- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kábelrejtő, "prizmás" miditorony az In Win berkeiből
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Asztrofotózás
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freezee
senior tag
Jó lenne egy téma összefoglaló mert én a kezdetektől olvasom de még mindig nem tiszta 1-2 lépés és emiatt nem is csináltam vele semmit. Most viszont már annyira gáz hogy neki kellene állnom. Akkor viszont már úgy szeretném hogy a PCről is tudjam nézni illetve a telefonról távolról is lehessen követni a dolgokat.
-
axlfsi
veterán
... Közben a GB topikban odaát már valaki konkrétan le is beszél a vásárlásról mert nem megbízhatók és sok az elveszett csomag, a reklamációt nehéz érvényesíteni.
Mi a helyzet most akkor ezzel, aki GB-ről vette (gondolom vagytok páran), mi a tapasztalat? TN-t mindenképp vennék mellé, így gondolom ha PP dispute lesz a vége, nekem ítélnek.
Hm? -
Novi12
csendes tag
Szia!
Nem értek nagyon ezekhez a kamerákhoz,tudnál segíteni,hogy melyik firmware-t kell feltelepíteni,hogy engedélyezve legyen az RTSP és abban hogy mit kell csinálni,hogy ne dobáljon ki az alkalmazás(ha lehet nagyon részletesen) vagy esetleg ha lenne időd egy rövidebb videón bemutatni,hogy mit hogy kell.Üdvözlettel:
Balázs
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest