Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezetékes FÜLhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
Legalacsonyabbra van véve a wifi jelerősítés 2.4 és 5ghz-en is de nem veszek észre különbséget a legerősebb fokozathoz képest! Ugyan olyan erős szerintem. Legtávolabbi szobában ugyan annyit mérek és a wifi jel is ugyan annyit mutat (a vonalak). Brutál jó de már kezdek kicsit aggódni nem e túl erős és a kislányunknak (másfél éves) nem okoz valami gondot. Most velünk egy szobában van a router mert ott van a szolgáltatói routerem bridge módba és azt nem tudom áthelyezni. De szerintem a xiaomi ax3600 - at áthelyezem a legtávolabbi szobába és onnan AP módba kábellel összekötve lesz a mi szobánkban a Asus ac 65p vagy a tp-link ax20. Nem tudom mennyire kell így aggódjak a kínai verziós ax3600 miatt ha legalacsonyabb fokozaton van a wifi jelerősség? Egy szobában a routerrel? Túl gondolom vagy nem szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- P14s Gen5 14.5" 3K IPS Intel Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Újszerű kék Bose QC Ultra - 7 hónapos, 17 hó amazon.de jótállás
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- X1 Nano Gen2 13" 2K IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
trance89