- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Egérpad topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Xiaomi Note 3 Pro International/Global/Special Edition (kódnév: Kate) topik
A testvér topik összefoglalója ajánlott olvasmány, főképp a mélyvíz része!
A félreértések elkerülése végett: a topikban olvasható furcsa kifejezések, matatásnak és mókolásnak látszó tevékenységek nem azt jelentik, hogy probléma vagy instabilitás lenne a készülékkel. Épp ellenkezőleg, amivel érkezik (global dev, global stable) azzal azonnal és hosszútávon alkalmas a mindennapi használatra a kicsomagolás után. A fentebb említett tevékenység pár elvetemült droidbúvár játszóterének tekintendő és aszerint olvasandó.Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ronam
addikt
Tegnap este volt egy kis "elhajlás", és reggel mikor ránéztem a telefonra törött kijelző fogadott. Mit lehet ezzel kezdeni? Nem tudjátok, hogy mennyiért csinálnák meg?
-
Ronam
addikt
A héten megérkezett a Makavo tok, ma tudtam átvenni a postán. Szerintem nagyon faszán néz ki, tökéletesen illeszkedik, a gombokat kicsit erősen kell nyomkodni, de szerintem csak be kell járatni. Később dobok fel képeket.
-
Ronam
addikt
válasz
grafnet #11133 üzenetére
Sorrend sem teljesen világos. XDA-n azt írják szinte mindenhol, hogy az FW-t kell először telepíteni, és utána a ROM-ot, de nekem ebben az esetben előfordult párszor, hogy 7-es error-ral leállt a telepítés, és fordítva meg működött. Na majd ha erre jár egy szaki remélem tisztázza a dolgokat
.
-
Ronam
addikt
Kate-hez nincs stabil multis ROM? Itt nem találom.
-
Ronam
addikt
Touch Accuracy appot megtudná nekem valaki nézni, hogy milyen értékeket dob? Nálam az Accuracy error 39.63, Average 7.6
-
-
Ronam
addikt
Ha már a képernyőcsere a téma. Használt telefont vettem, és utólag derült ki, hogy a képernyő cserélve lett a telón. Annyi problémám van vele, hogy nem egészen pontos az érintőpanel. Leginkább akkor jön ez elő amikor írok, és mondhatni elég idegesítő. Lehet ezzel valamit kezdeni? Mindig kicsit feljebb kell nyomkodni a betűkön, hogy azt adja be amit szeretnék.
-
Ronam
addikt
Halk hangszóróval volt már valakinek problémája? Igazából csak hívások közben érzem túl halknak, valamelyik nap a városban szinte semmit nem hallottam abból amit mondtak, és full hangerőn van. Nézegetem a modokat XDA-n, de nem igazán tudom melyikkel lenne érdemes próbálkozni. Egyelőre ezt a kettőt találtam: mod1, mod2. Szerintetek melyiket dobjam fel? Jelenleg ViperOS van a telefonon (MIUI-n is halknak éreztem).
-
Ronam
addikt
Átkonvertáltam MP3 kiterjesztésre, és így felismerte a Zene alkalmazás, de onnan meg csak csengőhangot lehet beállítani, ébresztőt és értesítési hangot nem
.
-
Ronam
addikt
NitrogenOS-en, hogy lehet beállítani saját csengőhangot? Felmásoltam a belső tárhelyre a Ringtones mappába, de nem jeleníti meg a beállításoknál. Fájlkezelőből nem lehet beállítani, a Zene alkalmazás meg fel sem ismeri (ogg kiterjesztés, de más ROM-oknál nem volt vele probléma).
-
Ronam
addikt
Feldobtam az előbb a Xiaomi.eu-s ROM-ot, de valamiért nem szinkronizálta a névjegyeket. Erre esetleg van valakinek ötlete?
-
Ronam
addikt
válasz
Anonymus23 #10876 üzenetére
Nekem egyelőre NX ROM van fenn, szóval köze nincs a MIUI-hoz, de ezzel tennék egy próbát, csak azt nem tudom, hogy TWRP-ből kell telepíteni vagy MiFlash-sel.
-
Ronam
addikt
(#10874) beg: MIUI 9 mennyire használható/bugos? Van erről esetleg valahol egy kicsit részletesebb leírás? A linkelt zip gondolom TWRP-s vagy ezt MiFlash-sel kell feltolni?
-
Ronam
addikt
Megnéztem most TWRP-ben, hogy milyen errort dob mikor az FW-t akarom flashelni, és azt írja, hogy "this device is kenzo"
. Tegnap vásárlásnál első dolgom volt, hogy leszedtem az Aida64-et, és akkor Kate-t írt, most NX ROM van fenn, és már Kenzo-t ír. Ez hogy a fenébe van?
-
Ronam
addikt
Itthon nem lehet a telefonhoz tokot kapni? Esetleg nincs valakinek egy felesleges? Keresgéltem, de nem igazán találtam itthoni webshopokban, és azért jó lenne rá valami.
-
Ronam
addikt
Tegnap este sikerült megvenni a telefont. MicroSD sajnos nem volt a közelben, úgyhogy belső tárhelyről dobtam fel az NX ROM-ot, viszont az FW-t nem engedte telepíteni belsőről. Lehet ennek bármilyen hátránya? Egyelőre úgy néz ki, hogy minden működik, de azért filózok rajta, hogy gyorsan szerezzek-e valahonnan egy kártyát, és telepítsem újra. A sorrend gondolom FW, és utána a ROM?
-
Ronam
addikt
.
-
Ronam
addikt
(#10830) tlala,(#10833) huliganboy: Köszi, délután megpróbálom!
-
Ronam
addikt
Meglehet valahogy oldani, hogy belső tárhelyről telepítsek ROM-ot? Vagy ez kizárt?
-
Ronam
addikt
válasz
grafnet #10802 üzenetére
P8-at úgy néz ki elviszik holnap, idegbajt kapok a folytonos akksi problémáktól. Reggel feltöltöm a telefont, és estére szinte teljesen lemerül. Megpróbáltam már tényleg mindent, és egyszerűen szar. Olvastam most pár összehasonlítást RN3 és RN4-ről, és azt írják, hogy erőben és kijelzőben jobb a RN3. Szerinted ez mennyire igaz? Igazából az egyetlen dolog ami zavar a RN3-ban, az a kijelzősárgulás. Kicsit félek attól, hogy megveszem a telefont, és egy hónap múlva besárgul a kijelző.
-
Ronam
addikt
Ok, akkor ezt egyelőre passzolom. Lehet feldobom majd a RR-t, azt csíptem nagyon.
-
Ronam
addikt
(#10797) Golyo69: Köszi, valószínű holnap megveszem.
AOSP Oreo ROM-ot próbálta már valaki? Látom, hogy a BT és a rádió még bugos, de ezeket leszámítva mindennapos használatra mennyire ajánlott?
-
Ronam
addikt
(#10789) beg, (#10790) Golyo69: Köszi! Még annyit kérdeznék, hogy szerintetek 35000 jó ár egy 3/32-es, másfél éves készülékért? Az eladó leírása szerint tiptop állapotban van.
-
Ronam
addikt
Sziasztok!
Lehet vennék megint egy Note 3-at, de most olvasom hogy elkezdtek a kijelzők sárgulni. Ez mennyire gyakori jelenség? Redmi Note 4 a másik versenyző, de ezt jóval olcsóbban megtudnám venni.
-
Ronam
addikt
Jött megint egy új tok.
-
Ronam
addikt
Valóban, bocs benéztem!
-
Ronam
addikt
válasz
fudi2002 #5216 üzenetére
Ma érkezett be hozzánk egy XXL GSM-es ajánlat, 56900 Ft, én lehet tőlük fogom rendelni.
-
Ronam
addikt
válasz
Anonymus23 #5209 üzenetére
Hat nem egeszen.. HK Goldwayrol rendelve 57300 Ft a vege.
-
Ronam
addikt
válasz
Viktor77 #5141 üzenetére
Próbáld meg ezt: Nexus Experience
-
Ronam
addikt
Van egy új tok Alin.
-
Ronam
addikt
LineageOS volt már?
-
Ronam
addikt
válasz
< CyberBob > #3992 üzenetére
Egy ideig volt itt Hardveraprón, de elfogyott az összes. Innen is lehetett rendelni, de azt írják az oldalon, hogy elfogyott és nem is lesz utánpotlás, a Xiaomi leállt a gyártásával (legalábbis ha a google fordító jól fordított).
-
Ronam
addikt
Mielőtt bármit is telepítenél, kellenek a wipe-ok. Wipe/Format Data, aztán Wipe/Advanced wipe, és ott Dalvik Cache, System, Data, Cache. Újraindítás nem kell a lépések között, én minden zip telepítés után szoktam nyomni egy wipe cache/dalvik-ot, bár ez lehet nem szükséges (telepítés után ott lesz bal alsó részen). Radios nélkül nem fogsz tudni se telefonálni, se a mobilnetet használni (mivel ez a ROM alapvetően a Kenzo-hoz készült).
-
Ronam
addikt
Nálam fenn volt pár napig, de bugos még, úgyhogy szerintem érdemes még várni vele. Nincs külön Kate verzió belőle. Ha mégis fel szeretnéd tenni, akkor először egy TWRP-t kéne a telefonra tenni. Ha fenn van a TWRP, akkor ebben a sorrendben telepíteni az RR-t.
1: CM 7.1 Kate FW
2: RR 7.1
3: Gapps
4: Kate Radios -
Ronam
addikt
Van itt pár fénykép a Lenuo tokról.
-
-
Ronam
addikt
-
Ronam
addikt
11.24-es Multi ROM-mal valami gáz van? Próbálnám hozzáadni az ujjlenyomatot, de hozzáadás után a "beállítások leállt", és kezdhetem elölről, és megint leáll.
-
Ronam
addikt
6.10.13 Fastboot ROM-ot honnan lehet leszedni? Egyszerűen sehol nem találom, bár lehet én vagyok a pancser.
-
Ronam
addikt
XDA-n megtaláltam, de a linken már az található amit az előbb mutattam, nem tudom mi történt időközben (ja de, ott írja a forma, hogy "sold out").
-
Ronam
addikt
Nem tudom pontosan, hogy melyik nap linkelte, de ha jól emlékszem a héten volt. Szilikon tok, és 4-5 színben elérhető (sárga, kék, pink, barna, és piros talán). Néztem most Aliexpress-en, és nem találtam meg.
(#3228) beg: Volt egy másik is, akkor lehet nem te linkelted, de a napokban láttam itt a topikban, és SE-hez való tok volt.
-
Ronam
addikt
Tegnap este probaltam a kameravaltast, es akkor semmi baja nem volt, most raneztem meg egyszer es valobam fc-zik
. Power menube meg nem probaltam betenni a zseblampat, nalam ugy van beallitva, hogy kikapcsolt kepernyonel hosszan tartva a power gomb bekapcsolja, de igy se mindig mukodik.
-
Ronam
addikt
válasz
csaba bacsi #3108 üzenetére
BL nyitas az nem fog menni, feljebb mar irtam, hogy flashelesnel a save user data opcioval probalj meg flashelni, igy elvileg megmaradnak a dolgaid.
-
Ronam
addikt
(#3100) csaba bacsi
BL nyitva? Ha nincs akkor mást nem igazán tudsz csinálni, mint MiFlash-ben a "save user data" opcióval flashelni. -
Ronam
addikt
Koszi mindenkinek, bekapcsoltam amit irtatok. Erdekes, hogy Global dev-en ezeket nem kellett kulon allitani. Na mind1, lenyeg hogy mukodik
.
-
Ronam
addikt
Feltettem a Multi ROM-ot, viszont nem jelez a telefon, ha mailem jott. Most neztem a gmailem, es 11 utan 3 level is jott, de ertesites sehol. Ez mitol lehet?
-
Ronam
addikt
Ha a COM portot nem latod az eszkozkezeloben, akkor az MiFlash nem fogja felismerni a telefont. Torold le az MiFlasht, kapcsold ki a Windows-ban a Driver alairast, es utana telepitsd a legfrissebb MiFlasht. Igy rendesen fel fogja telepiteni a drivereket, utana mehet a flash. Driver alairas kikapcsolasa.
-
Ronam
addikt
válasz
DroiDMester #2719 üzenetére
Nalam mar megvolt az engedely, es utana sem engedte..
-
Ronam
addikt
válasz
csubuka #2715 üzenetére
Nálam már BL nyitás engedély kérése előtt fenn volt a TWRP
, egy ideig CM13-at használtam, aztán visszatettem a MIUI-t, és gondoltam megpróbálom a BL nyitást, de nem jött össze, aztán áttértem Resurrection Remix-re, jelenleg is ezt használom, de valószínű a héten feldobom a Multi ROM-ot. Családban van most még egy RN3Pro, és azon a Multi fut, szerintem sokkal jobb mint a Global dev.
-
Ronam
addikt
válasz
DroiDMester #2706 üzenetére
Én feladtam, az engedélyt megkaptam, viszont nem sikerült hozzáadni a fiókot. Próbáltam vagy ezerszer, de nem jött össze.
-
Ronam
addikt
válasz
mediumgecso #2575 üzenetére
Ha fenn van a TWRP-t bármilyen ROM-ot fel tudsz tenni. Global Stable-ben viszont nincs magyar nyelv! Én azt ajánlom, hogy inkább a Multit tedd fel.
-
Ronam
addikt
válasz
mediumgecso #2564 üzenetére
Ahhoz hogy feltedd nem kötelező BL-t nyitnod. Először is egy TWRP-t kéne a telefonodra tenni, itt találsz leírást.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest