- ZIDOO médialejátszók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Xiaomi Note 3 Pro International/Global/Special Edition (kódnév: Kate) topik
A testvér topik összefoglalója ajánlott olvasmány, főképp a mélyvíz része!
A félreértések elkerülése végett: a topikban olvasható furcsa kifejezések, matatásnak és mókolásnak látszó tevékenységek nem azt jelentik, hogy probléma vagy instabilitás lenne a készülékkel. Épp ellenkezőleg, amivel érkezik (global dev, global stable) azzal azonnal és hosszútávon alkalmas a mindennapi használatra a kicsomagolás után. A fentebb említett tevékenység pár elvetemült droidbúvár játszóterének tekintendő és aszerint olvasandó.Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás.
Új hozzászólás Aktív témák
-
benjano
csendes tag
Én ilyen övre csatolható tokot használok:
http://m.ebay.com/itm/New-Genuine-Belt-Clip-Loop-Leather-Holster-Pouch-Case-Cover-XLarge-2-/131969107749?var=&hash=item1eb9f8c725%3Am%3AmytACetCrGpFb7wN1q_C1hg&_trkparms=pageci%253A6d085fdf-3c68-11e7-a6e2-74dbd1808eac%257Cparentrq%253A1fb3a5e515c0ab4d811825c3ffffc4ba%257Ciid%253A1 -
Headbang
aktív tag
Èn speciel direkt emiatt a teló miatt vettem, olyan hátizsákot aminek a belsejèben van egy kis cipzáros zseb. Nadrágzsebben nem hordanám mert kènyelmetlen, ès a teló is meghajolhat. Sok helyen olvastam hogy a wayteq garis szervíz ráadásul mindent ráfog arra, ha kicsit is meghajlik a teló ès nem javítjak garisan.
-
ToniSoprano
addikt
Előny szerintem jobb üzemeidő, kicsit gyorsabbnak is tűnik, de ez relatív, átlagosan 200 megával több a szabad memória ugyanolyan használat mellett. Plusz funkció, hogy ütemezetten lehet éjszakára repülő üzemmódba kapcsolni a mobilt és több mindent ütemezetten be lehet állítani. Hibával nem találkoztam idáig.
Kieg: Egész könnyen megszoktam hogy nem rezzen feloldáskor az ujjlenyomatolvasó már ez a természetes.
-
wwenigma
Jómunkásember
Az se rossz.
Töltő jóféle, ahogy neztem gyari kernellel nem tud sajna csak 5V-tal tölteni 2A mellett, igy is gyorsan fullra huzza. Természetesen type-c nem jo hozza, mer nem olyan a dugo, a gyárija jó kell legyen. Én tronsmartot hasznalok abbol is, bevalt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest