- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
KZP
őstag
válasz
MartOOn #8976 üzenetére
Magasabb az 1S, mint a régi. Itt látható.
-
válasz
MartOOn #8454 üzenetére
Érdekes dolgok ezek, sokan panaszkodnak erre, sokaknak meg teljesen jó. Hogy az eltérő fw verzió, vagy netán van ezer féle hw verzió, és az okozza, az szerintem kb soha nem fog kiderülni. IOS esetén ugye a szifonban ott van a motion coproci, én azzal szoktam összevetni a Band adatait, nagyjából tök ugyanazt mutatja, illetve nálam a gép előtt ülve sem számol a Band. Egy 8-10 órás alvás alatt viszont belemegy 150-200 lépés
-
MartOOn
addikt
válasz
MartOOn #8310 üzenetére
Megoldva. ez alapjan koszi!
-
havri1
félisten
válasz
MartOOn #8003 üzenetére
Akkor már csak az általam használt MiFit_1.4.113N_hu.apk -ra tudok gyanakodni. Igazából első alkalom óta ezt használom, tegnap váltottam csak le egy időre (véletlenül) a playes verzióra, ami egyáltalán nem működött..
Nálad melyik szoftver verzió van, milyen band FW-vel? Letesztelném.(#8005) derrik: Ha csak az aznapi van meg, akkor nem menti el a szerverre, szinkronizálási hiba lehet.
Nálam mondjuk mindne nap megvan Július 4 óta.(#8004) Rolanddd: Próbálgatni kell a verziókat, látod, mindnek van valami nyűgje..Meg kell találni azt, amelyik minden tekintetben tökéletes.
-
gianone
őstag
válasz
MartOOn #7505 üzenetére
De azért az megvan, hogy a Mi Band Toolsról van szó, ami olyan, mint a Mi Band Notifyod. Szóval épp az ellenkezőjét mondjátok egymásnak. Mert neki nincs szüksége ilyenre.
Amúgy én is átértem notis Mifitről a Notify Próra és a Xiaomi Store-os Mifitre, elsősorban az automatikus frissítés miatt.
-
eszlenyek
tag
válasz
MartOOn #7471 üzenetére
Az alvási szokások megtanulására gondoltam, mert amúgy is nagyon rossz alvó vagyok, sokszor fel szoktam kellni éjszakánként. A bekarmolás pedig minden hétvégén, lecsóval vagy lecsó nélkül
Egyébként ajánlott heti 1* ezek szerint
De amúgy komolyabbra terelve a szót, simán méri azt ha az éjszaka közepén felkel az ember, szóval nem igazán tudom mitől függhet hogy van akinek nem érzékeli
-
válasz
MartOOn #7022 üzenetére
A helyzet az, hogy ahhoz, amit szeretnél, folyamatos kommunikáció kéne a band és a teló között, akkor meg pillanatok alatt lemerülne a band 41 mAh-s akkuja. Ezzel szemben csak akkor küld adatot a mobilra, amikor szinkronizálsz, ezért jó ennyi ideig az akku. Minden más esetben csak a teló küld jelet a bandnek.
-
gianone
őstag
válasz
MartOOn #7022 üzenetére
Most akkor neked térkép kell vagy grafikon? Mert nagyon nem mindegy. Térképhez nem kell Miband, grafikonhoz meg gps. Igen, annak a szinkronizációját megcsinálta - ha jól emlékszem - Sanyci.Ez a két dolog viszont tökéletesen más.
Amúgy mindenki más úgy csinálja, hogy futásnál bekapcsolja a gps-t, a végén meg automatikusan úgyis kikapcsol az app. -
gianone
őstag
válasz
MartOOn #7010 üzenetére
Akkor elnézted, mert nem tudja. Elég optimista voltál 5000-ért GPS-t elvárni. Csak azt tudom írni, mint az előbb. Mivel Mifit alkalmazásban csak a teló GPS-e trackel, felesleges erőlködni. Ahogy kolléga is írta, telóra feltehetsz ingyenes trackelő alkalmazást. Sportstracker, Endomondo.
-
csasaKKP
senior tag
-
-
Hali1975
tag
válasz
MartOOn #6447 üzenetére
Szia,
igen lattam ,hogy volt mar ilyen hozzaszolas, de az egyik az enyem volt:-)
Amugy a telefonnal nincs gond, csak azzal hogy nem 4,3+ az android rajta.
Sztem ha frissitem a romot, akkor nincs gond.
A problema nem a teloval volt, hanem emlekeim szerint az olyan megjegyzeseddel,hogy gagyi telot minek akar valaki hasznalni:-)!De akkor foglalkozom a teloval es ratolok egy 4,4 androidot .
azert mert valami kinai/mi nem az:-)?/, azert nem szar ,otvar.
en mar sok telot hasznaltam ,es az elmult 3 evben csak kintrol vett telokat a dual sim miatt.
mindegyik mukodott out of box.
Igaz xiaomi, coolpad, umi x1, x1s, es most honor 6 dual sim.a honor 6al megy is, de azon 4,4 android van.
a coolpad f1en meg 4,2,2 talan.
Ha feltoltam az ujabb romot es mukodik/ha nem akkor is:-)/ majd irok ide.Koszonom a segitseget
udv -
kóóó
aktív tag
válasz
MartOOn #6207 üzenetére
Ha utananezel a Coolpad F1 nem egy gagyi telefon, sot nem is egy noname gyarto. Yulong, a Coolpad gyártója a 3. legnagyobb telekommunikációs cég Kínában, és a 6. a világon!
Szoval ez tenyleg csak trollkodas, igazabol Oneplus-om van, a miband tokeletesen megy vele, de osszesegeben joval tobb problemam van vele mint csajomnak a Coolpad-el.
-
kenny123
addikt
válasz
MartOOn #6144 üzenetére
Ja oda lőttétek?
Otthon magyarban dolgoztam még pár évet, voltak érdekes dolgok. 3 méter magasan raklap megpakolva, ami nem fér be a kapun. Ugyanigy, csak még fokozva hogy a paletta egyik oldala hiányzik, épp hogy csak úgy lett beszórva, hogy lepakolásig ne buruljon el. Aztán rollikocsik összehányva, aminek elvileg szortirozva kellett volna jönnie, ugyanúgy keverve volt. Ez mind nonfoodon, szárazon, meg mirelit / csemegén is. -
törölt tag
válasz
MartOOn #5679 üzenetére
Tuti nincs a közelben...Nekem ez az első ilyenem...a 2 szomszéd meg örül, hogy lyuk van a s*ggén, nemhogy ilyesmit vegyen
Banggood-rol rendeltem, CN raktárbol jött 10. munkanapra.
Irtam nekik cservice@banggood.com -erre a címre, csatoltam a videót is...kiváncsi vagyok, hogy mit irnak és hogy mikor.
Ha azt irják, hogy küldjem vissza, akkor postázhatom kb. 3 e Ft-ért hogy 2 honap mulva talán kapok egy másikat ? -
waces
aktív tag
válasz
MartOOn #5598 üzenetére
izles dolga
valoban van benne kis retro feeling (foleg a barnaban), viszont a bor minosege meggyozo.a szelesebb imho hulyen nezne ki,mivel a szij celszeruen a band szelesseget nem sokkal haladja meg. de ez persze megint izles dolga. dn senkire nem tukmalnam,csupan a velemenyem volt
es a full gagyi gyari szilukon pantnal kb minden jobb -
Vagany
őstag
-
gianone
őstag
válasz
MartOOn #1339 üzenetére
Nem így értettem, lépést nagyon jól számol Miband, ha futásról, gyaloglásról van szó. De ha pakolgatok vagy bármi tevékenységet végzek a kezemmel, ami hirtelen mozdulattal jár, többet lehet összehozni, mint futással. Akár pl. mosogatás-teregetésről van szó. és akkor még nem beszéltünk arról, mennyivel más futni egy lépést, mint gyalogolni.
-
petipetya
nagyúr
válasz
MartOOn #1288 üzenetére
Ezzel én is így vagyok, ennek ellenére már kipróbáltam az intelligens ébresztést is. De maradok a hagyományos módszernél: ha például 6-kor kell kelnem, akkor 5:50-kor rezeg a Band. Ezzel nem azt mondom, hogy nincs értelme az intelligens ébresztésnek, hanem csak azt, hogy nálam nincs értelme. Ettől másnak még beválhat.
Ugyanígy az értesítéseket sem használom rajta (kivéve a bejövő hívást ha olyan környezetben vagyok), ellenben másnak hasznos lehet.
Nekem a lépések által nyújtott statisztika fontos, mert ez bír rávenni a még több sétára és a mozgásra. Persze most nem mindig, mert tegnap is örültem hogy a megállóig eljutottam a csúszós járdán mint egy fosos kacsa.
Ami viszont kellemes meglepetés volt, mivel nem hittem benne: az alvásmonitor funkció. Rengeteget megtudtam belőle, például mozgok mikor álmodok. Illetve az elalvás és ébredés statisztikája is segít abban, hogy tudjam mikor kell(ene) lefeküdni aludni. Kész főnyeremény.
Egyszóval nekem nagyon bejön a Band. Főleg hogy már kb. 5 hete üzemel és még mindig 44%-on van az aksi.
-
klebi
csendes tag
válasz
MartOOn #1068 üzenetére
Fel van töltve teljesen... nem tudja manuálisan sem. Telefon gyári beállításra állítottuk, de így sem megy... a softver instalálásán kivül beállítottuk a biztonság fülön az értesítéseket is... de ez is fura volt, mert bizonyos verzioknál nem volt ott ez a lehetőség... Kell még esetleg a telefonon bármit állítani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Automata kávégépek
- BestBuy ruhás topik
- Le Mans Ultimate
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged