- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Mobilis gaming monitorok a ViewSonic elképzelése szerint
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen hangkártyát vegyek?
-
PROHARDVER!
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
xabolcs
őstag
Sziasztok!
"Elromlott" a kepernyozaram: csereltem Mi Band-et, s be szerettem volna allitani a keszulekfeloldast, de sikeres mintabeadas utan az alabbi NPE-vel bezarodik a "Beallitasok" alkalmazas:
java.lang.RuntimeException: An error occurred while executing doInBackground()
at android.os.AsyncTask$3.done(AsyncTask.java:354)
at java.util.concurrent.FutureTask.finishCompletion(FutureTask.java:383)
at java.util.concurrent.FutureTask.setException(FutureTask.java:252)
at java.util.concurrent.FutureTask.run(FutureTask.java:271)
at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(ThreadPoolExecutor.java:1167)
at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(ThreadPoolExecutor.java:641)
at java.lang.Thread.run(Thread.java:764)
Caused by: java.lang.NullPointerException: Attempt to invoke virtual method 'int com.android.internal.widget.VerifyCredentialResponse.getResponseCode()' on a null object reference
at com.android.internal.widget.LockPatternUtils.checkCredential(LockPatternUtils.java:383)
at com.android.internal.widget.LockPatternUtils.checkPattern(LockPatternUtils.java:432)
at com.android.internal.widget.LockPatternUtils.checkPattern(LockPatternUtils.java:419)
at com.android.settings.eg.d(LockPatternChecker.java:133)
at com.android.settings.eg.doInBackground(LockPatternChecker.java:127)
at android.os.AsyncTask$2.call(AsyncTask.java:333)
at java.util.concurrent.FutureTask.run(FutureTask.java:266)
... 3 more
Szerencse, hogy egyes alkalmazasoknak megfelel az ujjlenyomattal is, azzal szerencsere nincs ilyen problema.
Gyari stabil van most a keszuleken: MIUI Global 11.0.3 | Stable 11.0.3.0 (PEIMXM)
Valaki talalkozott mar ilyennel?
aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
xabolcs
őstag
válasz szemmelver #25676 üzenetére
android.permission.BATTERY_STATS:
For Lollipop and beyond, you need to manually enable this via ADB (See Enhanced Stats)A GSam Battery Stats is elvan root jogosultsagok nelkul: ugyanugy meg kell adni neki a android.permission.BATTERY_STATS jogosultsagot, mint a BetterBatteryStat-nak, vagy barmelyik masik ilyen tipusu alkalmazasnak.
aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
xabolcs
őstag
válasz puritan #25977 üzenetére
Szerintem "beragadt" az egyik hangerogomb, s azert kerul a telefon a recovery-be.
Hogyan is kell belepni recovery-be?Megbizhato szerviznek a miuiszerviz.hu-t tudom ajanlani.
-
xabolcs
őstag
válasz FragMaster #26019 üzenetére
11.0.5.0? Global? Fastboot (whyred_global_images_V11.0.5.0.PEIMIXM_20200917.0000.00_9.0_global_46113830ee.tgz) helyett zip-es valtozat is van?
[ Szerkesztve ]
-
xabolcs
őstag
válasz Tompika777 #26024 üzenetére
Es tenyleg! 523M
Koszonom!
-
xabolcs
őstag
válasz mokus18 #26146 üzenetére
En a miuiszerviz.hu-hoz jarok, nagy megelegedessel. (Az, hogy dragak-e vagy sem, azt mindenkinek maganak kell eldonteni!)
Csak a szervizelendo telefont viszem, AliExpress-es takolmanyokkal nem idegesitem oket.
-
xabolcs
őstag
Temperalt uvegbol mattott kerestem, de csak fenyeset talaltam
Tokbol pedig veletlenul akadtam az eredeti Mi kemenytokra. Nagyon feszes, nagyon illeszkedik, szinte mar a telefonhaz jon szet, ahelyett, hogy a tok jonne le.Tok: Original Xiaomi Redmi note 5 case Global Version note5 back cover hard pc + fabric soft inner fiber case Redmi note 5 pro case
Uveg: protective glass redmi note 5 pro screen protector tempered glas for xiaomi readmi not 5a prime plus ksiomi not note5 a5 globalAz uveg atlagos.
A tokon, 3 honap hasznalat utan mar vannak foltok, ahol lekopott a matt reteg, s kilatszik a fenyes muanyag.Persze orulok, hogy egyaltalan talaltam hozza barmit is!
-
xabolcs
őstag
válasz mokus18 #26228 üzenetére
Kerj arajanlatot a miuiszerviz.hu-tol, ha masra nem, egy uj telefonba valo beszamitasra!
-
xabolcs
őstag
válasz etsmark #26264 üzenetére
Fastboot modban kapcsolodj hozza USB-n keresztul, s fastboot parancsba add neki, hogy continue, vagy valami hasonlo:
fastboot continue
Ha esetleg sikerul mukodesre birni, akkor mindenkepp csinalj rola egy mentest, s tedd el jo helyre, hatha meg szeretne adni magat!
-
xabolcs
őstag
fastboot:
press any key to shutdown
Sziasztok!
Aki talalkozott mar olyannal, hogy fastboot modban a telefon kiirja hogy "press any key to shutdown" ahelyett, hogy szot fogadna (Mi unlock, recovery telepites, ...) es meg tudta oldani Linuxon, az szoljon!
Linux alatt nekem csak USB 2.0-s HUB segitsegevel sikerult.
Windows alatt pedig azt mondjak, hogy van tisztan szoftveres megoldas is:
Rendszergazdai jogu promptba:reg add "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\usbflags\18D1D00D0100" /v "osvc" /t REG_BINARY /d "0000" /f
reg add "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\usbflags\18D1D00D0100" /v "SkipContainerIdQuery" /t REG_BINARY /d "01000000" /f
reg add "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\usbflags\18D1D00D0100" /v "SkipBOSDescriptorQuery" /t REG_BINARY /d "01000000" /f
Hogy kell-e Windows ujrainditas ezutan, azt probaljatok ki, de gondolom artani nem art.
Forras: [Guide] Fix "press any key to shutdown" when unlock bootloader or run fastboot cmd
Valoszinuleg Linux alatt is van tisztan szoftveres megoldas, csak nem tudom atforditani azokat a Skip.....Query bejegyzeseket Linuxra. Ott is vannak eszkozok (UDEV szabalyok, kernel modul opciok), csak en nem ertek hozza.
-
xabolcs
őstag
válasz xabolcs #26440 üzenetére
Linux alatt nekem csak USB 2.0-s HUB segitsegevel sikerult.
Jo oda barmelyik USB 3.0-s vagy egyeb HUB is esetleg Thunderbolt dokkolo is.
Lenyeg, hogy ne kozvetlenul kapcsolodjon a telefon a szamitogephez!Es persze nem csak a whyred-et erinti ez a problema.
-
xabolcs
őstag
válasz Akelaus #26442 üzenetére
Szia!
Van VoLTE a keszulekben! A VoLTE/VoWiFi tablazat alapjan tudja is a Vodafone VoLTE-t.
Esetleg megprobalhatod a szolgaltato ellenorzes kikapcsolasaval elohozni a titkos VoLTE menut: *#*#86583#*#*
Ha a kezi VoLTE engedelyezes utan sem akarodzik mukodni, akkor hivd fol az ugyfelszolgalatot az igenyeddel / problemaddal!
[ Szerkesztve ]
-
xabolcs
őstag
válasz Akelaus #26445 üzenetére
Erdekes, hogy csak a VoWiFi menu latszik az elso kepeden.
Irdd be a fenti VoLTE kodot, s nezd meg, hogy elokerult-e! Ha nem, akkor irdd be megegyszer! Merthogy megjeleniti-elrejti a kod a menut.
Aztan, ha meglett, akkor engedelyezd a VoLTE-t!Utana az also ket kepet ado menuben van egy menugomb, talan jobb fent. Abban menuben nezd meg az IMS statuszt! Arrol is kuldj kepet legyszives!
-
xabolcs
őstag
válasz KurtCobain #26454 üzenetére
Ki is probalom!
-
xabolcs
őstag
válasz pentiumboi #26458 üzenetére
Az en whyred-em nagyon jol birja a DIGI-voda parost. Ha kell, szivesen felteszem a modem particiot valahova, bar ha PDC-ztel is, akkor nem biztos, hogy hasznal.
-
xabolcs
őstag
válasz KurtCobain #24652 üzenetére
A fenti modszerrel csinaltam meg anno a DIGI-s VoWiFi-t a whyred-re, szuperul is mukodott.
Most a Yettel-nel viszont nem ismeri fel DerpFest (2023.10) alol a PDC a telefont. Nem latja.
Valami otlet?
Ugyanezzel a Windows-zal + setprop + PDC komboval allitottam at a grus modemjet, szinten fozott rom-mal.aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
xabolcs
őstag
válasz xabolcs #26479 üzenetére
A DerpFest KernelSU nelkuli kernellel jott, ezert lecsereltem egy ksu-sra a root hozzaferes miatt. Ez volt a hiba.
Magisk-kal patch-elve a sajat kernelet mar rendben volt az ADB kapcsolat, amitol a PDC is meggyogyult.
Vegul tehat: Yettel VoWiFi nagyon jol szuperal a whyred Turkey VoLTE profiljaval!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest