Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Dell notebook topic
- Hővezető paszták
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
Új hozzászólás Aktív témák
-
geleati
tag
válasz
KaiotEch
üzenetére
Valami hasonló van a C Opel Vectra-ban, és abba nem jó.
-
Üdv. Kollégák most melyik a jó? Van RoidMi2S sima meg international, illetve vagy RoidMi3S. Melyiket érdemes? Amúgy egy Golf V-be menne(Nem tudom milyen szivargyújtó van benne perpill).

(#494) tlala + (#495) hyperspace: Köszi srácok. Megtudtam többet, de döntés nem született így sem

-
Doggy dog
senior tag
Sziasztok!
H Astrában használom a 2s-t.
Itt kicsit lötyög a szivargyújtóban,de a benne lévő füleket kicsit kihajtva+befőttes gumi és ok is
Ami aggaszt,hogy az alja (ahol fém) nagyon felmelegszik.
Oly annyira,hogy kézzel alig tudom megfogni.Jó,meg tudom,de elég meleg.
Zene mellett kamera van rádugva,onnan kapja az áramot.
Ettől a kettőtől melegedne fel?
Ha telefont,vagy mást töltötök vele,akkor nektek is ilyen meleg?
Azért bennem van a para,hogy nehogy valami gondot okozzon. -
Zolik
senior tag
Én nemrég rendtelm meg a 3s-t gearbestről (kicsit olcsóbb is volt mint a bangoodos) remélem nemsokára megjön elvileg már kiszállítás alatt van
[link] -
Golyo69
senior tag
Citroen C4-be ( 2005 ) is átalakító kell, de én megoldottam a toll rugós módszerrel amit vagy itt vagy egy másik fórumon olvastam....kicsit szerleni kellett de nem vészes...kb 10 perc volt az egész
így másik dugós cuccokat is tudom használni benne
De tökéletesen műdködik
Nekem is pillantok alatt megy a zene..nemtom mennyi idő de nem is figyeltem még meg....de mostmár majd megnézem
( Redmi Note 3 SE ) -
kopi73
tag
Sziasztok.
Jelezném akinek 2007-es renault Megan 2-ese van annak csak átalakítóval megy. Viszont kérdezném hogy a készülék bejelentkező zenét követően Kb 30mp után kezdi lejátszani a telefonról a zenét, másnál is így van?
-
retesz147
addikt
válasz
hyperspace
üzenetére
Megrendelted a 3S-t?
-
Skillerz
aktív tag
válasz
hyperspace
üzenetére
Érdemes megrendelni, a külön hozzá készített szivargyújtó elosztót is. Amivel egyből két szivargyújtóra teszel szert illetve, nagyon jó minőségű és biztosan működik is vele.

-
AtiSnatch
aktív tag
válasz
hyperspace
üzenetére
Szigszalaggal körbetekerni?
-
AtiSnatch
aktív tag
válasz
hyperspace
üzenetére
Borisban meg sem mozdul, sőt, küzdeni kell, hogy kihúzzam

-
retesz147
addikt
válasz
hyperspace
üzenetére
Nekem most 3s érkezik Alfa 147-be....remélem jó lesz... Ha megérkezik, beszámolok róla...
-
AtiSnatch
aktív tag
20-án rendeltem, VW Bora '99 1.6SR. Kisebb küzdelmek után tökéletesen működik!

-
Mike81
senior tag
Sziasztok!
Gondolkozom egy Xiaomi transmitter beszerzésén. SOS kellene mert bedöglött a régi és nyaralni indulunk jövő hétvégén. Ezt mennyire érdemes beszerezni és melyik ajánlott a sima vagy a 2s ? Gondolom egy Ford Focusal nem lehet kompatibilitási probléma

http://xiaomishop.hu/roidmi-2s?search=transmitter
http://xiaomishop.hu/xiaomi-roidmi-autos-bluetoothos-usb-lejatszoA segítséget előre is köszönöm

-
geleati
tag
Sziasztok!
A topikok között keresgélve akadtam erre a viszonylag aktív témára.
Eredetileg olyan fm transzmittert kerestem, amely bluetooth-os, tehát tudok vezetés közben telefonálni, usb-ről (vagy sd kártyáról) lejátsza a számokat és kezeli valahogy a mappákat, tehát nem az usb drive gyökerébe vannak behányva a számok, hanem szépen rendszerezve (pl. előadónként). Ilyet egyelőre valahogy nem sikerült találni, a mappakezeléssel mindig volt valami gond.
Úgy látom, hogy ez a kis kütyü a telefonhoz csatlakozik bluetooth-on és a rajta levő zenéket játssza le, és ha ha hívnak, akkor tudok telefonálni, ugye? Az a kérdés, hogy ebbe az usb-ről lejátsza a számokat? Valahogy tudnám kezelni a mappákat? Azt szeretném, hogy ne (csak) a telefonon legyenek a zenék, hanem egy külső usb-n. Ezzel megoldható?Előre is köszi, ha tudtok segíteni.
-
Kickass
őstag
Sziasztok!
A Xiaomi oldalán lévő ábra alapján az én szivargyújtómhoz jó a Roidmi 2S, jól tévedek?

-
Smith Ügynök
tag
Üdv!
Csak egy tipp:
Én innen rendeltem roidmi 2s-t, elég jó az ára sztem, és bő 2 hét alatt megjött:
[link] -
retesz147
addikt
Roidmi 3S-ről ha jól látom senkinek nincs még tapasztalata? Még sosem lehetett kapni, csak most van Preorder, igaz?
Javíthattak a mikrafonon?
Megérhet ennyit? Xiaomi Roidmi 3S Banggood Preorder
-
Rendelt valaki az elmúlt hetekben a GB-ről?
Május 24-én feladták a 2S-t, de azóta se híre, se hamva. Sajnos nem kértem tracking numbert, de ennek ellenére a rendelési felületen írja, hogy elvileg június 6-án Budapestre érkezett.
-
tlala
addikt
Szerintem igen, mert azt, hogy a telefon hangja is átmenjen a bluetooth-on azt a telefon beállításokban, a BT kapcsolatra kattintva lehet beállítani, míg a mikrofont az app-ban lehet ki-be kapcsolni.
Ne szépítsünk, a mikrofon totálisan használhatatlan, pedig amúgy nagyon szeretem a cuccot.
-
wocsok
tag
Meg lehet azt oldani valahogy, hogy csak a hívó hangját továbbítása, de a telefon mikrofonját használja? Sajnos a 2s-ben lévő mikrofon finoman szólva sem túl jó...
-
spiritex
veterán
Szerintetek ha abnormális aljzat feszültséget jelez, attól még normális feszültséggel és árammal tölti a telefont? Merjem vele tölteni, vagy inkább ne?
-
Skillerz
aktív tag
Hello! A Xiaomi és a GoComma S2 teljesen ugyan az, a különbség, hogy a Go Comma az a GearBest saját márkája. Ugyan az az app kell hozzá
. GearBestről érdemes megrendelni nekem 2 hét alatt jött meg kb.
Rendelés elött érdemes a szivargyújtódat megnézni, hogy jó-e bele, mivel sajnos elég sok autónál nem érintkezik a Roidmi alja, a szivargyujtóval. Én nem bíztam a véletlenre egyszerre rendeltem egy roidmis elosztót is amivel biztosan működik. -
lllama
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy Roidmi 2S-t magamnak, nagyjából tisztában vagyok a tudásával meg a korlátaival. Gearbest-en nézegettem és ezeket és az érdekelne, hogy mi a különbség a Xiaomi Roidmi 2S és a Gocomma Roidmi 2S között. Ha esetleg van valami tapasztalat. Vagy csak Xiaomi-t szabad venni?
Illetve honnan érdemes rendelni? Honnan jön meg a leghamarabb? Köszönöm! -
kopi73
tag
Békés megyébe, sarkad környékén van valakinek ? Mert akkor szívesen kipróbálnám .
Köszönöm! -
atJILri
csendes tag
Hali, nemrég megérkezett tinydealről a kiahnogsító, viszont amint bedugom a szivargyújtóba, ilyen elektromos zümmögést ad ki (ha ez igy bármennyire érthető).
Találkozott valaki ilyennel?
Focus mk1-ben próbálkozom, kormány melletti és hátsóülésnél lévő csatlakozónál is ezt csinálja. -
akosbitto
csendes tag
Sziasztok! Rendeltem egy ilyet, de nem boldogulok vele, pedig elvileg a szivargyujto csatlakozoja kompatibilis vele (Citroen C5). Szoval ha valakinek kell egy feher szinu Roidmi 2s, akkor szivesen eladom nehany ezresert.

-
draco31
veterán
Nekem a nem mikrofonos változat van, ritkán használom. De ha be van dugva, mert telefont akarok tölteni, akkor a rádió sistereg csak minden csatorna. Ez mitől lehet? A kocsi elektromos rendszerében van valami gebasz?
-
Blöff
csendes tag
Uraim!
Vernee Thor telefonnál szürke marad a mikrofon része. Más funkciók rendben működnek. Találkozott már valaki a problémával?
Köszönöm! -
akosbitto
csendes tag
Ahogy nézegetem, azt látom, hogy az 1.-es változat kb. féláron van a 2S-hez képest. Érdemes az 1-est venni, ha csak zenehallgatásra szeretném használni? Bár ahogy látom, azt nem kompatibilis az IOS rendszerrel, csak Androiddal.
-
akosbitto
csendes tag
Egyébként honnan érdemes most rendelni, ahol jó áron van és gyorsan ki is szállítják?
-
akosbitto
csendes tag
válasz
LilProphet90
üzenetére
Az mondjuk azért elég fontos itt Budapesten, ahol sok a rádióadó, de szerintem ha máshogy nem megy, majd egy androidos készülékkel beállítom. A lényeg, hogy csatlakozni tudjak rá.
-
akosbitto
csendes tag
válasz
Vigyorka
üzenetére
Ahogy néztem, program az IOS-ban is van hozzá, a Roidmi Drive. Ezt ugyan az Ipodra nem tudom letölteni, de a telefonra igen, azzal meg beállítom a kütyüt, majd az Ipoddal bluetoothon keresztül kapcsolódom hozzá, legalábbis így gondolom. Feltételezem, a bluetooth-os kapcsolódáshoz nem kell semmilyen program, vagy külön beállítás.
-
akosbitto
csendes tag
válasz
alkatraz3000
üzenetére
Igen, az Ipod Touchon van bluetooth. Program pedig nem kell hozzá, ha Iphone-nal beállítom a frekvenciát, nem?
-
akosbitto
csendes tag
Sziasztok! Vajon egy regebbi Ipod Touch-csal mukodik a kutyu? Telefonnal be tudnam allitani a frekvenciat, de a zenet mar az Ipodrol hallgatnam. Most gondolkozom a vasarlason es ez fontos kerdes.

-
Nestor16
senior tag
válasz
LilProphet90
üzenetére
Papíron van, gyakorlatban nem tudom. Teszteléshez kéne mindkettő.
-
LilProphet90
senior tag
1 és 2 között lehet minőségbeli különbség? Csak mert néhány Roidmi appban láttam mindenféle minőségjavító opciót. Nekem 1-es van, általában szép a hangzása, de néha érezhetően zavarosak lesznek a mélyek és a magasak, bár még ennek ellenére se váltanék vissza CD-re (100.0-ás frekvencián használom). Még mindig ez a legjobb választás, volt olyan ismerősöm aki inkább kijelzős, távirányítós adapterre pályázott, de fel nem fogtam, miért. Egyszerű és fel se tűnik, hogy ott van, nincs párja.
-
Shadows
senior tag
Akkor van egy ilyenem eladó. Ha valakit érdekel Gyöngyösön odaadom.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)