Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPad topik
- Házimozi belépő szinten
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
-
PROHARDVER!
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
derrik
őstag
Boldog Karácsonyt!
Nekem úton van egy ilyen cucc. De lenne olcsón egy Sony Smart Band is. Az üzem idő és a led jelzés miatt preferálnám a MiBand-ot. Mert a Sony koppintós varázslata nem érdekel. De az értesítések meg jelenítése igen!4 Note3 telefonnal kellene együttműködnie stabilan.
Szerintetek jól döntöttem a MiBand mellett??? -
-
porkiy
aktív tag
...valamint az alkalmazásértesítések sem működnek....
-
petipetya
nagyúr
Nekem is MI-nek látszik a bluetooth eszközök között.
Amikor még a legelső szoftververzió volt fent a Band-on, akkor nem láttam a telefon bluetooth menüpontjában, pedig akkor is működött a cucc.
Nálad érdemes lenne egy másik telóhoz párosítani és azzal felfrissíteni, majd utána újra megpróbálni a te telefonoddal.
-
klebi
csendes tag
válasz
kekigyu #1088 üzenetére
Engedélyezve van... ha nem jól adom meg a telszámot (felhasználó név) akkor be sem enged.. azzal nincs gond... a weboldalon is be tudok jelentkezni az adatokkal... egyszerüen nem villan fel a led amikor kellene neki... tovább gondolva, lehet láma kérdés: nem lehet, hogy ez már párosítva van egy másik eszközzel és azért nem megy? Nektek is "Mi"-nek látszik a bluetooth eszközök között???
-
kóóó
aktív tag
Egy miui romot esetleg probalj meg feldobni, hatha azzal jobban parosul.
-
porkiy
aktív tag
A képernyő feloldásban kaphatok egy kis segítséget? Azt be kell valahogy állítani, vagy hogy működik, mert én nem vettem észre semmit amióta megvan (1 nap) (14 %, 92 napja volt töltve, gondolom végig a dobozban pihent...) Mikor kell tölteni, elég, ha pirosan jelez, vagy érdemes előtte párszor fullra felnyomni?
Köszi. -
klebi
csendes tag
Nincs OK gomb csak egy exit... Android version too old... exit Amúgy a TS=-esnek tuttira 2.0-as a kékfoga...
Kérdés: ha bedugom USB-be elkezd 2 led világit 3. villog... gondolom töltöttségi szint.. aztán mind a 3 fixen világít, míg ki nem húzom az usb-böl.. Honnan tudom a ki/be kapcsolás állapotát? Mindig ON? Csak Bluetooth-on kommunikál? -
klebi
csendes tag
válasz
MartOOn #1068 üzenetére
Fel van töltve teljesen... nem tudja manuálisan sem. Telefon gyári beállításra állítottuk, de így sem megy... a softver instalálásán kivül beállítottuk a biztonság fülön az értesítéseket is... de ez is fura volt, mert bizonyos verzioknál nem volt ott ez a lehetőség... Kell még esetleg a telefonon bármit állítani?
-
MartOOn
addikt
Nem csatlakozik? Manualisan is hozzaadhatod. Amikor kiirja h nincs csatlakoztatva vagy sikertelen vagy kb ilyen szoveg akkor 1el alatta levo menupont. Raklikk es kiadja az elerheto bt eszkozoket. Oyan sok nem lehet. Valszeg az egyetlen a miband lesz. Klikk ra es orul.
Ha igy sem akkor vmi hw hiba v osszeferhetetlenseg lesz sajna...Esetleg lemerulve a miband? Tolteni probaltad?
-
klebi
csendes tag
Ezeket már megcsináltuk...megvan a fiók, 4 különböző verziójú appal volt kipróbálva, legujabb magyarral is de egyik sem látja.. ki kellene próbálni egy másik telóval... szóval az a baj, hogy nem villan fel amikor párosítani kellene. Elolvastam a topicot, tanácstalan vagyok.
-
MartOOn
addikt
A miband applikaciot töltsétek le hozza. Ott kell parositani nem a bt menuben.
Az applikaciohoz talaltok lentebb linket, nem olyan nagy meg ez a forum. Sok sikert es boldog karacsonyt![link] itt a magyarnyelvu app hozza. Ebbe a topikba regisztralni kell, csak akkor tudod letolteni. Ahogy egy miui fiokot is letre kell hoznod amivel majd belepsz a miband applikaciojaba. Nem bonyolult, mindent megtalalsz ebben a topikban.
-
klebi
csendes tag
Van egy problémám... a gyereknek vettünk egy Mi Band-et de nem tudjuk párosítani az eszközt... nem látja egyik applikáció sem... maga a bluetooth látja.. néha MI-nek, néha csak egy MAC addressnek, de az sem tud csatlakozni, mert hibás jelszó és vagy PIN hibát ír ki. de gondolom, hogy az applikáció lenne a lényeg. Doogee DG800 -as a teló... 4.4.2 az android a Bluetooth pedig 4.0. Lehet hibás a kütyü?.. tölteni tölt, ha világit mind a 3 zöld le, gondolom fel van töltve... Valakinek valami ötlet? Megőrjít a gyerek...
-
MartOOn
addikt
Nekem a smart locknal az tűnt fel hogy nem mindegy hogyan zárom le a telót. Ha magatol zarodik a kijelzo akkor mukodik rendesen, ha a bekapcs gombbal zarom akkor is de ha a novaban megadott dupla koppal akkor minden esetben keri az ujjlenyomatomat. Mondjuk ez lehet feature is, igy legalabb akkor is tudok biztonsagosan zarni ha pl en a kozelben vagyok tehat nem kerne kodot de mondjuk millioan vannak nálunk telo asztalon en rohangalok akkor se tud senki se beleturni ha igy zarom le. (mert meg mindig vannak olyan p.rasztok akik a 'megnezhetem a telod?' kerdes utan 15mp-el mar a képeim között matatnak.
)
-
Davey7
senior tag
válasz
gianone #1055 üzenetére
És ez magától indul? vagy menüben hol lehet ezt megtalálni?
Fitness center menüben csak sit-up, meg jumping rope van, ahogy néztem.Nekem amúgy lollipop van, nem rossz ez a smart unlock, viszont bele-bele futok abba, hogy nem megy. Viszonylag ritkán, ez még tűréshatáron belül esik, de azért jó lenne, ha rendesen működne.
Valaki tesztelte már esetleg, hogy mi az a távolság amitől már nem működik ez? Tehát mennyire kell közel lenni a telóhoz.
-
petipetya
nagyúr
Köszi.
-
Bembee12
aktív tag
válasz
gianone #1047 üzenetére
Magyar is van
[link]Changelog:
- Napi statisztika 10perces felbontásban.
- A futás segítőben korrigált haladási sebesség rezgő értesítés.
- Néhány hibajavítás a futás segítőben.
- Néhány grafikai elem hibajavítása.
- egyéb hibajavítások.
- Karkötő firmware frissítve 1.0.6.7 -ra (changes unknown). -
gianone
őstag
Van új angol app.
-
MartOOn
addikt
válasz
gianone #1036 üzenetére
neha mukodik neha nem... meg nem jottem ra mikor igen es mikor nem. de rajta vagyok.
felixo:beallitasok- es a viselet sor alatt. ha nincs ott annak oka van. nem kompatibilis ez a funkcio a teloddal. vagy a hw vagy az sw az akadaly. asszem hw xiaomi telo kell vagy sw oldalon 5.0-as rendszer... de ezekben nem vagyok biztos majd kijavit valaki aki jobban tudja.
szerk: ugy veszem eszre ha en zarom a kijelzot akkor keri utana az ujjlenzomatot ha magatol zar le akkor nem... eeerdekes...
-
gianone
őstag
válasz
Milestone2 #1031 üzenetére
Azt hiszem, nem teljesen vágod, mi volt a kérdés. Nekem műxik Moto G-vel, de az appból kell párosítani, nem BT menüből.
-
MartOOn
addikt
valaki hasznalja ezt a smart lock-ot samu s5-tel? ujjlenyomatos bill zarral mukodik? es ha igen akkor hogyan? 5.0 lolli van a telon. nem az lenne a lenyege hogy ha a band a kozelben van akkor nem keri a scannelest?
-
Milestone2
nagyúr
válasz
gianone #1029 üzenetére
Attól függ. Az app minden telón fut, ami legallább 4.4 és a bluetoothja 4.0 (bár már ez sem biztos, mert többen jelezték, hogy kisebb BT-n is elindult)
A próba nem kerül sokba, MiBand app fel, elindít. Ha kiírja hogy nem kompatibilis szívás. Ha elindul, de nem találja meg a mellé helyezett MiBand-et, szívás.
Ha megtalálja és párosodik örömködés.
Nekem a BT2.x-esnek kikiáltott Wayteq Tabbal megtalálta a teljes kapcsolatot 4.4.4 frissítés után...
-
S-eye
senior tag
Sziasztok!
Pár napja rendeltem én is egy Mi Bandet a TinyDealről, remélhetőleg január elején megkapom majd.
Akinek Motorolája van Kitkattel az meg tudná mondani, hogyha a Trusted Devices alatt be van állítva a karperec, akkor ki lehet oldani a képernyőzárat? -
gianone
őstag
Két fajta zöld van.
-
gabor#
tag
A zöld szíjról felrakna valaki egy képet, hogy mennyire rikít?
Köszi -
FeRkE
őstag
válasz
Milestone2 #1022 üzenetére
Nem allitodik el az ebreszto.
-
Takhanto
őstag
válasz
randras_83 #1019 üzenetére
Ejha, az nagyon jó, 4.0-ás a telóm
-
Takhanto
őstag
válasz
randras_83 #1015 üzenetére
Amolyan kapcsoló sincs, hogy ne fogyasszon az aksit, pl nem használom?
-
randras_83
addikt
válasz
marchellow #1014 üzenetére
Nincs rajta ki- bekapcsoló és a nagy testvér figyel minket...
-
marchellow
tag
válasz
petipetya #1008 üzenetére
köszi a választ! úgy értettem hogy van-e a bandon valami bluetooth on/off kapcsoló, amivel ténylegesen le lehet lőni a bluetooth-t. mert ha nincs akkor gondolom állandóan mennie kell valami csatornának ahol figyeli a jelet hogy kell-e kapcsolódnia a telefonhoz vagy sem. rosszul gondolom? nekem az lenne a fontos ha tudna totál passzívan rögzíteni adatokat, miközben nem bocsát ki semmilyen rádiójelet.
-
petipetya
nagyúr
válasz
maggi1886076 #1009 üzenetére
Igen, vízálló. IP67-es minősítéssel rendelkezik: "P67: A tok por bejutása ellen tömített, 1 m-mélységig vízbe merítés ellen is védett (max. 30 perc)".
A gyakorlatban nálam (is) simán bírja a zuhanyt.
Szerintem bőven elegendő hetente szinkronizálni. Na de ki az, aki kibírja addig? Mert én például reggelente szeretem látni az esti alvásmonitor eredményét, mivel ebből sok dologra rájöttem. Például ha álmodok, akkor folyamatosan mozgok anélkül, hogy felébredtem volna. És ez csak egy dolog a sok összefüggés közül.
Ha van még bármilyen gyakorlati kérdésed, akkor csak tedd fel.
-
petipetya
nagyúr
válasz
marchellow #1005 üzenetére
Igen működik úgy a Band, hogy nincs folyamatos bluetooth kapcsolatban a telefonnal. Azt nem tudom, hogy ilyenkor meddig tárolja az adatokat, de nálam például van hogy 2-3 naponta történik a szinkronizálás.
-
gianone
őstag
válasz
marchellow #1005 üzenetére
A kínai ár 13 dollár. Nem tudom, nem jártam ott, de ha kisker partnerek tudják exportban 19-ért adni, akkor nem kizárt.
Dolgozik BT nélkül és csatlakozáskor szinkronizál.
Lekaptam telóról Hangoutsot, Skype-ot, azóta elég stabil. De azért nem maradhat így... -
marchellow
tag
üdv,
lenne pár kérdésem a banddal kapcsolatban:
- ki lehet kapcsolni rajta a bluetooth-t? úgy értem képes szimplán passzív adatgyűjtésre alvás/giro/stb, úgy hogy teljesen le van lőve rajta a bluetooth és majd csak szinkronizálásnál kapcsolom be?
- volt ez valaha 13 dollár? mindenhol 20+ környékén látom, itthon persze még durvább 40-50 USD, de ezen persze nem lepődöm meg.
- létezik hozzá hivatalos API ?
köszönöm!
-
Bembee12
aktív tag
Jelentem működik bluetooth 2.0-ával (Jiayu G3S)
3 napja jött meg (Pandawill) és működik rendesen a mobilommal.Ha valakinek kell egy kék karpánt (nem eredeti, sajnos) akkor szóljon.
-
porkiy
aktív tag
Sziasztok, ehhez kellenek külön progik, amik az alvást, aktivitást nézik (asleep android, runastic), vagy a karkötő elég?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Univerzális 8-10" tablet tok Bluetooth billentyűzettel
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest