válasz
callmeakos #15545 üzenetére
WOW, milyen tescoban vetted?
Még nem láttam ilyet soha.
-
r4z
nagyúr
válasz
callmeakos #15545 üzenetére
Jaja, egész ihatóra sikerültek ezek a Wild Touchok.
-
albert8
veterán
Na hát egy kis vélemény
Recovery limonade. Érdekes izvilága van. Olyan mint a citromos tea/filteres/ cukor nélkül, vagy nagyon kevés cukorral. Nem lesz a kedvencem, de új izt adott.
USA xdurance fehér. Ez még mindig nagyon finom, talán a legjobb.Egy picit intenzivebb mint a GB változat és talán jobban is üt.
Punched apple még bontatlan.
-
T-unit
őstag
válasz
tajcsi #15531 üzenetére
Nem emelkedett a minimálbér mi cégünknél, és ugymond multinál is vagyok.
Ugyanis pont azon vagyok jelenleg sulim mellett, és zsír ugyanannyi a fizum mint tavaly is. Ennyit erről mit cikkeznek helyenként, és mi a valóság...
(#15532) vwpolopg:
Kék Hell meg Bp-en a Köki Tesco-ban is található kartonszámra 250Ft körül asszem, tegnap voltam épp. Watt ízesítettek is épp 100Ft-ba mennek, annyiért még jó is.
-
tajcsi
őstag
válasz
pit stop #15536 üzenetére
NE farassz, konyorgom.
T-unit irta, IDEZEM
``..De érdemes megnézni minden év elején az árcetliket itt, az élelmiszertől kezdve a postai árakig...mindennek nő minden év elején kb az ára, bezzeg a fizetés az nem növekszik minden évben..``
erre en ezt valaszoltam, IDEZEK
``...tudomasom szerint csokkent 10%ot ez az az ev eleje ota es a minimalber is emelkedett...javits ki ha tevedek.``
es itt ke\dodtek az okoskodasok, hogy ez nem nagy szam meg stb, mindezt offban jegyeztem meg halkan.
Sott elozoleg kulon kertem, elobb olv\asson aztan irjon valamit barki...
Ennyi.Akkor nem voltal SPAR hipermarketben, Pecsen az arkadban vettem ketto kartonnal
-
pit stop
addikt
válasz
tajcsi #15535 üzenetére
Te evezel olyan vizekre ami nem ide való szerintem is, de akkor már ketten vagyunk.
Bullshit kommunikáció megvan mint energiaital gyártóknál de térjünk vissza az italokhoz-dobozokhoz szűkebb mederbenHell Ice coolt nagy láncok hiperláncok közül egyik se árulja, vagy én vagyok mindíg rossz helyen?
-
tajcsi
őstag
-
pit stop
addikt
Összes energiaital gyártó milyen bullshit dumákat tud kiadni, ez valami iparági jellemző...
-
Bulitt
addikt
"... a két prémium energiaital gyártója közül az egyikőjük..."
RB és OXXO... oké. De a HELL-t zsigerből nem számolják?
-
DJ. Ru$y
nagyúr
OXXO Energy Drink
SAJNÁLATUNKAT ÉS EGYÜTTÉRZÉSÜNKET FEJEZZÜK KI
azzal kapcsolatban, hogy tegnap felröppent egy sajtóhír a két prémium energiaital gyártója közül az egyikőjük magyarországi nehézségeiről.A másik prémium termék gyártójaként szeretnénk mindenkit megnyugtatni, hogy az OXXO Energy eddigi növekedési ütemét ebben az évben is képes lesz tartani, sőt, tovább fogjuk azt növelni.
Emellett örömmel jelentjük be, hogy kínálatunk hamarosan új ízzel bővül.
Új italunkon kívül pedig tavasszal vadonatúj OXXO Energy termékekkel is jelentkezünk - de azt sajnos még nem árulhatjuk el, pontosan mik is lesznek ezek. Ezzel kapcsolatban kérjük szíves türelmetek.
Addig is találkozzunk a boltokban: az OXXO Energy Drink és az OXXO Life Fresh Drink az alábbi láncokban kaphatók: MOL, Agip, Match, CBA, Reál, TESCO, DM és Coop-üzletek.
Továbbra is azon dolgozunk, hogy napról-napra egye kényelmesebben jussatok hozzá OXXO-tokhoz.
-
r4z
nagyúr
De régen ittam már Rockstar Punched Guavat... isteni nedű
-
Eflek
tag
Egyébként nem tudja valaki, hogy miért Buszesz?
Ennél hülyébb nevet ritka nehéz lenne kitalálni.
-
T-unit
őstag
válasz
DJ. Ru$y #15513 üzenetére
Amugy pont ez sem igaz a cikk szerint, mármint hogy kivonul, cikk főcime is tipikus szenzáció hajhászás, mert erős túlzás az lemondott, ismét apróbetűs részben a lényeg.
Mármint aki elolvassa, első mondatból is kiderül, nem is vonul ki, csak leépít. Létminimumra redukálja itt magát az, aki még 5éve is a legnagyobb volt, csakugy lazán alkalmazkodnak a magyar átlagfizetésekhez, teljesen érthető is. Ugyan szomorú az adó mértéke miatt, de őszintén megmondva magát a márkát nem sajnálom, 3-400Ft-okért már rég nem versenyképes márka idehaza, lehet máshol még mindig az, de itt nem, pláne ugy az 1-2éve osztrákoknál megjelent RB edition-öket se tudták ide hivatalosan behozni a normál tuttifrutti íz mellé (mai napig nem értem ennek is mi az oka...) ami 20éve változatlanul kapható már hazánkba is. Ha valami meg nem megy, kár is erőltetni mert veszteség lesz csak a vége, és az a legkisebb cégeknek is csak a rémálma. Eddig minden utcasarkon+bulihelyen kapható volt, most már nem így lesz, ennyi csak a cikk lényege.
-
T-unit
őstag
válasz
vwpolopg #15511 üzenetére
Ehhez képest csak ugy megemlíteném, szlovákoknál, de még inkább lengyeleknél meg épp az elmúlt 1-2évben tört fel leginkább az edrink piac, aki ismeri jobban termékpalettát ezen országokba, tudhatja is ezt, mennyi különböző tipus, új márka lett odaát. De érdemes megnézni minden év elején az árcetliket itt, az élelmiszertől kezdve a postai árakig...mindennek nő minden év elején kb az ára, bezzeg a fizetés az nem növekszik minden évben, sőt, van hogy csökken is inkább ha épp nem stagnál. Ez jelenleg is Mo., teljesen megértem a Pepsi féle RR-t, ide belépni nem akarnak továbbra se, inkább Szlovákia meg környező országok akkor már jóval kisebb adó miatt. Ők is csak ugyanezt látják...amint nyugati fizetések lennének, azonnal lenne itt igény, és fogyasztás is! Szóval röviden adó az van bőven, fizetés nincs.
-
vwpolopg
őstag
válasz
pit stop #15510 üzenetére
ha gonosz lennék azt mondanám, nem kár értük... ugyanakkor ha számításba vesszük, hogy valószínűleg ugyanezen okok miatt nem lép be a piacra a Rockstar és még ki tudja hány más cég, vagy, hogy mikor követik többen a kivonulással a RB-t, baromira nem tesz jót a piacnak egy ilyen lépés...
-
pit stop
addikt
válasz
vwpolopg #15508 üzenetére
Kíváncsi leszek hatására; Hell elérte célját
Szponzorációs kivonulás része is érdekes, az a kisebb piaci részesedés nagyobbik fele is abból származott szerintem leginkább, hogy szórakozóhelyeken stb. szinte csak őket lehetett kapni. Meg megy-e még feljebb az ára, ha csak viszonteladón keresztül lesz - cikkben hozott példa a Bacardi, aminek szintén szépen megkérik árát nálunk -
vwpolopg
őstag
És tényleg igaz lehet a korábbi pletyka...:
-
Eflek
tag
-
Viktor02
csendes tag
m4tthew! írtam privátot, ha bejelentkeznél és válaszolnál, megköszönném!
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Na, megjött vidékre is az "új" Buldózer...
-
Tnil
tag
Sparos S-Budget energia ital, olyan isteni, hogy kár volt rányomtatni a nevét az árcédulájára...
Új hozzászólás Aktív témák
- Alkoholista nevelde
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Nők, nőügyek (18+)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Formula-1
- Milyen processzort vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest