Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadows
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy ilyen csodát. Ez nem képes arra hogy a pen drivról játszon le számokat? A Bluetoothról megy minden okésan. Köszönöm
-
alkatraz3000
senior tag
E39 BMW (szigszalagozva), 2005 xtrail, 96 vw polo tökéletesen működik.
-
Jackal2
senior tag
Sziasztok, 2015-ös Seat Ibizával vajon kompatibilis? Néztem a halál listát és a Fabia rajta van az 1-esén, a Seat meg egy Fabia/Polo más ruhában
A 2S-hez meg nem találok listát csak a remek stilizált rajzot a Banggoodon. Próbálta már valaki az utolsó Seat generációval?
-
DonCosta
tag
A kérdés első felére azt tudom mondani, hogy ha sikerül jól beállítani olyan frekvenciára aminek a közelében nincs másik rádió akkor szépen szól, nem recseg. Csak akkor szokott recsegni ha zavarja valamelyik rádió adó. (pl külföldön más a frekvencia kiosztás) Ilyenkor át kell tekerni egy másik frekvenciára.
Touránról nem tudok nyilatkozni... -
J.Cs.
tag
Sziasztok.
Van egy kínai fm modulátorom már, de egyáltalán nem vált be, nagyon recseg, élvezhetetlen. Az helyett szeretnék egy normálisat. A kérdésem az, hogy egy roidmi 2s is ugyanezt csinálná majd? Illetve jó vw touranba (2005)? -
Vigyorka
aktív tag
Toyota Aygo-nál saját megoldásom... /tökéletes!!!!/
Egy lapos elem érintkezőjét levágtam. A közepére fúrtam egy a Roadmi csavarjához illő lyukat.
A lyukon keresztül visszacsavartam a csavart és visszahajlítottam érintkezőt. (mintha alátét lenne..)
100%-an érintkezik és pontosan illeszkedik. -
kopi73
tag
Sziasztok.
Renault Megan 2-esel megy a Roidmi 2S ?
-
Liberator24
tag
Csak nem sikerült tartósan megcsinálni ezt a tollrúgós megoldást. Tudnátok ajánlani valamilyen szivargyujtó átalakítót?
Ilyesmi jó lehet? -
DonCosta
tag
Nagyon függ attól, hogy épp milyen rádió adók zavarják. Múltkor egyáltalán nem hallottak engem, pedig pár napja egész jól tudtunk beszélni. Jól el kell találni, hogy melyik frekvenciát állítja be az ember. Eddig itt a fórumban javasoltakat próbálgattam, de igazából az számít merre jár az ember gyakrabban és ott melyik sáv üres + nincs a közelében másik adó. Nekem jelenleg a 106.4 van beállítva. Budapest-Gödöllő környékén egész jó...
Bár végiggondolva ez csak abban kéne befolyásoljon, hogy én mennyire hallom, de tény, hogy engem sem hallottak a múltkor, most meg igen...
-
r0by
addikt
Nálam viszont teljesen jól működik a kihangosítás. Pedig lent a váltónál a cucc. Ezért is mertem ajánlani a másik topicban.
-
kmisi99
addikt
Sziasztok, ez a rodmi 2s jól üzemel autós kihangosítóként is?
-
AcCEsS
senior tag
Én úgy tudom a Roidmi egy Indiegogo kampány révén jött össze, melynek első gyártója a Xiaomi volt. Azóta már gyártja más is, pl. a Gocomma, ami asszem a Gearbest saját márkaneve. A kettő között gyakorlatilag nincs különbség.
u.i.: Találtam egy angol nyelvű leírást/tesztet.
-
AcCEsS
senior tag
Hoppá! Most csak 9.99$ kuponnal!!!
Gocomma Roidmi 2S Bluetooth V4.2 Transmitter Car Charger
Kuponkód: GB3RDgo
-
r0by
addikt
válasz
Liberator24 #372 üzenetére
Még a befőttes gumival is próbálkoztak páran
-
távcsőves
senior tag
válasz
Liberator24 #372 üzenetére
Tekerj rá szigetelőszalagot pár kört, rögtön paszentos lesz.
-
Liberator24
tag
Sziasztok,
én is megcsináltam ezt a tollrugós megoldást, működik is, viszont oldalirányban lötyög az egész. Ha hozzáérek már megszakad a kapcsolat. Hogy lehetne ezt megoldani? -
Horec
tag
Köszönöm a válaszokat, akkor maradok egyelőre az auxos megoldásnál.
-
Horec
tag
Sziasztok!
Ezzel a szivargyújtó elosztóval működne a roidmi? -
távcsőves
senior tag
Roidmi app-ban az abnormal voltage riasztást kapcsold ki, nyílván amikor a transmitterhez csatlakozva vagy. Utána uninstalálhatod is az app-ot, akkor sem fog csipogni.
-
spiritex
veterán
Én ezt nem értem! Már leszedtem a telóról a Roidmi app-ot, de még mindig folyton belecsipog a zenébe az az átkozott. Miért?
-
furjes
csendes tag
sziasztok!
egyes Focusba (2002) próbálta már valaki?
kell hozzá a hack, amit itt leírtak többen is, v csak beledugom oszt megy?köszi,
Balázs -
kovjoe
aktív tag
válasz
janakbacsi #344 üzenetére
Nem, csak átjátszásra képes.
-
r0by
addikt
válasz
janakbacsi #344 üzenetére
Nem.
-
janakbacsi
őstag
Ez pen drive ról le tud játszani MP3 zenét?
-
Tomi0703
addikt
Hali!
Sima 1-est és a 2-est nézegetem. Csak és kizárólag reggeli, beszélgetős rádióműsor hallgatásra lenne használva (néha zene, de az inkább csak 20%-ban) a cucc. Szóval ahogy nézem a 2S 13 dodó az 1S meg 7 dodóra jönne ki lepontozva. Szóval melyik érné meg inkább? A 2S jobb hangminőségben?
Egy T5-ös Transporterben lenne használva amúgy (ha esetleg van valakinek információja, hogy működik-e benne azt szívesen fogadnám). -
Whynot?
aktív tag
válasz
Liberator24 #340 üzenetére
Az én octaviámmal se kompatibilis és ez a gyakorlatban annyit tesz, hogy néha egy nagyobb döccenőnél egy pillanatra megszakad a kapcsolat. A néha heti 1-2 alkalmat jelent. Ezzel simán együtt lehet élni. Én még 29$-ért vettem, nem sajnálom érte.
Kihangosítóként vannak jobb megoldások, de én csak ebook és zene hallgatásra használom és nagyon szeretem. Ha tönkremenne, még ma rendelném az újat, de az egyszerűbb verziót. -
Liberator24
tag
Sziasztok,
Én ignisbe vennék, ilyet, de olvasom hogy nem kompatibilis a szivargyújtó aljzattal. Van esetleg ennek valami alternatívája? -
spiritex
veterán
válasz
konigjanos #338 üzenetére
Megpróbálom akkor leszedni a telóról, hogy ne csipogjon állandóan.
NEm tudom eldönteni, hogy jól érintkezik-e. Patentül megy bele, tehát pont jól. Nem szoros, de nem is lötyögős. Szépen belecsúszik, és utána nyomásra kattan, ahogy szerintem túljut a rögzítő füleken. Holnap kipróbálom, hogy úgy is kihagy-e, hogy áll az autó, tehát nem rázkódik, mert úgy nem nagyon illene neki. -
távcsőves
senior tag
válasz
spiritex #334 üzenetére
De adsz neki az érintkezőire 12v egyenáramot, széle a negatív a közepe a pozitív és leteszed egy rádió mellé. Kész is a teszt setup. Próbáld a telefonodon a roidmi app- adatait teljesen letörölni, és utána telepíteni. Nem vagyok Android szakértő, lehet ezzel egy mobilarénás androidos fórumon kellene segítséget kérni.
-
spiritex
veterán
válasz
távcsőves #333 üzenetére
Android, 2.0.4 és azt írja az app Help menüje, hogy ez a legfrissebb, pedig a Play-en látom, hogy már van 2.0.8-as. Ha meg felmegyek a Play-re és onnan akarom telepíteni, akkor ízt írja, hogy nem kompatibilis vele a telefonom...
Azon túl, hogy átteszem másik autóba, hogy lehetne kipróbálni, hogy nem-e a kütyüvel van baj? Nem lehet otthoni környezetben valamire csatlakoztatni, hogy működik-e? Bár lehet, hogy ezzel sokat kéne bajlódni mire összejönne a 12 V-os táp és a rádió egyvelege. -
spiritex
veterán
Ma vettem át a 2S kínai verziót, GearBest-ről rendeltem. Sajnos több problémám is van vele. A Honda Jazz aljzattal kompatibilis, mert középen van egy érintkező és két oldalt hajlított fülek is szépen tartják a kütyüt, mégis minden 5-8 másodpercben kihagy, kimarad a zene 1 pillanatra, baromi zavaró.
A másik gondom pedig, hogy az 1. indulásnál kiírta, hogy Abnormal Voltage 15V, de azóta ezt sehol sem írja, a menüben is hiányzik a feszültség kijelzés, így kikapcsolni sem tudom a 3 másodpercenkénti Abnormal voltage alarm pittyegést. Már töröltem a Roidmi Driver app adatait, újra konfiguráltam, de most már nem szól a feszültség miatt, visztont állandóan pittyeg.
Hogy lehetne megoldani ezt a két problémát? -
távcsőves
senior tag
válasz
Nestor16 #327 üzenetére
Nem. Van a roidmiban egy jármú hálozati feszültség figyelés. Konkrétan, a szivargyujtó aljzatt feszültségét méri. Abba nem megyek bele miért, de hibásan mér. Nem pontos. A roidmi app.-ban pedig alapesetben be van kapcsolva a funkció, hogy ha túl alacsony vagy magas a mért feszültség érték, akkor pittyegésel riasszon. Megoldás: kikapcsolod az app.-ban a figyelmeztettő pittyegést. És használod boldogan a cuccot arra amire kiváló. Tőltő és fm transmitter.
-
spiritex
veterán
Erre valaki?
-
Nestor16
senior tag
Ha pittyeg, hangot ad a roidmi az mindenképp akkumulátor probléma? Van hogy abbahagyja, de általában nyomja. Volt hogy kihúztam és utána is pittyegett, bár erre nem mernék megesküdni.
Pedig az akksi újnak mondható. -
vampire17
addikt
Sziasztok!
Kollegam rendelt egy ilyet (2S) es eleg szomoru mert a Ford Focus-aban nem igazan akar mukodni. (en is rendeltem, Nekem a Renault Thaliaban gond nelkul megy)
Olvastam, hogy van valami trukk, amivel mukodesre lehet birni. Esetleg leirna valaki (vagy linkelne a hsz-t) hogy mit kellene csinalni?
-
pietrrr
aktív tag
Tudtok ajánlani olyan kábelt, ami átviszi a két Ampert és jó árban van? 1-1,5 méteres kellene, egy darab 1 és egy darab 2 Amperes.
-
r0by
addikt
Frissült az androidos app, már csak bejelentkezés után működik..
3 mód közül lehet választani: twitter, facebook és mi account. Első kettőre nincs regem, utolsónál meg leáll az app. Gratulálok.. -
lacy86
addikt
Nemzetkozi es kinai verzio kozott mi a kulonbseg?
-
Atomgeszi
nagyúr
Köszi mindenkinek!
Pontokkal ~2500Ft-ra jön ki az első, szerintem maradok annál.
-
lacy86
addikt
2008-as Suzuki Swiftben probalta mar valaki?
Persze a 2S verziot 😉 -
FingR86
őstag
-
Nestor16
senior tag
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Nestor16 #302 üzenetére
Szia!
Köszi, akkor megrendelem Banggoodról, ~3k-ra jön ki. Olcsóbb esetleg valahol? A kupon sajnos nem működik ami a leírásban van.
Hangátvitel nem számít nekem, szimplán a töltő meg a zenelejátszó érdekes. Headsettel telefonálok kocsiban, nem szeretem, ha más is hallja amit beszélek
-
-
Atomgeszi
nagyúr
Hali!
Roidmi 1S verziót szeretnék, mert nincs szükségem a mikrofon + egyéb dolgokra dupla pénzért.
Roidmi 1S-ból csak egy verzió létezik? Nincs belőle gyártási szám alapján olyan amit kerülni kell, esetleg gyengébb széria? Írjak valamit a Banggood-nak, hogy ilyen olyan S/N számút kérek, vagy mindegyik ugyanolyan?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest