Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Autós kamerák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
válasz
callmeakos #16296 üzenetére
Akkor inkább kivárom míg elterjed
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
callmeakos #16296 üzenetére
Na igen azt nem mondtam hogy olcsó.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
callmeakos #16294 üzenetére
Mennyiért vetted az Assaultot?
-
callmeakos
veterán
Na beszereztem én is a magam Assault adagját
A Batthyányin a hévvel szemben (kössz Ori a tippet)
Szerintem rohadtul finom, legalábbis nekem jobban bejön mint a Rehab. -
horush
addikt
Vácon is kapható.
-
oriic
HÁZIGAZDA
17. kerben most vettem a Szabadság sugárútnál lennt a kis boltban.
-
Viktor02
csendes tag
Nyugati aluljáró, Westend felé, kínai árusnál (ami nem rég nyílt) 350-ért van Assault! Ma még volt jó pár darab belőle...
-
james001
veterán
válasz
callmeakos #16289 üzenetére
Velem is ez volt a napokban,végül a Köki-nél lévő Relay-ben találtam. De ne izgulj lassan elterjed a nagyobb boltokban is.
-
callmeakos
veterán
Ezek tényleg dugdossák előlem az Assaultot
Megyek ma hazafele és benéztem az Árpád hídi Relayba, de persze hogy nem volt. Beszálltam a metróba, erre ott volt egy full Garage store ruhába öltözött gyerek és mi volt a kezébe?
Kérdem tőle honnét szerezte, mert én két napja sehol nem találja. Aszondja ott vette az aluljáróban... Mondom WTF?Mondjuk elfelejtettem kérdezni hogy hol pontosan..,...
Holnap még benézek a Batthyány téri boltokba hátha, de ha ott se lesz, feladom
-
törölt tag
Holnap veszek egy Rehabot, megkóstolom mégis milyen.
-
SlayR
senior tag
Szerintem ivás előtt ne mossatok fogat
-
Laraxior
titán
Na. In inmedio
egy assaulttal vagyok gazdagabb
-
Jarod1
veterán
mostanában nem nagyon látok új energia italokat,,pedig kisboltokat gyakran látogatom, de ott csak a az ismert márkák vannak...
-
Bulitt
addikt
Nálam az üveges bomba az első összetétel módosítás után el is vesztette az érdeklődésemet, mert egyszerűen pocsék lett az íze. Nem volt már meg a Bombára jellemző finom, de erőteljes íz. Aztán a dobozos meg jó lett. De most, hogy a csökkentett koffein tartalom van benne, annyira üdítőnek érzem, és nincs meg az a jellegzetes Bomba ízvilág sem, hogy csuda.
-
Cartev
csendes tag
Hát a Sour Cherry szerintem az Adrenalin gyöngyszeme. Megkockáztatom hogy a kedvenc magyar energiaitalom...
-
szekra
Topikgazda
válasz
callmeakos #16269 üzenetére
Nekem is, bár inkább a cseresznyés meg a zöldalmás. Azok még múltkor 32-esek voltak, ez a sima tutti-fruttis 250ml-es már csak szénsavas üdítő..
-
james001
veterán
Na beszereztem egy Assault-ot végül,a kökin lévő Relay-ből. Elég jó íze van,de azért a favorit még mindig a Ripper,de itt van mellette egy olyan is,gondoltam veszek már egyet ha esetleg rossz lesz az Assault legyen mivel leöblíteni
Egyébként simán tudnék én is Assault-ot csinálni,csak kóla meg origi Monster kell hozzá+egy nagy pohár -
Eflek
tag
Lol, a Moszkva téren lévő italdiszkontban már hétfő óta van Assault
Annál jobb bolt a világon nincs(Amúgy jól kicentizték, 31,9 mg/100 ml koffein van benne. Ezzel valami adót játszanak ki?
)
-
szekra
Topikgazda
Na Adrenalin is 15mg/100ml-es koffeintartalmú lett, egyre többen állnak be a sorba..
-
james001
veterán
Azért durván ráállt mindenki az Assault-ra
Haverom is égen földön keresi... Én lehet várok vele kicsit,mert eddig sehol nem láttam... Lehet tényleg dugdossák előlem
-
Cartev
csendes tag
Én is jártam ma cba-ban de nem jártam sikerrel...
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Haver vendéglátóban dolgozik és az üzletkötőjüktől kaptak 2 db Assaultot nem kell mondanom, hogy megkóstolhattam...
RB Cola-ra hasonlít méghozzá a németre, csak kevesebb szénsavval, komolyan mondom bejön. Nem lesz napi vásárlás, de ha néha 0,5-öst innék, akkor ez lesz amit veszek.
-
ToBeY
nagyúr
Auchanban még nincs új monster,holnap megnézem spar-ba meg a cba-ba
-
The Lord
tag
Új Monster a CBAk-ban is kapható!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Új Monster a Batthyányi téri trafikban lent. Vettem egyet most iszom, egész jó ize van.
(#16252) noxwill
Hja, lennt a hév megállóval szemben. Negyed órája volt még pár darab. -
T-unit
őstag
válasz
shaft333 #16246 üzenetére
Szeretem hogy csak igy adagolva, néha nagyritkán megjelensz azért a semmiből itt is.
Ezúttal is köszönjük a választ, egyenest a BS főfejétől. Akkor ezek szerint igaz volt a pletyka, amit pár gyűjtőtől már hallottam hét elején fb energiaital topikba és elérhető lesz pesti boltba is a 2 újdonság. -
shaft333
csendes tag
-
T-unit
őstag
válasz
szekra #16244 üzenetére
Ebből is max a lemon ice-t veszem meg íz miatt.
Inkább hozták volna a maradék 5 helyett a 2 féle supersours rr-t végre. azért bezzeg a 900/db-ot is letenném.
Na 400 felett sem fogok kiadni assaultért az is hót ziher, hó végére ugyis elterjed nagyboltokba is mire talán végre jóidőnk lesz. -
szekra
Topikgazda
Új energiaitalok érkeztek: Relentless Lemon Ice, Red Bull Red, Silver és Blue Edition, Red Bull Sugar Free, Boost Sugar Free.
The British Store
-
szekra
Topikgazda
Egy, max. két hetet adok neki és tele lesz minden bolt assault-tal, akárcsak a rehab esetében. Legyetek egy kicsit türelemmel
-
Laraxior
titán
Nem tudjátok véletlenül, hogy Debrecenben kapható-e már a Monster Assault?
-
kataenergia
csendes tag
hát ez röhej
-
Saw
csendes tag
Sziasztok!
Nyugatinál elfogyott sajnos
Ha esetleg talál valaki még helyet,kérném jelezzeKöszönöm,
üdv
d.
-
Eflek
tag
válasz
callmeakos #16219 üzenetére
Aha, majd pont ezért fogok venni játékot..
-
james001
veterán
válasz
callmeakos #16219 üzenetére
Nem csak a BF3-hoz lehet kapni,hanem még egy jó pár játékhoz.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Az új Monster a holnapi naptól kapható a Relay trafikokban.
-
kataenergia
csendes tag
válasz
callmeakos #16207 üzenetére
Muhaha, köszi!
-
ToBeY
nagyúr
Most vettem aldiba coffe machiato-t 199ft 50mg/100mg koffein van benne (250ml doboz) és nagyon finom.
Azt hiszem amíg ilyen híg fost adnak energiaital néven magyarországon,addig szüneteltetem az energiaital fogyasztását. -
Laraxior
titán
Ez a dobozos 0,25ös Burn Juiced egy nagy szar az 0.5ös üvegeshez képest. Tisza víz az egész, tele buborékkal. Az üveges sokkal sűrűbb, finomabb.
Tegnap vettem a Sparban, meg is örültem neki, mert nem volt üveges, most bontottam meg -
callmeakos
veterán
válasz
kataenergia #16206 üzenetére
Tegnap este, pont arra jártam mikor mentem házibuliba
Nem vagyok meglepve, ami lengyel, és üdítő az általában jó
Legközelebb arra járok felkutatom, és szolidaritásból hagyok is -
kataenergia
csendes tag
válasz
callmeakos #16205 üzenetére
Az a baj, hogy már semmi nem olyan, mint régen
hülye termékadó. De a dobozos Cherry Coke az olyan szerintem. A doboza szerint lengyel. Ha a Blaha felé jársz, próbáld ki! De azért hagyj belőle nekem is
-
callmeakos
veterán
válasz
kataenergia #16204 üzenetére
Hát nem tudom, lehet, bár én amit szeretek, ott szinte azonnal kiszurom ha valami nem olyan mint azelott.
-
kataenergia
csendes tag
válasz
callmeakos #16201 üzenetére
Ha ugyanabban a csomagolásban hagyták volna, akkor fel sem tűnne a változás. A cukortartalma kisebb ugyan, de attól még ugyanaz a termék.
-
szekra
Topikgazda
válasz
callmeakos #16201 üzenetére
Ott a pont.
-
törölt tag
válasz
kataenergia #16200 üzenetére
Zsír, akkor nem nekem van ízlésficamom, ha más is így gondolja, főleg egy energy sommelier.
Tényleg, ti gyűjtők már mondhatni azok vagytok, pláne aki rengeteget kóstolt már.
Nekem kicsit elavult a tájékozottságom az elmúlt pár évben ami azt illeti. Nem sűrűn járkálok nagyobb üzletekbe, kénytelen leszek megvenni 600 fölött a Rehabot ha kíváncsi vagyok az ízére. Egyszer el tudom viselni, remélem jó is lesz.Amúgy itt semmit se kapni. A 4 féle Monster meg pár Hell. Régen volt vagy 10 márka az üzletben, meg a többibe is, csak sok üzlet be is zárt az évek alatt. Anno Hellből is csak kettő volt, vagy három. A Hell, a nagy Hell meg a cukormentes. Meg később a Vodka & Whisky, azok se ízlettek. Az egyik jobb volt kicsivel, arra emlékszem már csak. Most meg látom van több is, de nem néztem meg pontosan mik azok.
Na, hogy annyira ne legyen nehéz behatárolni, kb. 4 éve voltam a nagy gyűjtő meg fogyasztó, aztán egyre kevesebbet és több mint 2 éve egyáltalán rájuk se néztem. Szóval az ismeretségem ennyi, az is kikopott már.
-
callmeakos
veterán
válasz
kataenergia #16200 üzenetére
A Coca Cola Cherry max csak nevében hasonlít a Cherry Cokehoz. Kedvenc üdítőitaom volt, amíg lehetett kapni, de egy a CC Cherry ez vérlázítóan szar
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gran Turismo
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Milyen processzort vegyek?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- TCL LCD és LED TV-k
- Bestbuy játékok
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest