Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ASRock lapok általában
- 3D nyomtatás
- Házi hangfal építés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Pánik a memóriapiacon
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Volt már olyan aki kipróbálta a Roidmi 2 és 3-t is ugyanolyan körülmények között? Nekem volt hozzá szerencsém és azt vettem észre, mintha a 3-s kevésbé lenne jó.
Volt egy 2-m, ismerősöm szólt, hogy kellene neki is, neki adtam a 2-t, mert az állandóan kimozdult, magamnak meg rendeltem egy 3-t (az szépen fixen van). Ugyanaz az autó, ugyanaz a freki, ugyanaz a telefon, ugyanaz a zeneszám és sokkal rosszabb a minősége, mintha recsegne. Ráadásul a legnagyobb bajom, hogy a rádió vételbe is bezavar, mert ha be van dugva ez a kütyü, akkor bizonyos adókat meg sem talál, vagy ha bejön akkor az is recseg. Ha kihúzom a Roidmi-t akkor minden ok, csak úgy meg a telot nem tudom tölteni vele
Kifoghattam egy hibás darabot, vagy ez másnál is ilyen?Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- PlayStation 5
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bestbuy játékok
- OpenWRT topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Playstation 5 kontrollerek 3 hónap garancia
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest