- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Mobilis gaming monitorok a ViewSonic elképzelése szerint
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen hangkártyát vegyek?
- HP notebook topic
-
PROHARDVER!
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
puritan
csendes tag
válasz xabolcs #25978 üzenetére
Kedves xabolcs!
Köszi a segítséget!
Ez a baja a telefonomnak. Valami megnyomta a hangerő gombot, és egy kicsit be is hajlott. Sajnos nincsenek szerszámaim hozzá, hogy kíméletesen levegyem a hátlapját, szétdrincsolni meg nem akarom.
Nem pesti vagyok, Miskolcon meg még sosem voltam telefonszervízben. Na majd holnap kitalálok valamit. -
etsmark
tag
válasz xabolcs #26266 üzenetére
Sajnos nem történik semmi hiába adtam ki a parancsot pedig a telefont látja a fastboot devices parancs. Igazából tudom hogy ha felnyitnam a bootloadert és ujra flashelnék egy gyári rom-ot akkor működne de az törölne mindent, és szükségem van a telefonon lévő fotókra & videókra.
-
xabolcs
őstag
válasz xabolcs #26440 üzenetére
Linux alatt nekem csak USB 2.0-s HUB segitsegevel sikerult.
Jo oda barmelyik USB 3.0-s vagy egyeb HUB is esetleg Thunderbolt dokkolo is.
Lenyeg, hogy ne kozvetlenul kapcsolodjon a telefon a szamitogephez!Es persze nem csak a whyred-et erinti ez a problema.
aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
pentiumboi
csendes tag
-
xabolcs
őstag
válasz xabolcs #26479 üzenetére
A DerpFest KernelSU nelkuli kernellel jott, ezert lecsereltem egy ksu-sra a root hozzaferes miatt. Ez volt a hiba.
Magisk-kal patch-elve a sajat kernelet mar rendben volt az ADB kapcsolat, amitol a PDC is meggyogyult.
Vegul tehat: Yettel VoWiFi nagyon jol szuperal a whyred Turkey VoLTE profiljaval!
aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest