Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PLC programozás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
T-unit
őstag
Ahogy írtam is most is ugye ugy tűnik fb oldalukon mintha raklappal jött volna...hát a hűtőspolcon messze nem ez jön le, szó szerint max pár karton azt annyi.
Eleve se nagyon finom M dub-ok, és a M muscle-t is nyár végére ígérték, én addig ki se mennék oda feleslegbe mert kb csak benzinpazarlás.
-
Bulitt
addikt
válasz
wertigo1984 #17395 üzenetére
Igen, nagyon
Csak meglehetősen édes
Buster17: Képet nem tudsz belinkelni hozzá?
-
törölt tag
válasz
DEV_NULL #17384 üzenetére
Ha a tutti nem ízlik, akkor a Monster család ezen tagjai szintén nem fognak, mint a Ripper is. Mondtam, hogy Assaultot meg Rehabot vegyél és utána mondókázzál.
Aztán kipróbálhatod a kék Burn-t is. A Blue Refresh-t.Kutyus, én évente nem költök ennyi pénzt a full ruházatomra.
-
ToBeY
nagyúr
Ez az O'neill rockstar fürdőgatya eléggé tetszik,de 15k kicsit sok egy fürdőgatyáért nekem
-
Buster17
addikt
Otthon lehet kapni supermenes (men of steel) energiaitalt? Itt osztrákiában holnaptól lehet kapni. Ha valakit érdekel akkor felkapok egy kartonnal.
-
wertigo1984
őstag
Tegnap delutan fel2 korul felkeltem es megittam egy hideg Assault-ot, ami annyira jol esett es finom is hogy eldontottem hogy holnap veszek egy egesz raklappal.
-
T-unit
őstag
Igen, és mondjuk épp napokba is volt az a mostanság.
Cuba lima + zero ultra 473ml 1500Ft-ig, amint lesz lényegesebb árufeltöltés amit 1hónap mulva igért boltvezető megyünk ki ujra, mert ugy tűntették fel fb oldalukon mintha raklappal jött volna új áru, azt kimentünk semmi lényegesebb nem volt, főleg a 2féle M dub-ok miatt is mentem ki, lévén amig volt is kb feleannyiba árulták mint d4u-n, erre 1db nem volt most se belőlük, pedig hazai eladásra + magamnak is szerettem volna több darabot is venni. -
törölt tag
válasz
DEV_NULL #17366 üzenetére
Mert még nem ittál jót. A Hellel hiába próbálkozol, mert mind egyforma, a két limitáltból még nem ittam, de az is egyforma lesz előre sejtem. És már itt is mondták.
Ha nem akarsz sokat keresgetni, akkor vegyél egy Monster Rehabot meg egy Monster Assaultot. Azokat szinte bárhol megkapod és nem tutti frutti. Kezdésnek jó.
Az ilyen marhaságokat meg hagyjuk már, hogy leöli a májat, vesét, szívet. Persze, hogy leöli, tudjuk. Ahogy a sok cigi, pia, chips, műkaja is, meg a városi szmogos levegő...... Mértékkel kell, nem napi 5 dobozzal meginni. Rohadt egyszerű.
-
Bulitt
addikt
válasz
dragonfx #17369 üzenetére
Minden tevékenység lehet káros, és okozhat függőséget. Lásd túl sok cukor, túl sok cigi, túl sok kaja, túl kövérnek érzi magát, túl sportos akar lenni...stb.
Ez mind okozhat egyfajta függőséget. Ahogy az extrém sportok esetében beszélhetünk adrenalin függőségről.
Mindegyik káros, attól függetlenül, hogy nem az "alap" kategóriába soroljuk. Mindegyikkel túl tudod magad hajszolni. Ilyen a koffein és a kávé függőség is.
Persze, vannak olyan emberek mint itt a topicban a legtöbben, hogy nem a koffein miatt veszik meg, hanem az újdonság miatt. Az új íz, a különlegesség, mert kell a gyűjteménybe. Tehát ilyen értelemben nem függőségről beszélhetünk, hanem egy hobbiról. Az már függőség szerintem, ha valaki naponta esetleg több litert leküld.
Az megint egy más kérdés, hogy DEV_NULL kolléga nem érzi ki a különbségeket az ízekben. Ennek több oka is lehet. De szerintem inkább csak nem is nagyon érdekli a téma, hiszen ő maga nem szereti az energiaitalt, így akarva akaratlanul is általánosít. Ahogy a Monster Rehab túl édes számára, de közben lehet nem kóstolta még a Rockstar Punched Tropical Guava-t
De aztán ott van még az ízlelés, ami minden embernél más. T-unit a savanyút szereti, én az édeset.
-
dragonfx
veterán
hehe ja én azért iszom hogy felpörgessen edzésen vagy olyan napon mikor érzem kevesebbet sikerült eladnom.átéagban ugy mondanám egy 2 óra alvást ki tud váltani kb.persze ezt ne hosszu honapokig csináld mert akkor tuti a szíved agyadat szétkurálja.
egyedi ízűt kell venni akkor nm uncsi, kiwi, narancs, bodza, meggy....én még mindig azt mondom a sok okoskodással egyetemben inkább legyek energiaitalfüggő mint alkohol/cigi/drogfüggő....sokak szerintem ez is ugyanolyan káros de szerintem közel sem mert ennek a hatása kimegy 1 nap alatt....sőt ha nem iszol 2 hétig ujra akkorát odacsap utána vagyis a szervezetből kiürül minden.míg az elöző 3 cucc.nál nem igy van.
ti mit gondoltol srácok igazam van?lehet ezt káros függő szenvedélynek mondani?? -
DEV_NULL
őstag
Ma vett bnőm egy ilyen zöld limitált HELL-t... Belekortyoltam, azon se éreztem semmi "limitált ízt".
Egyébként miért tutti-frutti ízűnek csúfolják ezeket mind?Visszaolvastam pár hsz.-t. Látom sokaknak bejön a Monster Rehab. Azt is kóstoltam egy körty erejéig, hát mintha valami tömény cukorszirupot ittam volna... Nem nézek le senkit aki ezeket issza, mindenkinak saját dolga mit eszik/iszik, de ezek az italok számomra borzasztóak.
-
-
DEV_NULL
őstag
Üdv!
Ki miért issza ezeket?
-
tipuka
addikt
válasz
T-unit #17361 üzenetére
Ha vigasztal, én most is bő nadrág/póló/pulcsikat használok, de direkt, hogy lógjon 3x-8xl-ig
(utóbbi azért ne nagyon, de a többi, ameddig csak lehet
) elfér a zsebemben egy fél hűtő meg tablet is simán, bár utóbbim nincs.
És igen engem is szóltak meg érte, hogy miért hordok ilyen bő ruhákat ?! Megkérdeztem, hogy miért? Rosszul áll? Azt mondják nem. Akkor meg nem értem mi bajuk van.
Mert az nekik jó, ha pattannak a gombok, úgy feszüljön rajtam az ing, meg hasonlók.
-
T-unit
őstag
válasz
#25954560 #17349 üzenetére
Nem vagy egyedül, akkor én meg extra oldszkul vagyok mert odáig jutottunk, már a melóhelyen is furcsán néznek rám ha normál rám való L-es pólóba megyek be S-es helyett... tehát ha nem feszül bicepsznél poló, komoly nemhogy buliba/haveroknál, már öregem munkába is van mikor megszólnak miatta! Ide jutottunk az elcseszett buzi trenddel, anno meg kifejezetten emlékszem gáz volt és buzis a kisebb méret és amiatt néztek le.
Ilyenkor sírom vissza a bőgatyás, XXL-es "tuti nem sülök meg nyáron se annyi hely van ott" rapper korszakot ami 2005 előtt volt.
Nőknél oké ha mindenhol feszül gerjedjen a pasi...node kérem ugyanez fordítva, pff.
Többet kéne innod akkor a "jó" magyar sima kék monstert!
Az után ez maga volt a kész csoda ugyanis, és ugyanugy cukorpótlós mindkettő.
dragonfx: Előbb írtam, finom, kéne magyar piacra is akár a kék helyett egész nyugodtan, nem ártana már egy komolyabb vérfrissítés ha tudnak jobbat is mutatni korábbinál.
-
ToBeY
nagyúr
Amúgy lesz az ultra pink mellett ultra blue is szóval lehet ez ilyen pasis-csajos izé lesz
-
ToBeY
nagyúr
Szerintem nincs gond a pink-el ha megfeslően van használva.Egy ilyen szett szerintem kicsit sem meleg,sőt nagyon rendben van.
-
törölt tag
válasz
T-unit #17347 üzenetére
nevezzetek oldschool-nak de en most is szemrangast kapok a rozsaszin polos fasziktol
volt h nem birtam ki es mondtam is 'szep polo'.
a durvan rozsaszin monsta nekem kicsit huzos azert szinvilagbangyujtemenyben jol nezne ki, feldobna, az biztos. de hogy utcan setaljak vele... max san francisco-ban
csodalkozom h ennyire izlik neked a feher zero
szerintem sokkal szebb, mint jo.
-
T-unit
őstag
Figyeljetek aki meg még nagyon jól emlékszik 10évvel ezelőtt mi volt, az tudja kb csak a melegek hordtak szűk mélyen bevágott pólókat, ma meg ez vált a trendé bárhol jársz. Ezek után simán vinném én is kézbe, ki tudja, még 10 év és olyan buzi társadalom lesz itt, csak a pink bmw-s palikra buknak majd a jó nők.
-
T-unit
őstag
válasz
#25954560 #17331 üzenetére
Az még semmi, az idén kint megjelenő ultra pink milyen szép lesz majd férfiak kezébe utcán.
Most viszont ráadásul kellemes meglepetés is ért mai nap, a zero ultra is nagyon finom cukormentes limonádészerű, 100x jobb lenne erre térnének át idehaza is 500ml-es kiszerelésbe, a sokkal szarabb régi sima kék cukormentes helyett! Kellemes íz marad ennél ugyanis szájba utána is, hiába érezni az cukorpótló izt, és egyáltalán nem is savas M-hez hűen, nőknél is nyerő lenne a 0 kalória miatt. Egyértelműen eddigi legfinomabb teljes mértékbe cukormentes energy amit ittam, top minőségű kiszerelésbe.
-
callmeakos
veterán
válasz
#25954560 #17331 üzenetére
Minek neked a Fókusz? Nem vagyok én celeb
De a felvételt szívesen vállalom, ára a BS italos hűtője tartalommal együtt
Amúgy úgy telibekapott a nap, hogy nem tudtam csekkolni milyen lett a kép minősége. Telefonnal készült. Van ilyen
(#17329) james001
Köszi
A cél szentesíti az eszközt#17330) RazorGTR1
Ja ezt a SuperSour feliratból gondoltam. Haverom egyébként panaszkodott is, hogy neki ez a variáns pont nem ízlett neki, mert neki már túlságosan is savanyú
Meglássuk holnap -
Bulitt
addikt
válasz
dragonfx #17337 üzenetére
Erre komolyan komoly választ szeretnél kapni?
A kék olyan mint egy hubba bubba rágó. Szerintem. A zöld, az kérlek szépen zöld alma ízesítésű. Nem zöld alma rágós ízű, hanem simán zöld alma enyhe citromsavval. De elég enyhén. Bár nekem ez is bőven elég a savanyú részből. Bubbleburstnél pedig egyáltalán nem éreztem savanyú ízt.
Persze, nem sajnálnak ki belőle semmit.
-
dragonfx
veterán
válasz
callmeakos #17328 üzenetére
hu kivi vagyok erre.
jol sejtema british store.ba vetted?
én ebből a kék rockstarbol néztema zöldet az miben más?
illetve ez a kék milyne izü? -
james001
veterán
válasz
callmeakos #17328 üzenetére
Rá se ránts,művészi lett
A Bubbleburst finom,olyasmi mint a gyümölcsös rágó -
horush
addikt
Megjött ma a csomag a BS-ból, ezeket rendeltem, így is volt 3k összesen
Becsomagolták rendesen, viszont sajnos két doboz így is eléggé horpadtA relentless originen látszik is, a lemon ice-on pedig egy kb. 1cm-es horpadás van. Na mindegy, majd megpróbálom úgy kirakni, hogy ne látszódjon.
Akartam rendelni még más rockstarokat is, de nem igazán volt keret, meg úgyis ki fogok menni majd Párkányba pár héten belül, pár féle R*-t gondolom találok.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
callmeakos #17319 üzenetére
Szerintem ha látják,hogy sikeres biztos elkezdik gyártani majd.Ahogy tették ezt a red grape esetében is
-
törölt tag
válasz
callmeakos #17319 üzenetére
Cseles a gondolkodásod.
-
vwpolopg
őstag
válasz
callmeakos #17316 üzenetére
Annak aki tudja mennyit ér, az az ezres nem pénz, mert ennyiért még jó árban is adom
-
törölt tag
válasz
Mert? Vagyunk 10 millióan, abból mennyi lehet a rendszeres és a néhai edrink fogyasztó? Szerintem százezres, de talán millió is. De ha tízezrekbe számolunk is, a három hónapra nyáron, ami inkább több lazán elfogy ennyi.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
"1000 forint egy üres dobozért
Inkább veszek 2 olyan Monstert a BS-be, ami nincs meg"Gyűjtőnek ez nem pénz. Van aki többet is kiad egy ÜRES dobozért.
-
callmeakos
veterán
válasz
vwpolopg #17315 üzenetére
1000 forint egy üres dobozért
Inkább veszek 2 olyan Monstert a BS-be, ami nincs meg
Értem én hogy ezt sehol nem kapni itthon, de akkor is.
Mind1, sok sikert az eladáshoz(#17310) MaximumGame
Egész nyárra, az egész országnak 2,5 millió darab? Na ezzel szerintem átestek a ló túlsó oldalára -
vwpolopg
őstag
Cuba lima, hibátlan állapotú, ÜRES, 1000,-
Zero Ultra ELKELT!
Recovery, hibátlan, ÜRES, 600,-
Angry Birds, NEM ELADÓ!
Krating Daeng, TELI 600,-, üres 100,- -
Varázslóó
senior tag
Más is hallotta a hírt hogy Hell Summer Cool ból 2.5 millió darab készült... és utána kivonják a forgalomból ?
2013.06.30ig lehet kapni majd csakbár nem annyira finom
-
Bulitt
addikt
válasz
callmeakos #17306 üzenetére
Ha nem érdekel, minek teszel fel ilyen kérdést?
-
callmeakos
veterán
válasz
DJ. Ru$y #17305 üzenetére
Aztat én nem tudom hogy hivatalosan szállítják e vagy sem.
Ha én megtudom venni a boltban, utána édes mindegy hivatalosan szállítják e vagy sem.Még 1 kérdés. Ha "hivatalosan" még nem szállítják, ezek hogy kerültek ki? Mert nem látom az összefüggést
Netán vmi Sample termék?
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
callmeakos #17304 üzenetére
Vagy hivatalosan még nem is szállítják?!
-
albert8
veterán
válasz
callmeakos #17302 üzenetére
Nálunk sincs még sehol, csak a lila...
PEdig már 5 boltba jártam érte.
-
callmeakos
veterán
Hozzánk is befutott az új Hellből (egyenlőre csak a Limeos), bár ez is meglehetősen későn, ahhoz képest hogy a Monster Assault hetekkel korábban kapható volt nálunk, mint bármelyik nagyobb boltban
Ez is meglehetősen ízlik, úgyhogy 2 nap alatt 2 dobozzal be is tápoltam. Engem csak ez a zöld alapon piros Hell felirat nem tetszik. Megoldhatták volna úgy mint az Ice Cool esetében. De mind1. Jó íze van, a többi nem érdekes
Kíváncsi vagyok hogy a lila mikor lesz itt kapható. Spar-ban, Tecsóban még semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Linux kezdőknek
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- TCL LCD és LED TV-k
- Formula-1
- További aktív témák...
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest