Hirdetés
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- Az AMD Kínára szabott AI gyorsítója is beleesik az USA új exportkorlátozásaiba
- Autós kamerák
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
RBJ
addikt
HOnnan a legolcsóbb?
-
VMatteo
őstag
Nincs olyan megpiszkált app, amiben az ébresztő rezgésideje több?
-
RBJ
addikt
Itt hol a kutya elásva? Maszek csomagolás miatt olcsóbb? [link]
Mi band ot remélem nem hamisítják. -
VMatteo
őstag
elvileg eredeti a karpántom, hogy viseli a szilikon a napi többszöri fel-le vételt?
-
Jabby
őstag
Pár napja néztem rá a Band töltöttségére, akkor 45-46%-on állt.
Ma délelőtt az app 1%-ot mutatott!!
Feltettem töltőre, ami azt mutatja folyamatosan, hogy 0 A-t vesz fel, mintha nem venné a töltést!
Ellenben töltőre dugáskor egy LED villogott zölden, majd 1 perc múlva 2 LED, újabb 1 pec múlva a 3. LED is villog (másik 2 folyamatosan világít).4 órája ez a helyzet, változás nincs, a töltő szerint 0 A-t vesz fel a Band.
Valaki tapasztalt hasonlót? Ilyen hirtelen merülést?
Menyi idő kell a teljes feltöltéséhez? -
Misser
tag
A Mi band és egy headset is csatlakoztatható egyszerre a telefonhoz?
Valamint ha androidon lehet, akkor wp-n menni fog?Sajnos wp-re nincs ilyen olcsó és jó eszköz.
-
viralmind
aktív tag
Udv Mesterek!
Egy samsung s5 mini-vel hasznalnam a cuccost, de a forumban olvastam hogy vannak bizonyos megkotesek.
A 4.4-es android a 4.0 BT az rendben lesz a samsung s5 mini-n, viszont lattam valami olyasmit is , hogy snapdragon es mtk procik johetnek csak szamitasba, namarmost az s5 miniben Exynos 3470-es cumo van , igy elbizonytalanodtam , hogy egyaltalan egyuttmukodik-e majd a 2 dolog.Esetleg ha van olyan aki s5 mini-vel használja, az megerosithetne.Koszonom!
-
Én is beszereztem egyet iPhone 5S mellé. Elsőre felismert mindent, FW frissítés megvolt, éjszaka is rögzítette amit kell, stb. de nagyon zavaró, hogy nem beállítható hány rezgéssel ébresszen, miközben pl. a csörgés rezgésszáma állítható.
Akit még zavar, az írjon nekik az appben levő feedbacknél, hátha kibővítik, mert így elég gyenge ez a rész. -
fi:zi'k
nagyúr
-
rasky
senior tag
válasz
maggi1886076 #3570 üzenetére
-
maggi1886076
addikt
Winphone - ra milyen állapotban van az app?
-
Thusor
őstag
válasz
Milestone2 #3552 üzenetére
Úgy sikerült hogy régebbi progit kellett hozzá feltenni és közben a karkötőt töltőre kellett tenni, pedig még 40%-volt benne.
-
Szabie93
tag
Még mindig nem vált át nekem éjszaka és nem is tárol emiatt az alvásomról semmi adatot, mi lehet a baj? iPhone 5S-el használom
-
vapega
tag
válasz
Flashback #3551 üzenetére
Na ezért rendeltem még minden ismerősnek és magamnak 2-3$-al többért hologramos dobozos verziót....................ja és nem ettől a mocsok bandától.
Nálam vagy 2 éve leírták magukat. Vettem egy zsebkést náluk amiről hiányzott a zsebklipsz, kibontós videó volt, reklamáció, többszörös levélváltás. A vége az lett, hogy 44. napon PayPal vita mert a mocsok azzal zárta a vitát, hogy jó az úgy ahogy van dugjam zsebre. A Paypal persze simán refundolt én meg nem vásárolok tőlük semmit. Ez egy mocsok banda. -
Thusor
őstag
Frissítettem a Xiaomi Hongmi telefonom az új multi 5.4.3-ra. Azóta akármelyik Miband, Mifit programmal próbálom párosítani a karperecem a telefonommal egyszerűen nem megy. Mindig azt írja hogy próbáljam újra, vagy egy idő után hogy túl sok MiBand van a közelben. Mit lehetne ilyenkor tenni hogy sikerüljön párosítani?
-
Flashback
addikt
A feloldasnak hogy kell működnie? Hozzáadtam a Smart Lock eszközöhöz.
Htc one android 5 legújabb APP -
AMATŐR
őstag
Remélem, az enyém is hamarosan megérkezik , az ebay-ről rendeltem.
Hány órát kell tölteni az első használat előtt? -
doongoo
addikt
Kíváncsiságból berendeltem egy Mi Scale okos mérleget, elvileg 10-én adják fel (kíváncsi leszek)
-
gianone
őstag
No offense, de ha lusta vagy visszaolvasni (kb. ezerszer mindent leírtak), akkor a magyar MIUI fórumon az első hozzászólásban mindent részletesen képekkel leírnak, az appot úgyis onnan kell szedni, már ha akarsz értesítéseket. Nem tegnap dobták piacra, szóval ezek elég érdekes kérdések, legalábbis számomra. YouTube-videók stb.-stb.
-
Imy
veterán
válasz
gyuszko8809 #3530 üzenetére
Akkor nem miután letette, hanem hívás közben rezeg? Ugyanúgy SMS közben is? Gondolom alkalmazásból ez mind konfigolható?
-
Szabie93
tag
Sziasztok!
Ma jött meg a band-em 5s-el használom, az alvás mód magától aktiválódik, vagy be kell kapcsolni valahogy? köszi előre is!
-
Imy
veterán
Rá lehet venni (nem Xiaomi telefonal), hogy hívás közben rezegjen?
Vagy mikor rezeg? -
Zirowe
nagyúr
A playen lévő app is frissült?
Mert nekem még a március 16-ai 1.3.412-es van fent és azt jelzi legfrissebbnek. -
moordavid
aktív tag
A band firmwarejét, hogy frissítik? Külön rádugva az asztali gépre, vagy magával az app-al frissül?
-
Fejvadi
nagyúr
Nem is vettem észre, hogy van új. Feldobom én is gyorsan.
-
gianone
őstag
Vagyuláék végül letiltották a magyar appból a mérleget. Nem is baj, amíg úgyse lehet kapni.
-
VMatteo
őstag
Nektek is csak 5öt rezeg ébresztésnél?
-
doongoo
addikt
válasz
Laza... #3502 üzenetére
H60-L12 - B313 a konfigom. Semmi probléma ha mindent beállítok (indításkezelőben alkalmazás engedélyezve, védett alkalmazássá beállítva, értesítéskezelőben engedélyezve, felugró ablakot is engedélyeztem neki ill. ahogy írtam a biztonság alatt is megadtam neki az értesítéshez hozzáférési jogokat, továbbá megbízható alkalmazássá állítottam be)
Most tettem fel a legfrissebb verziót, jó ez is, azaz ha nem hardveres gond, akkor a beállításokkal lesz valami...
Ugye előtte törölted a play store verziósat a telóról, mielőtt az értesítésest feltetted?Azért itt van a link az egygel korábbihoz is: 1.3.912 + értesítések
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xbox Series X|S
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- alza vélemények - tapasztalatok
- One mobilszolgáltatások
- Az AMD Kínára szabott AI gyorsítója is beleesik az USA új exportkorlátozásaiba
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ukrajnai háború
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Nagyon ritkán kapható Asus Rog phone 6/6Pro Aeroactive cooler! E-sport hûtôk!
- Apple Pencil 1. generáció (MK0C2ZM/A) Gyári csomagolásban, kiváló állapotban!
- Könnyebben megjegyezhető mobil számok, olcsón! /Yettel Telekom és One
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ) dokkoló
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest