Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hangszórók topicja
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sharpner
csendes tag
Üdv!
Van itthon egy Foscam FI9900P típusú kamerám. Meg vagyok vele elégedve, de szeretném bővíteni a megfigyelt zónákat. Egy Xiaomi YI kültéri kamera vásárlásán gondolkozom. Viszont kicsit félek... lesz-e olyan a Xiaomi, mint a Foscam? Van-e valakinek összehasonlítási tapasztalata? Illetve a Xiaominál mozgásérzékelésre hány zónát lehet beállítani? Riasztáskor tud-e felvenni és sorozatképet készíteni és elküldeni e-mailben egyszerre? -
kenny123
addikt
Sziasztok!
Régen valaki linkelt egy programot / szolgáltatást amivel tudom streamelni akár pc-r is a yi (első generációs) kamera képét.
Vagy esetleg azóta fejlődött valamit a gyári alkalmazás? Pl a kamera kepén ki tudok jelölni egy adott zónát, hogy csak onnan kapjak értesítést, ha mozgás van?Köszönöm szépen, ha valaki tud segíteni.
-
lupus_l
aktív tag
Innen le tudod tölteni.
Telepítésnél figyelj a régióra. -
Freezee
senior tag
Olyan mintha a szerver oldalával lenne a gond. Látom őket be tudok menni viszont amikor a kamera képét szeretném látni elkezdi tölteni majd 5% után kiírja hogy a kamera disconnected. Az az érdekes hogy mindegyik egyszerre kezdte ezt csinálni tehát nem a kamerák mehettek tönkre.
Te a saját appjából éred el vagy az Mi home-on keresztül? -
Freezee
senior tag
Egy 2 hete kb elérhetetlen az összes kamerám. Semelyik programból sem az európai sem a kínai, sem a saját appjuk sem a Mi home on keresztül nem megy, se kintről se bentről
Másnál is? -
clon
senior tag
Ez nem teljesen igaz. Nekem karácsony után napokig akadozott a telenor Honor 8 3G/4G problémát írt (pedig nem volt), majd megint működött rendesen. Az érdekessége az volt, hogy az élőkép nem jött be de a jelzés és a videó igen.
Egy ideje már megvan de még mindig haragszom, mert a videó a gyári appal és a kártyára mentve is sz@r és egy arcot felismerni sem lehet HD beállításnál sem pedig mindenütt csudijó minőségű videók vannak feltéve amit állítólag ezzel a kamerával készítettek.
-
Olga80
csendes tag
Sziasztok! Most kaptam egy YI home camerát. Nem találom sehol, hogy ezt hogyan kell tölteni. Úgy értem, hogy kapjon állandó töltést (meg tudom oldani)? Vagy csak akkor töltsem ha lemerül? Ha igen akkor kb. milyen gyakran kell majd tölteni? Köszönöm.
-
myibit
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni.
Vettem egy ilyen kamerát, ismeri valaki?
http://www.ebay.com/itm/Wireless-Wifi-720P-Home-Security-IP-Camera-Night-Vision-Surveillance-Webcam/401283868326?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2060353.m2749.l2649Babamegfigyelőnek is szeretném használni, hogyan tudom beüzemelni úgy hogy a képét wifin keresztül pl. a konyhából és a lényeg hogy mobilneten keresztül bárhonnét meg tudjam nézni.
Semmi szoftvert nem adtak hozzá, a play áruházból lehet letölteni, de az sem magyar nyelvű.
Nem értek túl sokat a számítógéphez ezért a kérném a 'hülyének' is érthetően magyarázza el aki tudja.
Köszönöm -
clon
senior tag
Hogyan lehet új jelszót kérni? mert most a 10 perces kód 35 percre jön meg (immáron az 5. alkalommal) így nem fogadja el.
-
Freezee
senior tag
Akkor ott az Iphone -al lesz a gond. Androiddal soha semmi gond nincs, Iphone macerás valamit variálni kell a Xiaomi appal néha.
Mondom ennél egyszerűbb megoldás nincs. Kibontod , összerakod, felkapcsolódik az othhoni wifidre, mobilon belépsz a xiaomi vagy Yi acocuntodba és máris bárhonnan látod. Látod nálam mik vannak és simán mennek. Egyedül az Iphone-ra nem raktam fel mert Ios-el állandó macerák vannak. Ergo ez egy különbség kettönk között és szerintem ez lesz a probléma. Kérdezd meg a többieket kinek van iphone illetve arra az IOS verzióra meg a program. -
gboszi
senior tag
Átkutattam az egész netet (majdnem az egészet
) és nagyon sok külföldi fórumon is ez a fő gond, hogy kivülről mobilnettel nem lehet kapcsolódni
Valóban csak a vpn nyujtott megoldást, ergo valami szolgáltatós gizmi lehet. Sajnálom, mert pont a legegyszerübb megoldást kerestem, hogy otthon legyen egy kamera amit tudok távolról nézni. Ha valaki, tud alternativát, akkor továbbadok a xiaomi-n s veszek valami mást.
@Freezee Bocsi, csak most látom a válaszod. Milyen jogokat? Iphone 6 telenor előfizuval.
-
Freezee
senior tag
Szia.
Nekem van 1 eu és 1 kinai kamerám. Otthon Digi/tcom hálozatra van rakva. A mobilra a yi home 2.20.2.10 van rakva az EU hoz. A kinaihoz yi home camera 2.10.2.7.
Semmi mókolás sem a kamerákon sem a telon. Ezek gyári szoftverek. Belső hálózatbol azonnal elérem. Mobilrol , telenor, most 4g+ al 2mp csatlakozni most mértem le. Valami a mobilod körül nem kerek. Megadtad a jogokat az applikácionak? 4 különböző mobilon fut megfelelően samsung s8+ , sony compactok, doogee, elötte a mate 7 en is ment1.8.7.0A a kamera firmware az eu és ugyan ez csak c a véga a kinain.
-
axlfsi
veterán
Furcsa, mert a PC alkalmazas alatt nem latom a kamerat (azt irja, hogy 0 kameram van), mikozben a telefonon pedig, hogy 1(!)
Termeszetesen jo fiokkal vagyok mindket helyen bejelentkezve... Ez miert lehet?UI.: van egy tippem: a kamera FW-je egy regebbi, hackelt valtozat (melyen fut az RTSP) es gondolom emiatt nem latja a vindóz app...
-
lupus_l
aktív tag
Nem is kell. Az otthoni hálózatban az lehet a gond, ha a feltöltési sebességet valami visszafogja. A letöltés itt nem számít. Pl. nálam a cégnél egyszerre csak egy kamera képét tudja a helyi hálózatból a netre juttatni, annyira lassú a feltöltési sebesség, letöltés pedig gyors (Invitel), pedig 4 kamera van a rendszerben.
Viszont még így is gond nélkül el tudom érni otthonról vagy utazás közben a kamerákat.
-
Williams
aktív tag
Sziasztok!
Ezzel a kamerával wifin keresztül lehet felhőbe menteni egyszerűen?
Köszönöm!
-
lupus_l
aktív tag
Tegnap nézem, a Speedshopnál az újabb Yi Home Camera 2 27.990 Ft, más magyar forrásnál ~35.000 Ft körül van, Akinek kell EU-s változat, annak ajánlott. Külföldi webáruházaknál hasonló áron lehet kapni (viszont ott a vám is bejátszhat), viszont ez 1 év garanciás és van áfa tartalma
-
gboszi
senior tag
De, ez a távoli elérés. Ilyet szeretnék. Tud nekem ebben valaki segiteni? Annyi, hogy jelenleg 1.8.7 szoft van rajta és EU-s verzio.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Politika
- Milyen okostelefont vegyek?
- Diablo IV
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest