Hirdetés
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TPM (trusted platform module) topic
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
A Robimarko-féle OpenWRT-nál már meg van oldva az a bug, hogy nem lehet frissíteni a LuCI felületen betallózva az újabb verzió bin-fájlját?
Május óta van AX3600-om, első dolgom volt a Robimarko-féle OWRT feltétele rá és amúgy elégedett vagyok vele, csak kb. egy hónapja próbáltam így újabb verzióra frissíteni és akkor nem ment (elvileg lefutott, gyakorlatban meg maradt a korábbi verzió - a 4. ilyen kísérlet után feladtam akkor).
Az OpenWRT wikin még mindig kint van, mint probléma, de nem tudon, ez mennyire frissül: Sysupgrade does work, but for now there is currently a know issue where you need to flash the device two or more times (via sysupgrade) for the firmware to be upgraded, it should be fixed in the official firmware
Új hozzászólás Aktív témák
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- VGA kibeszélő offtopik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- E-roller topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Mikrotik routerek
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- DELL Universal Dock UD22
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest