Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!

Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
Dave Crank
üzenetére
Melyik AEX akkor és milyen kernel?
-
Dave Crank
senior tag
válasz
Dave Crank
üzenetére
Hmm, most mégis jó, 1 resi után.
-
crok
Topikgazda
válasz
Dave Crank
üzenetére
-
Dave Crank
senior tag
válasz
janakbacsi
üzenetére
Mokee romok korábbi telefonjaimon jók voltak, ezen még nem próbáltam.
AEX-en lehet valamit kezdeni azzal, hogy ne csak fehéren jelezzen az értesítési led?
-
janakbacsi
őstag
Ez a rom milyen lehet? Próbálta már esetleg valaki?
https://youtu.be/0otRbhUco7U -
F e Z o
veterán
Hali! A napokban kezdte az a telefon, hogy olykor tölt, olykor nem. van hogy tölt 10 százalékot, aztán a töltést abbahagyja, a képernyő kigyullad. ekkor le kell húzni a töltőről, újra feldugni, hogy újrainduljon a töltés. A készüléken üvegén van egy 4 centis hajszálrepedés - még üvegfólia nélküli leejtés miatt - ettől függetlenül a szervíz megcsinálja nekem csak a töltő részt? Bár nem hiszem, hogy az aljzatnak lenne gondja, mert a vezetéket mozgatva tölt is, s van, hogy asztalra letéve is befejezi a töltést olykor...
-
trouble
senior tag
Srácok erre a Google filmek alkalmazás leállt problémára, lett vmi megoldás, mert kezdem unni!
Stable rom+ maga az alkalmazás tíltva van!? -
cimbi186
aktív tag
Sziasztok!
Egy ujj percnyi részen besárgult a kijelzőm.
Ez garanciális javításnak számít vagy ezzel is elhajtanak mint a pixel hibával? -
tomama
aktív tag
Köszi a választ!
-
tomama
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek mennyit érhet egy használt note4?Még garanciás. -
Archttila
veterán
Nem tudjátok a legfrissebb RR6 alatt miért változtatták meg a SeLinux-ot Enforcing-ra?
-
Gloob
addikt
válasz
kelly416
üzenetére
Nézd, a koromnál fogva is, volt jópár androidos telefonom. Soha, egyetlen telefonomban még nem cseréltem akksit, pedig nem töltöttem, és nem is töltöm tudományosan. Ezért is lepődök meg sokszor azon, hogy az 1-1.5 éves telefonokban akksit akarnak cserélni sokan, mondván, hogy tönkrement. Persze ez is előfordulhat, de az az akku az gyárilag hibás volt.
-
kelly416
veterán
válasz
Silεncε
üzenetére
Egyrészt vissza kellene tenni az akkori rendszert a telefonodra, másrészt az akkori verziós appokat, és szerintem ettől is meglepődnél.
Lehet rám kiabálni a mumust meg az összeesküvés elmélet gyártót, de szerintem van benne szándékosság is, hogy egyre jobban merülnek a kütyük.
Most elővettem a fiókból a z1c-t, ami arról híres, hogy másfél-két év alatt akkut kell cserélni benne, mert meghal. Feleségnek volt a telefonja, megfelelt tökéletesen Neki a gyári alap (asszem 4.4) droid, nem akart frissíteni. 3 év alatt nem kellett akkut cserélni. De legyen, ez volt a szerencsés, ennek nem hal meg az akkuja pont. Akkor mondom azt, hogy még mindig bírja 4-5 óta sot-tal a másfél napos ciklusokat. És mondom, majd 3 év aktív használttal, meg majdnem egy év fiókban csücsüléssel. -
Gloob
addikt
válasz
B2man2
üzenetére
Én pontosan ugyan ezt vettem észre. A legnagyobb fogyasztó nálam a Facebook app volt. Én száműztem a telefonról, és inkább böngészőből használom. A második legnagyobb fogyaszó a google appok. Kernel szinten pedig a Bluetooth ébreszti sokszor, mivel az nálam állandóan be van kapcsolva egy Lenovo aktivitásmérő miatt. Még a power meneger az ami sokat felébreszti, de így is elmegy 1.5 - 2 napot. MIUIHU van rajt.
-
B2man2
aktív tag
válasz
Silεncε
üzenetére
Sajnos nem csak az lehet a probléma. A Facebook, Messenger, Viber, Google alkalmazások is egyre többet esznek minél többször frissítik őket.

Több funkció, több hiba, több teló ébredés.
Bár nekem most nincs problémám a telefonnal.
Igaz naponta töltöm, de van benne 2-3 óra játék, kb 8 óra online rádió Bluetooth fülhallgatóval, plusz a szokásos netezés, Viber, Facebook, Messenger. Nap végére olyan 5-6 óra között van a kijelző idő. 28-30% körül dugom fel töltőre.
Szerintem ez jó. MIUI 9.5.9.0, nincs bl nyitás, root semmi. Frissítés után csak Gyorsítótárazott adatok-at törlöm és kész. -
crok
Topikgazda
válasz
pulutodurumo
üzenetére
De be volt, erolteti is a MIUI. Allitsd at vagy fagyaszd akkor ha egyaltalan nincs ra szukseg.
-
pulutodurumo
őstag
Nincs beállítva alapértelmezettnek. Akkor nem is kérdez, nyitja egyből. De azért megnéztem mielőtt kérdeztem.

A felugró ablak a lényeg, hogy ne csak a böngészőt ajánlgassa eleve bepipálva, hanem minden alkalmazás ott legyen.Szerk.: Azért megnéztem amit írtál, nincs beállítva alapértelmezettnek.
-
crok
Topikgazda
válasz
pulutodurumo
üzenetére
Rakattintottal hogy azzal nyissa..
Beallitasok - vegen alkalmazasok - jobb fent harom pottyos menu - alapertelmezett alkalmazasok - bongeszo - valassz mast vagy semmit.
@Trouble: vagy ja, tiltani, tiltani, tiltani

-
trouble
senior tag
válasz
pulutodurumo
üzenetére
Tiltsd le !
Crock blogja.
Bocs a duplájért ! -
Fishor
senior tag
válasz
droti25
üzenetére
Sziasztok!
Mit értetek gyenge üzemidő akatt? Elvileg 4000 akku meg ultratakarékos processzor van benne amit nem láttam semmi más telefonban. A végén meg ennek is gyenge az ideje? Én nen szoktam frissíteni a sok negatív kritika miatt. Normál használatnál nekem 2 napig bírja ha sokat játszok akkor 1 nap. Mi jelenti a gyenge üzemidőt?
Üdv: Fishor
-
pulutodurumo
őstag
Pár verzió óta, a hülye telefon, bármilyen linket akarok megnyitni, mindig a Xiaomi böngészőt nyomja:
De én attól lennék igazán boldog, ha alapból a régi módon működne, azaz minden lehetőséget felkínálna:
Mert így mindig pipa kivesz, egyebekre kattint. Ez két plusz kattintás, erre nekem nincs időm.
Mitől van ez? Téma csinálhat ilyet? Vagy a rendszer bugzik?
Root van, rendszer Global stabil 9.5.9.0 -
droti25
őstag
Sziasztok
Szeretnék egy teljes törlést a telón(gyári beállítások visszaállítása).
Root nincs, global stabil 9.5.9 rendszer van.
Hogy célszerűbb ezt elvégezni?
Recoveryből vagy simán csak a beállítások menüből?
Köszi előre is. -
[lAyCsI]
addikt
Majd ird meg mire jutottál Franco-val, asszem az egyel ezelőtti build-re akartam rakni, de már indulásnál valami durva belső hibát dobott az android, utána Xenial futott rajta pár napig, de utóbbi időben olyan gyakran jöttek az ujabb build-ek hogy nem tudtam erdemi kovetkeztetést levonni jobb lett-e...
-
Oldman2
nagyúr
válasz
janakbacsi
üzenetére
Treble-s crDroid telepítésekor volt ilyen problémám, TWRP (Red Wolf) frissítés oldotta meg (RedWolf-027-mido-treble.img).
A lényeg ez az üzenet, ez szűnt meg utána:
Cannot mount /vendor
-
orc88
őstag
Sziasztok,
Telepítettem az új AEX frissítést (Android 8.1, v5.5) azóta pedig az android rendszer eszi az akkut rendesen.
Wakelock: NETLINK, qpnp_fg_memaccess illetve kisebb mértékben battery, PowerManagerService.WakeLocksLehet kezdeni ezekkel valamit?

-
Fishor
senior tag
válasz
zo-lee
üzenetére
Szia!
A fekete keretes nekem nagyon mázgálódott. Sima üvegfóliát használok az olcsóbb fajtából. Az én telefonomon kb 5 mm es rész eláll minden oldalon, de használatot nem befolyásol. Az első fóliámat amit lecseréltem ráraktuk egy másik 2 hónapos note 4 re és azon tökéletesen illeszkedik.
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
Úgy veszem észre, hogy hiába várok hibátlan frissítést, és nem rakom fel a régiket, mert ez gyűjtögeti és ha majd lesz egy jó, akkor is felrakja az összes eddigi nem tetsző frissítéseket. Ezt onnan gondolom, hogy nekem 530 mega körüli a mostani frissítésem, míg egy újabb telefonon vagy 40.
-
crok
Topikgazda
válasz
janakbacsi
üzenetére
Elobb probald ki a sajatjaval : )
Ha nem vagy elegedett gyere vissza ; ) -
crok
Topikgazda
válasz
janakbacsi
üzenetére
Osszefoglalo - crok blogja - mega tarhely - magisk - treble- 16.0 vagy 16.4
treble twrpn es treble magisk kell oda szerintem.
-
dealerman
aktív tag
válasz
janakbacsi
üzenetére
Helló

Próbáld ezzel "Magisk-v16.0-custom"
-
Flowtation
őstag
válasz
kosinalajos
üzenetére
örülök ha segíthettem! -
kosinalajos
csendes tag
válasz
Flowtation
üzenetére
Köszi. Így jó, csak én mindig fájlkezelőből indítottam és úgy nem volt jó.
-
Trailblazer
veterán
válasz
janakbacsi
üzenetére
Én közvetlenül utána szoktam, ezt követően pedig a Magisket.
-
janakbacsi
őstag
válasz
Trailblazer
üzenetére
közvetlenül miután a rom feltelepült? vagy először el kell indítani a romot, és aztán újra a recoverybe lépve?
-
Trailblazer
veterán
válasz
janakbacsi
üzenetére
A kernelt mindig a rom telepítése után kell (lehet) megejteni.
-
janakbacsi
őstag
pixel experience romot szeretnék feltenni. xda-n azt írták, hogy electra blue kernel jó hozzá. azt rom telepítés előtt kell feltenni twrp alól?
-
Flowtation
őstag
válasz
kosinalajos
üzenetére
+1 a gyári zene appra.
Én is azt használom, ráadásul amikor töltök fel zenét, én nem találtok konkrét music mappát, ezért a downloads-ba rakom és ott is simán megtalálja az app. És mindenféle tevékenység mellett szól a muzsika.szerk: semmi mókolás nincs a telefonon, full gyári.
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz
kosinalajos
üzenetére
Szia!
Én az MX Playert használom ha a háttérben akarok zenét halgatni pl. böngészés közben.
-
z0d1@Ku$
senior tag
válasz
kosinalajos
üzenetére
Ott van a gyári zene app.. miért nem használod azt? Gondolom Miui-n vagy. Azokban mind van zenelejátszó és teljesen jól működik.
-
kosinalajos
csendes tag
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Mert akkor nem tudok mellete pl böngészni, mert azonnal lekapcsolja a zenét ahogy "leteszem" a progranot.
-
Oldbiggy
tag
Sziasztok. Ha valaki feltette a 9.5.9.0 romot, mondja meg legyen szives, hogy a zseb mód működik? Nekem globál fejlesztői van fenn, kb 4 hete nem működik a zseb mód. Állandóan felébred a zsebembe, és össze-vissza indulnak a programok.
Köszi. -
mszl
aktív tag
válasz
pulutodurumo
üzenetére
Köszi!
-
pulutodurumo
őstag
-
mszl
aktív tag
Sziasztok!
Kérdezném, hogy Angliában van-e tapasztalata valakinek ezzel a telefonnal, működik-e az angliai frekvencia sávokon?
Esetleg más Xiaomi EU verziós telefonok használhatóak-e ott?Előre is köszönöm!
Üdv. Laci
-
zo-lee
aktív tag
Sziasztok!
Ki, honnan rendelt üvegfóliát ? Már a második emelkedik el a telefon felületétől, és már b@szottul kezd idegesíteni a dolog.
Mindkettőt Aliról rendeltem, és másfél lyjúrónál többet eddig nem fizettem értük. Lehet, hogy ez a baj ? Legyetek szívesek küldjetek pár linket, hogy honnan érdemes normálisat rendelni, vagy vissza lehet e még valahogy ragasztani a jelenlegit a telóra normálisan ?!
Köszi előre is!
-
regos
tag
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
köszönöm végigzongorázom és tesztelem majd.
-
Attipapa
aktív tag
-
Sweet Lou 6
addikt
ezek engedélyezve vannak a OneDrive esetében? beállítások
-
regos
tag
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
igen
-
regos
tag
Előző telefonomról hoztam át a Note4-emre a bevált progijaimat.
Eddig ha fotóztam akkor egyből felküldte a felhőmbe a képet az Onedrive.
Most fotó után meg kell nyitnom a képet és manuálisan felküldeni a felhőbe,hogy pc-n tudjam használni és javarészt egyből duplán küldi fel.
Van valakinek ezzel tapasztalata vagy megoldása erre a problémámra?
Gyári a rendszerem nincs mókolva semmi. -
-
Köszi, fiók megvan, BL nyitás megvan. Lassan teszem a TWRP-t, ha nálam lesz a telefon. Annyi, hogy ez alapján próbálnám, de a Lazyflasher már nem elérhető a linket. Találtam xda-s cikket is, de ami ott van lazyflasher arra azt írja az androidfilehost, hogy lazyflasher-no-verity-opt-encrypt.zip for the Xiaomi Redmi Note 3, by The Scarastic. Ez igazából gyártó specifikus dolog, nem telefon függő? Miui-globe romot szeretnék rátenni, de igazából a lényeg az, hogy minden rom után tegyem fel még a lazyflashert ismét, ugye?
-
helixP
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- SörcsaPH!
- Autós topik
- Fejhallgatós találkozó
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPad topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

örülök ha segíthettem!