- LG LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ktomcat
senior tag
válasz Ferrari fan #9767 üzenetére
Nálam az alphadroid (immáron már) 2vel ezelőtti verziója fut, A13akkal annyira nem lehet már mellé lőni, elég stabilaknak már. Azért a 2vel ezelőtti mert ott is clean installt javasolnak a frissítéshez, és arra most nekem sincs túl sok energiám, sem időm...
De teszi a dolgát ahogy kell úgyhogy nem zavar -
kanyi51
senior tag
válasz Ferrari fan #9767 üzenetére
No látod , én befektettem egy motoG72-be tiszta Android 12, csak egy valami ami a mioibol hiányzik, de meg vagyok elégedve vele egyelöre.
-
ktomcat
senior tag
válasz Ferrari fan #9765 üzenetére
Xiaomit csak az "olcsó" hardver miatt érdemes venni, tapasztalataim szerint MIUItlanítva lehet belőlük kihozni a legjobbat.. Ha a mókolást nem akarod bevállalni (ami abszolút érthető) akkor tény hogy nem a xiaomi a jó választás, csak pl. samsungnál ugyanaz a hardver 30-40ezerrel több, mert samsung (Everyone told Sam not to sing, but samsung anyway )
-
Thales79
csendes tag
válasz Ferrari fan #9666 üzenetére
Köszönöm, megyek oda.
-
Thales79
csendes tag
válasz Ferrari fan #9661 üzenetére
Köszönöm a segítséget. Utánaolvasva valóban szimpatikus a Note 10 Pro és egyébként a Note 11 Pro+ továbbra is. Még olvasok pár cikket, aztán jöhet a döntés és vásárlás.
Samsungot évek óta nem követem, ott melyik típus van a fentiekkel kb. egy szinten? -
Danecay
addikt
válasz Ferrari fan #9646 üzenetére
Köszi, így már meglett. ha csak rákerestem nem dobta, csak akkor ha a további találatok megjelenítésére mentem. Mindegy, végül meglett, töröltem a frissítéseket és a gyorsítótárat, majd amikor be akartam tallózni a korábban letöltött frissítést, de nem tudtam, mert közben OTA-n is dobta, és csak ilyen módon engedett frissíteni. Az hogy most ez ment volna e mindenféle bűvészkedés nélkül is, vagy sem, azt nem tudom, de végül sikerült.
-
Soká
senior tag
válasz Ferrari fan #9065 üzenetére
Hát, ez elég érdekes...
Nálam abból lehet választani, amit leírtam. De a Több funkció nem most tűnt el, hanem már legalább hónapok óta. Amire csak onnan jöttem rá, hogy a szemem ügyébe került egy korábbi képernyőkép mentésem. És akkor jöttem rá, hogy ez a Több nekem már régóta hiányzik.
Hogyan lehetséges ez?
Az is újdonság, hogy ilyen hibaüzenetet kapok az alkalmazás leállásáról. Korábban is gyakran lefagyott, főleg ha a Pro üzemmóddal próbálkoztam, de más hibaüzit adott.
UPDATE!
Közben megoldódott, találtam a Beállításokban egy Visszaállítások lehetőséget és újra van Több menüpont!
Örvendek![ Szerkesztve ]
-
crok
nagyúr
válasz Ferrari fan #8939 üzenetére
Restart..?
-
Bajgunar
aktív tag
válasz Ferrari fan #8843 üzenetére
Értem.
X820-amat agyonra telepítgettem már. Twrp-t is frissítettem. Pc-ről is, otg pendriveról is, fastboot, adb, stb... Szenvedtem eleget. 28-dik rom fut jelenleg rajta. Downgrade-et viszont tényleg nem. Csak total wipe, factory reset.
Csak ennél is a nyitás is tiszta macera. Nem akartam elölről kezdeni a "tanulást". Se szivatni az asszonyt. Ahh. Így jártam.
Meglátom meddíg bírja az újraindulgatását. Ha már a sírógörcs kerülgeti, muszáj lesz.Minek hirdet az, aki nem tud reagálni privire? Törölje a hirdetését, meg magát is... Csak teleszemeteli az oldalt...
-
Bajgunar
aktív tag
válasz Ferrari fan #8841 üzenetére
Ez a frissítés a bootloadert is frissíti?
Eddig nem csinálta. S azóta új progit nem rakott rá, csak ezt a miuit frissítettem.Minek hirdet az, aki nem tud reagálni privire? Törölje a hirdetését, meg magát is... Csak teleszemeteli az oldalt...
-
Exian
addikt
válasz Ferrari fan #8709 üzenetére
Jah valószínűleg ez lesz (rendőrség). Szolgáltatótól megkérdeztem, várom a választ jelenleg, bár az sem 100%-ig biztos, hogy jó a tippem, nincs semmi szolgáltatói jelölés a SIM-en, csak egy sorozatszám. De én Telekomosnak gondolom, azok szoktak ilyen sima fehérek lenni, kóddal a hátukon.
[ Szerkesztve ]
-
Ferrari fan
tag
válasz Ferrari fan #8635 üzenetére
Életre kelt a készülékem végül. Végeredmény MIUI 13, minden működik (eddig legalább is )
Ezer köszönet crok kollégának a segítségért és privátba az ötletelésért, végül ez hozta meg a megoldást is.
Szóval, meg kellett várni a 24h leteltét. Miután ez meg volt, újra 5-5 lehetőségem volt megerősítő kódot kérni SMS és EMAIL formájában.
Elsőre 1 SMS és 1 email kódot fel is használtam, megpróbálva megadni a készüléknek közvetlen a zárás feloldásához, DE a kis mocsok egy pillanatra feloldódott aztán újra fekete képernyő The Device Locked , alatta kiírva egy Unlock code, amit a Xiaomi oldalán lehetne megadni IMEI szám helyett és feloldani a készüléket HA működne a helyzetmeghatározás, viszont ebben a módba csak wifid van, semmi más! (Kép után folyt.)
Ezután írta crok, hogy ellenőrizzem, hogy sikerült e tényleg a zárás, mert ha nyitva van a bootloader, akkor még egyszerűbb a storym....Hát zárva volt (parancssorból ellenőriztem aC:\adb>fastboot oem device-info
kóddal Device unlocked: False értéket kaptam vissza
)
Mondta crok, próbáljam meg nyitni hátha...
Sajnos nem voltam figyelmes és két kód elment a XiaomiToolV2-re, ennek már csak bizonyos része működik, megváltoztatták az api-t a Xiaomi-nál régebben és nem lehet vele nyitni, erre crok is felhívta a figyelmem.
Aztán írta crok lépjek be a account.mi.com-ra és nézzem meg látom e a készüléket ott, ha igen töröljem. Láttam töröltem, de nem változott semmi.
Aztán miután töröltem és deaktiváltam itt [link] is a készülék keresést és újraindítottam a készüléket elsőre még lockolva volt, de fél perc múlva már jöttek a további kezdő beállítások az új rendszeren.
Innentől mehetett a készülék belakása, eddig minden rendben működik, bár az OTP éjjel rám ijesztett éjfél-fél egy fele állítottam volna be az app-ot, de a regisztráció megerősítésénél nem jött egy nyamvatt sms se, kicsit hasonló érzésim voltak mint az előző postba...gyorsan küldtem a cégesemről sms-t, meg felhívtam magam, hogy működik e....de aztán valami derengett, hogy olvastam karbantartás lesz 10-én éjjel...szóval inkább elmentem aludni
Reggel ébredéskor már az összes próbálkozásom SMS-e ott vol a telefonon, kávézás közbe pedig sikerült az aktiválása ennek is.
Szóval okuljon mindenki a példámból, én ha legközelebb kinyitom a bootloadert tuti nem zárom vissza már és más megoldást keresek,m vagy legalábbis Recovery-nek valami használhatót felteszek (TWRP/OrangeFOX), ami még megoldás lehet végszükség esetén -
ktomcat
senior tag
válasz Ferrari fan #8639 üzenetére
És ha kiszeded a PIN kódot amíg rendeződik?
-
Danecay
addikt
válasz Ferrari fan #8635 üzenetére
"Nah innentől jön a kálváriám. Újraindítás, jön a beállítási felüelt, kiválasztottama nyelvet és régiót, és ekkor jött egy fekete képernyő, hogya készülékem zárolva, mert egy Mi fiókhoz hozzá van rendelve, lépjek be és oldjam fel a zárolást, adjak meg egy működő wifit."
Ez a képernyő? Ide Ne ma Mi account-oddal kell bejelentkezni? Ezt lehet egyébként RESET-eltetni is!
Ha félreértettem akkor tekintsd tárgytalannak
-
crok
nagyúr
válasz Ferrari fan #8601 üzenetére
Hát akkor ennyire nyomorultul bánik a társasággal a Xiaomi Akkor please be patient, keep waiting és amit még ilyenkor szoktak írni a nagytudású Xiaomi fórummoderátorok az egyébként megújult new.c.mi.com-on ahol legalább mostmár egy csomó thread elérhetetlen, értesítésből nem nyithatók meg thread-ek, etc.. mert egyszerűen azt mondja a rendszer hogy nem érhető el, sosevót'.. pont mint mikor megszűntették az en.mi.com-ot és ezzel elveszett kismillió hasznos leírás, linkek, csatolt file-ok.. ilyen lett a Xiaomi..
-
Danecay
addikt
válasz Ferrari fan #8544 üzenetére
Nálam most is működnek a linkek, mindenféle átirkálás nélkül. Lehet böngésző függő, de nálam Firefox-al működnek, és elvileg ez a verzió már eddig is elérhető volt egy ideje.
-
crok
nagyúr
válasz Ferrari fan #8544 üzenetére
(Ugyanazok a file-ok / linkek mint eddig )
Az ott levő linkek http linkek de ha átírod https-re akkor megy a letöltés.. de ugyanazok a file-ok amiket én is linkeltem Szóval mindegy de itt is megtalálod a jó linkeket:
https://mirom.ezbox.idv.tw/en/phone/joyeuse/
MIXM globál
EUXM EEA
De mivel még mindig "staged rollout" így egyelőre úgyis csak az teheti fel akinek "megengedett" vagy trükköznek. De próbálj rá ha van kedved.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Ferrari fan #8450 üzenetére
Akkor nincs ötletem.
Nálam más a kinézet.
Mondhatnám, hogy a 11T az oka, de már a Poco X3 NFC-n és a Redmi Note 9 Prón is ilyen volt nálam ez az ablak.Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
válasz Ferrari fan #8436 üzenetére
Visszaolvasva neked EUXM ROM-od van, így nem meglepő, ha egy másik verzió (MIXM) nem települ.
Ja, még valami.
Ha betallóznád a ROM-ot, akkor az innen indítva menni fog:[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
crok
nagyúr
válasz Ferrari fan #8382 üzenetére
Nem azt írtam hogy bárkinek OTA-n updater-ből elérhető hanem hogy bárki felteheti - és nem véletlenül. Ott a link.. letöltöd a ZIP-et bármilyen böngészőből, betallózod az updater-ben, leellenőrzi, restart.. nem értem a problémád. Ha arra vársz hogy neked ott az updater töltse le a verzióellenőrzést böködve na akkor arra még várnod kell...... amíg az OTA szerveren is mindenkinek elérhetővé lesz téve. De. Van. Megoldás. Ha nem akarod megoldani és foggal-körömmel ragaszkodsz a vegytiszta OTA updater-el letöltéshez és telepítéshez (ami mellesleg ugyanezt csinálja).. akkor várj tovább sok-sok türelemmel. (A "visszahívott" 12.5.8.0 miatt mondja hogy letöltés sikertelen, mert a te verziódhoz képest a számodra elérhető legújabbat próbálná letölteni - ami jelenleg nem letölthető mert a jelenlegi az rollback-elt az elérhető meg alacsonyabb verziókódú. De minek is magyarázom már megint ).
[ Szerkesztve ]
-
San398
őstag
válasz Ferrari fan #7367 üzenetére
Én csak azt nem értem, hogy mif@szért nem törlik ki azt a WhatsApp-ot és úgy ki lehetne adni a frissítést.
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
crok
nagyúr
válasz Ferrari fan #7367 üzenetére
Persze hogy nem csak az lesz itt.. ( : teljesen 100% Xiaomi viselkedés.. és még csak nem az első hasonló eset. Pl. a mido-mmal úgy volt, hogy mikor bejelentették hogy akkor (többek közt) a "Note 4"-nek (nem a Note 4X-nek) megszűnik a támogatása (mikor megszűnt a kínai beta vonal is) akkor égre-földre ígérték meg biztosítottak mindenkit róla, hogy ez csak a Nikel-re (a kínai Note 4, MTK-val) vonatkozik, a Mido-ra (a Note 4 (4X) Global, Snapdragon-al) nemmmm becsszóóó!!!!4444négy.. Aztán úgy alakult hogy egyetlen ujj se kell hozzá, hogy meg tudjam számolni hány frissítés jött rá azóta ( : Please be patient, kindly wait for the update. ( :
-
törölt tag
válasz Ferrari fan #7209 üzenetére
Én már elengedtem a dolgot....
Ráment az a pár órám, többet nem ér az egész.
Megy a teló így ahogy van, aztán ha majd egyszer megdöglik akkor átcuccolok másik topikba. -
n0is3es
aktív tag
válasz Ferrari fan #7207 üzenetére
Mi 11 Lite 5G 12.5.6 és az még itt nekem nem enhanced, 11 Lite 5G NE 12.5.7 az viszont már igen
Moto Razr 40 & Alfa Romeo 147 1.6 Twin 120 LE 2006 ;)
-
crok
nagyúr
válasz Ferrari fan #7205 üzenetére
Egyelőre kb. annyi hogy Xiaomi bevezetett egy memory expansion dolgot, vagyis visszamegyünk 10 évet és csinálunk az eMMC-re egy swap file-t hogy "több legyen a memória".. biggest scam from Xiaomi ever.
-
crok
nagyúr
válasz Ferrari fan #7180 üzenetére
Hát, ha ez valóban a mi telefonunk problémája amit említ akkor többszörösen is sikerült helytelen információt használni a videóban. Egyrészt valóban nem a Viber hanem WhatsApp az ok, másrészt a frissítés sose lett visszavonva, OTA szerveren lett visszatartva annak aki még az utolsó Android 10-en maradt DE továbbra is elérhető az összes frissítés annak aki akkor anno frissített vagy BL nyitás után fastboot-ból felteszi / feltette. Ha valóban visszavont lenne akkor se a c.mi.com-on a letöltések közt se lenne elérhető, se a link birtokában nem tudnád letölteni (törölték a build-et a szerverekről is). Aztán ott van hogy de, jött az OTA-n csak aki lemarad kimarad.. nem csak a honlapjukra tették ki a ROM-ot, csak itt vagy a Facebook csoportokban is folyamatosan jöttek az emberek hogy én is megkaptam én is megkaptam. Szóval de, OTA-n kijött a ROM és sokáig elérhető is volt és aki frissítette akkoriban (vagy utána, úgy Nov. elejéig) azok továbbra is kapják a frissítéseket (12.5 A11). Meg nem csak PC-vel összekötve lehetett frissíteni.. ez teljes badarság.. és nem tűntették el a ROM-ot.. Nem védem, főleg nem mentegetem a Xiaomi-t (mert nagyon nem, ezügyben ajánlom olvasni a c.mi.com fórumos hozzászólásaimat) csak pont borzasztóan pontatlan ÉS félrevezető az információ ami közölve lett, gyak. csak annyi helyes a sztoriból hogy volt / van ROM frissítési gond OTA-n, elvileg egy app miatt.
Egyébként a videoban 11:16-nál kezdődik a rész amire hivatkozol és 12:34-ig tart (ha esetleg valaki nem akarja megnézni az egészet csak az említett részt).
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Ferrari fan #7139 üzenetére
Hosszabb távon sajnos beigazolódik...olcsó húsnak híg a leve és ezen nincs mit szépíteni!
[ Szerkesztve ]
-
crok
nagyúr
válasz Ferrari fan #7076 üzenetére
lol azt láttad mi volt a válasza most a moderátornak c.mi.com-on?
Hát ha tényleg emiatt nincs fent OTA-n az XML-ben a frissítés.. olyan nincs[link a c.mi.com thread-edhez] #8 hozzászólás:
The issue is apparently due to WhatsApp in Android 11. The upgrade from Android 10 to 11 is suspended temporarily for now. The devs are fixing a patch and users can upgrade after that. Here is the response I received from the team :
Issue: Whatsapp can't send attachement.
Affected Device: All Devices.
Affected Version: All Version.
Root Cause: After the latest version of Whatsapp is used on Android Q, there is a problem when upgrading to the R system. The root cause is that the application is not adapted to the scenario of the major version upgrade of Android.
Status: Whatsapp developers have provided patches and are bringing the effectiveness of patch changes.
So kindly wait for the devs to patch this fix. Ive received multiple reports on this issue from different devices, so it is not related a particular device or ROM variant.
most komolyan azért nem tudjátok frissíteni mert a WhatsApp (amit vagy használsz amúgy vagy nem) nem tud csatolni file-okat?! -
törölt tag
válasz Ferrari fan #7102 üzenetére
Azt gondolom ettől többet most nem érdemes írni. Az első levélben benne volt ,hogy továbbította a megfelelő csapatnak. Marad a várakozás, aztán egy hét múlva újra írok nekik ha nem lesz semmi.
-
törölt tag
válasz Ferrari fan #7097 üzenetére
Kérdés hogy a moderátornak ,mennyi ráhatása van a dolgokra. Gondolom ő is jelzi valahol valakinek, aztán várja a csodát ő is...
-
Ferrari fan
tag
válasz Ferrari fan #7096 üzenetére
Bár még az én visszajelzésemre nem jött válasz, de rátaláltam egy másik tulaj beírására a fórumban, akinek a következőt írták, ami reméljük beigazolódik és helyre rakják gyorsan :
"I see. It seems some other users with the EU ROM face this issue too - looks like a server issue. Will check with the team and get back to you.
Cheers! :-)"
LINK -
gabor_01
senior tag
válasz Ferrari fan #7086 üzenetére
Ne keverjük a jelen időt a múlttal.
Lehet rosszul fogalmaztam.
Nálam le van tiltva a frissítés. Most is ugyanaz a régi szoftverem van, mint a tied.
Eddig riogatott, hogy frissítsek.
Most abbahagyta. Ha rákérdezek, hogy van-e újabb, azt mondja, hogy nincs.
Tehát olyan, mintha visszavonták volna a 11-es android verziókat. -
gthomma
senior tag
válasz Ferrari fan #7086 üzenetére
Jó lenne tudni hogy miért hazudja azt a hivatalos frissítésre hogy "not allowed" .....
Csak azok érinthetik meg a szívedet és bánthatnak meg, akik jelentenek neked valamit. Következésképp sérthetetlen, aki nem törődik senkivel. Akár egy halott.
-
gabor_01
senior tag
válasz Ferrari fan #7072 üzenetére
Érdekes módon nálam is ez a helyzet.
Hónapok óta basztat, hogy frissítsek. Most meg nincs új.
Ez akár jót is jelenthet. Készül valami jobb... -
törölt tag
válasz Ferrari fan #7083 üzenetére
Én meg linkeltem a levelemhez ezt és egy régebbit is.
-
crok
nagyúr
válasz Ferrari fan #7076 üzenetére
Írtam alá!
-
crok
nagyúr
válasz Ferrari fan #7072 üzenetére
Amit tehettek:
Visszajelzés app, csináltok egy feedback-et, kell az ID-ja, felmentek utána c.mi.com-ra, csináltok egy thread-et hogy EEA-ra jelenleg az Android 10 MIUI 12.0.4.0 QJZEUXM a legutolsó elérhető ROM és semmilyen módszerrel nem lehet továbbmenni.. (a megpróbált módszereket is le kell írni). Csináltok sok ilyen feedback ID-t és aláposztoljátok. Én most nem tudok olyan készüléket pár napig a kezemben tartani amin gyári EEA van így nem tudok feedback-et se csinálni, de ha elkülditek a feedback ID-t meg pár screenshot-ot az about-ról akkor csinálok én is szivesen egy külön thread-et (ha nyelvi akadálya lenne) vagy írjátok ebbe a thread-be. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz Ferrari fan #7063 üzenetére
Simán lehet, hogy 3-4 szerver szolgálja ki az Ota dolgokat.
Aztán lehet hogy valamelyik-re mondjuk a Redmi Note 9s firmware került fel.. :D
-
törölt tag
válasz Ferrari fan #7056 üzenetére
Ki a hivatalos szervize a márkának?
Googlebn van annyi féle hogy nem tudom eldönteni.
Random felhívtam egyet ,ahol azt tanácsolták ,hogy próbáljam gépre dugni és telepíteni a hibatalos ingyenes programot,hátha azzal felmegy a szoft.
Felraktam ezt a progit , de hogy a telefonhoz sehogy sem tud csatlakozni az tuti.Azt írja frissítsem a készüléket és utána csatlakoztassam újra
Bmeg...azért dugom rá hogy megpróbáljam frissíteni.
[ Szerkesztve ]
-
gthomma
senior tag
Flash Recovery ROMs in Recovery mode using XiaomiADB
Download and unzip XiaomiADB from here.
Download the Recovery ROM you want to flash from here.
Enter MiRecovery by holding power and volume up simultaneously for 5-10 seconds, then select the third option (Connect with MiAssistant / 连接小米助手).
Connect the device to your PC and open a command prompt in the unzipped folder by typingcmd
into the address bar and hitting enter.
Typexiaomiadb sideload_miui
into the command prompt, then drag and drop the downloaded ZIP on the command prompt window and hit Enter.
Wait until the installation finishes.
Disconnect the device and wait for it to boot in.
The first boot may take up to 15 minutes.
Csak azok érinthetik meg a szívedet és bánthatnak meg, akik jelentenek neked valamit. Következésképp sérthetetlen, aki nem törődik senkivel. Akár egy halott.
-
aprokaroka87
nagyúr
Ugye milyen meglepő... vagy nem :)
Amúgy akinél gond van, esetleg nem használ valami reklám hagy hasonló dolgokat blokkoló alkalmazást?
Akár DNS szinten is.Bár lehet nincs konkrétan hozzá köze.
-
törölt tag
válasz Ferrari fan #7054 üzenetére
Várjuk a fejleményeket. Nekem hétvégén nem volt hozzájuk energiám. Érdemben nem is tudtam volna szerintem senki olyannal beszélni.
A mobiltudóst én biztosan hanyagolnám. A hozzám legközelebbi nagyvárosi Tpontban semennyire sem ért hozzá. Löki a marketing rizsát amit bemagolt, de műszakilag nagy nulla. Valahogy nem nézem ki a telekomból hogy kicsipénzért talál olyan embert az üzletbe aki érti is a dolgát.
-
crok
nagyúr
válasz Ferrari fan #7050 üzenetére
Nálunk is van Telekomos de simán felmentek rájuk a frissítések mikor kijöttek.
-
MODERÁTOR
-
crok
nagyúr
válasz Ferrari fan #7024 üzenetére
A telefon? Mikor updater-bol kivalasztasz egy zip-et?
-
crok
nagyúr
válasz Ferrari fan #7022 üzenetére
Net nelkul is azt irja hogy nem akarja az updater feltenni?
-
gthomma
senior tag
válasz Ferrari fan #7000 üzenetére
Ha EEA ROM vagyis QJZEUXM nem lehet hivatalosan frissíteni, 12.0.4.0 a legújabb, én is ezzel szívok, ha nyitod a bootloadert akkor már mehet a buli.
-
crok
nagyúr
válasz Ferrari fan #7002 üzenetére
Nagyon jó.. Akkor lehet nem egyedi eset Innentől kezdheted olvasni.. nem tudjuk miért nem engedi. Akkor menj végig a soron neked engedi-e valamelyiket (V12.5.4.0.RJZEUXM vagy V12.5.1.0.RJZEUXM) vagy próbáld meg azokkal a módszerekkel amiket [itt] említettem. Mi fiókkal amúgy be vagy lépve a telefonba?
-
crok
nagyúr
válasz Ferrari fan #7000 üzenetére
Az MIXM az EUXM-re minek? Persze hogy mókolás nélkül nem akar feltuszkolódni.. de minek tennéd fel mikor van az EEA-ra (vagyis a te EUXM-edre) 12.5.4.0 amit pl. [itt] le is tölthetsz? [Itt] meg leírtam én hogy és miért úgy csinálnám amihez annyit tennék hozzá hogy azóta már van 12.5.4.0 EUXM.
-
crok
nagyúr
válasz Ferrari fan #6997 üzenetére
Most mi a pontos MIUI verzió kódod? EUXM vagy MIXM a vége? Gyári ROM-ra akarsz-e esetleg Xiaomi.EU-t tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG LCD és LED TV-k
- Tomb Raider IV-VI Remastered - Fókuszban a bossok
- Automata kávégépek
- iPhone topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 12 töltés 2027.11.19. iCentre jótállás
- Honor Magic 6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro 128GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p3976
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független 2025.07.30 Apple jótállás
- IPhone X 64GB gyári független nagyon szép megkímélt állapotú