Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Tailor21
csendes tag

Engem ez gyötör.
Szintén Hellóó data csomag. Hozzá teszem nem a telenor hibája!
Ez a jelenség akkor jelentkezik nálam, ha wifi hotspotot bekapcsolom. Már megvádoltam szegényeket, hogy ők kapcsolják ki direkt
De az adatmegosztás engedélyezett.Annyit tudok 2 hónapig hibátlan volt, és mostanában gondolom a frissítések miatt xar. Sőt állandóan megjelenik ez a google hiba jelentés küldés is...
-
royalka
őstag
Bill világítás benne volt? Lassan 1 hónapja dilemmázok, hogy honnan vegyek, mit...
akkor lehet ezt beprobalom.(#7995) Faby: Én kicserélem neked ha gondolod, igy hogy kerettel együtt van tényleg gyerekjáték. Ragasztani kicsit körülményesebb, rengeteg telot szervizeltem már és egy kis türelem, utánna olvasás és pikk pak hozzád viszi a környék a telóit.

-
Faby
senior tag
Kösz, de ez alapján nem fognék hozzá, se szerszámom, se gyakorlatom nincs. (bár ha jól látom, szerszámokat adnak a leírás szerint az általad linkelt kijelzőhöz.)
Megpróbálok keresni egy jó szervizt, aztán megbeszélni velük a dolgot, hátha elfogadják, ha én viszem a cseredarabot. -
Haligali
tag
Játszanék a MIUI fórumon, és most egy 7th Anniversary-GIF-et kellene lementeni, printscreent küldeni, de mikor menteni akarom, azt írja, nem sikerült menteni. Mit csinálok rosszul
-
tvamos
nagyúr
Szerettem volna rendelni egy ilyen telefont, (mert anya mikroszoftja kilehelni keszul a lelket,) de ugy tunik, mindenhol elfogyott a 4/64-es, B20-as verzio.
Ti tudtok olyan megbizhato forrast javasolni, ahonnan beszerezheto lenne? Es mondjuk 2 heten belul meg is erkezne? -
d1d1
csendes tag
Szia!
Az enyém is törött volt. Ez alapján csináltam kb 40 perc ( https://www.youtube.com/watch?v=MQazwoEssN0&t=760s ). Innen rendeltem 08.02-án (http://www.ebay.com/itm/For-Xiaomi-hongmi-redmi-Note-4X-NEW-Touch-Screen-LCD-display-repair-parts-Frame/391838961668?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=660841104998&_trksid=p2060353.m2749.l2649 ) Standard International Shipping-el, ma jött meg és ki is cseréltem. Minden működik renden. -
-
memoril
aktív tag
Ha az imaget talozzom be akkor ezt irja ki can not found file flash all.bat ! Ha csak simán a romot akkor error: cannot load no souch file or directory
-
gabi09
újonc
Sziasztok, nem volt kedvem 7k hozzászólást elolvasni és csak annyit szeretnék tudni, hogy a kamera LED villanója használható-e elemlámpaként.
-
memoril
aktív tag
Sehogy sem müködik nekem a MiFlashel való rom telepítés pedig tegnap sikerült kinyitni a telefont . Videok alapján flasheltem ahogy sok youtube videó mutatja és a miui weblapon irják de piros csik megy végig gyorsan és semmi.
-
trouble
senior tag
Napi sz@r: nem jelez az értesítési fény ha sms jön, minden vonatkozó beállítást át nyálaztam, ötlet?
Mailokat jelzi, és eddig működött? -
juve600
nagyúr
kipróbáltam három kamera alkalmazást:
a gyári RR kamera ,a google, és a moto-t
mindhárom 4:3 -a arányra állítottam,de ugyanaz a kép a gyárinál 5MB,a google-nál 4MB,a moto-nál 2MB
de miért ?a windows7 -nál az előnézetben látom a gyári és moto képét de google-ét nem
-
juve600
nagyúr
[link]
camera alkalmazás 7-es droid alá,ha valakinek a Guglis nem lenne jó -
vadkörte
addikt
Ugye a Xiaomi.eu-ról letölthető HMNote4X_7.8.10_7.0 az nekünk való, mert belenézve nem találok semmit, amiből ki tudnám deríteni, hogy mido-e?
-
regener
veterán
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Nekemis ez a csaj irogat, ezekszerint a témával szedtem össze?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
draco31
veterán
Bluetooth headsetet használ valaki vele? ilyenem van, és sokszor érthetetlen amit beszélnek. Engem jól hallanak, média hangok is hibátlanok, youtube vagy zene az tökéletes. Csak a telefon hívásnál van gubanc.
-
Fulár
senior tag
Hajtott a kíváncsiság a Ressurection Remixel kapcsolatban és az első benyomâsok le is taglóztak a már-már extrém tetreszabhatóság miatt.De a bépített Launchereitől a hânyinger elkapott.Lehet valakinek bejön ez a puritánság de nekem sajnos nem.Szerintem nem mindegy,hogy valami puritán vagy letisztult.Rátoltam egy Go Launchert de azt ennyi erővel a Miuira is râdobhatom.Szóval 2 nap hasznâlat utân visszaraktam a Dev.Eu.Miui 9-et mert a mindennapi átlagos használat során számomra sokkal barátságosabb mint az RR.
Viszont volt az RR-ben egy Audio Efects nevű progi.Tök egyszerű volt,semmi extra.Csak a Basszust és a virtualizációt lehetett âllitani rajta de mégis olyan hangzást csalt elő füllhallgatóval,hogy rendesen meglepődtem!Akárhogy tekergetem Miuin az Viper4 droidot abból nem tudok ilyen bitang hangzást kihozni.Talâltam egy Twrp-ből föltolható Audio Effect progit de nem működik.Megnyitâsa utân csak fekete képernyő.Ha valaki esetleg tud ebből működő verziót azért nagyon hálás lennék! -
kelly416
veterán
válasz
Haligali
üzenetére
Ha szerencséje van, nem 4X lesz mert az nem tudja a B20-at, csak sima Note 4. Próbálkozz az összefoglalóban leírt infó újbóli értelmezésével. A mi általunk használt telefon külső jegyeiben megegyezik a 4X-el, ezért kell arra való tokot meg egyebet venni, de ami ténylegesen 4X, az tudtommal nem is EU piacra készült és fele Snapdragon, fele Mediatek procival van szerelve meg még sok egyéb más eltérés is van.
-
lumpy95
tag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Angol fórumra gondoltam, viszont a Te hozzászólásodra is emlékszem 😊
-
kriszpontaz
veterán
válasz
lumpy95
üzenetére
Én írtam hogy a Huawei Band a 7.0-ás MIUI8-al normálisan csatlakozott. (MIUI Global 8.5.4 Stabil)
Előtte az MM alapú rom sehogy nem akart csatlakozni. Nem frissítettem még 9-re, de gyanítom már ott sem lesz gond. Nálam is párhuzamosan megy az Mi Band 1S-el, nem is tudtam hogy eszközfeloldásra az Mi Band-en kívül mást is elfogad a teló. -
crok
Topikgazda
@holozis_HUN & @Kinsiinoo & amúgy mindenki más is:
Akartam már kérdezni, hogy TWRP alól fel lehet-e tenni a stabil ZIP-et ha van frissítés, és utána egyből visszaflash-elni a TWRP-t önmagából + lazyflasher + SuperSU/Magisk és akkor egyáltalán nincs probléma abból, hogy a stabil újrahúzza a recovery-t meg a system mivel törlődött és újrahúzta természetesen nincs root? Mert szerintem igen, legalábbis nekem ez a módszer sikeres volt (meló közben nem akartam a céges gépről mókázni..) és ezen link szerint így kell csinálni és nincs probléma.
-
Haligali
tag
Nálam a Huawei Band okoskarperecet nem fogadja el Bluetooth eszköznek a feloldás hoz, csak az Mi Band-ot. Sajna egyelőre ez van, de legalább annak örülök, hogy már tudom párosítani a telómmal (a Huawei okoskarperecet), mert eddig ezt sem lehetett. Talán majd a MIUI 9-nél már ezt is tudja.
-
Bagoly01
senior tag
Android 7, miu9 van fent jelenleg. kérdésem az lenne, hogy ha rootolom
a telefont, akkor bukom az Ota frissítésket a vagy sem? Csak a a camera api 2 miatt menne a root.
Köszi! -
vadkörte
addikt
válasz
lumpy95
üzenetére
Esetleg lehet, hogy tágabb az USB csatlakozó (bármelyik oldalon) és nem 100-as a kontaktus. Próbáld ki másik fejjel, esetleg másik USB kábellel (pl. az 1S-em a gyári kábelével nem tudtam tölteni, most egy Huawei, egy Lenovo, meg egy kábeldobos univerzális vacakkal töltöm (utóbbival a legstabilabb
)) -
lumpy95
tag
Mennyi esély van arra hogy a töltéses probléma amiről tegnap írtam de nem kaptam rá választ (
) szoftveres eredetű volt? Új droid frissítés után probléma nélkül töltött a telefon, vagy lehet csak véletlen volt? -
trebrona
nagyúr
válasz
Winnie The P
üzenetére
Lentebb veszed a minőséget?
-
Winnie The P
őstag
Hali. A lassított felvétel gomb inaktív a kameránál. Minden gyári. Hogy tudom aktiválni tenni?
-
student
őstag
8.5.4 hozott valami új funkciót
nem találtam semmi újat -
vadkörte
addikt
Rendelés leadva. Ez is olyan, mint a foghúzás, jobb minél előbb túllenni rajt. Mellesleg, ha valami gebasz lenne a telefonnal, had ne a horvát utam előtt 1 nappal érjen utol az agyérgörcs, így még lesz 3 hetem tesztelni, tanulni, belakni...
Ha minden jól megy és a GLS is úgy akarja akár már holnaptól klubtag lehetek.
-
memoril
aktív tag
Sikerült feloldani a telefont de a miflash programmal csak nem engedi felrakni a romokat gyorsan végig megy és piros lessz a vége ! A számítógép látja pedig a telefont !
-
gabor9991
addikt
Én ilyet rendeltem, 12 nap alatt megérkezett, a szélei nem állnak el a kijelzőtől.
-
feket663
tag
Bootloader nyitással kapcsolatos kérdésem lenne: A MIUI accountban megadtam a nevem (ékezetek nélkül), viszont mikor az "Unlock Your Mi Device" résznél kéri a nevem, hiába adom meg bármilyen formában, ékezetekkel, ékezet nélkül, elől a vezetéknév vagy elől a keresztnév formában, semmiképp se fogadja el, "Please input correct name" üzenetet dob, és nem enged tovább. Mit csinálok rosszul?
-
joey04
titán
Hali!
Hello data csomagom van. Miért van az, hogy a note 4-ben olyan 30-32 Mbps a maximum amit hoz, ha tesztként átteszem a régi telefonba, ott akár a dupláját is hozza? Hely, idő, stb minden azonos. A note 4 eu stock rendelés volt.
-
Estét! Szóval egy ilyen telefonról írok. Hmm reggel még nem akartam, Deere az RN3P nem tölt, tárlatnak megy a töltő ha bedugom. Nem gond, jön a panel hozzá. Órák óta belakom, és már globál devre is átraktam. Elsőre ugyan az, de az akkumulátor valami hihetetlen!
-
cimbi186
aktív tag
Sziasztok!
Az új frissítés után, hogyan kell osztott képernyő módot előcsalogatni?
20perce küzdök,de nem jöttem rá. -
ath
senior tag
végre eljutottam én is odáig, hogy kipróbáljam a gcam-ot. először csak úgy simán telepítettem az apk-t, legnagyobb meglepetésemre a vaku fehéren világított. miután átírtam a build.prop-ot, sárga lett, viszont se azzal, se anélkül nem megy a slowmo.
api2 nélkül használom most, system/app-ba tettem, hdr+ működik, az effektek, panoráma, minden más is. RR rom van fent. mi lehet?
-
Két simmel használom a telefont, a céges az elsődleges, a privát pedig a másodlagos.
1. kérdés: hogyan tudok a másodlagos simról hívást indítani? Mert az ok hogy a tárcsázónál ott a két gomb, hogy Céges - Privát, de ha mondjuk a kontaktlistában rábökök egy számra, akkor automatikusan a céges számról kezdi hívni.
2. kérdés: beállítottam a céges Exchange levelezést, de van policy, hogy legalább 4 karakteres kódot kell beállítani a telefonra. A régi Samun ment is 4 számmal, de a Note azt írta, hogy legalább 4 karakter, de legyen benne kis- és nagybetű és szám is
Kicsit macerás minden feloldásnál ezt bepötyögni, van valami ötlet hogy tudnék csak számokból álló jelszót használni? -
Melorin
addikt
Sziasztok.
Néhány napon belül én is csatlakozok a klubhoz egy B20-al
-
Zotyatv
tag
Sziasztok! Kérnék egy kis segítséget!!!
A Messengert letiltottam a mobil hálózati üzemről, de most vissza kellene álítani, de nem találom hol kell engedélyezni? Tudja Valaki??? Köszönöm!!
Nekem is felajánlotta a V8.5.4.0.NCFMIED frissítést. Eredetileg ez van rajta: stabil 8.2.10.0(MCFMIDL)
Érdemes? Semmi bajom vele a kamerától eltekintve. Vagy esetleg lemaradok a 9-es verzióról és majd manuálisan kel szoftvereket töltögetnem.... -
regener
veterán
Köszi, közben telórestart és egy egyéni mappa létrehozása után sikerült a művelet.
De bizonyos mappákhoz így sem férek hozzá pl. Downloads mappa.
A telóról tudok a gépre másolni, csak vissza nem a saját egyéni mappán kívül.
8.2.10-el nem volt ilyen gondom.De közben megkezdtem a BL nyitás + root kombót, csak a 3 kiküldött sms közül egyiket sem fogadta el és most elértem az sms limitet egy órája és jelenleg várok hogy tudjak újat küldeni... xD
-
Gloob
addikt
Kipróbáltam, EU-s dev. V9 alatt nálam működik a noti bar-t lehúzva, a kapcsolóval. Gyanítom, hogy a sok hiba, amit itt felhoznak a fórumtagok, a nem tiszta telepítés rovására írható. Sokkal egyszerűbb lenne az élet, ha bootloader nyitás, majd recovery-ből egy full wipe után tiszta telepítés. Utána egy Dalvik-chase, és egy chase, wipe. Sokat megoldana! A gondok nagy részének a forrása szerintem, hogy sokaknál a 6-os droid - MIUI v8 kombóra ráment egy öszvér valami, és arra ment a 7-es droid - MIUI v9 kombó, és igazából nem volt tiszta telepítés. Az ilyen telepítések mindig meghozzák a maguk "hülyeségeit" Nem egy, se két telefon esetében tapasztaltam meg sajnos, és a vége mindig egy tiszta telepítés lett. Ezt az android esetében el kell fogadni
-
mszl
aktív tag
Sziasztok!
Némítás működik nektek rendesen? Globe-rom Miui9, Miui9 global, ugyanaz az eredmény. Nem némít az állapotsorból.
Csak a hangerő beállításoknál a beállítás menüben. Valakinek hasonló probléma v. ötlet??Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Hardcore café
- Milyen videókártyát?
- Ingatlanos topic!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Robotporszívók
- One mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Peugeot, Citroën topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De az adatmegosztás engedélyezett.

.
akkor lehet ezt beprobalom.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

) szoftveres eredetű volt? Új droid frissítés után probléma nélkül töltött a telefon, vagy lehet csak véletlen volt?