- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Egérpad topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Xiaomi Note 3 Pro International/Global/Special Edition (kódnév: Kate) topik
A testvér topik összefoglalója ajánlott olvasmány, főképp a mélyvíz része!
A félreértések elkerülése végett: a topikban olvasható furcsa kifejezések, matatásnak és mókolásnak látszó tevékenységek nem azt jelentik, hogy probléma vagy instabilitás lenne a készülékkel. Épp ellenkezőleg, amivel érkezik (global dev, global stable) azzal azonnal és hosszútávon alkalmas a mindennapi használatra a kicsomagolás után. A fentebb említett tevékenység pár elvetemült droidbúvár játszóterének tekintendő és aszerint olvasandó.Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csápájev
őstag
Hogy lehet resetelni ha lefagy a telefon?
-
Mean
csendes tag
Elvileg mától kapható és tudtommal csak itt a Kate-hez kijelző.
http://www.cellspare.com/offers/xiaomi/redmi-note-3-special-edition-parts
(Van töltőport is) -
álarc
aktív tag
Van elvben miui 8.2. Hoz valami pluszt a dev 8.0-hoz képest?
-
elroysk
tag
Nyitott bootloaderrel vett, vadi új telót ha vissza zárom adat vesztéssel jár?
-
Blaise
veterán
Ilyen tokot használ valaki Kate-n?
-
törölt tag
válasz
< CyberBob > #9071 üzenetére
Egészen pontosan a következő az útvonal a SIM kártya beállításhoz:
Beállítások
Rendszer és eszköz
További beállítások
Adatvédelem
Sim kártya zárolása
Telekom HU (vagy más szolgáltató)
SIM kártya lezárása -
trebrona
nagyúr
válasz
< CyberBob > #9068 üzenetére
Vagy rendszer, vagy további beállítások. Multi vs global, más a fordítás.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
trebrona #9067 üzenetére
Vazz és tényeg ott van.
< CyberBob >: akkor passz, masra nem tudok gondolni. Szerintem nem fugg a térerő a sim-től.
darazzs korabban irta a VoIP gyari kliens dolgait, viszont nekem csak ez a két opcio jelenik meg és a beallitasokban sem aktiv az alapértelmezet rész ahol a kartyat lehetne valasztani miota 1 simet hasznalok. Erre valakinek nincs valami további okossága?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
< CyberBob > #9064 üzenetére
Azért zöld kártyacsere óta mert valoszinuleg 4G jobb ahol vagy (csak azota vagy 4G-n?) mint a 2/3G hálózat, ez igy okés, jó a jelerősség. A sim toolkitet én se találtam még, kikapcsolni a kódkérést szóval jöhet nekem is az infó. (már megjegyeztem az uj kodot legalabb...)
-
< CyberBob >
őstag
válasz
< CyberBob > #9064 üzenetére
Na a pin kód kérést megoldottam. Baromira eldugták.
Viszont most vettem észre (lehet eddig is ilyen volt), hogy a kártya csere óta a sim tálca takaró lapja a képernyő felé eső részen végig egy egész kicsit kijjebb van (nincs színben), míg a hátlapi oldalon a lekerekített részen teljesen egy vonalban van. Másnál is ilyen?
-
< CyberBob >
őstag
válasz
wwenigma #9063 üzenetére
Sajnos az enyém nem ilyen.
Még két dolog:
Az akkumulátor statisztikánál ahol mutatja a görbét ahogy megy lefele ott eddig a mobilhálózati jel csíkja nagyon sűrűn zöld és barnás csíkokból állt most a kártya csere óta viszont végig zöld. Az állapot sávban 4G van. Most miért, csak zöld?A másik, hogy hol lehet kikapcsolni a bekapcsoláskori pin kód kérést?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
< CyberBob > #9061 üzenetére
Ugyanabbol ki lehet törni az "adaptert", a nagyobb muanyagdarabka. :]
-
huliganboy
addikt
válasz
DroiDMester #9060 üzenetére
Köszi. Múltkor az kütyük topicban vett valaki 50 szettet valami 1-2 dolláros áron.. Ott kici kínai ocon méri
-
válasz
huliganboy #9058 üzenetére
Alin meg 40.ft a szett! Kukk ide
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
< CyberBob > #9057 üzenetére
Ha nem hasznalsz SD-t akkor nem, nem adták oda a nagy simet amibol ki lett törve? Ha kesobb kellene, rendeld be ebay-ali-ról, legyen tarcsiba.
-
huliganboy
addikt
válasz
< CyberBob > #9057 üzenetére
Ebay 200 Ft a szett, tesco soron készletet vettem 1500 Ft-ért mikor sürgős volt
-
< CyberBob >
őstag
válasz
wwenigma #9055 üzenetére
Én is csodálkoztam, de azért inkább megkérdeztem.
huliganboy: neked is köszönöm.Egyébként mennyi egy nano -> micro átalakító? Gondolom Telenor boltokban lehet kapni.
Egyáltalán érdemes vele foglalkozni, vagyis jó helyen van a SIM2 foglalatban (sd kártyát nem használok)? -
huliganboy
addikt
válasz
< CyberBob > #9054 üzenetére
Nekem többször volt rá már szükségem, és eddig nem volt probléma... Kop kopp kop
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
< CyberBob > #9054 üzenetére
Persze hogy lehet hasznalni, nem tudom mire gondolhattak.
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
< CyberBob > #9052 üzenetére
Csak annyi hogy akkor nincs SD kártyád.
-
álarc
aktív tag
Van elvben miui 8.2. Hoz valami pluszt a dev 8.0-hoz képest?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
< CyberBob > #9048 üzenetére
Nagyon és igen.
-
< CyberBob >
őstag
Szeretném mérni a havi elhasznált mobilnet adatmennyiséget. Mennyire pontos a beépített mérő és be lehet állítani hófordulónak egy adott napot?
-
-
-
Gabi 8906
senior tag
Sziasztok! Nem tudok 5-6 gigás filmeket felmásolni a teloban lévő memóriakártyára.(Azt írja túl nagy.) Tudna valaki ebben segíteni?
Előre is köszönöm. -
Hapi18
tag
Segítség!
A legutóbbi global rom óta, (8.2.3.0) ha elindítok egy hívást elsötétedik a képernyő és semmit nem tudok csinálni. se letenni se feléleszteni a képernyőt, bármit nyomok is meg. van valami beállítás erre?
-
A214
aktív tag
Sziasztok!
Hogy szuperál a v8.2.3.0.mhrmidl frissítés ?
Felraknám ha minden kafa. Nincsenek problémák vele? -
baitsee23
őstag
válasz
Anonymus23 #9030 üzenetére
-
kopi73
tag
Megy a dupla koppos zárás a 8.2.3.0 -ba novával
-
evooo
aktív tag
Nem volt most a Multihoz a szokásos pénteki frissítés?
-
baitsee23
őstag
Akinek a csőrét még izéli rajtam kívül a headset-mikrofon bug, az erősítse már meg a jelentésem!
Köszi! -
jUUh
addikt
Arra esetleg van valami tippetek, hogy RR romon miért nem jó a hívás? Nem hallanak se engem, se én a másik felet. A hangszóró és a mikrofon más alkalmazásokkal hibátlanul működik. Ha bedugom a fülhallgatót, a 1777nél pl működik a hang, de ha kihúzom egyből rossz lesz...amúgy hálózat van, hasít a 4G mobilnet, a WiFi... Bluetooth eszköz nincs a közelben. Toljak egy factory resetet twrp-ből?
-
moma
őstag
Default launcher. A csippentés itt a desktop setup részt hozza fel. Most próbálgattam és ha öt ujjal felfelé húzok egyet a képernyőn néha elő jön. Valószínűleg valami több ujjas gesztus. De nem tudok rájönni pontosan mi. Amúgy meg tök lényegtelen, mert nem hiszem, hogy jó valamire
-
wwenigma
Jómunkásember
Hűha. Én masik telomnal - amit ha hasznalat közbe toltottem - 65-70°C-t is láttam a szenzoron ami a tápnál van, akkor szépen visszavette a sebességeket. Ez teljesen normalis érték, nem kell aggódni miatta.
Magnat: én ha lehetne pofánverném a xiaomit hogy beleintegrálták MIUI-ba a Cleanmastert meg a többi nyomorékságot a helyett hogy sajátot csinaltak volna.
-
moma
őstag
Letöröltem a port a képernyőről, erre bejött egy olyan, hogy piciben egyszerre kirakja az asztalokat sorokba egymás alá, amik amúgy egymás mellett vannak
mit csináltam vajon?
Nincs egy olyan cikk, amiben vannak ilyen érintő képernyős dolgok? Tuti még egy csomót nem ismerek.
(egyébként figyelgetem a megjelenő telókat azóta is, hogy megvan és azok fényében még inkább azt érzem, hogy ez egy nagyon jól eltalált, időtálló teló a xiaomitól)
-
Magnat
veterán
válasz
Yoshida #9013 üzenetére
Szia,
Sztem nincs értelme a battery savernek, én egy darabig úgy használtam, aztán kikapcs - semmit sem tapasztaltam üzemidő romlás terén. Defaultban egyébként sem futnak a háttérben az androidos appok, ami meg igen, azok okkal, pl a messengerek szervizei, letöltés, navi. Max arra lehet jó, ha vmilyen rendellenesség folytán pörgeti vmi a procit a háttérben.
-
nOvOp
senior tag
A saját (xiaomi) töltőjével eléggé melegszik a teleon. Érdemesebb lenne lassabb töltővel feltölteni? Most épp 37°C-os.
-
Yoshida
aktív tag
Köszi a waze reakciókat, battery saverből nem volt még kivéve, nem is tudom van-e értelme ennek a funkciónak, lassan a legtöbb progi, amit használok, ki van szedve
Tegnap mondjuk pont nem volt gondom a navigálással.
Most még az "ok google" voice paranccsal szívok, használja itt valaki? Konkrétan nem tudja unlockolni a telefont, kikapcsolt kijelzőnél meg nem is reagál. Félek ez soha nem is fog működni rajta. (ha ujjlenyomattal vagy pinnel unlockolom, utána már bárhonnan működik)
-
Anonymus23
veterán
Ma érkezett meg 4 db TG képernyővédő INNEN, mind a 4 méretben passzol a telefonhoz (ez ugye azt jelenti, hogy a szélén körben van egy kis kimaradás, de nekem a szilikon tok miatt tökéletes).
2 hét alatt itt volt. -
jUUh
addikt
válasz
DroiDMester #9005 üzenetére
Oké, köszi! Kipróbálom az AGNi-t, fő a változatosság. Egyébként nekem a Radon Nougat alapú ROM-on (Cosmic OS) ment deep sleepbe, de 400MHz is volt mellette, ellenben MM alapon NXRomon szinte "csak" deep sleep volt radonnal. Kernel Auditorban te változtattad az órajeleket egyébként:? Majd meglátom mi a nyerő, köszönöm még egyszer!
-
Radon KERNEL nálam soha egyik verzió sem ment rendesen Deep Sleep -be kb fele fele arányba volt a 400.MHz és a Deep Sleep, mindegy hogy milyen ROM MiUi alatt se volt jó nekem a Radon!
Viszont AGNi Kernel tökéletes aksi időben is, és gyorsaságban is, és 100% ban működő Deep Sleep!
-
jUUh
addikt
válasz
DroiDMester #9002 üzenetére
Éppen most bootol (
remélhetőleg sikeresen)a RR Rom.Valami egyébként eltüntette a TWRP mentésimet, szóval nagyon remélem nem kapok bootloopot és semmit... Agni Kernellel a deep sleep megy? Radon-t szoktam flashelni, az szépen lemegy mindig deep sleepbe. a tiéd is?
Nah, amíg leírtam, sikeresen állítgatom a dolgokat.
-
továbbra is ezt a legjobb kombó!
Legfrissebb Agni KERNEL -el brutál jól dönget!
De most feldobtam a Friss ElementalX-RN3-3.03-los KERNEL-t tesztelni
ezzel is szépen megy........
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Formula-1
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- BMW topik
- Futás, futópályák
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest