- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Milyen TV-t vegyek?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- DUNE médialejátszók topicja
-
PROHARDVER!
Xiaomi Note 3 Pro International/Global/Special Edition (kódnév: Kate) topik
A testvér topik összefoglalója ajánlott olvasmány, főképp a mélyvíz része!
A félreértések elkerülése végett: a topikban olvasható furcsa kifejezések, matatásnak és mókolásnak látszó tevékenységek nem azt jelentik, hogy probléma vagy instabilitás lenne a készülékkel. Épp ellenkezőleg, amivel érkezik (global dev, global stable) azzal azonnal és hosszútávon alkalmas a mindennapi használatra a kicsomagolás után. A fentebb említett tevékenység pár elvetemült droidbúvár játszóterének tekintendő és aszerint olvasandó.Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás.
Új hozzászólás Aktív témák
-
beg
veterán
válasz
DroiDMester #1674 üzenetére
Az megvan, hogy az a módszer csak hivatalosan nyitott bl esetén működik? Neked az van?
-
zoli121
aktív tag
Na megint frissítés nélkül maradtunk....
-
_t0Mi_
aktív tag
A telefonon 6.10.13as rom van fent. Azt irja h beta. Ez egyenlo a dev rommal? Fog frissulni magatol? Vagy csereljem le valamire? Koszonom elore is!
-
Traptor
aktív tag
Írtátok néhányan a wifi eldobást. Nálam az jól működik viszont a SIM1-ben lévő kártyához tartozó mobilnetet dobja el időnként.
Legutóbb az volt, hogy BT-s kihangosítón keresztül telefonáltam (SIM1) majd, miután letettem szerettem volna játszani egy kis MKX-et az meg közli, hogy nincs net.
Kiléptem és látom, hogy a térerő kijelzésnél x van.
Ez egészen egy full újraindításig így maradt és ez nem az első eset.
(Értsd: próbáltam a repülős üzemmódot, WIFI ki majd be, adatforgalom ki majd vissza, tótágast álltam, cigánykerekeztem, stb...)Valahol írták egy másik Xiaomi-nál ugyanezt és hogy a megoldás az Opera Max leszedése és valami Data Sense kikapcsolása volt de ezen nem találok ilyeneket.
Van valakinek ötlete? -
_t0Mi_
aktív tag
Na megvettem en is. Eddig imadom!
-
madgie
titán
-
Potrien
senior tag
Azt szeretném megkérdezni, hogy jött- e át valaki redmi 3-ról katira?
Nagyon kiváncsi volnék hogy kamera terén nagyjából ugyanazt tudja-e a kati is mint a redmi3?
Én a redmi 3 kamerájával nagyon meg voltam elégedve, jobb képeket készített, mint egy iphone 5s.
Gyárilag vajon ugyanaz a modul került bele, mint a redmi 3 ban volt? -
madgie
titán
Hogyne menne, írtam is anno, hogy egyből rácuppant a Vodafone 4G-re (ami ugye pont b20).
Szerk: a wifi nekem atomstabil, ott is fullon jelez, ahol az asszony iPhone 6-osa már prüszköl. Látszólagos Wifi-szakadás tünetet az tud okozni, ha a QC menüben piszkál az ember (kernel verzión ötkopp), mert az kilépéskor lekapcsolja a Wifit és a Bluetoothot is.
Amol: valami szeptemberi verzió, tegnap csak hányaveti módon próbáltam ki, de nem jó. Többen is jelezték/jeleztük az xda-n, hogy kellene s5k3p3_omida01 támogatás MIUI alá is, remélhetőleg a srácok majd a következő verziókban megoldják.
-
válasz
grafnet #1672 üzenetére
az átmenetei TWRP -t akartam csak először, hogy fel tegyem a Root -ot és maradjon érintetlen a gyári recovery
De ez tegnap sem ment! és ma sem az újra húzott Win10 el!
az hogy én a saját telepített adb+fastboot progiból próbáltam manuálisan ugyan azt amit a Root_Folder_ZCX.zip csinálna magától nem jelent semmit így legalább tudom mi és hol akad el! amúgy próbáltam a Root_Folder_ZCX.zip ben is a root.bat al indítani de azzal is pontosan ez lett a vége hogy nem tudott újraindulni TWRP be!
Természetesen a teljes rom felrakása után(benne a kicserélt recovery.img) működik a twrp de én csak a root ot akartam volna és nem egy teljes ROM ot újra telepíteni!
-
grafnet
veterán
válasz
DroiDMester #1668 üzenetére
Valami nem kerek, én ADB nélkül csináltam. Te mit keresel ott?
Ha a MiFlash lefutott szépen, márpedig lefutott, mert ott a kép, akkor semmi dolgod nincsen. Újra kell indítanod a telefont: Vol+ és a Power együtt a MI logó megjelenéséig és még utána is gyorsan elszámolsz 10-ig. Egyből a TWRP-nek kell bejönnie.
Ha, a gyári recovery jön be, akkor a ROM-ban nem cserélted le a recovery.img-t jól.ROOT: ennek a kérdésnek a megválaszolása még hátra van, mert eddig nem jött OTA frissítés...
-
grafnet
veterán
válasz
csaba bacsi #1667 üzenetére
Csak kell arra is nyissak egy blogot...
-
grafnet
veterán
A felső szenzorok helyéről van valakinek egy linkje?
Találtam még a fiókban Note 2-re való TG-t és rátenném, ha a kivágások nem túl rossz helyen vannak. -
No újra húztam a Win10 et a gépen és ment minden ahogy kell! szépen felment a kicserélt recovery -s full rom!
Viszont a BL nyitás nélküli TWRP továbbra sem működött!
Telóra feltölti a recovery.img -t de mikor újra kéne indulnia TWRP -be ott hibát dob!
Root -ra vissza térve írjátok hogy holnap jön elvileg OTA frissítés ahoz hogy az települni tudjon el kell távolítani a Root -ot bár az érdekes lenne mert ugye bele piszkált(valamit meg patchelt a boot-img be mikor települt a su.zip) a root telepítésnél a KERNEL -be is ez nem gond? -
grafnet
veterán
A MULTI ROM fordítási hibáit vagyulának hogyan tudom jelezni?
-
grafnet
veterán
válasz
csaba bacsi #1663 üzenetére
Köszi!
EU ROM: nyitok annak is egy blogot (most úgyis benne vagyok)
Semmi nem kell. (Nem ilyen egyszerű!)
TWRP-d már van, ez az alapja.
Viszont tiszta telepítés kell!!! Mindent wipe-olni kell - a belső SD-t is! - a mSD-t, és az OTG-t nem. Szóval e kettő közül valamelyikre kell leszedned a ROM-ot,a mit telepíteni akarsz.
TWRP használata megy? Wipe-ok, Install? -
grafnet
veterán
Csak kellett az OTG-nek valamelyik wipe, mert most meg simán fel mountolta.
Megyek, gyorsan beköltözök az új ROMba.
-
Canonfan
senior tag
válasz
grafnet #1638 üzenetére
Remélem én is hogy piston2-vel menni fog,furcsa is lenne ha nem
Én igazából a headset bug-ra gondoltam, valamikor olvastam, hogy 8-as MIUI-nál nem megy normál gsm hívásnál a headset-es mikrofon, a hívót lehet hallani fülesen keresztül, de a telefon mikrofonja megy csak. Nem tudom mikori hsz-volt, lehet azóta egy heti frissítéssel megjavult erre lennék kíváncsi
-
-
grafnet
veterán
Most módosíthatom megint, Milestone2 miatt!
Csak vicceltem! De, azért beírom elrettentésnek.Kipróbáltam a TWRP-s SuperSU telepítést (menün belülit): simán megcsinálta és még működik is!
Feltettem a Multi ROM-ot. Ezt valahol meg kellene említeni, hogy nem kell a ROM cseréhez a nyitott BL. Zárt mellett is fel lehet tenni.
-
grafnet
veterán
válasz
Milestone2 #1650 üzenetére
Na, ezt hogy csináltad? Elaludt a gép közben?
-
ALgore2
tag
válasz
csaba bacsi #1632 üzenetére
Ugyanez volt a gond nekem is!
Meguntam, nyitottam!
Örülök, hogy megoldottad! -
Milestone2
nagyúr
válasz
csaba bacsi #1647 üzenetére
A (negatív)rekordot én tartom 13133 secundummal...
-
Milestone2
nagyúr
válasz
csaba bacsi #1645 üzenetére
-
grafnet
veterán
válasz
csaba bacsi #1647 üzenetére
Üdv a TWRPs csapatban!
Javítom... -
csaba bacsi
tag
Köszönöm szépen a segítségeteket.
Új flash rekord: 317!!!
-
grafnet
veterán
A TWRP-ben az Advance wipe-ban miaz a Cust? Azt kell wipe-olni a tiszta telepítéshez?
-
csaba bacsi
tag
válasz
Milestone2 #1643 üzenetére
Köszi már flashel...
(amúgy flash all.bat)
-
beg
veterán
-
Milestone2
nagyúr
válasz
csaba bacsi #1641 üzenetére
Megmutatod mi van a könyvtárban ahonnan flesselni akarsz? Mert egy file az igen kevés! Mi az az egy file?
-
grafnet
veterán
Azt is kipróbálhatná valamelyik TWRP gazda, hogy tud-e direktben OTG-re menteni a TWRP.
Nekem nem akar.
mSD-re simán megy.
Már addig állítgattam, hogy most az OTG-t mountolni sem akarja... -
grafnet
veterán
válasz
csaba bacsi #1634 üzenetére
Nekem nem jött elő ilyen hiba... más volt eddig mindenkinek a nyűgje, még két egyforma TWRP telepítés nem volt.
A Tiedet is egyenlőre passzolom, hátha valamelyik okosabb kolléga megfejti. -
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Na végre én is belépek a klubba, ma megrendeltem eustocktól holnap hozza a GLS
Csak majd be kell ugranom egy gsm boltba holnap hogy vegyek neki övtokot meg akármilyen szilikon tokot ami ideiglenesen rámegy mert ismerkedésünk kezdete egyből egy Soproni hétvégével fog kezdődni, és ajnos még nem érkezett meg a TG meg a tokok alieexpressről...Azt szeretném megkérdezni addig is, hogy a zárt bl-es twrp flash + root mennyire lehet gáz garancia szempontjából az eustocknál, van erre valami biztos infótok?
Eleinte még tapasztalgatom gondoltam maradnék a gyári keretek közt, de magamat ismerve előbb utóbb biztos hiányként élném meg hogy nincs twrp + rootszóval gondolkodok rajta erősen, főleg hogy ennél a telónál nem tervezem lecserélni a MIUI-t így azután maradhatna úgy ahogy van
Appropó bugok, olvastam hogy vannak bugok a romban (gondolom a global developrben), pl a fülesnél, (meglátjuk nálam mi lesz, piston2-őm van) de van más is amit tapasztaltatok?
Válaszotokat előre is köszi szépen!
-
grafnet
veterán
Akinek TWRP van fent nézze meg legyenkedves:
Fő képernyő bal alul Advanced gomb utáni almenüben ott a SuperSU pirossal?Ha igen, beg módosítani lehetne az összefoglalóban a szöveget, mert akkor nem kell a recoveryt újraindítani, csak simán rábökni.
-
csaba bacsi
tag
Sziasztok.
Kis segítség elkelne:
bővített recowery BL nyitás nélküli módban-közben elakadtam
teló edl módban
mi flash felismeri com 10 porton
könyvtár gyökérben szóköznélkül
flashelés indításakor cannotrecevbing hello packet hibával leáll és magyarul hozzáteszi hogy az objektumhivatkozás nincs beállítva semmilyen objektumpéldányra.
A könyvtárban ott az images könyvtár és a flash all.bat no meg az imagesben a módosított recovery is.
Mi lehet a gond?Előre is köszi
-
Surda-
őstag
Időnként eldobalja a wifit, nektek nem?
Eustockosra nem lesz óta frissítés? -
huliganboy
addikt
Arcérzékelés, arcfelismerés....Ezt, hogy kell elképzelni?Jah, hogy befogja fényképezéskor az arcokat... azt hittem azzal is fel tudom oldani a képernyőt... lool
-
Bagira01
veterán
Sziasztok! A beszéd hangerő min szint csökkentésre van valami megoldás? Egyre jobban zavar, hogy ordítanak a fülembe.
-
Surda-
őstag
válasz
ALgore2 #1607 üzenetére
Érdekes,rendeltem egy tök szimpla note 3 pro tokot és bár kicsi,nyúlik,nem takar be semmit.
Nem tökéletes,de egyelőre megteszi.#1614) Bodrik Hát igen,ez nem akkora DURRANÁS...
-
beg
veterán
válasz
Potrien #1611 üzenetére
Tényleg érdekel, ezért megkérdem, de nem csak tőled.
Adott egy ár/tudás/minőség arányban egy egész jó készülék. Csak azért veted el, mert nem kapni (egyelőre) megfelelő kemény tokot hozzá?
Tempered glass, légzsákos szilikon tok, kihajtós/bújtatós tokok vannak, de nem, nem veszem meg, mert azok nem tetszenek?
No offense, csak tényleg nem tudom követni ezt a gondolatmenetet, ahogy a sima pro topikban is olvasok ilyet:
"Nem merem megvenni a tok mizéria miatt (?!)" -
beg
veterán
válasz
mediumgecso #1608 üzenetére
Az összefoglalóban is szereplő esőtáncot járd el ezekkel az appokkal.
-
grafnet
veterán
válasz
mediumgecso #1608 üzenetére
Automatikus indítást állítsd be az appnak.
-
mediumgecso
őstag
Miért nem frissít egyetlen időjárás widget sem???? HD widgetet használok
-
Oldman2
nagyúr
válasz
< CyberBob > #1600 üzenetére
A fülest "félig", azaz első ütközésig benyomva az Értesítő sávban megjelenik a Headset ikonja. A füles megszólal. Várok 2-3 mp-et, majd benyomom kattanásig. Az ikon eltűnik, a füles elhallgat, a teló hangszóró szól tovább, mintha kihúztam volna a fülest.
-
salieri.
őstag
Sziasztok !
Most 66,5K edigitalon.
Mennyire kompromisszum,visszalépés egy honor 8 - hoz képest? -
ALgore2
tag
Megjött a várt szilikon tok!
http://gearbest.com/other-cases-covers/pp_321562.html?wid=21
Nem jó!
Kicsi!Ha van itt valakinek sima RN3P, annak szívesen elajándékozom, ahogy ígértem!
De csak személyes átadásal Székesfehérváron!
Kicsit várok a privátban jelentkezőre, egyébként a fő topikban is felajánlom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hyundai, Kia topik
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Fűnyíró topik
- Megújult a PROHARDVER!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy ruhás topik
- Milyen TV-t vegyek?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest