Hirdetés
-
PROHARDVER!
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pepeninho
őstag
Srácok!
iOs-al ugye nem klappolna a cucc?
-
gianone
őstag
Szintén Mastercarddal fizetek, tényleg a kockázat akkora kb., mint bármilyen multinál történő fizetésnél. Az AliExpressről nem árt tudni, hogy pl. épp pár hete lett minden idők legnagyobb tőzsdei bevezetése az Alibabáé (tulajdonos) New Yorkban 25 milliárd dollárért. Szóval nem piti cég. Én inkább az eladót választanám nagyobb figyelemmel, bár elvben Ali is garantál több módon is, de idő, energia, ha nem klappol minden.
-
Pepeninho
őstag
válasz
DonCosta #189 üzenetére
Az ébresztés beállításánál kell csak aktív kapcsolat, utána kikapcsolható a BT. Többször is leteszteltem. Sok mindenre lehet használni. Én pl. ha motoron ülök és tudni akarom, hogy nagyjából mennyi az idő akkor előre beállítom, hogy 30 percenként rezegjen. Ébresztéshez speciel nekem kevés a rezgése. Elég mély alvó vagyok...
-
DonCosta
tag
Ezek szerint eltárolja az infókat a memóriában.
Másik kérdés: ha éjjelre kikapcsolom a telefont és beállítom az ébresztést. Ebben az esetben tudja figyelni, hogy ideális időben ébresszen, vagy ahhoz kell a telefon is? Egyáltalán telefon kell ahhoz, hogy ébreszteni tudjon? Ha igen, akkor úgy ok ha a telefon tud kikapcsolt módban ébreszteni és közben használom ezt a karkötőt?Bocs a láma kérdésekért, csak még nem volt semmi okos kütyüm...
-
DonCosta
tag
Sziasztok!
Tetszik a leírások alapján ez a kütyű. Az lenne a kérdésem, és elnézést ha már volt szó róla, de nem találtam, hogy milyen távolságból érzékeli még a telefont? A bluetooth 4.0 specifikációjára rákerestem és annyit ír, hogy kevesebb mint 100m, de kíváncsi vagyok valójában ez mit jelenthet.
Pl: focizok (kispálya) és rajtam van ez a kütyű, de értelemszerűen a telefon nincs nálam. Ha a pálya mellett hagyom a telefont akkor érzékelné?Köszi!
-
gianone
őstag
válasz
randras_83 #183 üzenetére
Most hogy írtad, megpróbáltam társítani, de gugli fitben hiába próbáltam az összes eszközt beállítani, nálam nem mutatta.
-
randras_83
addikt
a google féle fitness appal tud együttműködni?
-
gianone
őstag
Ha megnyomom a Mi Band keresését, akkor is villog, igaz zölden. Szóval lehet direkt menőzni is.
-
gianone
őstag
A legjobb feature eddig, hogy amikor véletlenül rajtam maradt buliban a hülye libák imádták a kéken villogó ledeket. Utoljára kütyünek ilyen sikere a négygombos Casiónak volt a 80-as években.
-
FeRkE
őstag
Ha lesz okosórád is, akkor felesleges szerintem. Az úgyis tudni fogja ugyanazokat a funkciókat, mint a Mi Band, meg még 20 másikat. Én is gondolkoztam ezen, de ennyi pénzért, amennyiért most mennek az okosórák, nem veszek, meg olyat akarok mindenképp majd, amiben van GPS, ha már futni megyek, ne kelljen már telefont is vinnem, ha van okosóra, és trackelném az útvonalat.
-
-
kano
nagyúr
Ha nekem is a gyorsaság lett volna a fontos akkor már nálam lenne. Úgy volt, hogy kapok egyet Kínából, de sajnos a Xiaominál sem volt éppen akkor raktáron.
Eldöntöttem, hogy 20$ fölött nem veszek ilyet, mert nekem nem ér annyit. Igazából lehet, hogy nem is kellene nekem, mert lesz úgyis okosóra karácsonyra, így lehet, hogy nem is használnám. -
petipetya
nagyúr
Egy kérdés azoktól, akik használják. Van-e rajta olyan funkció, amely által csak akkor méri az aktivitást amikor én akarom? Például mérjen:
- reggel a metróhoz való séta esetén
- munkahelyen az ebéd utáni séta soránNe mérjen:
- otthon
- munkahelyen úgy általában, mert vagy az ebédlőbe vagy a vécére sétálokEzáltal tényleg reális eredményt látnék és ez a kevés aktivitás ösztönözne több mozgásra.
Lehetséges ez?
-
kano
nagyúr
válasz
andris516 #164 üzenetére
Én éppen velük szívok. Október 6-án rendeltem (azt ígérték, hogy 7 napon belül feladják), 25-én kaptam trackinget egyáltalán ami még mindig nem látszik sehol. Szerintem kamu lesz az egész csak az Alinak pénz kellett megint...
Egyébként nincs gond, mert max az Ali visszautalja a pénzünket. Nem is sok pénz, hogy probléma lenne a 1,5 hónap...
-
kgb.kiss
csendes tag
én 2 hete rendeltem a pandawill -röl és tegnap meg is jött 27 dodo és semmi más.
eddigi tapasztalataim alapján nagyon jó a cucc az alvás monitor része hibátlan érzi kb mikor fekszem le mikor keltek fel éjszaka és menyit vagyok mély álomba reggel percre pontosan írta, hogy mikor keltem ki az ágyból.
a lépésszámláló az nem pontos de nem is lehet elvárni hogy méterre pontos legyen aki erre vágyik vegyen lézeres távolságmérőt . az aktivitást méri napközben nem arra van hogy pontos távolságot mérjen vele az ember, hanem hogy megmutassa hogy 2 hete csak a szobádban ülsz és nem mozogtál semmit, emeld fel a segged és sétálj kicsit.
további tapasztalataimat később leírom -
andris516
csendes tag
Na, megrendeltem én is, sikerült kifognom 17,11$-ért, free shippinggel, ennél olcsóbban nem találtam. Aztán majd meglátjuk, mikor érkezik meg.
-
FeRkE
őstag
Végre ma átvettem a postán, feltöltöttem, upgradelte a firmware-t, el is kezdtem használni
-
gianone
őstag
AliExpressen már 22 $ alatt van sok gyémántos eladóktól free shippinggel. Érdemes várni 1000 forintért? Mire lemegy, jön a Mi Band 2.
-
FeRkE
őstag
válasz
petipetya #154 üzenetére
De, ha rámész, hogy Hungary-ra kéred, akkor:
DHL Direct Ship: Normally takes 2 to 7 business days.
$ 27.00Airmail: Normally takes 15 to 45 business days.
Sorry,no such service.Register Airmail: Normally takes 15 to 45 business days.
$ 20.00Aramex: Normally takes 5 to 10 business days.
Sorry,no such service.Tehát 20 dolcsi a legolcsóbb shipping, nem nyerő.
-
Emi1986
tag
Sziasztok!
Innen rendelt már valaki?
17$-nál olcsóbban nem találtam olcsóbban. Van több színben is de az még plusz 5$.
Szerintetek ez jó ár illetve megbízható az oldal?
ÜDv: T
-
Bembee12
aktív tag
Pillanatnyilag hol a legolcsóbb kékbe?
Én Pandawill-en láttam 27 usd-ért.
Tudtok olcsóbban, ha igen akkor linket pls? (Persze, csak megbízható hely érdekel)#152:
Jó tudni... Amúgy Pandan akartam rendelni de tegnap óta nincs nekik -
gianone
őstag
Engem nem érint, de már lehet kapni hozzá külön nyolc féle színben a szilikon karkötőt 5 euróért AliExpressen.
-
Pepeninho
őstag
Kozben rajottem, hogy akkor is rezeg es villog ha eleri a felhasznalo a napi celt.
-
gianone
őstag
Tuti nem hallucinálok, megint csinálta.
-
gianone
őstag
Nektek csinált már olyat, hogy nem rezgett, csak villogott? Nem voltam a telefon közelében, odamentem, és csak Fb értesítés volt. Nem tudtam reprodukálni. Már azt hiszem, hallucináltam.
-
kennyke
aktív tag
Sziasztok,
A smart alarm a sony smartband-hez hasonlóan működik? (érzékeli hogy nem mély állásban vagy és akkor ébreszt?)
-
Pepeninho
őstag
Első tapasztalatok.
Szerintem nagyon jó a dizájn, bár ez szubjektív. A mérések pontosnak tűnnek. Sőt... futás és séta között is elég hatékonyan tesz különbséget. Hívásokat is jól jelez és az ébresztés is faszának tűnik. Utóbbi holnap reggel az ébredésnél fog igazán kiderülni (elég mély alvó vagyok).
Egyetlen hiba eddig az, hogy a led színe nem változott meg az átállítás után... -
gianone
őstag
Voltam vele futni. A távolságot és az időt tökéletesen mérte, a lépésszám is jónak tűnik, azt is érzékelte, hogy meddig futottam, és az elején és végén sétáltam a rajthoz.
-
gianone
őstag
Most érkezett meg az enyém,
egyből kapcsolódott a Moto G-hez. (1. gen)
-
Pepeninho
őstag
Na, ugy nez ki, hogy Nexus beby nem akarja a parosodoast a bizgentyuvel, szoval ha valakit erdekel a cucc akkor irjon ram!
-
gabor#
tag
válasz
whitelighter #83 üzenetére
Ezt találtam vifocal $21.99 -$3 kupon
képernyő feloldás nem megy még egyik rom -al és készülékkel sem? -
Pepeninho
őstag
Hmmm. Nem parosodik a Nexussal. 2 szer nekikezdett de semmi. Otlete van valakinek?
-
Pepeninho
őstag
Köszi!
És meddig töltsem? Mind a 3 lednek kell világítania?
-
Pepeninho
őstag
Üdv!
Megérkezett a MiBand-em. Biztos lesz ezer kérdésem. Elsőre még bekapcsolni sem tudtam. Egy Nexus 5-el fogom használni. Hogyan szinkronizáljam?Le kell szedni play-ről valami aplikációt vagy PC-n lehet az adatokat kinyerni, ébresztőt beállítani stb.
-
vagyula
senior tag
Már tölthető egy ideje a magyar alkalmazása innen
Semmi gond nincs a lépésszámlálóval.Tesztelve sétálva, futva.Tökéletesen pontosan számolja a lépéseidet.(Mi3)
A távolságot nem tudom a lépésekből, hogy hogyan számolja ki, max abba lehetne belekötni. -
gianone
őstag
Aliról rendeltem, és tegnap este már a magyar postánál is tudtam követni, szóval remélhetőleg hamarosan megkapom. Elsősorban futáshoz fogom használni, a régebbi Moto G-vel tesztelném.
-
vfeco
aktív tag
Nekem elsősorban tetszik!
-
MartOOn
addikt
Ennyi funkcionalitással max 10dodot adok erte...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Univerzális 8-10" tablet tok Bluetooth billentyűzettel
- Telefonosok figyelem! Telefon tartozék kb 350db
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Xiaomi 15 Ultra Photography Kit Legend Edition
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB AeroCool Aero 800 kék Zalman 600W
- REFURBISHED és ÚJ - 40AS Lenovo ThinkPad USB-C dokkoló (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest