- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
-
PROHARDVER!
Xiaomi Note 3 Pro International/Global/Special Edition (kódnév: Kate) topik
A testvér topik összefoglalója ajánlott olvasmány, főképp a mélyvíz része!
A félreértések elkerülése végett: a topikban olvasható furcsa kifejezések, matatásnak és mókolásnak látszó tevékenységek nem azt jelentik, hogy probléma vagy instabilitás lenne a készülékkel. Épp ellenkezőleg, amivel érkezik (global dev, global stable) azzal azonnal és hosszútávon alkalmas a mindennapi használatra a kicsomagolás után. A fentebb említett tevékenység pár elvetemült droidbúvár játszóterének tekintendő és aszerint olvasandó.Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mean
csendes tag
válasz
Portász #9996 üzenetére
Sajnos nekem is ugyanez a gondom. Március elején vettem, március végén áprilisban még valahogy működött többedszerre egy Samsung Galaxy Xcoverrel. Most már csak vcf névjegykártyát és kb. 1 MB-nél kisebb fájlokat hajlandó elküldeni, 4-5 MB-os fotókat nem, mindig az "Ismeretlen fájl fájl küldése nem sikerült" hibaüzenetet kapom a Kate-en.
Én a péntekenkénti heti frissítésekre gyanakszom. Márciusban még volt gondom azzal, hogy néha hullámzott hívás közben a hangerő, ezt kb. április végére megoldották, de a Bluetooth kb. egy hónapja fénykép küldésére tökéletesen alkalmatlan.
Firmware rollback kellene, bár új korában is csak többedszerre ment a bluetooth, akkor sem volt tökéletes, ha fotót akartam küldeni.
-
Mean
csendes tag
Az április 10-én rendeltem kijelzőt az indiai cellspare.com-ról. 12.400 Ft körül volt darabja, rögtön vettem kettőt. Május 4-én megkaptam. Egy győri szerelő egy nap alatt kicserélte és most minden tuti. A cellspare-nél rájöttek, hogy nagyon kelendő, már 51 euróba kerül 40 helyett egy ideje. Itthon 18ezer a supergamernél.
-
Mean
csendes tag
Elvileg mától kapható és tudtommal csak itt a Kate-hez kijelző.
http://www.cellspare.com/offers/xiaomi/redmi-note-3-special-edition-parts
(Van töltőport is)
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Ukrajnai háború
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Delta Force (2024)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Gitáros topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest