Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós kamerák
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freezee
senior tag
Olyan mintha a szerver oldalával lenne a gond. Látom őket be tudok menni viszont amikor a kamera képét szeretném látni elkezdi tölteni majd 5% után kiírja hogy a kamera disconnected. Az az érdekes hogy mindegyik egyszerre kezdte ezt csinálni tehát nem a kamerák mehettek tönkre.
Te a saját appjából éred el vagy az Mi home-on keresztül? -
Freezee
senior tag
Egy 2 hete kb elérhetetlen az összes kamerám. Semelyik programból sem az európai sem a kínai, sem a saját appjuk sem a Mi home on keresztül nem megy, se kintről se bentről
Másnál is? -
Freezee
senior tag
Akkor ott az Iphone -al lesz a gond. Androiddal soha semmi gond nincs, Iphone macerás valamit variálni kell a Xiaomi appal néha.
Mondom ennél egyszerűbb megoldás nincs. Kibontod , összerakod, felkapcsolódik az othhoni wifidre, mobilon belépsz a xiaomi vagy Yi acocuntodba és máris bárhonnan látod. Látod nálam mik vannak és simán mennek. Egyedül az Iphone-ra nem raktam fel mert Ios-el állandó macerák vannak. Ergo ez egy különbség kettönk között és szerintem ez lesz a probléma. Kérdezd meg a többieket kinek van iphone illetve arra az IOS verzióra meg a program. -
Freezee
senior tag
Szia.
Nekem van 1 eu és 1 kinai kamerám. Otthon Digi/tcom hálozatra van rakva. A mobilra a yi home 2.20.2.10 van rakva az EU hoz. A kinaihoz yi home camera 2.10.2.7.
Semmi mókolás sem a kamerákon sem a telon. Ezek gyári szoftverek. Belső hálózatbol azonnal elérem. Mobilrol , telenor, most 4g+ al 2mp csatlakozni most mértem le. Valami a mobilod körül nem kerek. Megadtad a jogokat az applikácionak? 4 különböző mobilon fut megfelelően samsung s8+ , sony compactok, doogee, elötte a mate 7 en is ment1.8.7.0A a kamera firmware az eu és ugyan ez csak c a véga a kinain.
-
Freezee
senior tag
Kibontod összerakod , fellépsz vele az otthoni wifidre, felrakod a mobilra az appot akkor eléred bárhonnan a kamerát. Természetesen ha nem tiltottad a routeren a portot IP cimet. Mivel az applikáción keresztül felcsatlakozik egy európai/amerikai/kinai szerverhez és azon keresztül látod.
Ha más megoldást keresel akkor igen mókolni kell. -
Freezee
senior tag
Létezik 2 típusú Yi home, és Mi home. Én azért használok 2 különböző típusú Yi home-ot hogy az európai és a kínai belpiacos kamerát is tudjam nézni. Az Mi home-nál amelyik szervert választod az ahhoz tartozó lokációs kamerát vagy egyéb eszközöket tudod csak hozzákapcsolni. Tehát nekem az Mi home kínai szerverhez az Mi okos otthon cuccokat tudom hozzárakni + gateway-t + a Xiaomi Yeelight lamp + a kínai firmware-es kamerát, de az európai már nem csatlakoztatható hozzájuk ahhoz egy másik appot kell(ene ) feltenni de ugyebár ugyan olyan nevű ( típusú ) nem installálható a "hülye" androidra.
-
Freezee
senior tag
Az Mi home applikációval csak a kínai kamerák mennek , a Yi home -ból van kínai és nemzetközi verzió.Nicsak azóta változott , szóval az Mi home már mindegyik típusú kamerát kezeli ( kínai, Us ) de európait szerintem nem. Legalábbis az európai kamerámat nem akarja felszedni. Mivel a választható szerverek:
US
Mainland china
hong kong
taiwan
sinagpore
India -
Freezee
senior tag
Mármint Xiaomi cuccot? miért nem működik , mit csinál? Nálam a kínai belpiacos már 3 éve megy. Az EU-s több mint 1 éve. A szerverek szarakodnak maga a kütyü szerintem hibátlan. Kicsit lehetne a Wifi érzékelője jobb mert ahol a telomon még félig van térerő a wifinek ott a kamera már csak 9%-ot lát
-
Freezee
senior tag
Úgy néz ki az Európai szerverek nem mennek. Egyszercsak eltűntek az európai kameráim. Wifi -re felcsatlakozik de semmilyen applikációval nem érem el.
-
Freezee
senior tag
válasz
hakydakillah #431 üzenetére
Ha érdekel én 5 kapcsolót vettem, de csak 2őt használtam fel. Ha kell értelmes áron eladnám a maradék hármat. Amúgy nekem a gateway hatósugara mintha kicsi lenne
-
Freezee
senior tag
Átmentem a kínai nyelvre és ott töltöttem le: [link]
A gond az hogy az EU-s letöltést nem találom. Sem a német oldalon, sem a lenygelen nem találom
Aki tud németül átnézné jobban a német oldalt. Ha onnan le lehetne szedni ugyan ezt akkor talán az EU-s kamerákkal is be lehetne menni.
-
Freezee
senior tag
Úgy néz ki megtaláltam a megoldást. Letöltöttem a kínai oldalról a kínai programot, ott még mindig nem engedett be, ekkor azt a mókát csináltam hogy QR kóddal léptettem be és lám csodát azzal bement a kínai. Az Eu-ra még nem jöttem rá de rajta vagyok. De azért megint tossza meg a Xiaomi, megcsinálja végre a Pc appot de megint csak félig sikerült megoldaniuk a problémát...
-
Freezee
senior tag
Nekem is telenor van, Kínai és Eu mind2-n nagyon lassú, van amikor be sem hozza. Otthon DIGI wifi-n ugyan úgy lassú. De mintha az EU-s egy picit gyorsabban csatlakozna. Azonban az EU-s kamera képe este sokkal rosszabb.( mármint ez nem a hálózattól függ hanem más hardware lehet benne. A kínai kamera képe sokkal szebb este jobban látom a részleteket )
-
Freezee
senior tag
Kicsit lemaradtam mostanában nem volt időm foglalkozni semmivel. Mennyiért és hol lehet most a legolcsóbban kapni kamerát? Most EU-s érdekelne , a kínaival mostanában sok gubanc van.....
A kínain nem lehet EU-s ra cserélni a romot?
-
Freezee
senior tag
Merre lehet letölteni a legfrissebb kinai appot? Felrakom azt megnézem, mert nekem egy spanyol volt a másik telóra felrakva az nem léptetett ki. A 2.10.1.2_20160202 volt.
Viszont amin az Angol nyelvű legfrissebb van az kidob folyamatosan.EU-s verzióval még mindíg nincs gond.
-
Freezee
senior tag
Hát a DIGI routeréhez sem férsz hozzá teljesen, csak eléggé limitáltan és sok opció tiltva van. Én is belemehetek a huawei-be de sok opciót nem is tud és le is van tiltva jópár. Igen azért raktam fel a spanyol van tököm tudja portugál szoftvert mert azzal gyorsan ment 3-4G ről a csatlakozás.
Most sehonnan sem érem el, csak belső Wi-fi ről.
Az a legszebb hogy két egynevű APP-ot kell felraknom amihez két különböző ( europai, meg Kínai) Yi regisztráciojú hozzáférés kell .Tiszta káosz az egész. Nem értem hogy egy Yi accounthoz miért nem lehet két kamerát hozzárendelni. Egy CN meg egy EU-st.
Szóval visszatérve a DIGI routerrel, van gondod, illetve a beállításokkal. -
Freezee
senior tag
Szia, láttam írtál a DIGI topicba is régebben
. Én is most váltottam Digi netre 1 hónapja. Van CN és EU kamerám is. Jelenleg egyikhez sem tudok kívülről csatlakozni. Mondjuk nekem Huawei szar modemet adtak és nem tudom bridge módba rakatni velük...
Elötte Tcom volt és ott a modemjükhöz hozzáfértem nem volt gond a beállítása. Most valami spanyol APP van felrakva mert még azzal volt a legjobb. Viszont azt észrevettem hogy az EU-s kamera képe éjjel sokkal sokkal rosszabb mint a CN verzióé. Ez miért lehet? -
Freezee
senior tag
Sziasztok,
Úton van egy új 2-es Kamera, valamint megérkezett az alábbi szett. Használ valaki ilyen cuccokat, lenne pár kérdésem velük kapcsolatban. A telefonra fel sem tudom telepíteni a hozzá való szoftvert
Valakinek esetleg tipp?
Szenzor
Switch
GatewayEzt kellene a telefonra telepíteni hozzájuk de mindig kiírja hogy nem sikerült telepíteni. Android 4.4.2 Mate 7
-
Freezee
senior tag
válasz
powerwade #258 üzenetére
Szia,
köszi a leírást de még így is van homály bőven. Egyszerűen ez profiknak van nem pedig egyszerű számtekes embereknek.
Ha custom firmware-t rakok föl hogy fogom "kintről" mobil látni a kamera képét hogyan csatlakozok rá?
Mert bentről ok hogy a beállított ip címet kell gondolom megadni a VLC-nek pl, de kinttről? ( mobilnettel pl )
"Telnettel bementem és átszerkesztettem", hát a telnet tudom mi, de hova mentél be és milyen fájlt?Szóval inkább ki ér rá beállítani a kamerám
, lakik valaki a 16. kerületben aki érez affinitást magában erre
-
Freezee
senior tag
válasz
powerwade #252 üzenetére
Szia, hát most így:
hol kell lecserélni az IP címet?
Hol látom milyen hardware verzióm van?
ez mi ? "Minor stream: rtsp://192.168.1.10:554/ch0_1.h264" gondolom ezen a címen érném el a kamera képét. PC-n is lehet majd nézni ? De ezt a címsorba, böngészőbe rakjam, vagy hova?
Mi különbség van a Main, Minor között? Az audio stream csak hangot küldene?
Melyik app-ot kell felrakni ahhoz hogy a telefonon is tudjam követni?
Kell valamit állítani a routerbe hogy lássam a kamerát majd?
A kamera dátuma teljesen rossz hol lehet átállítani?szóval azért van kérdés bőven és még el sem kezdtem lehet előjön még vagy 10. Köszönöm amit beraktál de egy kezdőnek vagy olyannak aki most fog vele találkozni ez a leírás kb semmi
. Az elsők között rendeletem ilyet ráadásul már 2db is van de sose mertem nekiállni berhelni mert sehol nem volt pontos leírás emberi nyelven. Volt orosz részletes "know how", de azt bogarássza ki az akinek két anyja van
Szóval egy összefoglaló egy jó leírással az elejére tök jó lenne. -
Freezee
senior tag
Jó lenne egy téma összefoglaló mert én a kezdetektől olvasom de még mindig nem tiszta 1-2 lépés és emiatt nem is csináltam vele semmit. Most viszont már annyira gáz hogy neki kellene állnom. Akkor viszont már úgy szeretném hogy a PCről is tudjam nézni illetve a telefonról távolról is lehessen követni a dolgokat.
-
Freezee
senior tag
A kamerához kiadott firmware frissítés óta akkora sz...r lett a minősége hogy .... mind1.
Hogyan lehet visszarakni az előző firmware-t rá? Próbálta már valaki? -
Freezee
senior tag
Sziasztok
Most hol lehet a legolcsóbban venni? Nem találok hirtelen értelmes árat.
-
Freezee
senior tag
És tényleg ez volt amit kerestem
Ez települt fel a Doogee ra amit csak arra használok hogy nézzem vele a kamerát otthon amig alszik a gyerek. Viszont most felraktam a Huawei Mate 7-re és ott a 2.0.2_20150924 települt fel. A Doogee-n angol az applikáció a Mate 7-en meg kínai. komolyan nem értem....
Mind2 telefon magyar nyelven fut.
Illetve ti bekapcsoltátok a Hardware decode opciót?? Nem lehet hogy amiatt rosszabb a kép nálam? -
Freezee
senior tag
Ki milyen appal és verziószámmal használja a kamerát? Volt egy frisstés és tök zizis lett a kamera képe.
Viszont vagy egy Mi Smart Home ( 2.6.13 ) nevű alkalmazás is amibe bele lehet rakni a kamerát ott megint teljesen más a képe mint a V1.8.2_20150730-as számú Kínai írásjeles appnál ahol sokkal rosszabb. -
Freezee
senior tag
Firmware. közben felraktam és tlejesen más lett a képe a kamerának. Valahogy eddig kockás volt, most meg zizis a kép. Mármint az esti. A nappali nem tudom milyen akkor sosem használom. Szóval biztos volt változás csak nem tudom pontosan mi. Picit mintha jobb lenne a telefonon az éjjszakai kép.
-
Freezee
senior tag
Jött ma frissítés hozzá. Valaki már felrakta esetleg? Van valami változás?
-
Freezee
senior tag
Nem Androidrol. Viszont engem is érdekelne egy pontosabb leírás amivel ki lehet kerülni a xiaomi szervert, és egy másik is hogy vissza lehessen nézni a rögzített dolgokat valahogy mert a gyári appal nem lehet.
Kiadhatnának már egy javítást hogy ne 1perces videokat rögzítsen és hozzon létre 10.000 fájlt..... -
Freezee
senior tag
Naszóval felmerült pár igen fontos kérdés.
Hogyan lehet állítani a dátumot/órát a kamerán? Teljesen el van "tájolva"....
Az SD kártyára felvett de csak akkor amikor mozgás volt, holott az ki van kapcsolva.
Ráadásul 1 perceket vesz fel és szétdarabolja. Hogyan lehet beállítani hogy hoszabb időintervalumokat vegyen fel?
Az applikációban nem lehet felvenni mert nincs felvevő gomb csak kép készítés gomb. Hogyan lehet ott elindítani a felvételt? -
Freezee
senior tag
Amennyire jó a kamera annyira sz...r az applikáció hozzá
CSak akkor működik értelmes nyelven ha Angolon hagyom a telefon nyelvét. Amint visszaállítom magyarra azonnal minden kínai írásjelbe borul..... pff -
Freezee
senior tag
Nekem magyar a telefon mindjárt kipróbálom mennyire lesz angol.
A csúszkára nekem nem reagál csak az elejére ugrik ott lejátszik pár percet aztán megint visszaugrik . aztán csak az élő kép mehet más választás nincs.
PC-n nincs valami app amivel lehetne nézni a képét? A telefon akksiját megeszi amikor majdnem 3 óránt át nézem....A Xiaomi routerrel lehet használni elvileg webcamnek is nem? ( ez a válasz az előző Úriembernek címezve )
Engem inkább az zavar hogy a A kis Yi sport cam-et nem lehet fekrakni a routerre. Mert a router alkalmazásában látszik a router, a Yi Cam, meg még valami, viszont a Sport Cam-et nem lehet felrakni hiába Wifi-s -
Freezee
senior tag
Sziasztok megérkeztem én is.
Szép , jó sötétbe is egész használható.
Viszont raktam bele SD kártyát azonban nem tudom beállítani hogy felvegyen. Ugy csinál mintha elindulna azonban nem lehet visszatekerni azon a kis sávon a kép alatt.Vannak narancssárga csíkok de sosm tudsz odajutni
Illetve kikapcsolom a azt hogy mozgásra vegyen fel, onnantól semmit nem vesz fel. Hogyna lehet azt hogy eliinditom kézzel és addig vesz fel amíg le nem állítom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest