- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Fujifilm X
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenny123
addikt
Basszus milyen szr memoriam van, bocsi..
Igazából valahol elakadtam az akkori beállítással, aztán valahogy be isett dobva a sarokba a kamera, mondván így nem túl sok értelme van.
Aztán most megint elővettem és abban bíztam hogy esetleg van már hozzá egy módosított apk , vagy valami rém egyszerű dolog amivel ez athidalhato.
De akkor szabadnapon lehet nekiállok, megint. -
Kérlek szedd le nekünk az új firmware-t is innen:
Original 1.8.6.1Q_201607271501.zip
Valamint az rtsp fájlt hozzá:
rtsp firmware patch for 1.8.5.1M - 1.8.6.1Q
Köszi!
-
Ezt a három csomagot március 14-én és 18-án rendeltem, ezekre már nem kértem semmit. Tegnap érkeztek meg egyszerre. Egyik sem kamera volt. Nem kellett pluszba fizetni semmit.
A kamerát február 28-án rendeltem, és ha jól emlékszem március 17 körül érkezett meg. Erre sem volt külön díjtétel.
-
duni84
aktív tag
ha kérsz tracking-et, akkor GB-ről úgy küldik, hogy egyrészt megkapod a számot, ami alapján tudod követni, hogy hol jár, másrészt kapsz egy fotót is a csomagról, amin rajta van a neved, címed és ugyanaz a tracking ID. kínából eddig ennél korrektebb "feladtuk" infót nem sikerült kapnom (leszámítva a DHL-t és társait).
és én is innen vettem az IR verziót (hw rev 2.1 volt) tavaly. ugyan botrányosan alacsony a bitrate, cserébe tényleg működik benne a "nightvision"
-
Upo
addikt
Nekem eddig minden megjött gearbest-ről, de volt akinek nem (de bármelyik shop, az ali meg az ebay is ilyen). Meg régebben gond volt az eu szállítással, az EMS ha jól emlékszem hajlamos volt eltüntetni a csomagokat, de az nem a shop hibája, a reklamációk után váltottak is ha jól tudom. Mondjuk mostanában csak apróságokat vettem tőlük, meg annyira nem követtem a dolgokat, de a telefonom is onnan van és gyorsan megjött. Én simán rendelnék most is tőlük, de most nem kell semmi. Mondjuk banggood, minideal, tinydeal előbb játszik, de ha náluk nincs akkor nálam jöhet a gearbest is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózati / IP kamera
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Autós topik
- További aktív témák...
- Fujinon XF 16-55mm f/2.8 R WR objektív
- Canon 600D + Canon AF 50mm f/1.8 II + Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 Tele-Macro objektívek + LP-E8 akksi
- Eladó Formei sky blue 2.72 X 11m-es kék papír fotó háttér papírháttér fotóháttér
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ! / 100 / 1100 / 4200 expoval )
- Sigma 18-35mm f/1.8 DC HSM Art (Nikon) + Sigma USB dokkoló
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged